-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Anonymus23 #53907 üzenetére
Üdv!
"megnézem a BF4-et én is lehet" Akkor már miért nem a BF5-öt ?Egész jó kis társaság verődik össze esténként, PH-sokból, az IRAM klánosokból [link], ők is jobbára már negyven fölöttiek. Van külön Discord a PH-soknak, de az IRAM-osoknak külön TS-ük is van, oda is be lehet férni.
-
Üdv!
A mai hólapátolás után ránézve a fórumra azt látom, hogy az elmúlt egy-két napban majd száz új hozzászólás van. Na, mondom itt valami új DLC, vagy valami hasonló meglepi lesz karácsonyra, és a végén még újra be kell lépnem a játékba, erre kiderült, csak arról van szó, hogy ki megy, vagy nem megy le alfába. -
válasz
Anonymus23 #52985 üzenetére
Gyere a BF5-re multizni.
Bekerült az online-ba olyan több fázisú játékmód, ami tényleg csak ismerősökkel összeállva élvezetes.
-
válasz
pendre54 #51089 üzenetére
A tegnapi történet folytatása. Az emailben csatolt linket megnyitva, a jelszó megváltoztatásához, ide irányított:
Ez a hajszál pontosan megegyezett, az Uplaynél lévő Fiókadatok/Egyéb fiókadatok alatti "Ubisoft fiókkezelési webhely" linkjével:Nos, az email alapján megléptem a jelszó változtatást, és az új jelszóval is simán be tudok lépni az uplayes fiókomba. Viszont még is csak van egy csavar a történetben, mert ha erre a bizonyos oldalra megpróbálok bejelentkezni [link], akár az új, akár a régi jelszóval, folyamatosan ezt kapom:
-
válasz
arnikusz #50683 üzenetére
"Szépen esnek az exotic elemek az elmúlt 2 napban 8 meglesz mind mikorra kell újra." Ezt most nem értem kristálytisztán, hogy miért is kellene félrerakni a most kapott exotic cuccokat, amikor a már régebben megszerzettek, sokkal jobb értékkel bírnak. Legalább is, amit én kaptam 3-4 darabot most, azok mind xarabbak voltak a már meglévőknél, be is törtem mindet, hogy fölöslegesen ne foglalják a helyet. Nem kellett volna?
-
válasz
Anonymus23 #50430 üzenetére
"A "legöregebbek" 65 év körül tolják, akiket én ismerek.."
-
válasz
Anonymus23 #49914 üzenetére
Esetleg még ezt, ettől tuti összexarják magukat: Klassz mirna! Táváris ucsítyelnyica, já dákládüvájú vám, szászta v klássza tritycáty szem, nyikto nye átszúsztvujet.
-
válasz
Anonymus23 #48098 üzenetére
Üdv!
Nos, ha már itt tartunk, ez a The Grindhouse, ez hol a rákban van, mert a Google fordító nem hajlandó lefordítani, hogy mit is jelentene. -
-
válasz
Anonymus23 #47345 üzenetére
Üdv!
Nálam kényszer helyzet van, mert az istennek se akar összejönni a taktikus kesztyű, így egyelőre kénytelen vagyok, egy kegyetlen kesztyűt használni, +9% képzettség gyorsítással, és +17% krit. sebzéssel.Akkor a keresztkérdés, hogy a rákban van ekkora eltérés a képzettség értékek között, nálam és nálad, mi okoz ekkora eltérést? Nálad ugye 10.143/434.585, míg nálam meg csak 10.135/349.658.
-
Üdv!
Egy taktikus szett már összejött, de az alfa még a fasorban sincs, a másik kettő meg nem érdekel.
Kérdezném, hogy a taktikus cuccoknál, mit érdemes a tulajdonságoknál meghagyni, illetve elpörgetni.
Nálam most így néznek ki:
-mellény: + 5,0 % ellenség páncélsérülése, és +14.987 életerő
-maszk: +10,50 % egzotikus sebzéstűrés. és +16 % zavarodottsági ellenállás
-térdvédő: + 3,5 % ellenség páncélsérülése, és + 33% sokk, +27 % vérzés, + 32 % vakság/süketségi ellenállás
-hátizsák: +8% kritikus sebzés, és +16% égési ellenállás
-kesztyű: +8% ellenség páncélsérülése, és + 11% könnyűgéppuska sebzés. +15 % kritikus sebzés
-tok: +7.197 életerő
Köszi az infókat. -
válasz
Oposzumtoszó #46073 üzenetére
Hát, az akkor xar ügy így, akkor nincs más hátra, mint "vitam et sanguinem" a lootért.
-
válasz
Oposzumtoszó #46069 üzenetére
Üdv!
Még annyit azért hozzátennék akoska07 tanácsához, ha tényleg olyan cucc van nálad, amit mindképp szeretnél kimenteni, és még nem raktad fel a kimentésnél, továbbá ha nincs esélyed elfutni, mert olyan szituban vagy, akkor a végső megoldás, hogy villámgyorsan megnyomod a gépednél a reset gombot.Drasztikus, de hatásos módszer, a Win azonnal újraindul, tehát megszakad a játék, majd betöltöd ismét a játékot, és valamelyik DZ ellenőrző, vagy rejtekhelyen éledsz újra, és ott lesznek a cuccaid a táskádban. Ha szerencséd van, akkor lehet, hogy egy nyugisabb szerverre kerültél, és ott simán ki tudsz majd menteni.
-
válasz
arnikusz #45715 üzenetére
Bizony, bizony, ez a nomád +Warlord kombó piszok jóra sikerált. Töredelmesen bevallom, hogy az összeállításánál puskáztam, az itt a fórumon ajánlott videó alapján.[link]
Mivel már nagyon hasonló volt alapból is a szettem, sokat nem kellett variálni rajta, egyedül a Warlordot kellett előbányásznom a láda mélyéről, amit még az ősidőkben kaptam, de egyetlen másodpercig nem használtam.
A Warlord kimaxolva, 27,5 K sebzéssel, jelenleg Gonosz, és Halálos adottságokkal, ez utóbbit lehet átpörgetem majd Fogékonyra, mivel úgyis közelharcban van használva. A tegnap esti kavalkádban, rövid 20 perc alatt sikerült is 4 rúgót kifektetni. A Warlordnál tüzelés közben a kapott sebzésem nulla, míg a tárazás közben kapott sebzés kivédésére, meg beraktam ezt a "Kritikus mentés" képességet, ez így összességében nagyon pöpec cucc, szóval senkinek nem ajánlom, hogy a DZ-ben megpróbálja elszedni tőlem, a karácsonyra küldött 10 e Ft-os, nyugdíjas Erzsébet utalványomat. -
Egyébként tényleg mozdulni alig lehet a DZ-ben. Délelőtt kimondottan csak azzal a szándékkal mentem be egyedül, hogy csak a div tech-es ládákat végig járjam, a nevesített pontokat se volt szándékomban takarítani. Kb. egy óra alatt írd és mond, összesen 6 db-ot tudtam összeszedni
, mert folyamatosan takarították, nem beszélve arról, hogy mindenütt tele volt rúgózó csapatokkal, akik engem is vagy hatszor lefektettek, holott elvileg láthatták, hogy nincs nálam a kis sárga szütyő, div tech-et meg zsebből szerencsére nem lehet kikotorászni gondolom, hogy azért ezzel is tisztában voltak.
-
Üdv!
A nomádos cuccot, hogy érdemes összerakni, a tűzfegyver/életerő/elektronika arányokra gondolok elsősorban. -
Üdv!
Nos, ha már elég sokan írogatnak ide a fórumra, hogy mit, mivel, hogyan, akkor nekem is lenne egy keresztkérdésem. Most már van egy maxos Megállítóm, Disznóm, meg ez a legújabb LMG-s cucc, assetudomhogyhívják. A gond az, hogy a csillag cf-ből csak 3 db van, egy mellény, egy térdvédő, meg egy tok. Kérdésem, hogy amíg nem sikerál összeszednem a hat csillagot, addig berakva egy Ninja táskát negyediknek, maszkot, és kesztyűt milyen cuccosból érdemes berakni? (csapásmérő, ragadozó, stb., akármi.)
-
válasz
arnikusz #44281 üzenetére
Üdv!
Milyen kártyát vettél? Mivel a héten én meg egy ilyen monitorra újítottam be [link], lassan nekem is időszerű lesz majd lecserélni a 4 GB-os 960-as Strix-et valami combosabbra. A The Division most, grafikailag majdnem teljesen lebutítva is, azért elkocorászik a jelenlegi kártyával, úgy 45-60 fps körül. -
válasz
Anonymus23 #42436 üzenetére
"csak mivel az 1.7 és a gép újratelepítés nagyon közel volt, az volt bennem, hogy az 1.7 okozta." Pedig nagyon úgy tűnik, hogy az 1.7 a ludas. Friss hír:[link]
-
Üdv!
Kérdezném az itteni törzstagoktól, hogy az elmúlt bő 10 napban történt olyan érdemi dolog, amivel érdemes foglalkozni, utána olvasni, mert nincs sok kedvem négyszáz körüli hozzászólást átbogarászni. -
-
válasz
Snip3r_HUN #40658 üzenetére
Már nem azért
, de ezzel a módszerrel max 15 másodperc alatt ott vagyok a szeren, míg az általad leírtak az minimum 2 perc, ráadásul én a játék indításával egyidejűleg azonnal meg is szoktam nyitni a Feladatkezelőt, így ha szükségessé válik, akkor így csak egy Alt +Tab, meg két kattintás, és máris túl vagyok az egész procedúrán.
-
válasz
akoska07 #40638 üzenetére
Üdv!
A szerverváltáshoz, ki kellene próbálni azt , ami már működik a GTA V-ben, én minden ottani fegyver eladáskor meglépem, hogy egyedül maradjak a szerveren, így egyetlen gyökér se tudja szétlőni, vagy felrobbantani a cuccaimat.
Tehát, indítani a Feladatkezelőt, majd Teljesítmény fül, ezen bal oldalt lent megnyitni az Erőforrás-figyelőt, ott a keresett exe folyamaton jobb klikk, majd "Folyamat felfüggesztése" opció kb. 6-8 másodpercig, majd utána a "Folyamat folytatása" opció, és legalább is a GTA online-ban, máris tuti egyedül vagyok a szerveren, nem zavar senki. -
válasz
Anonymus23 #39846 üzenetére
Ok, de már nem volt jelzőpisztolyom amivel lehívjam a kimentést, meg a gyártásához se volt már cuccom, mert mindent elhasználtam arany cuccokra.
-
Üdv!
Van arra valami kádencia, hogy a túlélés kimentésénél, az előző ügynök által hívott hunter, ha azt nem tudta a játékos likvidálni, még meddig életképes, meg hol kellene keresni? Tegnap az történt ugyanis, hogy a javasolt trendekkel ellentétben, én majdnem mindig utolsóként megyek be a DZ-be, addig odakint összelomizok egy rakat cuccot, szóval tegnap is kiírta a játék, hogy egy ügynök maradt, mármint én. Indultam kimenteni a szokásos DZ2-es parkolóhoz, még volt bő 15 percem hátra. Nyugi volt minden, lehívtam a helit, lementem egy szinttel lejjebb, és jó egy perc alatt ki is kicsontoztam a huntert. Felmentem a leszálló helyre, hogy ott megvárjam a helit, és akkor váratlanul azok a zavarodottsági jelek mutatkoztak, mint amikor az ember lehívja a helit. Gyorsan elkezdtem keresgélni, hogy lehet még hunter, de nem találtam sehol.
Az összes szintet végigjártam, az utcára is kimentem, még az épület tömböt is megkerültem, hogy megtaláljam a piszkot, de eredmény nélkül, sehol senki. Itt még volt hátra 6 percem.
Mondom, most már csak kivárom a végét, hát el is jött a vég, sikeres kimentés nélkül. -
-
válasz
Snip3r_HUN #38357 üzenetére
-
válasz
pottyoske197 #38305 üzenetére
Üdv!
Hasonló cipőben járok én is, nekem se jött még össze, szóval semmi bug, ez egy ilyen bicikli.[link] A tapasztalat azt mutatja, hogy ehhez tényleg egy összeszokott csapatra van szükség, és nem random emberkékkel kisérletezni, mint ahogy én is próbáltam eddig, és ebből következik, hogy az se mindegy, ki milyen cuccban fut neki.
-
válasz
Rigormortiis #38113 üzenetére
A sárkányfészkes küldi, egy babazsúr, a tiszta égbolthoz képest. Nem túlzok, de én legalább vagy harmincszor nekiugrottam már, és ebből egyszer sikerült addig eljutni, hogy a két aksit beraktuk a helyére, és már csak a fő bosst kellett volna kiiktatni, de ez se jött össze. Egyébként szerintem alig próbálkoznak már ezzel küldivel, mert most a hosszú hétvégén újra neki akartam ugrani, és vagy háromszor indítottam el a párosítást, de nem találtam játékost, úgy hogy 5-6 perc várakozás után hagytam is a fenébe.
-
válasz
Anonymus23 #37233 üzenetére
Nem, mert meg kell adni annak a módját, szóval egy GAZ-13-as Csajka gyűjti be a sötétben bujkáló ellenforradalmárokat.
-
válasz
Anonymus23 #37223 üzenetére
Nagyon off, de az ilyen Anonymus, vagy ehhez hasonló névvel most nagyon csendben lennék, mert már lehet, hogy elindult feléd, a nagy fekete, lefüggönyözött autó.
[link]
-
Mivel az MDR tényleg olyan mint az avas szalonna, azaz mindenre jó, én is ezt használom elsődlegesen, valószínű, hogy a fejlesztők limitálták, hogy milyen gyakorisággal dobják az exotic ládák. Pontosan már nem emlékszem, de mintha én is még az 1.5-ös időkben szereztem volna meg, azóta nem találkoztam vele. Ellentétben a ninja táskával, amiből minimum ötöt kaptam az 1.6 óta, de az ilyen Midas, meg Rhinó cuccokból is esik rendesen, de minek.
-
válasz
Snip3r_HUN #36876 üzenetére
-
-
-
Üdv!
Tegnap végre, a Sárkányfészkesfenés küldetés után meglett az Eir géppisztoly, ez volt az utolsó legendás cucc, ami még hiányzott. Nagyon még nem volt időm kipróbálni a Hildrel párban, ezért kérdezném, hogy miként is működik ez a Valkyriás adottság? Azt értem, hogy mi van leírva, de a gyakorlatban, hogy működik?
Mintha egyszer olvastam volna, hogy ezt a bizonyos, akár + 30%-ig elmenő plusz sebzést valamilyen számláló mutatja, hát vakuljak meg, de én nem látok semmilyen számlálót.
Szóval aki használ, vagy használta ez a duót, akkor homályosítson már fel erről.
Egyébként valószínű, hogy hogy hosszabb távon nem használnám ezeket, mert az MDR jelenleg lecserélhetetlen, mivel tényleg olyan, mint az avas szalonna, mindenre jó. -
Üdv!
Állandóan kikezdenek velem, mert mindig ez a mocskos sex.Azért a komoly melórol is legyen szó, véleményt kérnék, hogy a két Shortbow térdvédő közül ki, melyiket használná? Ugye az egyiknél van egy sokkal alacsonyabb páncélérték, cserébe + 13314 képzettség, vagy a magasabb páncélértékűt, de ott meg csak +3,5 % ellenség páncélsérülés van csak, viszont van még + 32 % égési ellenállás is.
-
-
-
-
válasz
ZsyfKo #35379 üzenetére
Szerintem itt van az eb elhantolva, már ami pl. a csalásvédelmet is illeti:
"Véleménye szerint ugyanis a program alapjaiban lett elrontva, merthogy a mostanában bevett szokással ellentétben nem a szervergépeken, hanem a felhasználók számítógépein futtatnak kulcsfontosságú kódokat. Ezzel pedig az a probléma, hogy így a felhasználók könnyűszerrel módosíthatják azokat, megnyitva a kapukat a csalásokhoz.
Fiedler szerint, ha az elmélete helyt álló – merthogy a kódot valójában nem látta –, akkor bizony nagy a baj, mert ezt egy egyszerű javítással nem fogják tudni a Ubisoft szakemberei orvosolni, legalábbis nem a PC-s változat esetén – PS4-en és Xbox One-on még menthető lenne a helyzet. A PC-s változat kijavításához viszont az egész hálózati és játékkódot kéne az alapjairól újraírni úgy, hogy a kulcsfontosságú folyamatok a szervereken fussanak, így ugyanis a kliensprogramok manipulációja nem lehet hatással magára a játékra."
[link] -
válasz
arnikusz #35327 üzenetére
Üdv!
Miután tegnap este, 10 után elváltunk, mondom megyek egy kört a legendás, relés pályán, talán nem megint egy retek ninja táskát dob a végén, amiből már van 4 db.Szerencsém volt, mert dobott egy térdvédőt, így már csak a maszk hiányzik. A térdvédőn felbuzdulva, nem mentem aludni, mondom majd reggel bepótolom (nyugdíjas lét előnyei
), így éjfél körül nekiálltam itt a piros, hol a pirost játszani. Ez jött össze, majd ma kipróbáljuk:
-
válasz
ZsyfKo #35173 üzenetére
Érdekes, de szinte megszólalásig hasonló cuccot raktam össze, pedig nem beszéltünk össze, de nekem is valahogy ez a nyerő, legalább is eddig. Azon még agyalok, hogy esetleg az elektronikát erősítsem az életerő rovására. Egyébként nálam a kritikus találat esélye: 41,5%,kritikus sebzés: 110 %, fejlövés : 61 %.
-
Üdv!
Nos, ha már megint szóba kerültek a csalók, ez a tegnapi ildio.che.vola nevű csoze mindent vitt.
Tegnap este, miután sikerült egyedül lenyomnom egy túlélő túrát úgy, hogy gyakorlatilag én voltam az utolsó túlélő( vállveregetés) a szerveren, lazítás képpen elmentem még egy órát a DZ-be, random társulattal. Kb. 5-6 perc után indultunk volna az első kimentésünkre, amikor 1 másodpercen belül lefeküdtünk, de úgy, hogy nem is láttunk senkit, meg lövést se érzékeltünk. Én egy kicsit vártam, és nem éledtem újra, hogy jön-e oda valaki, majd olyan 20 másodperc múlva fel is tűnt, na akkor lőttem ezt a képet.
Végül is a történet azért volt érdekes, mert pár perc múlva, a szerveren lévő összes játékos ezt az idiótát hajkurászta, 8-10-es csoportokban ment a kergetőzés, totál esélytelenül, mert ha csak látótávolságra kerültünk, azonnal elhasalt mindenki, úgy hogy rövid időn belöl ki is lépett mindenki a szerverről.
-
-
válasz
arnikusz #31549 üzenetére
Nem hinném, mert őt is lefektette azonnal, bár ki tudja. Ezt a 21 fokos dolgot nem figyeltem, nem is tudtam erről eddig
,viszont tény, hogy úgy beöltöztem odakint, hogy bent a DZ-ben már nem kellett figyelnem a kihűlésre, szóval lehet, hogy ez is bejátszott. A kedd is okés, bár és ma is megyek, mert egyelőre nem tudok leakadni erről a túlélésről.
-
Üdv!
Volna egy keresztkérdésem. Eddig nem figyeltem erre túlzottan, de tegnap feltűnt, hogy bár a túlélés nem sikerült, a végén a DZ-ben felcsipegetett lezárt, összes ládám megvolt. Ez eddig is így volt, vagy ez valami egyedi eset?
Történt ugyanis, hogy kb. 4 percem maradt, a DZ 3-as kimentési ponton. Lehívtam a helit, és kb. 3 percig kergetőztem a vadászommal, mire sikerült leszedni. Indultam a heli felé, mikor a kimentési ponton megjelent egy másik játékos, aki vagy nem figyelte, hogy már le van híva a heli, és csak be kellene ülnie, vagy fogalma nem volt az egészről, és azt hitte, hogy neki is le kell hívnia, lényeg, hogy fellőtte a jelző rakétát. Kb. 3 méterre lehettem a helitől, mikor a semmiből ott termett az újbóli lehívásra megjelent vadász, és mielőtt feleszméltem, már feküdtem is. Persze akkorra már nem volt lehetőségem éleszteni magamat, így elvileg bukóvári lett a vége.
Viszont amikor kiértem, meglepve láttam, hogy megvan az összes felszedett cuccom. -
válasz
SkyS1gn #31212 üzenetére
Én kb. a bő egy hét alatt, amióta megvan a DLC, minimum 15-ször ugrottam neki. Eddig ebből kétszer sikerült, egyszer itt a PH-s barátokkal, másodjára szólóban, de nagy mákkal úgy, hogy amikor beértem a DZ-be pont indítottak egy kimentést, egyből oda rohantam, addigra az ott lévő két játékos már kipucolta a leszállót, én meg csak beleültem a készbe.
Tegnap is vagy majd 3 órát szöszöltem vele, de egyszer se jött össze, de legalább van kihívás.
Jut eszembe, ha már van közös BF-es múltunk, tolhatnánk itt is együtt, jelölj be: pendre7400. -
válasz
arnikusz #30963 üzenetére
Üdv!
Na, ez egy hasznos leírás, épp kérdezni akartam, hogy fellelhető-e a neten olyan túlélős, DZ-s térkép, ahol csak a divtechek vannak jelölve? Tegnap este egyedül kezdtem a túlélést, és bár tanácsolva volt, hogy minél előbb be a DZ-be, de olyan jól alakultak a kinti dolgaim, hogy csak kb. 16-17 perccel, a végső pusztulásom előtt mentem be.
Fullos szűrő, beöltözve úgy, hogy még egy eszkimó is megirígyelte volna, volt egy rakat alkatrészem is, csak divtech kellett volna.
Több mint 10 percig szaladgáltam, mint a töketlen kutya, de az összes láda ki volt már pucolva, szóval úgy nézett ki, hogy ez biza bukóvári lesz. Öten maradtunk csak, és szűk 4 percem volt hátra, mikor a hármas kimentésnél 2 ügynök lehívta a helit. Odafutottam, és sikerült kimenekülni.
Szóval, csak jó lenne egy térkép, hogy hol is van az összes divtech, ha valakinek sikerül egy ilyet találnia, ne kíméljen. -
válasz
SkyS1gn #30867 üzenetére
Üdv!
Mint már ma említve volt itt a topikban, tegnap este megtörtént a túlélő beavatásom. A történeti hűség, illetve a későbbi etárgyú kutatók levéltári munkáját megkönnyítendően, az ebben résztvevő személyek: Anonymus23, arnikusz alias ghiottone001HUN, és yozsee.
Szóval, röviden és velősen, beigazolódott a sejtésem, hogy ismerősökkel, folyamatosan kommunikálva ég és föld a különbség, mintha csak random emberekkel hoz össze a sors. Pár napja van még csak meg a kiegészítő, de így is kb. közel 800 órányi játék után, az a véleményem, hogy hangulatát tekintve messze ez a legütősebb része a játéknak, igy szerintem egy jó darabig részemről ez lesz a No1.
Ma is megyek majd valamikor túlélőzni, van rá esély, hogy összeakadunk. -
Üdv!
Az év vége tiszteletére, csak beszereztem a Season Pass-t. Röviden, az UG kb. az amire számítani lehetett, menj ide, keresd meg, védd meg, semmisítsd meg, stb, küldetésről küldetésre, ez egy kicsit uncsi így, hanyagoltam is pár küldetés után.
Ez a túlélős móka viszont nagyon ott van a szeren, bár olyan dolog jött elő, amire előzetesen végképp nem számítottam. Én, ha egy mód van rá, csak csapatban szeretek játszani. Ezzel is így voltam, így az első túlélős akciót is, egy random társulattal kezdtem. A DZ-be is szigorúan követni szoktam a csop.vezetőt, nuku kalandozás jobbra-balra. Itt is elindultam utána, meg egy másik csóka után, szerintem ők már régebbről együtt tolhatták, legalább is a kommunikációjuk alapján ez jött le nekem. Szóval, szaladok a vezetőm után, az ugye odaér a ládákhoz, majd szépen felszedegeti a benne lévő cuccost, én meg csak pislogtam egy idő után, mivel alig tudtam egy-két maradékot felszedni. Az eredménye az lett, hogy a két csóka, aki már ismerte a dörgést, kb. 20 perc alatt úgy feltápolta magát, hogy simán bemehettek a DZ-be, én meg kint maradtam, mint kutyaszar a hóban, mert még egy xaros szűrőre való cucc se jött össze addigra, csapatmunka ide, vagy oda, rövid úton meg is pusztultam utána.
Másodszorra, már ravasz, és körmönfont módon továbbra is csapatban ugyan, de már egyénileg kezdtem a régészkedést, így már gyorsabban, és jobban be lehetett cuccolni, viszont így meg úgy szétszóródott a társulat, hogy elvileg a csapatmunka előnyéből megint nem lett semmi, konkrétan senki nem élesztett fel, egy balul végződött mobos csapattal való találkozás után, mert messze is voltunk már egymástól, meg szerintem a nagy gyűjtögetésben, nem is igen figyeltük, hogy mi van a többiekkel.
Szóval, az itteni ismerőseimtől( pl. Anonymus, Arnikusz, Yozsee) akik TS-en is fent vannak, kérném, ha egy mód van rá, hogy toljunk már végig legalább egy túlélést, hogy hogyan is kellene működnie, elejétől a végéig, egy valódi csapatban. -
válasz
Anonymus23 #30186 üzenetére
-
válasz
arnikusz #30056 üzenetére
Üdv!
Ha már úgy is a témánál vagyunk, lenne egy gyors keresztkérdésem. Nekem ugye csak az alapjáték van meg, így onnan tudok összeszedni ilyen nevesített cuccokat. Van még egy-kettő ami hiányzik, és az általad felsorolt elérhetőségek között rendre vissza tért a "Field Proficiency Cache" megjegyzés. Na már most, ez mi rák lenne, mert a fordító gyanítom, hogy valahogy nem érzett rá a lényegre, ezzel a "mező szakértelem gyorsítótár"-ral. -
Üdv!
A tegnapi utolsó DZ-s kimentésnél, sikerült újra kisgazdává vedleni, egy malac társaságában.Kipróbálni már nem volt időm, mivel nagyon késő volt, majd ma. Ragadozó, gonosz, aprólékos, ádáz adottságok mellett, majd elválik, hogy mire is megyünk.
Más, tegnap a páncélvédelmi értéket is sikerült 55 % fölé tornászni, de tapasztalatom alapján tök mindegy, hogy pl. 53,5%, vagy 55 % az érték, szóval szerintem felesleges görcsölni ezen.
-
válasz
PETEE78 #28590 üzenetére
Köszi, de mivel szerintem véletlenszerűen dobálja a cuccot előfordulhat, hogy akár az 1.5 patch utáni első körben megkaphatja bárki. Persze a nagy számok törvénye alapján, minél többször tolja le valaki, annál nagyobb az esélye. Én a patch után, úgy saccperkábé olyan 30-35 kört nyomhattam le eddig.
-
Üdv!
Tegnap este, még lefekvés előtt lenyomtam egy Lexingtont, és Lara volt kedves dobni, egy saját kézzel hímzett mellénykét, igaz csak egy paraszthajszállal jobb, mint az eddigi Alfa.Dobott még mellé egy M4-et, de én ebben nem igazán látok sok potenciált, persze lehet, hogy csak nem látom a fától az erdőt. Kompetens, gyors, hozzáértő tulajdonságai vannak, esetleg valami javaslat, hogy mit kezdjek vele, 4 Alfában vagyok egyébként.
-
-
-
válasz
arnikusz #26379 üzenetére
Köszi!
Szóval csak addig variáltam, hogy beraktam az operátor mellényt, így lett is 3182-es páncél, meg kikubikoltam egy alfa fegyvertokot, nem egy nagy durranás, de így legalább továbbra is megvan a 4 alfa. Az általad javasolt két módosítót, még rögtön ahogy írtad, meg is vettem, használom is mindkettőt. A fegyverkalibrálással még futok egy kört, de úgy rémlik, hogy pont a nem aktív adottságon már nem tudok változtatni, de majd ránézek.
Most így alakult a cuccos: -
-
Üdv!
Nem túl gyakran szoktam itt a fórumon zaklatni a tisztelt nagyérdemű szakikat, de ma muszáj volt kiselejtezni egy csomó cuccot, mert nem volt már helyem tárolni azokat, így azért csak kérnék véleményt. Mivel csak egy karakterem van, ezzel meg eddig úgy voltam, hogy legyen minden benne, mint egy jó falusi vegyesboltban, szóval mit lenne esetleg érdemes cserélni a jelenlegin, ha úgy adódna? A jelenlegi cuccok közül ez a maximum.
-
válasz
fogirobi #25200 üzenetére
Üdv!
Nálam egy i5 4570S-es proci, egy 4 GB-os 960-as Asus Strix-el, viszont 16 GB RAM-al többnyire high beállításon, 1920x1080-as felbontás mellett átlagban 50-55 fps-el fut stabilan. Szerintem nálad a 8 giga memória lehet egy kicsit szűk keresztmetszet.
Persze az is igaz, hogy nálam némileg az is bejátszhat, hogy egyes VGA tudorok szerint, én kikaptam valami szuper heró videókártyát, ezzel a 86,9%-os ASIC Quality értékkel.
-
Üdv!
Nem szoktam panaszkodni itt a topikban a csalókra, meg úgy általában a DZ-ben zajló folyamatokra, mert elfogadom, hogy ez van, de ez a tegnap esti brigád kiaszkatóan gusztustalanul tolta. Érdeklődöm, hogy amúgy ismerős ez a társulat másoknak is, különösen azért, mert ha minden igaz van közöttük egy magyar is, MIZOL HUN néven. A többiek: hassan2kgamers, Ahmed-Assassino, Zatsh1. Legtöbbször a semmiből tűntek elő, azután pár másodperc, és feküdt mindenki.
Kb. 10-12 játékos fordult meg a csoportban amiben voltam talán bő 1 óra alatt, mert folyamatosan léptek ki a csoporttagok ezek miatt, én meg hiába hívogattam be újakat, de azok se sokáig bírták, inkább rövid időn belül leléptek. Azt se nagyon értettem, hogy időközben volt egy-két szerverváltás is, de valahogy mindig beléjük botlottunk. -
válasz
#35434496 #24496 üzenetére
Nos, ha már szóba került az AUG. Tegnap este a normál DZ6-ban az egyik kimentésre várva megnéztem, hogy mik is vannak a tatyómban. Mindjárt a második, vagy a harmadik cucc, egy feljavított 229-es AUG volt, és ami azonnal a szemebe tűnt, 16,1K-s alapsebzést írt. Na, gondoltam akkor most vagy előrehozott karácsony, vagy nem tudom, hogy mi a rák van, de minden esetre ezt be kell üzemelni sürgősen.
A kimentés után nyargalás az ellenőrző pontra, lerakat kinyit, erre mit látok, az AUG alapsebzése már csak 11,2K. Kissé morcos lettem, és azon melegében el is adtam a francba. -
Üdv!
Nos, ha már többen szóba hozták, hogy egy darabig pihi, mert itt a BF1, holnaptól én is gőzerővel bétázok viszont, ha kérhetném és egyébként akceptálható a kérésemaz itteni barátlistámból szívesen játszanék tovább több játkossal a Battlefieldben is. Szóval a Battlefieldben pendre54 alatt vagyok elérhető, lehet jelölni ismerősnek. Előre is köszi a bizalmat.
A BF4-ben mindössze csak 1781 órám van.[link]
-
válasz
Anonymus23 #22385 üzenetére
Tökéletesen írás arról, hogy miért is lesz egyre több játékosnak elege az egészből. Én még kitartok, igaz csak az alapjáték van meg, mert nem sokára megyek vissza a Battlefieldre. Azt tapasztalom már hetek óta, hogy kb. abból a jó ötven ismerősből, akikkel korábban összejöttünk, már alig szokott játszani 8-10 fő, ebből is 90%-ban azok, akik itt a fórumban is legaktívabbak, de azok meg mind DLC-sek, így meg minimális az esély a közös játékra.
Bejárnék még szívesen alkalmanként 1-2 órát a DZ-be - semmi rugózás -, mert már rohadtul unalmas a Lexington hatszázhuszonnyolcadjára, de egyszerűen úgy jó 2 hete, amióta hazajöttem a nyaralásból, nem tudtam bemenni egyszer se, mert már elvétve látok ott valakit, egyedül meg megtotál mazochizmus lenne, azt inkább kihagyom.
Ja tudom, ilyenkor jön az, hogy Discord, oda is beszoktam kukkantani, de lényegében ott is az itteni PH-s DLC-s törzsközönség leledzik.
-
válasz
Anonymus23 #19580 üzenetére
Üdv!
Tegnap ugye volt szerencsém részt venni az új karaktered főpróbáján, és annak sikerén felbuzdulva, úgy döntöttem hogy egyszer élünk alapon, én is kipróbálok valami hasonlót. Kikukáztam az összes szemetet a ládámból, pakolásztam jobbra-balra, azután lett egy ilyen:Igaz, nem olyan szisztematikusan összeállított mint a tied(4 taktikus+2 végső megoldás), a képzettséget se tudtam feljebb tornázni, és ebben benne van minden xirxar, olyan mint ha egy falusi búcsúban lőttem volna légpuskával ezeket.
Kíváncsi vagyok azért, hogy lesz-e valami látszatja. -
Üdv!
Akkor most kíváncsiságból kipróbáltam, hogy is nézne ki nálam. Így:Vagyis, a pontjaimat beváltottam, kaptam egy kódot, azt tudtam érvényesíteni, így nem egész 8e Ft-ért meg tudnám venni.
Az meg már milyen köcsögség, hogy dombornyomott Visa kártyát nem fogad el.Na mindegy, csak próba volt részemről, egyelőre nem áll szándékomban megvenni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Opel topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- World of Tanks - MMO
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vezetékes FEJhallgatók
- Google Pixel topik
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Gigabyte Radeon RX 7900 XT GAMING OC 20G
- Lenovo T470 / T570 bontás!
- Lenovo IdeaPad 3 17ITL6 - 17.3" HD+ Intel 6305 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- OHH HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -40% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- Toshiba Enterprise Capacity MG09 18TB - 512MB, 7200rpm, SATA3 - 100/100 -as - Eladó!
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z390 i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! I5 12600KF / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- MAGYAR Larousse Enciklopédia 1-2-3 egyben 2999 ft
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest