- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Légies iPhone halvány színei
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
SkyS1gn #8250 üzenetére
+ nem látják egy hónap múlva mit fognak csinálni... és a PvP / DZ jelenleg értelmetlen. Ugyanaz a grind csak nehezebb ellenfelek PvE... mert egymás támadása nem éri meg.
Mondjuk édekes hogy Level a hackereket is felhozta... ezt ha nem tudják megoldani, brutálisan ki fogja nyírni tényleg még az egész kezdeményezését is, nemhogy majd évekig élni fog a játék és a közösség.
-
Természetesen igen, akit érdekel a grind meg a PvP azoknak jó lehet.
Biztos lesz közössége... meg ha valaki haverokkal tud majd időről időre menni és csinálni az új "raid" meg mindenféle küldiket... stb. (ala WoW, Diablo stb.)
Mint mondtam, engem ez a része nem érdekel... ezért nálam ár-érték arányban nem stimmel még (számomra főleg persze).
Ha tesznek bele érdekes egyedül is tolható sztorikat... akkor felértékelődik majd nálam is esetleg.
Erre az egészre az idő ad majd választ. Kíváncsian figyelemmel fogom követni időről időre...Ügye most a hype stb miatt mindenki megvette kitolta, kimaxolta pár nap-hét alatt... most jön a neheze... fenntartani az érdeklődést.
-
-
-
-
-
-
-
Már egy ideje nem...
"I am from EU. Yes, i bought the game today and it was region locked. I activated the game on my uplay account using VPN. "
...
"Tested Gold Edition -> It is activation LOCKED to Brazil."
....
"Purchased a Nuuvem copy through a Braizlian verified PayPal account on March 9th. Purchased the Gold version, this code also applies.
The Division key I received for Uplay was region locked. Keys purchased earlier had different levels of region lock.
I made a temporary UPlay password change & using FlyVPN Trial I logged into the UPlay launcher to activate the key, logged out of UPlay & closed the VPN.
Key activated fine, standard copy & all DLC season pass etc is attached to my UPlay account.
Playing in US.
NOTE: Using a VPN has the risk of making public any login info you are using.
As a precaution be sure to log out of all important accounts, sites, Steam, etc. before use.
Make a temporary password before using a VPN for any account you need to log into during the VPN usage, restore the password once you're done with the VPN."
-
-
-
Jah értem... a PS rendszerét nem ismerem, azt hittem valami egzotikus megoldás van a háttérben PC-n (orosz vagy ázsiai + vpn).
Attól függ PS-en hogy adták ki, régiós probléma nem kéne hogy legyen... szóval elvileg mennie kéne... de majd akkor mások megmondják, vagy próbáld ki. Szerintem egy verzió van ebből a játékból európára és abban benne van minden nyelv. Sőt az sem kizárt ha az egész "nyugati világra" egy verzió van ott is, mint PC-n.
-
-
válasz
Snip3r_HUN #7544 üzenetére
De gondolom akkor azok kimondottan coop mellék küldik, szóval nem szerves része a főjátéknak, max hozzátesz többet/kevesebbet?
Nagyon úgyérzem most, hogy elég lesz ezt nekem behúzni majd -50%-on a braziloktól később.
-
daveoff
Coopba toljátok? Megmondom őszintén engem csak a story érdekel, az meg single ugye.
Ahhoz nem létszükséglet a coop/DZ ugye?Meg kicsit sokallom az árát arra amire nekem kell... ezért nem húztam még be.
És ahogy nézem a Steam review-okat, érdemes kivárni, ha csak a story érdekel... mert pont az kevés. Marad a grind meg a PvP. Az meg nem hoz lázba.
-
-
válasz
Snip3r_HUN #7529 üzenetére
No úgy látom a sok effekt miatt ebből a játékból sem lehet szép képeket lopni, legalábbis köze nincs a valódi mozgás közbeni látványhoz.
-
Akkor ezek szerint eddig mindenkinek bejött a játék ahogy nézem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 64/1TB RTX A2000 4GB UHD 4K
- Acer Nitro V 16 AI Gamer Laptop! Ryzen 7 260/RTX 5070/32gb DDR5/2TB SSD/2560x1600/180hz/Beszámítok!
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" Xeon W-11955M 64/1TB RTX A2000 4GB FHD+
- AOC CQ27G2S Monitor (2K/VA/165hz)
- Samsung C27F396FHR Monitor
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest