- HMD Skyline - jó szerelés
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- iPhone topik
-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anonymus23
veterán
válasz
bombibmw #52162 üzenetére
Ha komoly, akkor véleményem szerint:
Ha túl is akarod élni, akkor csak a D3, ha egyedül vagy, akkor a nomád is jó (de végül is csapatban is), predatort egy immunládával ignorálni lehet, szal nem az igazi és hiába a 9000 élet, nagyon papír valahogy.
A Banshee sem rossz ha van aki healeljen.Vannak még a vegyes szettek: Ninja+Banshee+Pred, azokkal is nagyot lőnek, akik tudnak vele játszani, csak nincs heal, amióta a strikert kiherélték.
Ma kipróbáltuk csapatban 3 D3 + 1 Reclaimer pulse-al, csúnya munkát végeztünk...
-
arnikusz
veterán
válasz
bombibmw #52158 üzenetére
D3, Nomád, Predator, mindegyikre rögvest mondják, ha leszeded a nem csalókat, hogy noob az Agent. Akinek bejön még a Banshee, de megjelent a Deadeye ismét, na meg persze Widdz továbra is Strikerben szaladgàl.
Nálam a használt 1. Alton D3, Nomád, Predator és a fentebb mutatott Taktikus van. -
Anonymus23
veterán
válasz
bombibmw #48074 üzenetére
Végsőben?
Az előbb belenéztem Macro videójában, ahol a D3-at mutatta be, ott volt a csapatban egy Végső, mert folyamatosan felszedegette a gránátot...A nomád azért lóg ki kicsit a sorból, mert ott gyakorlatilag vagy bejön, vagy nem alapon van, amikor már elproccolt a fix ulti, de amikor látom, hogy valakinél 3-4-5x is elproccol a 6. bónusz, akkor azért kinyílik a bicska a zsebemben, hogy nekem miért nem tud ilyet?
Én nem vagyok nagy PvP-s, mármint adott esetben simán benne vagyok a lövöldében, de egyedül (és főleg mivel az ismerősök többsége az nem nagyon PvP-zik) csak az üldöző szerepét szoktam felvállalni. Az is sokat elmond, hogy hirtelen azt se tudom, melyik billentyűvel kell a rugót bekapcsolni
, de engem szinte folyamat betámadnak, szóval akarom/nem akarom PvP az megy, de ilyen a DZ, csak a trashtalkot utálom, meg amikor 3v1 vagy 4v1-ben lenyomnak és megy a duma+emotok...
-
Anonymus23
veterán
válasz
bombibmw #48073 üzenetére
Hát mert biztos szar érzés, és kompenzálni kell valahogy
Ez kb olyan, mint amikor tegnap 3v1-ben lenyomtak úgy, hogy nem proccolt el az ultim (full PvE strikerben, lila elites módosítókkal) és amikor megint találkoztunk (én már nomádban), akkor kérdeztem őket, hogy mi van fiúk csak 3v1-ben megy? Visszaszól az egyik, hogy megy 1v1 is, de ne nomádban, közben közülük is nomádban volt legalább az egyik
-
kiezTe90
senior tag
-
törölt tag
válasz
bombibmw #41930 üzenetére
A tag olyan csalást használt amilyet még nem látott senki. Gondold el ott volt 10 játékos közöttük HKU, Xer is anyázták, hogy ez meg mi a faxom volt. Néztük Csiguval a palit aki ha rádfogta a fegyvefét és valamit megnyomhatott Ő meghalt és Te rugo lettél.
Sokan jelentettük. -
válasz
bombibmw #40192 üzenetére
Sajnos tévedsz. Ez nem a játék egy lehetőségének kihasználása hanem egy bug exploitja, márpedig az a Code of Conduct alapján szankcionálható:
Exploitation of any new or known bug or glitch for personal gain is strictly forbidden and may result in character rollback, account suspension or revocation.Még csak 3rdparty SW sem kell hozzá... Pusztán csak a support balf@szsága/töketlensége/érdektelensége miatt úszták meg ennyien hiszen még a "hagyományos" cheaterekkel is alig foglalkoznak nem, hogy az ilyen glitcherekkel.
-
-
persil
nagyúr
válasz
bombibmw #40087 üzenetére
Olyan vicces, amikor "bizonyitek videot" raknak ki egy "ismert csalorol" a videoban pedig igazsagszolgaltataskeppen lelovoldozik x alkalommal.
Az meg ugye nyilvan nem lesz gyanus senkinek, hogy kb egy toltenye sem megy melle, stabilitasban meg koroket ver barmelyik star wars-os lezerstukkerre -
TommyS_27
senior tag
válasz
bombibmw #39790 üzenetére
Amig nem jött az orosz haver addig haltak simán, utána egy helyben futkostunk nonstop náluk... Ez van. Sajnos senkiről sem lehet tudni, hogy mit használ vagy mit nem. Meg már nem is érdekel. Élvezzük a játékot és ennyi. El sem futunk már manhuntként, addig vagyunk egy helyben amig meg nem halunk. Engem már nem tud felizgatni az se ha elteleportál mellettem valaki.
Akoska:
igen elkezdett a Sleepeyo magyarázni, hogy DE noob, seeker noob stb, mondom egy broken talentet buffolni sokkal jobb nem???
és röhögött a mocsok német szarházi
-
válasz
bombibmw #39790 üzenetére
Asszem Tommy írt is a glitch-ről vmit nekik.
Lehet van fogalmuk a build-ről.
Azt viszont elfelejtik,hogy másnak is abszolút lehet fogalma arról mit lehet maxosra építeni.
És elég nehéz elhinni dolgokat.
De neked ezt nem nagyon kell magyaráznom.És akik nem tudnak veszíteni,mint widdz és bandája,azok mindig fognak okosságokat használni. Ennyi.
#39789 rm12 :
Én nem vagyok pro,igyekszem tanulni a játékot.#39791 Pacy :
Mi ma túl éltünk manhunt-ot,pedig volt egy játékos aki elég érdekesen játszott.
Ő is segítség volt a manhunt elérésében.Jelzem ez volt az egyetlen szerver ahol nem találkoztunk nevekkel és érdekes dolgokkal,kivéve azt az egy játékost. De még csalni sem tudott rendesen,mert meghalt,fel se mert jönni hozzánk.
-
válasz
bombibmw #39785 üzenetére
Sleepyo volt az első aki összeesett a DE szettemtől 3 lövésből.
Aztán jött a másik 2,patch 1.3 vagy mi volt a neve,meg vmi rus...
Egy tárból lefeküdtek 3-an az SVD-től.Visszajöttek,és 10 lövésből sem tudtam egy tagot leszedni.
Akkor ott volt még a szerveren a dmb és dzp 1-2 tagja,ők 4-en voltak.
Akkor már nehezebb volt,mert nem akartam őket is lelőni,illetve rugóként célponttá válni inkább haltam,mint nem.Egyébként ott tök jó fejként viselkedtek a srácok dmb+dzp (meglepően).
Amikor kijöttek checkpoint-ról,futottak felém (widdz team),hamar le is szedtem kettőt,mert miért ne,nem félünk senkitől (nem is értem hogyan tudtam leszedni őket).
Aztán rám jöttek.
Dmb-Dzp csapat igyekezett engem körbe ugrálni,hogy a pro-k rugók legyenek.
Engem kiszedtek,aztán szépen le is feküdtek,mert kiszedték őket is.Widdz nem játszik jól,csak akkor ha be vannak kapcsolva dolgai valamint van csapat aki fel élessze.
Az egy másik kérdés mennyire van esze megépíteni egy build-et.
Azon viszont semmi sem változtat,hogy csak akkor jó,ha be vannak kapcsolva az okosságok.A lényeg,könnyű úgy pro-t játszani,hogy folyamatosan segítséget használok.
Tolhatja a segítő dumáját,de attól még egy csíter marad.
-
ult1mate
tag
válasz
bombibmw #39767 üzenetére
Azért mert nem hagyták érvényesülni a Deadeyet és onnantól kezdeve nem bírtatok mozdulni sem. Majd azután még fentre is visszamentek és mégse tudtatok mit csinálni.
https://www.twitch.tv/videos/153636357 ( kb 1:30 óránál kezdődik)Itt nem kell semmilyen fan-nak lenni csak látni mit használnak és folyamatos buffban vannak amivel több mint 40% crit eséllyel simán leolvasztanak.
-
Lifer092
senior tag
válasz
bombibmw #38588 üzenetére
Jajjjj, Beast-Sufi és Lugo_SVK. Drága barátaim... Olyan jó látni a feltörekvő nemzedéket...
Az én meglátásom az, hogy rengetegen használják a cheateket. Csak ebből nagyon sok, "okosan csal". Ami még nem feltétlen látványos, és max videóból visszanézve látod meg a turpisságot. Gondolok itt az aimhack-re. (Pl. Widdz) Persze vannak az alpári gyökerek, akik aztán látványosan mindent bekapcsolnak, aim, wall, teleport, rpm hack. - Ahogy Te is mondod, sajnos már lassan az a h*lye aki nem csal. Ha így halad már tényleg csak így lehet érvényesülni, mert a fair játék eltűnik a Divisionból. Legalábbis a DZ-ből, ami a PvP -t illeti.... Szomorú...
arnikusz:
Ami a lootot illeti, valóban bütykölhetnének már valamit azzal a "random generátorral", mert számomra is nevetséges hogy semmi értelmes exoticot sem kapok, amit kapok abból vagy már van 25, vagy nincs egy se de fos értékekkel esik. Pl. Skull kesztyű, és Barret mellény. Most 6 exoticból 3 Barret mellény volt, mind a 3 fos.... Ráadásul ezeket a küldiket meg heti egyszer tudod csinálni, szóval ha használhatatlan szutyok esik belőle, akkor 1 hétig semmi. Akinek nincs ideje felhúzni több karaktert az cumizik, amíg nem csinálhatja újra a legendary -kat, meg a hősiket... Reménykedve abban hogy legközelebb talán szerencséje lesz... Bár nekem a lootokkal amióta játszok, nem igazán van szerencsém, legyen az zöld, arany, exotic... Vért izzadok mire egy használható, normális szettet összeteszek...
-
arnikusz
veterán
válasz
bombibmw #38588 üzenetére
Szép napot mindenkinek!
Egyértelműen látható és szillogizmus sem kell hozzá, hogy nem tiszta eszközökkel érték el ezen eredményeket.
De nem baj megkaptuk a loadoutot, ami egy már 4 alttal rendelkező játékosnál, legalábbis nálam nem oszt nem szoroz semmit.
Plussz ha továbbra is ilyen használhatatlan a loot eső és kb. 500-ból esik egy használható dolog.
Nem panaszkodás, mert a kitűzött célom továbbra is megvan csak a megjelenés óta játszó játékosnak ez kevés.Meg lehet még etetni azokat akik most kezdik( lásd free hétvége stb.)és ehhez a youtube is hozzájárul, de jól írta az egyik hozzászóló tegnap no new contetnt.
-
micafighter
nagyúr
válasz
bombibmw #36660 üzenetére
Érdekes amugy hogy a seekert hozzátok a legtöbbet fel. Teljes mértékben értem hogy 0skill meg mennyire frusztráló mikor hirtelen összeessel, én egyszer nem vittem még oneshot seekert emiatt se DZ se LS, de a seekeres buildeket a legkönnyebb kijátszani az OP-k közül, rengeteg féle dolgot tudsz ellene tenni, ellenben pár másik builddel.
-
válasz
bombibmw #36293 üzenetére
2. karakteren teszteltem.
Annyi a lényeg,hogy addig le kell lőnöd azt aki szemben áll amíg van a tárban.
Ha ez sikerül akkor hatásos. Illetve figyelned kell a lőszer mennyiségét,és ha kell időben fedezékbe vonulni. Szvsz használható,okosan kell használni.
DZ-ben is helyt állt (meglepően),2-3 játékost is lelőttem gond nélkül,mondtam is a srácoknak,hogy kellemes csalódás volt. -
válasz
bombibmw #34262 üzenetére
Egy picit félreérted. Azért raktam fel, hogy ti is nevessetek rajta egy sort (nem mellesleg én vagyok az a pajzsos idióta aki az elején rálő) és nem azért mert bizonygatni akarnám, hogy csal
p.s.: Aznap este többször is összefutottunk velük (ez sem éppen az első alkalom volt) és folyamatosan nyomta a szöveget, hogy Demmer csal és, hogy reportolja (szinte minden nap van ilyen).
-
micafighter
nagyúr
válasz
bombibmw #34262 üzenetére
Persze ez szerintem a videóból is látszik, M700al lőtt, így pedig semmi furcsát nem láttam a videóban.
Simán csak egyszerűbb lecsalózni a másikat sokaknak, mint beismerni hogy elrontottad és/vagy sz..r vagy
(#34261) Fényvadász: igen, mert úgy érzi nem ő rontott el valamit, hanem a másik csalt.
-
Tr1c0
csendes újonc
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Milyen autót vegyek?
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Gumi és felni topik
- HMD Skyline - jó szerelés
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Bittorrent topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Chuwi HiPad Pro 8GB/128GB 10.8" 2K 8mag 2SIM Alu ház 7,5mm 450g
- BONTATLAN STEELSERIES TERMÉKEK BOMBA ÁRON! ÚJ, AZONNAL ÁTVEHETŐ!
- ASUS ROG Strix Scsr 16 G634JZR i9-14900HX, 32GB DDR5, RTX 4080 (2027.08-ig garis)
- Eladó Harman Kardon 2.1 BDS270 házimozi rendszer
- Ledger Nano S kripto cold wallet (2db van)
- Olcsó Laptop! Új akkumulátor! Dell Latitude E6540 : I7 4600M / AMD HD8790M / 8GB DDR3 / 128GB SSD
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest