- Azonnali mobilos kérdések órája
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Légies iPhone halvány színei
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- MIUI / HyperOS topik
-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
-=Jam=-
őstag
válasz
kiezTe90 #47497 üzenetére
Greetings Agents,
The servers will shut down for weekly maintenance on Thursday, February 1st at 09:30 AM CET / 03:30 AM EST / 12:30 AM PST. Estimated downtime is approximately 3 hours.
Please follow this thread for any updates as the maintenance progresses.
Thank you,
The Division Team -
LucentTwo
tag
válasz
kiezTe90 #47267 üzenetére
Pve-re jó, ha mindenhova elit és páncélsebzést pörgetsz. 6100/5300/4600-os értékekkel raktam össze, így 1-2mp-et bukok az ultik idejéből, viszont jobb a sebzés és nem pazaroljuk az értéket az elektronikára. Fegyverek meg két M4 fogékony/pusztító/vérengző/kompetens talentekkel.
Bár a Striker még mindig a legerősebb PVE-re.
-
Anonymus23
veterán
válasz
kiezTe90 #46932 üzenetére
De most tényleg... Kettővel előtted beraktam a táblázatot, abból mi jön le?
De ha mégsem:
1., Jó és összeszokott csapatban CS HősiEgyedül vagy csapatban:
2., Hudson kihívás, ahol lehet elfutva a mobok mellett
3., Lexi kihívásEttől sokkal többet csak glithcelve lehet, vagy csítelve. Képtelenség normál módon ~30.000 GE creditet szerezni óránként...
-
Snip3r_HUN
addikt
válasz
kiezTe90 #46355 üzenetére
Pier93-nál általában az a leggyorsabb megoldás hogy Wave 4-ig (Data breach) az első részben kell maradni, amikor már csak 30-40mp van hátra akkor kell odaindulni a kijelölt laptophoz. A bent eltöltött 4 hullám alatt összejön közel annyi vagy több shd hogy a Delivery Dock-on át bejuss a jobbra fent lévő Storage Bay 02-be. Ezután az 5. hullámban amíg lehet el kell húzni a boss megölését mivel így folyamatosan lesz kit megölni az shd pontok miatt. Mielött az idö lejár 10-20 másodperccel, már lehet lőni a boss-ot, aztán irány le az AV Storage-be ahol a jutalom beváltó van. Jól bevédhető hely, wave 8-nál kell legközelebb kimozdulni amikor megint Data breach jön, ha megvan irány vissza az AV Storage-ba beváltani a pontokat. Szólóban a beváltónál 1500 - 3000 - 4500 és 6000 shd pontonként kapsz jutalmat, néha sima itemet dob, de gyakoribb a classified és az exo.
-
arnikusz
veterán
válasz
kiezTe90 #46301 üzenetére
A nincsen CF cuccom a szettre vagy elemre is vonatkozik.
Global eventen csak az új cuccok az ott vásárolható 900 vagy 1500-as ládákból.
A 900-as ládáknál inkább exo cuccok, az 1500-ös ami akár adhat 3 új CF-t is.Ez a kombó szerintem használható, de sajnos gyengébb mint egy CF szett sajnos.
A Ninja bike-al csak 4-es bónuszig kaphatsz, 5-ös és 6-ost nem. -
-
dvd24
senior tag
válasz
kiezTe90 #46065 üzenetére
hát igen, classified D3 és a 2 milliós pajzs nélkül felejtős. Alapból az elős HPpajzs bumm a 4-es D3-FNC-nél jön és utána kell a 6-os szett és 9000 stamina, hogy maxos legyen. 6-os classified nélkül használhatatlan gyakorlatilag a pajzs (persze csak olyan helyeken ahol megérné használni)
amúgy a kövi GE valszeg január végén lesz, de pontos info nincs
-
arnikusz
veterán
válasz
kiezTe90 #46055 üzenetére
Most már az új CF szettekben gondolok a Striker, D3 és én pl. Recleimer CF-ben csinálom, nem jelentenek gondot.
A Times Sq a leggyorsabb, csak az eljén a shotisokra kell figyelni.
A Warrengate-nál már rég nem okoz gondot az időre nyitás.
A Napalmnál meg a végén a 4 Agent lefókuszálásával simán megvagy.A múlt hétrn megcsináltam mind a 4 alttal a 3 legendást meg a Sárkányfészket, de e héttől csak 1 alton fogom majd szombaton.
Exo láda nekem csak régi exokat adott és átlag 35 divtech pedig hamarabb megvan DZ-ben.
Gyakorlatilag DZ 8-9 divtech lelőhelyek és 6 landmark ad 30 -a minimum, meg közben felszedjük a ládákat és van 2x9 láda kimentésre.Most viszont a héten ahogy DVD fórumtárs is írja a D3-ban megyek, mert ezen az alton az meg Nomád és Striker van szolgálatban.
-
arnikusz
veterán
válasz
kiezTe90 #46053 üzenetére
Szia Legendás, hősi exo ládákért péntek.
Heti sima, túlélés,UG. kedd.
Legendás küldetések 3db van most: Times SQ., Napalm,Warrengate.
Hősi Betörések: Falcon, Sárkányfészek, Clear Sky, Stolen Signal
Tehát 7 db exotic ládát zsákolhatsz ezekekkel, de a Signalt szerintem nem csinálja csak mazochista. -
arnikusz
veterán
válasz
kiezTe90 #33203 üzenetére
Az alábbi videóban Firecresttel használja a játékos. [link]
DZ -ben max. mobra használtam Alpha szettben.
Undergroundon szoktam még lövöldözni, vele, ha a random csapatban berakják a gazdálkodj okosan direktívát.Mindenképpen tartsd meg, bár a múlt heti PTS sebzés növelés már a múlt, de ki tudja.
Akkor lett volna jó, ha az eredeti - még Blind fegyver automata és 1000 rpm-el.
-
Hocsika
tag
-
DokiBaxxi
őstag
válasz
kiezTe90 #29446 üzenetére
Nekem összesen 1x vagy 2x esett értékelhető item survival után
Ha van már egy nagyjából jó szetted akkor pedig nyilván még ritkább a jó loot, mert csak akkor rakod el, ha jobb, mint a mostani. Egyébként szerintem nincs baj a loottal. Annyi, hogy amit a legtöbben használnak (Alpha, Predator) annak ritkább a drop esélye (úgy vettem észre)
-
macy
addikt
válasz
kiezTe90 #21423 üzenetére
Nerf ide vagy oda, még mindig a G36-ot használom. Visszacseréltem a jó kis AUG-omra, frankó talentekkel, 50% krit esély, 150% krit sebzés, de hiába. A G36 kb fele annyi idő alatt ledarálja a mobot, szar talentekkel, de 50% páncél sebzéssel. Pedig a statok alapján azt hittem az AUG sokkal jobb lesz.
-
Raulblanco07
aktív tag
válasz
kiezTe90 #20579 üzenetére
Az még mindig csak egy szaros epizód küldi, ha heroic, ha nem.
Falcon challenge is sokkal nehezebb mint lexington challenge, ebből szerintem egyenesen következik, hogy a heroic sem lesz azonos szint.Ha 229-es és 268-as cuccokat akarsz, akkor menj falcon, clear sky, dragon nest heroicra, nyílván utóbbi csak jövőhét. Menj underground heroicra, vagy menj a legnagyobb bracket DZ-be, esetleg HVT, bár ott ha kapsz is akkor is loneszar lesz.
-
Raulblanco07
aktív tag
válasz
kiezTe90 #20497 üzenetére
Van fent egy gyors egyszerű küldi, azt meg kell csinálni, addig a lifttel nem mehetsz le.
Ha az megvan, akkor passz, a lift néha szarakodott nekünk is amikor csapatban voltunk, ki kellett lépni és egyedül lemenni.Stashből ne zúzz be cuccot, rakd át inventoryba, majd bezúzod onnan, egyébként szokott lenni hasonló, de 2-3 esc gomb után be szokta zárni az ablakot.
-
Raulblanco07
aktív tag
válasz
kiezTe90 #20348 üzenetére
A 2. mad skill nehezítés az hogyha elnyomsz egy skillt a másik is cd-re kerül, illetve ha 1 ultizik mindenkinek cd-re kerül, ammo passz. Ha elértétek a 15. szintet és a 3. nehezítést, akkor elvileg nem esik ammo menet közben, ha helyette még nullázza is, akkor bugos.
-
-
vegitossj7
addikt
válasz
kiezTe90 #20120 üzenetére
Mert ezek jobbak? [link]
Ebből napi 10-20 van.Tanuljátok már meg felfogni a kritikát, tiszta óvodások vagytok... Francért nem tudtok értelmesen viselkedni, nem vagytok képesek emberek módjára elviselni a másikat, nem látjátok át a helyzetét, a kommunikáció abban merül ki, hogy "sírsz itt". Hát ezzel kurvára előrébb vagyunk.
Leírtam régebben, bunfi és norti az egyetlen itt (talán még cain kolléga is, neki is vannak jó hsz-ei), akik tesznek is valami a fórumhoz, anyagot biztosítanak a kibeszéléshez, megbeszéléshez. Mindenki más mintha facebook lenne, még csak offba se rakva, teleszemeteli a fórumot, hogy "Ohh, hihi, az jó volt! XD" és társai.
Amíg képtelen vagytok elfogadni a társaitokat, addig marad ez a "sírás és logikus érvelés" a " jó a játék, 10000 órát toltam bele, talán 1x találkoztam buggal, se sírjál már, elrontod mások játékát vele" mentalitás-ütközés...
Valaki linkel valamit a játékkal kapcsolatban, le se fossa az emberek 80%-a itt. Ha meg valaki éppen kritizálja azt, arra meg ráugranak vagy 4-5-en.
Én is tudnék információval szolgálni a játékkal kapcsolatban, mert a német klán ahol vagyok, kapcsolatban áll 2-3 Massive fejlesztővel, és már jóval E3 előtt tudtuk mik lesznek a játékban. A következő Incursion csak mondom, hogy METRÓS incursion lesz, és lesz olyan is, ahol derékig ér a víz. A Survival DLC-re meg számít majd a ruha, amit viselsz.
Uff, majd visszanézek.
-
dvd24
senior tag
válasz
kiezTe90 #19898 üzenetére
1.3-al nem jön DZ bővítés, de később a második vagy harmadik fizetős DLC-ben szerintem szinte biztos.
Még ingame is találni rá utalást a General Assembly küldetésben, a konferenciateremben, ahol a laptopról le kell tölteni az adatokat az LMB-ről, ott az asztalra ki van terítve egy hatalmas Manhattan térkép és ott egyértelműen látni, hogy a DZ nagy T alakú, az északi részén van egy nagyobb terület ami mi térképünkön nem aktív
-
hitvanyalak
senior tag
-
Raulblanco07
aktív tag
válasz
kiezTe90 #19829 üzenetére
DPS 3 final 3 sentry, itt 2 final 4 sentryt akartam, illetve 1.3 sentry változását meg kell várni, szóval egyelőre kérdéses hogy 1.3-tól a 2 final mellett mi lesz még rajta.
taktikus 3 final 3 tactical
tank 3 final 3 tacticalValamelyik biztos át lesz alakítva 2 final + valamelyik új szettbe. Így hogy jelentősen csökkentették a spec ammo hatékonyságát, annyira már nem vonzó az a szett ami a teljes csapatnak adja a spec ammot, de majd meglátom.
-
Raulblanco
aktív tag
válasz
kiezTe90 #19826 üzenetére
Final measure 2-es bónuszban, mellé még 1-2 cuccodon exotic resist, térdvédőn / armoron könnyű olyat kapni, és van 60-70% resisted rá, onnantól semmit nem ér ellened, nekem is mindhárom karakteremen van 2 vagy 3 final measure. Persze, buksz egy kis dps-t, de nem szed le a sticky többé 1/3-adnál több életedet.
-
válasz
kiezTe90 #14410 üzenetére
Akkor te a szerencsések közé tartozol, nekem a 1.0.2 és 1.1 között volt irtózatosan bugos (volt, hogy 4x estem be a térkép alá zsinórban a lincolnon) az 1.0.2 előtt meg rendszeresen összeomlott. Az 1.1 óta sokat javult, bár tegnap 2x is összeomlott (az első alkalommal 15 percig se bírta).
Vagy nálad a "direkt keresed" kategóriába esik az is, hogy rendeltetésszerűen használnák a játékot? -
bunfi
őstag
válasz
Pont ezért akadt ki délelőtt is mert már egy hete arról szól a fórum hogy játszhatatlan, sz*R játék.
Talán mert van alapja. De lehet, hogy nálad, benn a buborékban nem az. Egyébként meg ha zavar, ignoráld a kommenteket. Én is azt teszem a bratyizós, LFG vagy gearvillogtatós kommentekkel.
-
vegitossj7
addikt
válasz
Mert egy játszhatatlan szar a játék.
Utóbbi 1 hét alatt sikerült még több dolgot elrontaniuk, azért volt erről szó.
Amúgy kolléga úr elég felületesen látja a közösségek hatását egy játék életében. Akár 100 ember olvassa a fórumot, akár 10, azokat az embereket informálni kell és közös álláspontot találni, miszerint jobb játékot kapunk, hasznos tagjai vagyunk fejlesztésében. Akár cheaterek jelentése, akár glitchek linkelése, akár felsorolni közösségen belül egyszerű de mégis hasznos megoldásokat a hibákra. Ezek a dolgok terjednek a neten, ismerősök között. Aki inkább homokba dugja a fejét és elfogadja ami van, többet árt mint akik "sírnak".
Konstruktívan hozzátenni a fórumhoz/ egymás informálása.. Erről szól a fórum.
Ha meg tisztában vannak a hibákkal, tudják hogy áll a játék, milyen jogon nevezi ezt trollkodásnak?
Elég tág ez a fogalom, sokat írhatnék erről, de én igyekszem objektívnak maradni, tegyétek ezt meg ti is kérlek. -
WhiteHawk24
tag
válasz
kiezTe90 #11927 üzenetére
Nem probléma, nem haragszom!
Sajnos vannak olyanok a neten akik mindenbe belekötnek, azt hitem te is olyan vagy, de ezek szerint csak a poén nem jött át nekem. Erről nem tehetsz!
Olyanokra gondolok, mikor "Basszus, ha ezt tudtam volna hamarabb, már alapból így csináltam volna / odafigyeltem volna erre!" típusú felismerése van valakinek játék közben.
Valahol olvastam, hogy a megszerzett tervrajzok olyan szintűek mint mikor megszereztem őket, így azokat érdemes a végefelé megszerezni?
Azt is olvastam, hogy valakinek nincs elég pontja kifejleszteni a bázison mind a 3 szárnyat 100%-ra, így meg kell gondolni mire költöm el a pontokat?
Ilyen és ehhez hasonlókra gondolok. -
Maxtreme
addikt
válasz
kiezTe90 #11150 üzenetére
Mentem 1 napi (challenge) missziót randomokkal. Hál isten jó kis csapattal hozott össze a sors, mindösszesen 1 chechkpoint újratöltés volt. + mentünk másik 3 random teamel 3 lincoln alagutat szintén challenge-en.
Lényeg az hogy alakul a dolog
Most még a feketepiaci gold AK-t akarom mindenképp legyártani. A lila anno nagyon tetszett.
szerk: Bocsi nem válaszként akart menni, félrenyomtam.
-
.OM.
aktív tag
válasz
kiezTe90 #9856 üzenetére
A DPS számításban benne van a pontosság és a tárméret elég nagy súllyal.
A pontosság úgy játszik, hogy az egy töltényre eső fejlövés esélyét növeli. Így a fejlövésre számító plusz sebzéssel is számol átlagban.
A tárméret pedig a lövéssel és töltéssel eltöltött idő arányában módosít.
Gyakorlatilag egy pontatlan fegyverrel ugyan azt a DPS-t adja le egy jó játékos, mint egy pontossal egy másik átlagos.
Ha kevés az életerőd, akkor úgy sem tudsz egy 60-as tárat elnyomni egy szuszra, 30 kilövése után el kell bújnod hogy regenerálódj.
Ami nem kamu DPS, hanem valóban nagyobb repkedő számokat eredményez:
+sebzés %
páncél átütés
chc (65%ig) és chd
+HS sebzés %Ezekkel ~3000 fegyerhasználat mellett az arany AK kb 110k DPS-el tudja a legtöbbet jelenleg. Az kb 18k/30k testre, max duplája fejre.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Asztali PC , i7 6700K , 1080 Ti 11GB , 32GB DDR4 , 500GB NVME , 500GB HDD
- Asztali PC , R5 8400F , RTX 3070 , 32GB DDR5 , 500GB NVME , 2TB HDD
- Legion Go 1TB
- Lenovo LOQ 15IRX9 - i5 13450HX, 16GB, RTX 4060 8G, 1TB M.2 (Gari: 2027.03.11.)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest