- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Magisk
- Yettel topik
-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
sagem
addikt
válasz
FollowTheORI #8252 üzenetére
Mondjuk a csalók eléggé marginális probléma, mert itt csak a DZ-ben érintkezel velük. Ha elszaporodik a csalás, és az UBi nem tesz ellene semmit, akkor a DZ kiürül, a csalók meg egymást fogják lövöldözni, egy rezervátumban kiskirálykodnak majd, míg a többiek kinn játszanak
Egy FPS esetében viszont állandóan ott vannak és szétbarmolják a játékodat.. Itt, ha lesz szépen mindig új co-op küldetés, akkor nagy baj nincs, szerintem ezen áll vagy bukik az egész élettartam. Ha nem lesz, akkor persze bukó van, de az DZ-el is bukó lenne, a DZ még csaló mentesen sem köt le nagy tömegeket, nekem is rengeteg olyan ismerősöm van (magamat is beleértve), akiket teljesen hidegen hagy a DZ, néha baromkodásra jó, de ennyi
Btw: sztori..van egy olyan sejtésem, hogy a legtöbb ember nem hallgatja végig a telefonhívásokat, nem olvassa el a doksikat (generation skip)..pedig elég nagy pluszt adnak a hangulathoz/körítéshez
-
sagem
addikt
válasz
FollowTheORI #8164 üzenetére
Én is az "inkább nem veszem meg" tábort erősítettem, de most, a megjelenés után úgy látom, hogy ha az Ubi megfelelő minőségű folyamatos updatet ad a játéknak egy éven át, akkor teljesen korrekt produktumot tettek le az asztalra (és elvileg lesz season 2 is, mielőtt új rész jön, ha jól rémlenek az infó morzsák). Szerintem bolondok lennének elszúrni, végre sikerült nekik egy olyan új címmel kirukkolniuk, ami masszív sikert hozott, és nincs vele hatalmas gond, nem úgy, mint az eddigi próbálkozásaikkal. Vannak gondok, bajok, de sajnos ez manapság már mindegyik játékra igaz, nagy gáz nincs, ez a fontos.
Szóval összességében szerintem megéri a pénzét, nem kell szétajnározni, de jó játék lett, és hatalmas potenciál van benne, ha az SP tartalma nem lesz lufi, akkor bátran ajánlott vétel, mert egyedül a fő missziók száma lett egy kicsit elszabva (a DZ sokakat hidegen hagy, de szerintem ment közben észreveszik a készítők is, hogy ezt coop játékként kedvelik sokan)
-
SkyS1gn
félisten
válasz
FollowTheORI #8164 üzenetére
-
ZsyfKo
senior tag
válasz
FollowTheORI #8148 üzenetére
Minden megy rendesen tegnap éjszaka nyomtam vagy 3 órát egyhuzamban azóta most kapcsoltam be először.
-
warcat
veterán
válasz
FollowTheORI #8009 üzenetére
Elnézted a dolgot,ne keverjük a kettőt(nuuvem és uplay).Egyrészt a nuuvemes is aktiválható(bár ip aktivációs egyszeri záras),de nem arról van szó.(azt rendkívül nehéz kifizetni).
Van simán a Uplay-nek külön brazil aloldala,ott lehet megvenni saját fiókra.Ezt közvetlenül rá is rakja egyből,bár a kulcsot is elküldik egyébként emailben,de egyből be van aktiválva.Simán Paypallel fizetsz.
Sikeres vásárlás esetén már minden aktiválva van,semmi további zár nincs,ahogy a képen is látható,minden nyelv választható.Másfél órát tudtam játszani most vele mert holnap koránkelés +egész napos elfoglaltság.
Épp ezért aki eddig írt annak segítettem,de estig már nem tudok,lényeg hogy VPNezni kell hozzá,a "brazil uplay division" google keresésre dobott 4. és 5. találatban minden le van írva,persze mindenki saját szakállára mókol
Jó játékot. -
pulffy
őstag
válasz
FollowTheORI #7595 üzenetére
Ok, koszi
-
pulffy
őstag
válasz
FollowTheORI #7591 üzenetére
ps store , mivel felvideki vagyok ezert cseh acc, es cseh ps+ van ezet kerdezem.... es valahol olvastam hogy akkor is van magyar nyelv ....
-
VTom
veterán
válasz
FollowTheORI #7545 üzenetére
Kifejezetten jó csapatban tolni a küldetéseket szerintem, ráadásul egy 4 fős csapattal érezhetően nehezebbek a küldetések. Legalábbis a bétában úgy volt, ebben még csak szólóban csapattam eddig.
-
Snip3r_HUN
addikt
válasz
FollowTheORI #7542 üzenetére
Vannak olyan missziók amiket nem enged egyedül játszani,2-4 ember kell hozzá.
-
Snip3r_HUN
addikt
válasz
FollowTheORI #7531 üzenetére
Lehet,de ez nem sikerült a legjobban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Reklámblokkolók topikja
- Windows 11
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Asztalos klub
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen videókártyát?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- LEGO klub
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- Garanciális gamer notebook RÉSZLETRE bank és kamat nélkül, gyors szerződéssel! ASUS TUF Gaming F16
- AKCIÓ! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 582m2 nyomat
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest