- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anonymus23
veterán
válasz
flash- #43497 üzenetére
Nem tudom nálad mi a gond, én a fentieket tapasztaltam. Nekem se volt semmi mással gondom, sőt előtte sem,
Vagy csináltak valamit és a gyengébb kapcsolatnál már eldobja, vagy mittudomén, de 2 napja, amióta megcsináltam, egyetlen deltát sem kaptam, előtte meg naponta 10. -
Anonymus23
veterán
válasz
flash- #43494 üzenetére
Én is elég sokat szívtam vele, gyakorlatilag 1.7 óta állandóan ment a Delta jelenleg lecseréltem a routert és akkor abbahagyta, ha visszaraktam a régi routert a hálózatba (már csak extenderként), akkor is csinálta, fullra lereseteltem, majd újrakonfigoltam és másik kábelt is raktam a régi routerhez, és abbahagyta a deltázást.
Most még visszarakom a régi kábelt, és kipróbálom, mert ha az csinálta, akkor mm-es darabokra fogom felvágni -
HKorn
veterán
-
arnikusz
veterán
válasz
flash- #43349 üzenetére
Magányos Csillag CF és Striker CF.
1.8-ban buffolják a sebzését pozítiv irányba.
Szerintem PVE tökéletes darálni, de néha DZ-ben is használom Landmark takarításra a Magányos Csillag cf Berserker-jével veszett.Alakíts hozzá egy szettett, de a kézreállót pörgetném legalábbis én. A parancsolót használhatóbbnak tartom.
Az eventen ezzel a rusholtam, a Vérengző ment rá, de majd visszajön más ezután.
-
Anonymus23
veterán
válasz
flash- #43106 üzenetére
Kraftoláshoz alapanyag:
Amikor a boss köröket csinálod, akkor érdemes közben 1-2 utcát bejárni, mivel egy csomó alapanyag van mindenfelé...
Viszont a saját tapasztalatom, hogy sokkal nagyobb eséllyel esik mobból (főleg DZ) használható cuccos, és érdemes a heti kínálatot nézegetni, van sok olyan cuccom, amit a hetikből vásároltam, be.
Kraftolással nagyon ritkán esik normális cuccos. -
TommyS_27
senior tag
-
Anonymus23
veterán
válasz
flash- #43070 üzenetére
Félreérthető voltam, az exo ládák majd az 1.8 miatt kellenek.
A GE ládákat pedig a jelenleg még offline részen lehet majd venni a GE pontokból az ottani kereskedőtől.
(#43072) pzstm
Én ezért szoktam megnézni a DZ szintet is, mert az is sokat elárul.
Nem szoktam egyébként kilépni, mert sosem tudhatja az ember, csak amikor már mondjuk a sólymot, amit lassan csukott szemmel is le kellene hozni bukjuk azért, mert a szerencsétlennek tényleg halvány fogalma sincs, hogy mit kell csinálni, akkor már néha kilépek, amikor full kezdőkkel rak össze.A legszebb eddig: a gyerek felveszi a bombát, és már harmadjára éled újra a kör, mert ott áll és nem tudja mit kell csinálni, mint a jó pulikutya jön mindig utánunk, mondjuk és írjuk neki, de semmi. Akkor mondtam a többieknek, hogy hagyjuk meghalni, és elvesszük tőle a bombát, szerencsére viszonylag könnyen halt, de biztosan nem értette, hogy miért is nem húzzuk fel amikor ott térdelt előttünk.
Az igazán szép még az, amikor egy gyerek 400 ponttal DZ level 20 próbálja nekünk megmagyarázni, hogy mit is kellene csinálni a küldetésen, mert Ő látta egy jútuber videón
Ez az érzés megfizethetetlen -
dvd24
senior tag
válasz
flash- #42949 üzenetére
Ha 100% akkor a lehető legnagyobb a sebzés rajta (ez nem dps, hanem a fegyverből kilőtt egyetlen darab golyó sebzése, testre, mindenféle módosító nélkül) azért nem írnak konkrét számot mert ez firearms függő, vagyis mindenkinek picit más (kivéve persze, ha két embernek hajszálra ugyanannyi firearmsa van).
Ingame amúgy sajnos csak akkor tudod ellenőrizni, hogy nagyjából milyen közel van a maximumhoz egy fegyvered sebzése, ha van az adott fegyverből blueprinted, mert akkor a crafting table-nél kiírja, hogy milyen min-max sávban mozoghat a sebzése.
-
dvd24
senior tag
válasz
flash- #42334 üzenetére
Szerintem 4+2 set item nem éri meg, ha van ninja bike táskád akkor lehet jó set kombókat összerakni de addig sárgával vagy exotic-kal keverd, arra viszont játékstílustól és fegyvertalentektől függően több lehetőség is van:
-barrett, vigorous vagy reckless mellény
-specialized táska
-savage kesztyű
-nimble, vagy bliss fegyvertokezekből kettő, de ha leírod milyen fegyvered van és milyen talentekkel, meg hogy melyik slotra tudsz pakolni sárgát akkor pontosabb is tudok lenni
-
HKorn
veterán
válasz
flash- #42275 üzenetére
Nálam pve szett 4 striker 3 predator könnyű M4-gyel, ez a szett tud 60% enemy armor damage-t, 25% elitsebzést, 58% stabilitást, 15% skill haste mellett, szabályosan olvasztja a sárga mobokat.
Fegyver talentnek predator pve-re kötelező szvsz, emellett unforgiving és destructive.
-
arnikusz
veterán
válasz
flash- #42182 üzenetére
Igen rá.
Igaz gyengébb, mint a korábbi DZ-ben megvehető volt, de pl. ezzel szombaton miután megvettem és felszereltem 4 rugó killem volt ( nem vagyok nagy DZ huszár) és mind rus vala.Egyébként meg mire költenéd a PxC-t?
Ha nincs PxC-d, de van sima credited veszel pl. 100 db 400 ezres ládát átlagban ad 16 PxC-t.A G36 760, VAGY 750 rpm az Lvoa-C 850, megfelelő tárral 898 is lehet.
A képen az egyik PVE farmolós nyugdíjas alt látható a kompetenst pörgettem rá és olvadnak szépen a mobok.
Nyugis: ha nem Magányos Csillaggal vagyok, akkor AR M4 és Lvoa-C, valamint SMG MP7 és Aug para xs.
Megvettem az összes tervrajzot és ott megnézem ésvagy pörgetek egy maxos sebzésűt.
Bullfrogot hiába 950rpm , de szór mint állat nem használok mostanában.
Most ha jól emlékszem még nem vagy 30 szinten, utána ha dps szettet akarsz akkor exotic/arany, ninjabike/ predator/banshee.
Én Magányos csillag és Végső megoldás classifiedet használok a mostani alton, de van egy exotic/arany Rambó is.
Tegnap vég UG-ban jó csapatban ezt használtam:
-
arnikusz
veterán
válasz
flash- #42174 üzenetére
Szia!
Vedd meg a Terminal -vendorban lent lévő Lvoa-C-t nagyobb rpm mint a G36 hozzá ugyancsak a terminalban egy szinttel feljebb a rácsos boltból a keresőt, a tárat és a csőtorkolatot, ha nincs rajzod ezekből mármint AR M4 és fegyverkiegek.DPS- nem mérvadó.
Gépkarabély-AR most Könnyű M4 és Lvoa-C
-
arnikusz
veterán
válasz
flash- #24445 üzenetére
Semmitől ne szabadulj meg.
Ennek igaz ellentmond a következő kijelentés.Valószínűleg az első kanyarban az összeset cserélni fogd, ez a vélemény a PTS után.
Egyszerűen jobbak estek.
Összefoglalóban benne vannak a változások.Ha van több alt karid oszd szét a jó talentes fegyvereket, a G36 még mindig sztár nálam.
Ha lehetőséged és kedved van rá próbáld ki a PTS-t ott rögtön rengeteg infót kapsz.
PL. Bementem 2Végső/4Alpha és rövid úton cseréltem az egészet 3Végső/3Alpha -ez PVE és Undergroundra tökéletes.
DZ -erőltetik ezt a Bansheet annyira nem nyűgözött le, ha nem figyelsz Tier4- ben 33-as sárga DZ6-ban leszed.Csütörtökön megint változik a PTS - infó még nincs és jövő hét után már várható az 1.4.
Én mától visszamegyek a sima játékba és gyűjtögetek+ DZ szintet emelek, ha hagyják.
-
TommyS_27
senior tag
válasz
flash- #23232 üzenetére
Sentry csak shoti sniper és oldalfegyverrel működik. Csak fejlövésre adja a 3 jelölést. Shotival meg sniperrel érdemes használni. Én 5 sentry és reckless mellénnyel használom pve és pvp-re is. Pve-ben lehető legnagyobb firearmsal (5000 körüli) így a mobokra alap 2milla a critem. Pvp-ben shotival használom 400k szívóssággal. Sasg12 halál brutál fogékony talentekkel vagy m870 ugyanezekkel a talentekkel.
-
Raulblanco07
aktív tag
válasz
flash- #22511 üzenetére
Ezen a nem én halok először dolgon jót mosolyogtam. Bemegyek 0 GS-el, és ott sem Én halok majd először, csak annyit kell tennem hogy leghátul maradok és csak azt a mobot lövöm amit a többiek már lőnek, akkor úgysem én leszek a célpont
Anonymus, valóban, a 2 slotos maszkom és az 1 slotos holsteremet sajnáltam betörni a dps karinál, de úgy voltam vele hogy ez jelenleg csaló item mert nem eshet már változtatható slotos cucc, inkább menjen, legyünk olyanban ami az aktuális viszonyoknak megfelel, hiába lennénk kicsit erősebb azokban, így töröltem őket
Persze a különbség elég minimális volt, és ami dps-t vesztettem vele azt máshol visszahozta.Egyébként gondolkodtam tegnap miért nem szeretitek a pvp-t, amikor heroic pve-re meg jártok, eléggé hasonló a kettő, szinte ugyan az, neked egy mob 1-több tár, neki te pár lövés, ugyan az mint a pvp, szóval nem értem az egyiket miért szeretitek, amikor a másikat pedig nem
-
Anonymus23
veterán
válasz
flash- #22507 üzenetére
Falcon Loston bármi eshet, 268-as Hősin, 240-es Kihíváson, 214-es Hardon.
De nekem már esett (ha jól rémlik) Dragon farmolás közben is, ott szinte már mindenféle esett...
DZ meg szerintem bármi.(#22508) Raulblanco07
Kivéve a 2 slotos 240-es taktikus maszkom -
-
-
Garsza
veterán
válasz
flash- #12537 üzenetére
Már párszor le lett írva ha indítás után nem klikkelsz sehová addig még elindul a játék 100% hogy rendesen indul el. Ha klikkelgetsz akkor van az említett hiba. Ha meg mindenképp klikkelgetni akarsz addig még elindul akkor előtte úgy lépj ki a játékból hogy ablak módban van. És a következő idításnál ablakmódban fog indulni és nem jelentkezik a hiba akkor sem ha klikkelgetsz. És ki lehet tenni teljes képernyőre is Alt+Enterrel.
-
abéla
senior tag
válasz
flash- #12281 üzenetére
Egy 980Ti bőven hozza ezt, bár ehhez kell a jó cpu is, hogy ne ugráljon az fps (értsd: 3770/6600 vagy felette), de sztem a 3570 -így húzva- is elég.
De jó tanács, hogy fog-ot érdemes levenni medium/high-ra, mert nagyon zabálja az erőforrásokat, cserébe gyak. nincs különbség.
Nálam depht of field is off mert utálom, meg az ilyen vignette/chromatic abberation sz*rságokat is érdemes kikapcsolni mert csak mossa a képet. Így olyan 70-100 (bár nálam van még egy 1.2x DSR is).Venomka
a fúhádében-maxon, ez mennyire informatív? ez a maxon azmi? ultra + 4x dsr vagy csak ami jólesett feltoltad? meg fps, képtörés, microshutter... nna érted -
vendingo
veterán
válasz
flash- #11880 üzenetére
Több helyről is hallottam a panaszt, hogy apránként elkezd szaggatni a játék, aztán egy idő után teljesen kifagy. 2-3 perc mire észhez tér ilyenkor a gép, még az alt+f4-re se reagál, totál megzabálja a memóriát.
Direkt vettem új VGA-t is a játék miatt, de sajna rossz döntés volt az AMD, mert szívás van vele. Az össze létező driverral próbáltam.
SSD-n már sajna nincsen hely, de másoknak se segített ilyen memóriazabálós esetekben. -
VirDan
aktív tag
válasz
flash- #10933 üzenetére
Kettő (+1) fajta módon lehet hatásosan összehozni a fegyvert. (szvsz)
1: Van egy 8,5-9,5K sebzésű fegyvered, ez ugye átlagosnak mondható. Ha nem tudod feltornázni a sebzést, legalább 11-12K-ra, akkor rá kell menni az L/P-re, és a nagyobb tárra, illetve a DPS-re. Ezáltal pl: egy 925 L/P-s (vagy több) , 8-9K-s átlagos sebzésű fegyver a nagyobb tárral és kb 140-150 DPS-el nagyon gyorsan fog sebezni.
2: Van pl egy Vector, (saját példa) ami 14,3K sebzésű. Gyári 750 L/P-s, nagyobb tárkapacitás. Itt igazából már nem fontos hogy pl: 1000 L/P-vel tolja ki a golyszikat, mert 750 alatt is brutálisat sebez, 180K DPS mellett.
Pont úgy jött ki a craftolás/lootolás, és a gear összeállítás, hogy a gearek fele, és az egyéb high end módosítók mind hozzáadtak a sebzéshez. Ha találnék nagy tárat nagy L/P-s tulajdonsággal, na az lenne hab a tortán. De így is darál rendesen.+1: Az a fegyverösszeállítás, ami mindent visz. Pl egy csúcs assault fegyó: 15k sebzés, 1050 L/P, 70-es tár, 170K+ DPS.
Remélem nem lett kusza az iromány
-
RichieTri
senior tag
válasz
flash- #10467 üzenetére
...sőt még a telefonokat, kézikönyveket, echokat, szb is be kell gyüjteni
najónem, de előbbieket ha kimaxolod kapsz kabátokat amik közül 2 vagy talán 3 elég jól néz ki.
én lepucoltam a térképet és két szárnynál maradt 200+ pont és egynél meg majdnem 500. remélem ezeket később lehet majd értelmes dolgokra "költeni" -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Elektronikai hulladékot vásárolok!
- Bambu Lab P1 Series Hardened Steel Upgrade Combo
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Asztali PC , i7 6700K , 1080 Ti 11GB , 32GB DDR4 , 500GB NVME , 500GB HDD
- Asztali PC , R5 8400F , RTX 3070 , 32GB DDR5 , 500GB NVME , 2TB HDD
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 6700XT 12GB Videokártya!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest