- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- One mobilszolgáltatások
- Kikristályosodik a Razr 60
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ShadowX
őstag
válasz
Ezekiell #91562 üzenetére
Húúú, hát ez tényleg drága.
Igazából régóta tervezek egy ilyet venni, de a gondom az vele, hogy hiába van összességében egy adott modellnek 4,5* értékelése, a véleményeket elolvasva simán beleszaladok olyanokba, hogy AKÁR a kisebb kavicsokat is képes felszívni, stb...Ha a kisebb kavicsok is gondot okoznak egy 150+ ezres porszívónak, akkor az gáz. Ilyenkor gondolkodok el rajta, hogy mégsem az én eszközöm ez.Köszi a véleményt, várom a többiekét is.
-
macilaci78
nagyúr
válasz
Ezekiell #91416 üzenetére
Másrészt kicsit gondolkodnék, mielőtt leírjátok a KSH-t hogy hazudik a halálozással: szerintetek felfelé hazudna, hogy rosszabbnak látszanak a kormány számai, vagy lefelé, hogy jobbnak? - kényes az egyensúj a "Magyarország jobban teljesít" és a "pénzt kuncsorgunk, akitől csak lehet, mert szar a helyzet" között.
A KSH a beszolgáltatott adatokkal dolgozik, amíg egy kórház nagyobb pénzt kap egy koronavírusban elhunyt után, mint más okból elhunyt után, addig a kapott adatok is lehetnek torzak. -
ShadowX
őstag
válasz
Ezekiell #90497 üzenetére
Az szép.
Félelmetes mennyire nem költenek a cégek még mindig az IT-ra...aztán megy a csodálkozás. Nálunk elég jó a szoftveres körítés, a hardveres sem rossz, ebből a szempontból szavam nem lehet.
#90498: Monitorra kötve külső perifériákkal tavaly március óta full home office van laptoppal. Én elvagyok vele.
-
macilaci78
nagyúr
válasz
Ezekiell #87887 üzenetére
Óóó, azt én 4 óra után otthagytam. A Honvéd téren a CC. Valami orvosi diagnosztikai szolgáltatást kellett eladni. Utána pár évvel Telekom back officeból áttettek telefonos front office-ra és volt pár hónap, amikor valamelyik LTO vezetékes szolgáltatását kellett kínálni a műszak 3 órájában, nyáron. Meg volt hagyva, hogy csak az előfizetővel lehet beszélni, ki kellett várni, mire nagyfater a kert végéből a kapálást félbehagyva bejött és rámcsapta a kagylót.
Nekem is van vezetéles telefonszolgáltatásom, minden vezetékes internethez adták csomagban, de készülékem sose volt. Hívhatják marketingcélokkal? Bátran...
-
macilaci78
nagyúr
válasz
Ezekiell #87868 üzenetére
Van, ahol a papír megléte a beugró. Amikor egy szaros titkárnői állásra is 300-an jelentkeznek, valami alapján automatikusan szelektálni kell. Nincs idő végigolvasni és elemezni 300 CV-t.
Ez egy GINOP pályázat: nagy lóvé van benne, aminek legalább a fele nem a célcsoportra csapódik le, hanem pénzbeli jövedelemként és tárgyi eszközként fog lecsapódni.
-
quailstorm
félisten
válasz
Ezekiell #87791 üzenetére
Van az a szint, amit már nem szabad felajánlani.
Nekem se kapott édesanyám addig okostelefont, míg ki nem tudtam köhögni egy Xperia Z3 compactot használtan. Pedig próbálkoztam OT-995-tel, ZTE Blade Q-val, meg másokkal. De az lett a vége hogy komplett IT department kellene supportnak, mert nincs tárhely, minden full hax módon van megoldva, és bármikor elszállhat normál használat mellett.
Nyilván én meg tudnám oldani, de nem tudok ott lenni mindig.Szerintem az a tablet átlag, hozzá nem értő embernek már értelmezhetetlen. Intel Atom, ARM binary translatorral, csak 32-bit, 1GB RAM, alig belső tárhely, és droid KitKat. Ennél rosszabb nem nagyon lehetne már, max. valami igazi ipari hulladék, mint a DPS Dream 7. OpenDott legalább új korában jó volt budget tabletnek, max van rendes kijelzője.
Anno apámnak adtam a HTC Desire 200-at, megmondtam hogy okos-okos, de kímélje. Felrakott rá mindent is.
Jó, három nap múlva kapott egy Huawei Y550-et, de az is alig bírta. A Vernee Thor már jobban bírta, de mostanra már az is elavult. -
-
Rhino666
addikt
válasz
Ezekiell #87715 üzenetére
Igen, ez meg a buziság része a dolognak. Már az első héten nagyon untam ezt az egészet, azóta még inkább elegem lett belőle. Legalább az tisztán látszik, hogy mennyire inkompetens a vezetés ha akármi másról van szó, mint a médiamanipuláció vagy a szisztematikus lopás.
-
Rhino666
addikt
válasz
Ezekiell #87713 üzenetére
Csak hogy az én "véleményem" furcsamód összhangban van azokkal a szakértői álláspontokkal, amik szerint szintén nem érnek semmit a házi/bolti maszkok.
Az elején a sok idióta elkapkodta az összes létező FFP2-es maszkot. Most otthon porosodik az összes a polcon (mert ugye #maradjotthon van). Azoknak meg nem jutott, akiről később kiderült, hogy elkapták, így rendes maszk nélkül lefertőznek mindenkit, akár húznak alsógatyát a fejükre, akár nem.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Battlefield 6
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Könyvajánló
- Arch Linux
- World of Tanks - MMO
- Battlefield 6 - Bemutatkozik a többjátékos mód
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G1 - i7-10GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy S24 Ultra / 12RAM 1024GB / Gyárifüggetlen / 12hó Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest