Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Bogyi007 #100036 üzenetére
Teljesen mindegy, hogy milyen intézettel szerződsz, ha nullás a hitel és nem használod a szolgáltatásokat, amiket adnak, csak átutalod a számlára havonta a megbeszélt összeget.
#100039 ShadowX: bedobod diszkont kincstárjegybe a pénzt, aztán amikor összejön egy nagyobb tétel, pl. 800 ezer (mivel hogy teszel hozzá pl. havonta), veszel belőle ETF-et TBSZ-re. De ez már másik topikba tartozó téma. Súlyos tévedés azt hinni, hogy párszázezer forintot nem éri meg befektetni hosszútávra - egy rendes tévé pedig nem 100 ezer körül indul manapság.
Én saját magamból indulok ki: soha nem csúsztam meg semmilyen törlesztővel és egyszer sem tudtak rámterhelni semmi extra díjat. Ehhez nem kell agysebésznek se lenni, csak be kell tartani a feltételeket. Persze tudom, a többség nem azért veszi, hogy profitot maximalizáljon, hanem mert egyébként nem tudná kifizetni. Na nekik nem való tényleg ez a konstrukció.
A 0% hitelek egyébként szabadon válaszható futamidővel rendelkeznek többnyire, de ha jól gondolom, az utóbbi 5 évben nem volt ilyennel tapasztalatodNem az ördögtől való, ha okosan használod.
-
quailstorm
félisten
válasz
Bogyi007 #99641 üzenetére
Nekem viszont Rókusra kellene és ott nincs csak Coax. Több év múlvára ígérték.
Azt meg már leírta szabzoltan1 hogy miért nem kell a coaxos.
Pulz utcában is csak a szopás van a Kaon DOCSIS végpontokkal. Nekem erre semmi szükségem. -
-
Bogyi007
veterán
-
válasz
Bogyi007 #97874 üzenetére
Felhívtam a Samsung ügyfélszolgálatot, ott azt mondták, hogy nincs rá garancia és hogy benne van a promóció leírásában is.
Ott ezt találtam: "4.8. A Szervező a Nyeremények esetleges hibáiért, hiányosságaiért kizárja a felelősségét, és a Nyeremények vonatkozásában szavatossággal, jótállással nem tartozik felelni, kivéve, ha a felelősség kizárását a magyar jogszabályok kifejezett rendelkezéssel tiltják." -
szabzoltan1
tag
válasz
Bogyi007 #97857 üzenetére
hááát.én azért megprobálnám az újszegedit is,amit garga01 ajánlott.
már töbszőr jártam nálla és amit a csongrádi garázsban találsz vagy amit a Pista kínál összehasonlithatatlan mennyiségre is!
(szeretem én is a régi hifiket) és szegeden szerntem az összes használtárú bolt közül ő volt a leg megbízhatóbb. Jah és a nálla vásárolt készülékre válalt garanciát is. -
-
Rawulf
őstag
válasz
Bogyi007 #96409 üzenetére
Jaja! 4GB-nál kevesebb RAM (és 64bit hiánya) esetében már elég gyér a választék. Gyakorlatilag a "light"-os ubuntu, amit ajánlottál (1gb ram) és a linux mint xfce (minimum 2gb ram) ami még támogatott.
#96408 DarkByte:
Pop!_OS-nek jó reklámot csináltak Linus-ék:
https://youtu.be/_Ua-d9OeUOgAzért ismerek olyat, aki Fedora és/vagy Suse párti, de azok sem kezdő linux-osok.
-
Bogyi007
veterán
-
csoszogi
tag
válasz
Bogyi007 #95343 üzenetére
Igen ott, az lemaradt...Maskor is parkoltunk mar ott, igaz nem sokszor de ugyanigy. Mint irtam, nem gondoltam volna, hogy tenyleg adjak is a csekket. Azert is irtam, hogy mas mar ne keruljon hasonlo helyzetbe. Persze most mar tudom, es megnezem hol lehet parkolni..csak az olyan kenyelmes nagy sok hely. Masreszt hajnalban foleg szombaton igen kevesen mennek el, igy teli szokott lenni meg nalunk is a parkolo, aztan meg ha lecsuszod a transzfert mert parkolohelyet keresel, akkor az se jo...
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Béta iOS-t használók topikja
- Automobilista 2
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Bluetooth hangszórók
- OpenWRT topic
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Le Mans Ultimate
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- További aktív témák...
- 0 perces COOLER MASTER MASTERBOX MB600L V2 TEMPERED GLASS eladó! SZÁMLA (a Te nevedre)! ÁRON ALUL!!!
- Acer Predator Triton 17X Intel Core i9 13900HX/RTX 4090/64GB RAM/4TB SSD remek áron IGAZI RITKASÁG!
- LOGITECH G PRO X 2 LIGHTSPEED VEZETÉK NÉLKÜLI FEKETE HEADSET
- 0 perces RYZEN laptop eredeti Win10-zel! GARANCIA + SZÁMLA (a Te nevedre)! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- CORSAIR TC100 RELAXED SZÜRKE/FEKETE SZÖVET GAMER SZÉK
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Xiaomi Redmi 14 C 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest