Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Magisk
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- CES 2026: Látható gyűrődés nélküli hajlítható kijelzőt hozott a Samsung
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
-
Mobilarena
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
-
(rögzített hozzászólás)
FIGYELEM!
Hamis játékteszt meghívásokkal is lopják az accountokat, soha ne fogadjátok el ezeket, ha valaki privátban keres meg ilyennel. Még akkor sem, ha ismerős keres!
FIGYELEM!
Most ingyen "ajándék" linkekkel próbálkoznak a csalók! Ha kapsz valakitől privát üzenetben egy linket, amin ingyen ajándékot kínál, ne kattints rá! A link 100%, hogy egy kamu oldalra visz, amivel ellopják a Steam accountodat! Az üzenet ismerőstől is jöhet!
FIGYELEM!
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
FIGYELEM!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Niczo
senior tag
-
Anonymus23
veterán
válasz
Scrake^;DD
üzenetére
Köszönöm mindenkinek az infókat, így már boldogulok

-
Scrake^;DD
aktív tag
válasz
Anonymus23
üzenetére
Paypalon tudsz fizetni én általában úgy szoktam de akár CD kulcsot is vehetsz amit a steam könyvtáradban be tudsz aktiválni. És bankkártyáról is lehet venni (VISA, Mastercard, American Express etc..)
-
bul07
nagyúr
válasz
Anonymus23
üzenetére
Vagy aprón fél áron, és ugyan úgy gift megy a raktáradba
-
Out
addikt
válasz
Anonymus23
üzenetére
-
Anonymus23
veterán
Egy kis segítséget szeretnék kérni.
Ismerősnek kellene vásárolnom egy CS-GO-t Steamen.
Mi ennek a menete?
Amit sejtek:
Megveszem giftként, tehát nem saját raktárra, majd ajándék küldése az adott fiókra?
Nem csináltam még ilyet, ezért kérdezném, vagy van valahol erre egy leírás? -
Doki16
addikt
Mennyire dijazza a steam azt, ha kb. 15 km-re levo baratomnal az ő sajat gepen be akarok lepni az én fiokommal? Szeretnek egy jatekkal jatszani nala ami csak nekem van meg.
-
-
Czmorek
aktív tag
Oroszországból próbáltak belépni az accountommal...

Volt már másnak is ilyen?
-
vorosmarti
senior tag
https://isthereanydeal.com/#/page:user/account/settings
Itt a 3 Notifications menupont vonatkozik rá, és egész alaposan testre szabhatod...
szerk: Gondolom csak akkor ha be vagy jelentkezve

-
maross
nagyúr
válasz
tomsolo
üzenetére
Nohat, még fiokra bevaltottat is lehet refundoltatni "Steames ajándék visszatérítésének kérelmezéséhez előbb a megajándékozottnak kell kezdeményeznie a visszatérítést, majd engedélyeznie kell a vásárlás eltávolítását a fiókjáról." . Azt hittem giftvasarlasnal elallunk minden refund jogunktol.
-
bul07
nagyúr
válasz
vorosmarti
üzenetére
Köszönöm mindenkinek
Ezt ki fogom próbálni
Szerk:
Importáltam de nem találom hogy hol lehet bekapcsolni az email értesítést?
Egy képet vagy pontos menü leírást tudnátok adni hol lehet beállítani -
maross
nagyúr
válasz
rumos XIII
üzenetére
Gifteket nem lehet refundolni ha jol tudom.
-
rumos XIII
aktív tag
Vissza lehet teriteni azt a jatekot, amit ajandekban kaptam? Ha igen akkor en, vagy aki kuldte kapja meg a jatek arat? :*
-
Polllen
félisten
Hali!
Milyen lehetőség van itthon más wallet-jére tölteni pénzt? Keresztfiam akarna vásárolgatni, de bankkártyát nem szeretnénk beregisztrálni hozzá.
-
vorosmarti
senior tag
Igen, sőt nemcsak a steam-en, hanem meg jópár helyen összehasonlítja az árakat. Be tudsz jelentkezni steam account-al is, es be tudod importalni a wishlist-et vmint a könyvtáradat is. Annyi hátrány van, hogy nagyobb sale esetén igen nagyméretű leveleket kapsz (persze csak ha nagy a wishlist-ed)

-
Sziasztok! Az a greasemonkey script már nem működik, amivel meg tudom nézni, hogy az oroszoknál mennyibe fáj a játék?

-
bul07
nagyúr
válasz
vorosmarti
üzenetére
Itt lehet kérni email értesítést ha steam-en az adott játék akciós?
-
[Prolixus]
addikt
válasz
maddionmax
üzenetére
Dehogynem, az első Bugattimra is így hoztam össze a pénzt!

-
htc07
addikt
Elméleti kérdés:
Ha hozzáadok a steam könyvtáramhoz egy ingyen promo játékot, aztán kiszedem a steam kártyákat belőle, eltávolítom a játékot a fiókomról, majd újra hozzáadom (másik seriallal), akkor újra dob kártyákat?
-
vorosmarti
senior tag
-
wjbhbdux
veterán
válasz
cyberkind
üzenetére
Dobozos nem aktiválható, csak pár külsős boltban árulnak kulcsot hozzá. most pl a Humble storeban akciós.
-
cyberkind
félisten
Az összefoglalóban benne van a CoD MW, tehát a 4. rész hogy aktiválható dobozos játék, na most a Game of the Year edition-ös az nem az, linkelne valaki olyat amelyik aktiválható, vagy esetleg a simát kell keresnem?
Call of Duty 4: Modern Warfare in this format: 1AB2C-D3FGH-456I7
-
warcat
veterán
Közben az Xcom 2 45GB letöltés lesz,annak érdemes lesz időben nekikezdeni

A teljes mod support miatt sok a tömörítetlen forrásanyag -
szabog4
aktív tag
ZedMester
wjbhbduxKöszönöm! Megnézem!

-
bul07
nagyúr
Nem lehet valahol beállítani hogy ha egy bizonyos játék akciós lesz arról valami értesítést kapjak mondjuk emailt?
Tudom hogy szokott küldeni de nálam bugos és ritkán kapok ilyet -
szabog4
aktív tag
Sziasztok!
Érdeklődni szeretnék, hogy, ha TUNNGLE-n játszom haverommal, illetve random másokkal, akkor bannolni fognak steamről? Megvettük a SW BF2, de nincsenek szerverek!

Használtam már a tunngle-t, de csak warez játékkal.
Segítséget előre is köszönöm!
-
warcat
veterán
Majdnem.
Egyrészt sajnos változó, amikor rendesen meg van szervezve a dolog,akkor nagyjából úgy működik,ahogy leírtad,amikor nem,akkor káosz van.
2-4 nap, max egy héttel előtte engedélyezik a preloadot:
Brutál gyors net esetén már nem biztos,hogy érdemes preloadolni,mert kódolva vannak a fájlok,amiket release után ki kell még bontani.Ehhez általában dupla annyi hely kell mint amennyit majd foglalni fog(értelemszerűen)
ez SSD esetén problémát okozhat.Sima HDD-n meg egyszerűen sokáig tart,akár egy órán át is elvesződhet vele a gép (SSD mellett ez csak néhány perc).
De legalább csökkented/elosztod a terhelést amit kapnak -
zseko
veterán
Az előrendeléses játékok letöltése hogy szokott működni? Akkor engednek rá mindenkit mikor letelt az idő, vagy pár nappal előtte el kezd csordogálni néhány file kivételével (pl .exe-t kihagyják), és amikor idő van akkor azt is engedik?
-
mark!
őstag
válasz
DrTechnoid
üzenetére
Délelőtt nekem is szarakodott, de minden zsír már.
-
errorcode06
őstag
válasz
DrTechnoid
üzenetére
Nekem fasza minden. Keresni és vásárolni is tudok.
-
Market keresője működik, vagy csak nálam döglött? A market maga szépen be is jön, de mindenre azt irj hogy nincs találat.
-
VGYke
addikt
Sziasztok! Tegnap éjszaka kaptam ezt a levelet a Steam Supporttól: "Dear Steam User, This is an automated message generated by Steam account administration. It is being sent in response to a query made by a Steam user to discover all account names associated with this CD-key.
Steam account name: ****
If you requested this query, please use the above account name to log in to Steam. If you cannot remember your password, click on the “Retrieve lost account” button on the Steam login screen. If you did not request this query, please ignore this message – users cannot gain access to your account via the Find Account By CD Key process without access to your email account....."
Igaz 10 napja feltelepíttem a telefonomra is a Steam klienst és bénáztam egy kicsit a bejelentkezéssel (sokadik e-mailben küldött megerősítő kódot sikerült csak beírnom, mert lassan érkezett meg).
Összefüggésben lehet a Support levele a 10 nappal ezelőtti bénázásomhoz, vagy ha nem, mi történhetett? -
bul07
nagyúr
Nyertem a steamgifts-en de...
Régiókorlátos
Gondoltam ráírok és kérem hogy kérjen új nyertes, mert ezt én nem fogadom el
Amúgy érdekes csomag a neve Hyperspace Pack, nézetek rá három 1€ játék 8€ ami akciózva 97% 0,55€-ért -
gyurkikrisz
őstag
válasz
[Prolixus]
üzenetére
Jolvan, akkor nem érdekel. Úgyis megunja majd, ha senki nem értékeli. Már csak az fáj hogy ennyire felkúrtam magam rajta, új vagyok, még meg kell tanuljam hogy le kell tojni az ilyen barmokat. Meg privátra állítani a profilomat.
-
[Prolixus]
addikt
válasz
gyurkikrisz
üzenetére
Persze, hogy lehet! Megkérheted szépen vagy mondhatod neki csúnyán, hogy hagyja abba. Vagy bármit amit el tudsz képzelni. Steam viszont totál indifferens egy ilyen helyzetben.
-
gyurkikrisz
őstag
Lehet valamit kezdeni az ovis ruszkival, aki most a nevemet használja nick-ként? Lehet próbálkozni, vagy hagyjam a picsába, majd abbahagyja?
-
eami
Topikgazda
(nem saját)
-
Robokutya
senior tag
Az az érdekes hogy rakás hibaüzenetet ad a visszaállítás oldalon is
Most a steam is elküldött hogy túlléptem a 3 visszaállítási kísérletet aludjak rá
Na jó holnap azaz ma meglesem mi lesz!
remélem nem egy hónap mulva kapom vissza hiányosan.
Csak még egy pici malőr zavar
GamerMinen Malvare támadás féle üzenetet firkált a moncsira mikor be akartam lépni guard váltás után.
remélem nem ez lesz a bibi. -
Pocok256
veterán
válasz
Robokutya
üzenetére
Prfilomat nézve közel 200 friendemből 80 ilyen helyzetbe van mint te, és ezeknek az embereknek 99,99% -a semmit nem csinált csak kikapcsolta a gépét és most jelentkezett volna vissza és hopp. Szerintem aludd ki magad a steam megen elemében van.
(#85615) NetTom
Nekem haverom böngészőből sem tud belépni úgy kezeli a steam mintha nem létezne az accja
Ettől függetlenül nekem kliensemen belül úgy jelzi játékban van és online böngészőből úgy hogy ilyen felhasználó nem is létezik.

-
-
Robokutya
senior tag
Na most ha nem az én hibám és nem is lopják a fiokomat éppen és ha itt most szivatom magam a visszaállítási procedúrával és ha most kúrtam el a fiókom az áll malőre miatt akkor kurva mérges leszek.
Sose gondoltam volna hogy bármikor gondom lehet a fiókvisszaszerzéssel.!
Esetleg ha valakinek volt ilyen gondja közvetlen mail cím van vagy hogy lehet szóbaállni ezekkel??
Most ilyen lelkiállapotban aludjam ki magam!
Kurvára jól megvoltam email hitelesítéssel!!
szarom le a 72 óra várakozást -
Robokutya
senior tag
Srácok kezdek ideges lenni
Beállítottam a fiókomra a telefonos védelmet.
Minden tökéletesnek tűnt.
De most valami miatt egyáltalán nem találja se a telefon se a steam a fiókomat
Lehet hogy levédette magát a rendszerben?
Mail cím alapján megtalálja a rendszer meg a telefonom alapján is küldi a visszaállító kódot
De mást nem tudok elérni vele
Van egy állfiókom ami kapcsolatban van vele de azon meg csak ennyit látok
Nehogy már most a telefonos guard basszon belém és túrja el a fiókomat!!
3 szor ment ki a fiók visszaállítási kérelem mind a 3 alkalommah hiba történt bla bla is volt olvasható.
Az állfiókom ezt látja:
Ötlet!?
-
csaba951
veterán
How do I opt out?
To ensure that you are in control of items moving out of your account, trades and Market listings must be confirmed. There is no longer a way to opt out.
Tisztára mint a maffia/Szovjetunió/Európai Unió! Ha egyszer beléptél, többé nem léphetsz ki!

Update:
Csak 3 USD-nél kisebb eladásaim vannak. Egyelőre működik a megerősítés nélkül is, de aggódom! -
htc07
addikt
Azt nem értem, ha már ennyire agyon van biztosítva minden, akkor az egy hetes market ban-t miért nem törlik el a francba?
-
Csapoati
nagyúr
Itt van egy nagyon fontos dolog:
Not all Market listings will require confirmation, most listings under $3.00 USD can be posted immediately.
Tehát nem az összes listázásnál fog autentikációt kérni, 3 dollár alatt nem túl valószínű, hogy fog. csaba951 ezek szerint beleszaladt egybe, lehet hogy a CS-s fegyvereknél kell. A kártyáknál nem hiszem.
-
bul07
nagyúr
válasz
csaba951
üzenetére
Á értem
Meg is néztem mert nekem is van olyan fiókom
És igen én is ezt látom
Erre az oldalra visz a link , aki perfekt angolból átfutná és tömören összegeznéAmúgy én most önként dalolva kapcsoltam be Origin-ba is a telefonos hitelesítést, mert egy ismerősöm fiókját most tulajdonították el
Új hozzászólás Aktív témák
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090 - 3 év garancia
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad WUXGA IPS Touch i5.1135G7 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3560 i7-1165G7 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T500 2GB FHD 15"
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

remélem nem ez lesz a bibi.