Hirdetés
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- OnePlus 15 - van plusz energia
- CES 2026: Érintőceruzát támogató komolyabb Motorola várható
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
-
(rögzített hozzászólás)
FIGYELEM!
Hamis játékteszt meghívásokkal is lopják az accountokat, soha ne fogadjátok el ezeket, ha valaki privátban keres meg ilyennel. Még akkor sem, ha ismerős keres!
FIGYELEM!
Most ingyen "ajándék" linkekkel próbálkoznak a csalók! Ha kapsz valakitől privát üzenetben egy linket, amin ingyen ajándékot kínál, ne kattints rá! A link 100%, hogy egy kamu oldalra visz, amivel ellopják a Steam accountodat! Az üzenet ismerőstől is jöhet!
FIGYELEM!
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
FIGYELEM!
Új hozzászólás Aktív témák
-
danih
veterán
válasz
Ilsyde
üzenetére
Nem is tudtam hogy Kickstarter projekt.
De ha már szóba került: tessék jönni fundolni a Defense Grid 2-t, mert akkor jó lesz a Föld lakosságának, és eljő a világbéke. -
danih
veterán
Játszott ezzel egyáltalán már valaki?
Én tegnap toltam egy órát - egyfajta BF3-RAGE keresztezést vártam a videók alapján, lehet az is lesz, de egyelőre ezt én még bétának sem merném nevezni (bár ha ez béta, ott gondok lesznek a végső termékkel). Borzasztó gagyi az egész sajnos
-
Tom6
aktív tag
Akit érdekel, esetleg múltkor lemaradt.

Ravaged Beta key: [ 0GGMQ-FIRF9-DJ4Q4 ]
-
AxBattler
félisten
Kung Fu Strike - The Warrior's Rise - ez de jó kis gémnek tűnik!
Beat'em up 4eva!
-
BigBlue69
őstag
-
Bluerainbow
Közösségépítő
-
bul07
nagyúr
válasz
ViharVadász
üzenetére
Próbálgasátok a régiót mert nekem vasárnap délután simmán ment a full sávszéleségel a letőltés, T-home 15/0.9 nett
-
ViharVadász
őstag
válasz
Lewzke
üzenetére
Igen, a Cold Stream
Mondjuk nem is olyan új, már jó régen béta fázisba játszható volt a játékba, de mostanra gondolom sok mindent javítottak benne. Mondjuk én azt hittem már teljesen megfeledkeztek a játékról, addig amíg fel nem néztem a blogukra
BigBlue69: igen, de akik most veszik meg, azoknak új lehet
Elvégre azért van leárazva gondolom

-
BigBlue69
őstag
válasz
ViharVadász
üzenetére
Még hogy új kampány.. Jah 1 éve Beta állapotban játszható.. Passzolok..
-
Lewzke
őstag
válasz
ViharVadász
üzenetére
Mi a neve az új kampánynak?
Már megvan- Cold Stream, ki is dobott a játékból de gondolom ez a frissítés lehetett az oka.
Nem vagyok nagy zombi kedvelő de eléggé élvezem ezt a játékot, megérte erre beruházni. -
darkling
tag
válasz
ViharVadász
üzenetére
Pluszba X játékok -75% júli 27-ig.
-
ViharVadász
őstag
Pluszba Left 4 Dead 2 75%-os kedvezmény az új kampány megjelenése miatt

-
TommyX_
őstag
Napi ajánlat -75% off : Colin McRae DiRT 2
Midweek Madness: -75% off Left 4 Dead 2
-
ViharVadász
őstag
válasz
Agyzuzo
üzenetére
Nekem nem csak most ilyen lassú. Szerintem valami korlát lehet, mert nappal csigalassan, 41kb/s-el tölt max, ha este 23 óra elérkezik azonnal elrajtol a 300-400kb/s, és reggel 7 órakor lekorlátozódik.

Mardel: már mindent próbáltam, néhány játékot pl Ravaged, Dota2 még így is simán tölt(gondolom már HTTP kapcsolattal tölti azokat), mert szerintem a P2P kapcsolat van korlátozva vagy mi.
-
Mardel
őstag
válasz
ViharVadász
üzenetére
Beállításokban a Letöltés+Felhő fülön a letöltési régióban válassz másik országot, pl ami közelebb van Magyarországhoz.
-
Agyzuzo
addikt
válasz
ViharVadász
üzenetére
Nekem is piszok lassan töltött, ez is a summer sale hatása szerintem, mindenki töltögeti le a portékáját.

-
Agyzuzo
addikt
válasz
lostprophet
üzenetére
Onnan már csak egy lépés a looking for a date és a looking for a BJ
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
ViharVadász
őstag
Kezdek megkergülni a Steam-től. Nemhogy lassan tölt, a The Binding of Isaac-et töltöm 306MB, 15 órakor kezdtem, most még 90 % úgy, hogy nem szüneteltettem le meg minden, most meg azzal szórakozik, hogy leszünetelteti a letöltést, elstartolom ez leszünetelteti megint

-
Mardel
őstag
válasz
r3dsnake
üzenetére
Meg kell nézni, hogy a játékhoz van-e Steam felhő szolgáltatás (Játék könyvtár, játékon jobb klikk és Frissítések fül).
Ha van, akkor steam felhőben tárolja a mentéseket is.
Pl. ha letörlöd és újra feltelepíted akkor visszaállítja a grafikai, hang beállításokat és a mentéseidet is a játékhoz az utolsó szinkronizálási időpontról.
Magyarítást nem állít vissza, ha azt kézzel telepítetted.(#28064) peter9228: Akkor lábbal teszed vissza, csak vigyázz nehogy gombás legyen a billentyűzet.

-
r3dsnake
nagyúr
válasz
gyáliSanyi
üzenetére
Tök egyszerű
Pl.
Steamapps mappa átmásol: D:\Temp\
Steam uninstall
Steam install ide: D:\Steam\
Steamapps mappa áthelyez innen: D:\Temp\ ide: D:\Steam\2 perces művelet és nem kell hozzá külső program vagy egyéb gányolás. Egyedül a mentésekkel nemtom mi lesz.
-
ViharVadász
őstag
Igazándiból az a nem jelzettre most nem is emlékszem per pill, hogy mire is értelmeztem
De volt már, hogy vírusokat észlelt, azokat megfelelően el is távolította, ami meg károsnak tűnt azokat általában virustotal.com-on ellenőrzöm, hogy tényleg nem e káros. Eddig egy téves riasztás nem volt 
-
bpx
őstag
válasz
ViharVadász
üzenetére
nekem meg igen, már több Steamről letöltött játék indító exe-jét fel akarta töltetni velem vizsgálatra - én meg persze be is küldtem, a net gyors, ők meg hagy gyűjtsék
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
másik dolog, ha egy antivirus program nem jelez, honnan tudod hogy jól működik?
-
Mardel
őstag
válasz
bazsi83vp
üzenetére
Ez a Defense+ beállítás, hogy a gépen lévő programok mihez férhetnek hozzá.
Pl. Biztonságos módban az összes kivételhez hozzá van adva a Bastion.exe mégis indításnál feljön az ablaka, hogy steam.exe-hez szeretne hozzáférni engedélyezem-e.
Egyedül a Tiszta PC módja amivel kérdezés nélkül elindul, de az azt csinálja, hogy ha beállítod, akkor a gépen lévő összes fájlt biztonságosnak jelöli, és utána minden új fájlt amit nem adtál hozzá a házirendhez, de valamihez hozzá szeretne férni arra rákérdez. -
Mardel
őstag
válasz
Vistaboy
üzenetére
Én hozzáadtam a kivételekhez a steam mappát, meg Program fileson belül a Common files mappában a Steam könyvtárat, már nem szól be az avast.
Már csak a comodo firewall szól be, egy-két ismeretlen biztonságú játéknál, hogy xy.exe szeretne kapcsolódni a steam.exe-hez, engedélyezem-e.
Ha engedélyezem akkor továbbmegy de még engedélyezni kéne valamit, csak betölt valami grafikus felület, feketévé teszi a képernyőt és csak hard reset segít.
Szóval comodo firweallnál a defense biztonsági szintet kikapcsoltra kell tenni, ha játszani szeretnél valmivel mert hiába van benne a kivételek listában a játék exe-je (mappát nem lehet hozzáadni), nem veszi figyelembe.
(#28055) gyáliSany:i Ha törlöd a steamet akkor elvileg az összes telepített játékot is törlia gépről.
Még annyit tudsz csinálni, hogy a játékot backupolod másik meghajtóra, majd ha jó helyre telepítetted a steamet akkor restore-al visszaállítod. Bár ez nagyon időigényes folyamat.
Vagy kimásolod a steamapps könyvtárat másik helyre letörlöd a steamet, steamapps vissza és elkezded letölteni azt a játékot, ilyenkor elvileg csak frissiti magát akliens mert gondolom leelenőrzi, hogy a gépeden mennyi vna meg belőle, mielőtt elkezdené 0-ról tölteni.
-
gyáliSanyi
őstag
válasz
batman91
üzenetére
Pffff
Na mindegy, akkor majd 2-3 nap múlva letörlöm a játékot meg a Steam-et és átteszem a másik meghajtóra.
Úgy látszik, hogy ezen még fejleszteniük kell, vagy az is lehet, hogy csak a játékvédelem miatt teszi oda, ahova a Steam is telepítve lett. De így meg nem egy SSD barát megoldás. -
Youri
veterán
válasz
tupacamaru
üzenetére
Inkább maradok az mklink-nél
Ott tudom, hogy hol a hiba, ha valami nem ok -
bazsi83vp
senior tag
válasz
gyáliSanyi
üzenetére
Átcsatolod a könyvtárat, én is így csináltam anno:
[link] -
Youri
veterán
válasz
tupacamaru
üzenetére
Persze, Windows parancssornak hívják

-
tupacamaru
veterán
válasz
gyáliSanyi
üzenetére
De vannak olyan programok amik képesek átmozgatni másik meghajtóra a már telepített játékokat.
-
Youri
veterán
válasz
gyáliSanyi
üzenetére
Ahova telepítetted a Steamet, oda fogja
-
batman91
őstag
válasz
gyáliSanyi
üzenetére
Sehogy. Oda teszi a játékot ahová steamet telepítetted.
-
gyáliSanyi
őstag
Üdv!
Steamon hol tudom beállítani letöltés előtt, hogy a játékot melyik meghajtóra mentse?
-
válasz
daneel92
üzenetére
csak egy tipp, de a games for windows live fenn van? ha fenn van, akkor indítsd el külön a kliens programját, lépj be a profilodba (elvileg elég offline is) és csak utána a fallout 3-at. asszem ilyesmivel sz*ptam GTAIV-nél is
illetve a steam apps könyvtárban megkeresheted a fallout indító exe-jét és rakhatsz rá kompatibilitás módot, hátha az segít
-
daneel92
tag
sziasztok!
feltettem steamet a windows 8 release preview verziójára, és rögtön le is szedtem rá két játékot: skyrim és fallout 3 GOTY. skyrimmal nincs is semmi gond, indul rendesen, de falloutnál, amikor elindítom, bejön a kis menüje, ráklikkelek, hogy play és semmi, nem csinál semmit. telepítésnél minden szükséges segédprogramot feltett magának. mi lehet a gond? -
Tom6
aktív tag
Akinek kell egy CS:S guest pass az írjon.

-
Vistaboy
veterán
Másnál is vírust (malware) jelez az Avast, miközben frissít a Steam?

Nálam le is blokkolta a fájlt, remélem hogy csak hamis riasztás van a dolog hátterében, most ugyan nem kell még, de délután biztosan szükségem lesz a Steamre, remélem addig kijavítják.
MOD: A hivatalos fórumon is írják, akkor nem egyedi a probléma.
MOD2: Megoldódott: Kézzel frissítenem kellett az Avastot, utána már nem írt hibát (Érdekes, automatikus frissítés mellett nem tölt le mindent?
) -
kovsol
titán
válasz
MasterMark
üzenetére
Hozzá tudod adni akár az Office -t is amúgy, és azt is látják a barátaid ha használod
De ilyen nem steames programok esetében, csak egy parancsikon lesz a steamben a program, meg engedélyezi a steames kommunikációt közben. -
sagem
addikt
válasz
MasterMark
üzenetére
de egyébként ki tudod próbálni, tölts le, telepítsd, és próbálj ki ingyenes gameket

-
sagem
addikt
válasz
MasterMark
üzenetére
minden ilyesmit "csinál" de csak steames játékkal.
-
po1son
addikt
válasz
MasterMark
üzenetére
Már mint mit számol? Az órákat? Ha arra gondolsz, akkor igen a válasz.
-
MasterMark
titán
Üdv
Ez a Steam olyansmit is tud mint az Xfire? Szóval nézi mivel játszok és számolja, vagy csak a saját játékait nézi? -
po1son
addikt
válasz
cskamacska
üzenetére
Régi lemez. Már volt.

-
cskamacska
addikt
-
albert8
veterán
Nálam:
The Final Hours of Portal 2
Mafia II Betrayal of Jimmy DLC
Mirror's Edge
Grand Theft Auto: Episodes from Liberty City -
Źşë'
addikt
nekem ezek lettek meg:
- From Dust /3,74€
- Assassin's Creed® Revelations /13,59€
- Alan Wake's American Nightmare /3,49€
- The Hitman Collection /4,99€
- Prince of Persia Complete Pack /9,99€
- Dear Esther /1,74€
- The Darkness II /5€
- Red Faction: Armageddon Path to War DLC /1,24€
- Tom Clancy's Splinter Cell Conviction™ /2,5€
- Need For Speed: Hot Pursuit /2,5€
- Risen /2,5€
- Trine 2 /3,24€
- SkyDrift /2,37€
- SkyDrift: Gladiator Multiplayer Pack /0,67€
- SkyDrift: Extreme Fighters Premium Airplane Pack /0.43€
- Killing Floor - Harold Lott Character Pack /0,99€
- Killing Floor - Urban Nightmare Character Pack /0,49€
------
59.47€ -
Alien83
senior tag
válasz
r3dsnake
üzenetére
Többiek már írták.
Röviden: figyelgetni kell vagy a GMG-t vagy itt...és ha értesülsz valami ingyen játékrol, ráiratod a profilodra ami időnkánt kap trade értéket, ha úgy érzed egy játék trade értéke éppen elegendően sok, és nem akarod elveszíteni átrakod a Credit-ekhez és ott már biztonságban van...de majd idővel sgítünk, és meglátod nem bonyolult. -
vante
aktív tag
Utolsó sale háttérkép:
[link] -
vante
aktív tag
Most akkor senki se kapott semmit? Vagy kapott egy jelvény, és kész?
Új hozzászólás Aktív témák
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 16 128 GB Plus White - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- Ace Magician T8 plus Mini PC
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Érdekes, pedig csak az egyiket köszönték meg... 

Elvégre azért van leárazva gondolom

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

eami