Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Telekom mobilszolgáltatások
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
-
Mobilarena
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
-
(rögzített hozzászólás)
FIGYELEM!
Hamis játékteszt meghívásokkal is lopják az accountokat, soha ne fogadjátok el ezeket, ha valaki privátban keres meg ilyennel. Még akkor sem, ha ismerős keres!
FIGYELEM!
Most ingyen "ajándék" linkekkel próbálkoznak a csalók! Ha kapsz valakitől privát üzenetben egy linket, amin ingyen ajándékot kínál, ne kattints rá! A link 100%, hogy egy kamu oldalra visz, amivel ellopják a Steam accountodat! Az üzenet ismerőstől is jöhet!
FIGYELEM!
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
FIGYELEM![ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
csaba951
veterán
Batman: Arkham Knight már előtölthető!
Disk space requied: 36987 MBEz már a második Batman játéknál aminél megfogadtam, hogy a GOTY verzió megjelenése előtt nem veszem meg. Már megint nem tartottam be!
[ Szerkesztve ]
-
Nem steames:
365 Games - Arkham Knight SP - 11 GBP (alapjáték megvolt a vga-hoz) (preload done - már várom nagyon a rajtot
)
GMG - Worms Revolution - 3 GBP
GMG - Worms Reloaded - 3 GBP
Amazon - AC Rogue DLX - 15 USD (ezt elkezdtem a Batmanig... tetszik)
Amazon- Trials Fusion DLX - 10 USD
Uplay - Rayman Origins - 2.5 EURSzóval ez még egy másik ~16000 HUF.
(És most télig kenyér és víz.
)
[ Szerkesztve ]
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
FollowTheORI #80096 üzenetére
Azért a felét kiteszi a Borderlands.
-
Nekem ez a Steam lista:
Worms - 1.5 EUR
PlayWay Sim - 0.9 EURThis War of Mine - 7.6 EUR(ez nem jött be szóval refund mert sok péz)
Ziggurat - 4.5 EUR(ez sem jött be, refund)
Lego Batman 3 Premium - 10.5 EUR
Lego Priates of the Carribean - 6.8 EUR
Lego Indy 1 - 6.8 EUR
Lego Indy 2 - 6.8 EUR
Project Freedom - 0.9 EUR
Borderlands Pre Sequel + SP - 23.2 EURÖsszesen: 57.4 EUR (~18000 HUF)
[ Szerkesztve ]
-
maross
nagyúr
válasz
BomiBoogie #80089 üzenetére
ott 6 euro volt, steamen meg 4x annyi, amikor neztem. Nem tudom mennyi volt az alja steamen.
-
csaba951
veterán
válasz
Csapoati #80092 üzenetére
Á, dehogy! De a hörcsög ezt akarja!
Sale előtt 1 oldalnyi megmaradt orosz/dupla gift-et elajándékoztam steamgifts-en. Meg is lett a level5-öm! Így már csak 16 oldalnyi (!) beaktiválatlan gift (játék, rengeteg dlc) maradt az Inventory-mban. Most ezekhez jön hozzá 3 oldal (az előző 30 nap vásárlásaival együtt).
-
Csapoati
nagyúr
válasz
csaba951 #80079 üzenetére
Ezt mind vegig is jatszod az oszi + teli sale-ig?
En ezeket vettem:
J. U. L. I. A
realMyst Masterpiece Edition
(ma meg talan behuzom a Toy Soldierst vagy az AoE3 Complete-et)Osszesen kb 10 euro (vagy 15 lesz). Igazabol ami kellett, az vagy megvolt mar, vagy meg tul draga.
[ Szerkesztve ]
-
csaba951
veterán
válasz
BomiBoogie #80089 üzenetére
http://shop.ubi.com-on órákig ennyi volt. Tutira elárazás volt!
#80090 regener
Jogos! Korábbi hasonló hozászolásaimból vettem a mintát, és sajnos így maradt! -
maross
nagyúr
válasz
Sajat lista, magamhoz kepest borzaszto sokat koltottem, csak kabefejbol arak.
Alice Madness Returns kb 2 euro
Banished kb 4.8 euro
Book of Unwritten tales 2 uplay 6 euro
Child of Light uplay 3 euro
Grim Dawn kb 11.5 euro
Grimrock 2 kb 5.8 euro
Gods Will be Watching kb 2.5 euro
Heroes VII preorder + Heroes 3 HD uplay 15euro
Talos Principle kb 6.5 eurokb 58 euro
-
válasz
Mindig szerettem volna ilyen üzleti vénát, hogy tudnak így játékból pénz csinálni, gratula hozzá
Ez egyébként 1 account, vagy több account/CS:GO-val jött össze?
karak_22: Az ilyeneknek csak azt kívánom, hogy ennél nagyobb örömük sose legyen az életben. Mert ennek aztán tényleg semmi értelme, még annyi sem, mint a 100m badge-nek.
[ Szerkesztve ]
-
csaba951
veterán
Steam Summer Sale 2014
Én ezeket vettem meg. Főleg saját célra, de van benne néhány barátoknak történt beszerzés is.
Always Sometimes Monsters - Soundtrack;-75%;1,24 EUR
Among the Sleep;-75%;4,99 EUR
Apotheon;-75%;3,74 EUR
Apotheon: Original Soundtrack;-75%;1,74 EUR
Assetto Corsa - Dream Pack 1;-50%;7,49 EUR
Castlevania: Lords of Shadow 2 - Revelations DLC;-75%;1,49 EUR
Child of Light;-75%;3,74 EUR
Cook, Serve, Delicious! Original Soundtrack;-67%;0,98 EUR
Crusader Kings II: Charlemagne;-75%;3,74 EUR
Crusader Kings II: Iberian Portraits;-75%;0,49 EUR
Crusader Kings II: Iberian Unit Pack;-75%;0,49 EUR
Dark Arcana: The Carnival;-75%;1,99 EUR
Doorways: The Underworld;-70%;2,69 EUR
Enigmatis: The Ghosts of Maple Creek;-75%;1,99 EUR
Frankenstein: Master of Death;-79%;1,88 EUR
Fritz for Fun 13;-75%;4,99 EUR
Gas Guzzlers Extreme Gold Pack;-80%;6,39 EUR
Goat Simulator + GoatZ;-71%;4,34 EUR
Goat Simulator: Original Soundtrack;-75%;1,49 EUR
GRID Autosport - Black Edition Pack;-60%;1,99 EUR
Grim Legends: The Forsaken Bride;-70%;2,39 EUR
Hexcells Complete Pack;-70%;2,69 EUR
Icewind Dale: Enhanced Edition;-66%;6,79 EUR
J.U.L.I.A.: Among the Stars;-75%;4,99 EUR
Jazzpunk;-75%;3,74 EUR
KAMI;-75%;0,99 EUR
Left in the Dark: No One on Board;-75%;1,99 EUR
Legend of Grimrock 2;-75%;5,49 EUR
Little Inferno;-75%;1,74 EUR
LYNE;-70%;0,89 EUR
Majesty 2: Battles of Ardania;-75%;1,24 EUR
Majesty 2: Kingmaker;-75%;1,24 EUR
Majesty 2: Monster Kingdom;-75%;1,24 EUR
Manhattan X;-50%;9,49 EUR
Metro Redux Bundle;-80%;7,99 EUR
Micron;-75%;1,24 EUR
Microsoft Flight Simulator X: Steam Edition + Cargo Crew + Dangerous Approaches Collection;-80%;7,39 EUR
Napoleon: Total War - Imperial Eagle Pack;-50%;1,24 EUR
PAC-MAN Championship Edition DX+ All You Can Eat Edition Bundle;-75%;3,74 EUR
PAYDAY 2: Dragan Character Pack;-75%;1,24 EUR
PAYDAY 2: The Alesso Heist;-75%;1,74 EUR
PAYDAY 2: The Bomb Heists;-75%;1,74 EUR
PAYDAY 2: The Butcher's AK/CAR Mod Pack;-75%;1,24 EUR
PAYDAY 2: The Butcher's BBQ Pack;-75%;1,24 EUR
PAYDAY 2: The Butcher's Western Pack;-75%;1,24 EUR
PAYDAY 2: The OVERKILL Pack;-75%;1,24 EUR
Pool Nation & Bumper Pack Bundle;-90%;1,29 EUR
Rayman Legends;-75%;4,99 EUR
Resonance;-70%;2,99 EUR
RollerCoaster Tycoon 2: Triple Thrill Pack;-75%;1,74 EUR
RollerCoaster Tycoon: Deluxe;-75%;1,14 EUR
Rooms: The Main Building;-75%;2,49 EUR
Shatter: Official Videogame Soundtrack;-70%;0,74 EUR
State of Decay - Lifeline;-75%;1,39 EUR
Su-27: The Ultimate Argument Campaign;-75%;2,49 EUR
Supreme Commander 2 - Infinite War Battle Pack One;-75%;1,24 EUR
Toy Soldiers: Complete;-50%;4,99 EUR
Transistor + Soundtrack;-75%;7,23 EUR
UFO Aftermath;-80%;0,99 EUR
UFO:Aftershock;-80%;0,99 EUR
Valkyria Chronicles;-75%;4,99 EUR
Watch_Dogs Season Pass;-66%;6,79 EUR
Összesen: 180,55 EUREz úton is szeretném megköszönni a sok CS:GO játékosnak és Monster Summer Sale Trading Card vásárlónak, hogy támogattak a Marketen, és ezzel lehetővé tették a fenti játékok megvásárlását!
-
válasz
-secret- #80071 üzenetére
Hát ez köszönhető azoknak, akik nem olvassák el a tooltipeket az egyes skilleknél, csak tolják, mint süket a csengőt.
Én most nézem, hogy mi a helyzet nálunk: nem tűnik fel az emberkének, hogy toljuk a wormhole--okat ezerrel, ő tolja a napalmot, meg a nuke-ot, meg a max elemental dmg-et. Ha 10k-t ugrunk, akkor már jónak mondható. Lehet éjjel hagynom kellett volna a gépet, hátha akkor kevesebb a player és tudna érvényesülni a script.
TESCO-Zsömle: Jobb alul írja a windows mindig, hogy milyen nyelvű a billentyűzet. Előfordul, hogy beakad és alkalmazásonként váltja a nyelvet, akkor nem ír ékezetet.
[ Szerkesztve ]
-
válasz
TESCO-Zsömle #80065 üzenetére
Nem vált át a billentyűzet angolra, amikor belekattintasz a jelszó mezőbe?
Jelszóba egyébként sosem adnék meg ékezetet, még filenévben is ritkán, néha csak a baj van vele (pl: a windowsnál vannak olyan appok, amik nem bírják, ha a felhasználónévben van ékezet, mert hibát dobnak, amikor mentenek a felhasználó könyvtárába).
Danny365: Csak ezt valahogy tudtára kéne adni az embereknek, mert szeretik szétnuke-olni az ilyen bossokat. Nekem ezért nem lesz meg megint a 100 milla (#49 777, 39 milla jelenleg), mert mindig vannak olyan, akik nem tolják a wormhole-t, hanem legyilkolják a bossokat.
[ Szerkesztve ]
-
Danny365
őstag
válasz
-secret- #80068 üzenetére
Az a lényege, hogy csak néha tolja őket. Vagyis olyan bossoknál, amelyek 00-ra végződnek (mármint a szint).
És éppen ezért nem szabad ezeket gyorsan megölni, mert ha mondjuk 30-40 percet is elidőztök egy ilyen levelen, miközben mindenki szórja rá a WHt, akkor tíz milliót is simán ugrotok. -
Btw a kattintgatós játékban miért csak néha tolja a script a wormholekat? tizeket fejlődünk.. 1 órája már pár perc alatt összejött 6milla.
-
TESCO-Zsömle
titán
Napot.
Az a gondom lett így hirtelen, hogy nem tudok/merek belépni. Reggel még sikerült, most már nem tudom beírni a jelszavamat, mert nem fogad el a steam egyetlen ékezetes karaktert sem.
Ez mitől lehet? Van rá orvosság?
-
válasz
EmptyParadox #80061 üzenetére
Deus Ex: Human Revolution?
-
maross
nagyúr
válasz
EmptyParadox #80061 üzenetére
valts inkabb splinter cell, thief, esetleg invisible inc vonalra, ha még nem jatszottal volna valamelyikkel
-
EmptyParadox
senior tag
válasz
csaba951 #80059 üzenetére
Egyébként valaki tudna ajánlani olyan Metal Gear részt, ami élvezhető PC-n? Odavagyok a stealth játékokért, viszont amikor megpróbálkoztam az első résszel, öt percnél tovább nem tudtam folytatni, mert annyira szörnyű volt az irányítás, és azóta is csak egy porosodó gondolat számomra a MG széria.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
csaba951 #80059 üzenetére
Aki elsőként esik neki es tutorialok nelkul vegigjatsza percek alatt , annak fizetek egy lada sort.
Nem ertem miert kell ilyet mondani. Fő sztori elsőre legyen mondjuk 1 vagy másfél ora, a mellekkuldetesekkel egyutt meg kb 3. Persze lehet tobbet is beletenni meg kicsivel kevesebbet is, de ne mondjunk mar olyat hogy percek alatt. Igen, van mar tobb video is a par perces speedrunokrol, de azt tobb napnyi gyakorlás es be tanulás előzte meg.
[ Szerkesztve ]
-
csaba951
veterán
METAL GEAR SOLID V: GROUND ZEROES
A majd később megjelenő Metal Gear Solid V: The Phantom Pain első 1-2 pályját tartalmazza! Percek alatt végigjátszható. Azért adták ki, mert drasztikusan változni fog a játékmenet az eddigi MGS játékokban megszokotthoz képest. Erre készít fel a Ground Zeroes. Többet tehát ne várj tőle! -
csaba951
veterán
Ma még dob kártyákat a játék! Éppen most farmolom ki az utolsó darabokat.
Viszont lehetséges, hogy 17-18 körül már nem lehet velük Markete-zni. Szóval jobb ha elkezded most azonnal beszerezni a hiányzó darabokat. Meg délutánonként "hagyományosan" emelkednek is az árak, szóval anyagilag is jobban jársz ha most lépsz. Bár lehet, hogy az az 1-1 cent oda vagy vissza mindegy...
-
Edorn
senior tag
A mostani monster játékért még kapok kártyát, amit kitűzővé tudok alakítani, vagy este 7 előtt szerezzem be a hiányzó kártyákat más forrásból, hogy meglegyen a kitűzőm?
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz
hemaka #80046 üzenetére
Az a gáz, hogy játékok vásárlásáért kapod a legkevesebb XP-t. Megveszel egy 300 eurós CoD gigapakkot és kapsz érte 8-9 pontot (amennyi játék van benne). De ha veszel 5 darab kártyát egy borzalmas játékhoz, akkor 25 cent = 100XP. Szerintem ez nem egészen jó, de ez van.
[ Szerkesztve ]
-
-
válasz
DrTechnoid #80044 üzenetére
Van pééééz..
-
fasirTTT
őstag
szasztok
játékokhoz hogy, mi alapján kapok tárgyakat? pl CS:GO. kaptam már 1-2 cuccot de nem tudom mire fel -
Csapoati
nagyúr
válasz
-secret- #80037 üzenetére
Az meg nem zarja ki 100%-ig, hogy aktivalhato lenne, de ezen a listan sincs rajta, igy tenyleg nem teheto fel Steamre a dobozos valtozat.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Bár nem tudom, hogy hány embert érdekel, de azért leírom. Megjelent Steamen a Final Fantasy Type-0, de se ár, se megjelenési dátum nincs még megadva.
-
chungee
addikt
Estét!
Ez aktiválható steam-en
-
realmdrude
tag
-
[ Szerkesztve ]
-
-
mntn
tag
Olyan problémám van, hogy vásároltam 2 kártyát a piacon, a pénzt levonta, de a kártyákat nem kaptam meg. A piaci előzményeknél sem látszik a tranzakció. Valakinek volt már hasonló problémája?
-
kaszaking
tag
Be tudtok jelentkezni? Bejelentkezésnél csak tölt de nem történik semmi, a szörnyű játéknál sem tudtam folytatni és minden pontszámom 0-ra csökkent
-
válasz
BomiBoogie #80020 üzenetére
Magyar idő szerint hétfő este 7-ig.
-
csaba951
veterán
válasz
BomiBoogie #80020 üzenetére
Igen, hétfőn 19:00-ig. Utána 1 nap szünet, és máris lehet játszani a Batman: Arkham Knight-tal!
-
TheProb
veterán
Sziasztok!
Találkozott már valaki olyannal, hogy ha aktiválni akar vmit akkor azonnal lefagy a steam?
-
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
Meddig tart magyar idő szerint a SZÉL?
-
zseko
veterán
válasz
-secret- #80007 üzenetére
Én nagy nehezen beléptem az aktuális elsőbe, a 352-be, erre most nézem és már kettő elhúzott mellőle... azokra fel sem tudok lépni mert eddig 850e volt a maxom. ha jól értelmezem a listát, nálam 420 / 1500- öt ír, gondolom akkor érdemesebb lenne átlépni abba amihez 1159 / 1500-öt ír? az a 481-es szoba.
-
kaszaking
tag
Meddig fog tartani most ez a szörnyű játék?
-
Na végre top 1. szobában vagyok, talán meglesz a 100 milla.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- Mesterséges intelligencia topik
- Óra topik
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Autós topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Yongnuo 85mm 1.8 (legújabb modell) - Sony E
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 Yoga Gen1 - i7-10G I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Meike 55mm 1.8 Pro objektív - Sony E
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i7-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 Gen2 - i7-1165G7 I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I W11 I Cam I Gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest