Hirdetés
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bemutatkozott a Realme 16 Pro széria
- iPhone topik
- CES 2026: Látható gyűrődés nélküli hajlítható kijelzőt hozott a Samsung
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Tízezres aksit tuszkolt a Honor a Power 2-be
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
-
(rögzített hozzászólás)
FIGYELEM!
Hamis játékteszt meghívásokkal is lopják az accountokat, soha ne fogadjátok el ezeket, ha valaki privátban keres meg ilyennel. Még akkor sem, ha ismerős keres!
FIGYELEM!
Most ingyen "ajándék" linkekkel próbálkoznak a csalók! Ha kapsz valakitől privát üzenetben egy linket, amin ingyen ajándékot kínál, ne kattints rá! A link 100%, hogy egy kamu oldalra visz, amivel ellopják a Steam accountodat! Az üzenet ismerőstől is jöhet!
FIGYELEM!
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
FIGYELEM!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BandiHUN
veterán
válasz
KubanitoS
üzenetére
a giftelt gém saját régiós lesz...nekem is ilyen a Serious 3-am,amit pl.az ukrán cd-keyt véve VPN aktiválás kell,és úgy tűnik,itthon multizni se lehet vele,mert VPN nélkül ugyan felmehetsz,de trükközve,viszont akkor kivág coopból,mert valami központi szeróhoz(régiókorlát talán?) nem kapcsolódsz,VPN-nel meg csak az orosz régiós szerókat látja,ha jól tudom.
DE giftben kapva,mint ahogy nekem is lett,már semmi...Sőt pl.a Skyrim sincs itt,mégis megy a giftes példány.Igaz jó kérdés,ha lesz hozzá DLC,akkor mi lesz.
A gift az viszont tuti saját régióra alakul,viszont ha nem lesz kapható itt akkor se steamen,szopacs lehet. -
KubanitoS
veterán
válasz
Misi_D
üzenetére
Működni fog az, nekem japán verziós Skyrim van, amit szintén giftként kaptam és az európai megjelenéskor már tudtam is vele játszani. A japán megjelenés december hetedikén volt, majd egy hónappal később.
Egyébként a hivatalos Steam Trade FAQ-ban ki is van emelve, hogy nincs régiókorlát.
"What restrictions are there on trading Steam Gifts?
Trading a Steam Gift is very similar to sending a gift to someone; just that once it is traded that user can then either trade it again, or open it for themselves. There are no restrictions on territory."
-
Źşë'
addikt
válasz
Misi_D
üzenetére
1. elképzelhető h régiózáras, 2. még szívhatsz is vele ugyanis a steam szerződési feltételei szigorúan tiltják más kontinens pénznemei szerinti giftelést, azaz nem €-ban veszi meg valaki neked hanem $-ban
szerk.: sztem vársz vele pár hónapot és sz*rért/h*gyért lehet majd kapni, elég nagy bukása lett Carmacknak ez a játék
-
phenomHUN
senior tag
Ha valaki akar venni Terraria 4 Packot, szívesen beszállnék!

steamcommunity.com/id/faithlesshun -
Misi_D
tag
Sziasztok!
Segítsetek légyszi!
Keresek brit/usa/egyéb angol nyelvterületről egy drága jó embert (gondolom, h nem sokan vannak itt a fórumban - nekem tökéletes lenne az ismerős ismerősének az ismerőse is, vagy steam friend, ha megbízható), aki hajlandó lenne a Rage-et giftként megvenni nekem az ő régiójából. Már elátkoztam magamban a régiózárat...
Természetesen értékegyeztetéssel, paypal gift, vagy átutalás, vagy egyéb.Ha esetleg valaki rendelkezik éppen Rage trade lehetőséggel a jelenlegi akcióban, az is szóba jöhet - de ez valszeg még ritkább, mint a jelen lévő külföldi fórumozók...
Köszi nagyon!
-
DeFranco
nagyúr
Steam barátlistát rendezek, és van egy Phoenix nevű kontaktom tegye fel a kezét, aki tudja, mi a PH!-s nickje?
Smile82 dettó
pityesz dettó
Feri / Takony dettó
[ES] G1ant dettó -
jozsi252
veterán
Lenne egy kis problémám. Akció végéig ha nemis jobban leárazva vagy kupon útján vagy bármi más útján de venni fogok trackmania united-et.
Viszont most steamen nekem fentvan az ingyenes Trackmania Nations. És ugye én ehhez beregeltem 1 accot. Ha vennék egy unitedet akkor mitkell csinálnom hogy az ingyenes accom átalakítsam rendes accountra és feltudjak menni bármilyen szerverre? Mert továbbra is azt az accom szeretném használni ami most van.
-
v!ct0y
veterán
Na nagy nehezen sikerült remélem jó is lesz egy darabig

Köszöntem a segítséget! -
sagem
addikt
válasz
Darth_Revan
üzenetére
Ha esetleg még nem sikerült (vagy valaki éppen csinálja): érdemes átállítani a gránátdobást (hógolyó) F1ről a jobb egérgombra, így sokkal kényelmesebb, könnyebb a dobálózás

-
BioNiCMaN
addikt
válasz
k_peti2005
üzenetére
Használd a szerkesztést, ha 5 percen belül vagy.
(#16075) Debilon
Könyvtár.

-
Debilon
addikt
válasz
k_peti2005
üzenetére
library vagy magyarul nbem tudom hogy van a kliensben
ott az all games, és szürkével lesz az ikonja/neve ha nincs telepítve
-
k_peti2005
csendes tag
válasz
k_peti2005
üzenetére
sikerült, régi accommal akartam, nem arra volt regisztrálva modern wafare2

-
polonic
félisten
Milyen achi van egyébként?
Most nem tudom megnézni a steamen.
Lehet, én is megcsinálnám akkor.
Elég egyszer aktiválni. Többször nem kell. Onnantól kezdve az accounton lesz a játék és csak telepíteni kell.
-
k_peti2005
csendes tag
Hali! Olyan problémám lenne hogy az accommal regisztáltam már játékot kulccsal.
Ujraraktam gépet,és megint telepítem, aktiválni akarom és azt irja hogy már használja egy email címhez, ugye amit én aktiváltam, és igy nem engedélyezi telepíteni játékot.
Mit kéne tenni régen sikerült, de már elfelejtettem hogyan kell? -
maross
nagyúr
Megint eltuntek a steam konyvtaraim. Felettebb bosszanto, foleg azert mert nem tudom felfogni, miert nem lehet egy darab programozot raallitani erre az egy oras munkara. Inkabb szivjon 5millio aktiv felhasznalo.
-
válasz
CaptainHero
üzenetére
Mindegy, összesen fél óra alatt megvolt TF2, DOD:S és CS:S achie is saját szerveren. TF2-n nem használtam dev consolt, hanem csak kinyírtam magam demoval és mindig megvártam rendesen a respawnt.
-
mr hahn
csendes tag
Mik is pontosan a CS:S meg a TF2-es dolgok valaki leírná nekem ?
-
CaptainHero
csendes tag
Én úgy csináltam meg h a szerverek között rákerestem az "achievement idle" szerverekre, amik többségében kis pályák, ahova be van zsúfolva egy rakás player meg bot és mehet a gyilkolás orrba-szájba...
Ott másodpercenként meghal 10-20 játékos így kb 1 perc volt megszerezni az karácsonyi achit.
Nekem csak CS:S-ba meg DoD:S-ba adta meg bot öléssel meg öngyilkossággal. TF2-be valami olyasmit dobott a konzol, ha így próbáltam h Achievements disabled, player commit suicide... -
jozsi252
veterán
válasz
v!ct0y
üzenetére
Törölj a SteamApps meg a steam.exe-n kívül mindent. Pár száz megát valószinűleg lefog szedni de legalább jólesz, egy ideig elfog tartani amíg a steam leupdateli a dolgokat de ez megoldás lesz talán.
Ezzel mented meg hogy a steam appsot nem törlöd. Viszont a mentésekkel nemtudom hogy milesz a helyzet, ezt passzolom.
-
jozsi252
veterán
-
v!ct0y
veterán
Hali!
Reggel leszedtem a TF2-t persze nem indult el., restart majd ez fogad. már a steam se indul el...
[link] -
-
renji00
aktív tag
válasz
Darth_Revan
üzenetére
http://steamtreasurehunt.wikia.com/wiki/The_Great_Gift_Pile itt van leírva minden
-
Ti hol látjátok a CS:S és TF2 achievementet?
-
-
jozsi252
veterán
Úgy a legegyszerűbb legalábbis én így csináltam CS:S -nál is meg TF2-nél is, hogy csináltam egy helyi szervert, tehát nemfontos felmenni olyan szerverre ahol vannak is. Bebindeltem egyik bill-re a kill-t aztán go.
Így a legkönnyebb bár elsőre hiába szedtem össze 3 ajándékot, nem adta meg az acsit de 2.ikra már igen.
(#16041) hackeeeee
De van úgyis, csak igazából így a legegyszerűbb beírom konzolba bind xy xy és aztán csak nyomom, igazából ennyi. Nemkell vásárolni gránátot meg ilyeneket.
-
hackeeeee
Jómunkásember
Valahol meg lehet nézni a fiókhoz addolt gépeket?
Másik, milyen acsi van TF alatt?

-
Rabbitf_24
addikt
hi
van valami max idő, ami meg van határozva valahol, amin belül válaszolni kell a supportnak a feltett kérdésekre? (Mert ha nincs és nem válaszolnak, akkor máshogy nem nagyon lehet Őket elérni és akkor bukó a mutatvány...)
-
A Team Fortress 2 ingyenes változatával is működik az achie?
-
DeFranco
nagyúr
Megint beváltottam 7 szenet

-
CarajoEsp
senior tag
Sziasztok. Megvettem a Mass Effectet és bár nekem nem kellene a magyarítás, de családban vannak gondok az angollal, szóval fel szeretném rá rakni.
Ez menne is, az egyetlen gond, hogy egy Orosz, ámde teljesen hivatalos patchet kell feltenni a Steames verzióra, majd a magyar fájlokat. Mivel az Exe fájlban konkrétan nem módosít, nem multi, lehet nekem ebből valami gondom? Vagy volt már ilyenre példa?
Köszi
-
Meg is van, köszönöm.
-
jamy79
tag
(#16008) Youri
Én ma este fogom megvenni a DoW2 Retribution-t és ha gondolod játszhatunk. Bár csak akkor, ha téged nem zavar, hogy én még kezdő vagyok a játékban.

-
Youri
veterán
válasz
Darth_Revan
üzenetére
Nem kell egy kör alatt, a lényeg, hogy ha több körön át gyűlik össze a 200, akkor meg kell várni a kör végét, akkor adja be az achit
-
JSaN
addikt
válasz
Darth_Revan
üzenetére
Nem kell 1 mecs alatt ossze szedni 200 pontot, ra ersz tobb koron at is. Lenyeg legyen meg a 200 pont, hogolyo alpestbe F1-en van.

-
SQX_Barto
addikt
válasz
TazLeacher
üzenetére
Mondjuk nekem alapban szarakodik állandóan. Legelőször hibásan mentettem el, és utána mindig az első kísérlet rossz szokott lenni, ha nem írom be újra, hiába mentem el újból a jó beírást.
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
Darth_Revan
üzenetére
2 szerver közül az "R" betűset válaszd, indítsd el a hógolyó futamot. Nem a megölt emberek számítanak, hanem a meccs végén kapsz a teljesítményedért pontot. Nekem 1 menetből megvolt.
-
SQX_Barto
addikt
válasz
TazLeacher
üzenetére
A szokásos credit card declined by the company. Mintha rosszul írtam volna be...
Hogy a bank elutasította a kifizetést. 8szor meg nem írom be rosszul...
Nem is mentésből tettem be, hanem remove és újra beírtam még be-kilépést is csináltam...
Na mindegy. Max ha ss3 se megy, akkor befáradok a K&H-hoz. -
Hogyan kell megcsinálni Gangwars-ban a hógolyós achit? Már fél órája próbálom, de 40 pontnál nem sikerül többet összeszedni, így is rengetegszer alig hogy belépek a játékba, máris 1 hitelnek

Rusty Hearts ehez képest gyerekjáték volt, 40 perc alatt azt 3x is letoltam

-
Youri
veterán
DoW2 Retribution acsira valaki?
-
SQX_Barto
addikt
válasz
Béééla
üzenetére
Én az első részt vettem meg akcióban az "emlékek" miatt, de most így nézve kár volt

Reloaded-et meg nem engedte megvenni a kártya valamiért. Valahol olvastam sok kis vásárlásnál letilthat a bank mert visszaélés gyanús...
Valaki már futott bele ilyenbe? Nem szoktam sokat neten várásolni, de most akcióknál nyomogattam párszor a "buy" gombot
-
Béééla
őstag
válasz
szacsee
üzenetére
Worms az marha jó játék, csak épp a Reloded. Hát...
Megvettem elővételben, de nagyon bánom... Fél "gyerekkorom" a Worms Armageddonra ment el, de nem ütötte meg azt a színvonalat! Sőt! A fizikája marha gyatra lett a régiekhez képest.
Próbáld ki havernál/internetet használd ki ^^ és UTÁNA vedd csak meg, ha szerinted is jó.Utána is kijött pár rész, de azokhoz nem volt szerencsém
-
Új hozzászólás Aktív témák
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- Mini Pc HP ProDesk 600 G2 G3 G4 /// 6-8. gen //// i3 / i5 /// garancia /// Budapest / MPL / Foxpost
- AKCIÓ! LG UltraGear 27GR93U-B 27 4K 144Hz IPS monitor garanciával hibátlan működéssel
- LG 55C2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Apple iPhone 14 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 87%
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
A kuponról lemondok a rászorulók javára.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

eami