Hirdetés
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Az Amazfit GTR és GTS 3 is szemrevaló lett
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Megérkezett Európába a Soundcore Space 2 fejhallgató
-
Mobilarena
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
-
(rögzített hozzászólás)
FIGYELEM!
Hamis játékteszt meghívásokkal is lopják az accountokat, soha ne fogadjátok el ezeket, ha valaki privátban keres meg ilyennel. Még akkor sem, ha ismerős keres!
FIGYELEM!
Most ingyen "ajándék" linkekkel próbálkoznak a csalók! Ha kapsz valakitől privát üzenetben egy linket, amin ingyen ajándékot kínál, ne kattints rá! A link 100%, hogy egy kamu oldalra visz, amivel ellopják a Steam accountodat! Az üzenet ismerőstől is jöhet!
FIGYELEM!
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
FIGYELEM!
Új hozzászólás Aktív témák
-
JulianSinulf
őstag
válasz
SityiSXT
üzenetére
A többi játékkal nincs gond. Bár csak az Uplay van fenn és a Division, de a RockStar is tudja frissíteni a GTA-t, ott szerver oldali letöltés gondok vannak.
Még a felhasználó név sem ékezetes, de lehet, hogy valahogy kitelepítem a gyökérre. Múltkor újra akartam telepíteni rendszergazdai módban, hátha és nyomtam rá egy uninstallt. Erre elkezdte letörölni a játékaimat. Hülyét is kaptam, feladatkezelőből sikerült kilőnöm, így szerencsére csak az E betűig jutott vagyis az Elite-t újra tettem, az előtte lévőkkel meg mostanában nem játszom.
A legtöbb játékot nem szedtem le újra rendszer újratelepítésnél, csak bemásoltam a megfelelő helyekre a fájlokat és megvoltak. A Space Engineers a kivétel, azt már raktam újra és mégis annál vannak a gondok.
Mellesleg a win most kért egy újraindítást frissítés miatt és a steam-nek sikerült megcsinálni a frissítést ezt követően. Nem értem.
Mondjuk a rendszer német, a steam magyar, de korábban mindkettő volt magyar is és német is és akkor is volt gond vele.Azért vetettem fel itt a dolgot, mert hátha volt gondja másnak is már ezzel.
Valahogy majd megpróbálom kivarázsolni a steam-et a gyökérre, hátha megoldja a gondot végleg.Köszönöm a segítséget!
-
-
SityiSXT
őstag
válasz
JulianSinulf
üzenetére
és lkksioskdl3:
Ez azért gond, mert a Program Files és Program Files (x86) speciálisan védett Windows mappák. Megbolygatni a jogosultságaikat nem javasolt, viszont pont a szigorúbb és szűkebb fájlelérési jogok miatt okozhatnak gondokat egyes játékoknál (személyesen is megtapasztaltam). Magyar nyelvű Windowsnál az ékezetes betűk is bekavarhatnak (Programfájlok, ugyebár, de ez csak alias - a felhasználónévben és a rendes mappanevekben (pl. C:\Játékok) viszont ténylegesen okozhatnak problémákat). Pont emiatt javaslom évek óta mindenkinek, hogy a Steamet érdemes külön mappába, mondjuk a C:\Steam alá telepíteni, így megkerülve a fenti Windows korlátozást. Nem mellesleg a többi játékot sem érdemes oda telepíteni, pont ezért van nálam külön :\Origin, :\Uplay, :\GOG és :\Games mappa.
-
JulianSinulf
őstag
válasz
kemotox
üzenetére
Változó.
Vegyesen vannak. A Space Engineers volt már SSD-n (C
, és HDD-n is. Mindkettőnél jelentkezett a hiba.
A Műhely tartalmat gond nélkül frissíti hozzá.
A napokban jött frissítés az Elite-hez is, azt is gond nélkül megcsinálta.
Robocraft-ot is frissít, ahogy kell.
Ezek is az SSD-n vannak.
Nem a vinyókkal lesz a gond, azok jól működnek.
A rendszer is volt már újratelepítve, mert először arra gondoltam, hogy a W7 frissítése W10-re kavar be. De a tisztán telepített W10-nél is problémák vannak. -
kemotox
addikt
válasz
JulianSinulf
üzenetére
És a játékokat hova telepíted?
-
válasz
JulianSinulf
üzenetére
Futtass rajta egy normális teljes chkdsk /f-et... az kideríti van e probléma.
Változott e a két windows között a felhasználó neved?
-
Csapoati
nagyúr
válasz
JulianSinulf
üzenetére
W10-em van fél éve, hibátlanul megy rajta a Steam, frissítésekkel együtt.
-
SityiSXT
őstag
válasz
JulianSinulf
üzenetére
Ugye nem a C:\Program Files\Steam mappába van a Steam telepítve?
-
JulianSinulf
őstag
válasz
kemotox
üzenetére
Nem hiszem. W7 alatt semmi baja nem volt a vinyónak és frissített a steam.
Csak W10 alatt csinálja. És gyanús, hogy 3 vinyón is.
Először SSD-n volt, most m.2 SSD-n van, korábban volt HDD-n is, amit a HD Sentinel jónak lát. Ezek a játékra vonatkoznak. A steam SSD-n volt és most m.2-n van. Az ellenőrző programok jónak látják a vinyókat, ha meg hibásak lennének, akkor miért éppen csak a steam játékoknál jelentkezne? -
lkksioskdl3
aktív tag
válasz
JulianSinulf
üzenetére
Nekem bekrepált a vinyom és hasonló volt a probléma. Nem volt hiba üzenet, csak nem akart indulni a steam.
-
kemotox
addikt
válasz
JulianSinulf
üzenetére
Tökéletesen működik W10 alatt is a Steam. Nem lehet, hogy tényleg a vinyóval van valami baj, ha már azért sipákol szegény?
-
JulianSinulf
őstag
válasz
kokoaliga
üzenetére
Sziasztok!
Egy olyan problémám lenne a programmal - már kb december óta - hogy egyes játékokat nem akar frissíteni lemezírási hibára vonatkozóan.
Ami érdekes, hogy ez leginkább a legtöbbet futtatottal fordul elő, jelen esetben a Space Engineers-szel.
A probléma Win10 alatt van, W7 alatt sosem volt.
Korábban le sem akarta tölteni a frissítést rendesen és már hibát dobott, mostanában letölti és nem hajlandó végrehajtani a frissítést.
Volt amikor újraindítást követően sikerült neki, néha akkor ment, ha újra indítottam a steam-et rendszergazdai módban, de ma egyik sem jött össze.
Amíg nem sikerül neki, addig nem is tudok játszani a játékkal. Baromi idegesítő, mert hetente jön ki hozzá update.
A játékot többször telepítettem újra emiatt és akkor jó lett. A merevlemez jó, hibátlan, inkább jogosultsági dolgokra gondolok. Az UAC ki van kapcsolva a winen.
Az Unturned volt ilyen korábban, bár azzal csak egyszer játszottam. Nagy nehezen sikerült kiszednem a listából, így most nem zavarja a szemem, hogy nem tudja frissíteni.Ha valakinek lenne valami jó ötlete, hogy lehet W10 alatt normális működésre bírni a steam-et, azt megköszönném!
De jó, most még a prohardver is vacakol, nem enged új hsz-t írni, mindig be akar léptetni, aztán elfelejti, hogy beléptem és újra be akar léptetni. Talán a 'Válasz' gombra reagál, bár nem válasz lesz a hsz-re, ezért bocs.
-
kokoaliga
tag
válasz
NyMRooD
üzenetére
Köszönöm a segítséget:
"Amit Out leírt: a steam oldaláról letöltöd a klienst -> feltelepíted -> bejelentkezel -> bal felső sarokban lesz öt menü pont, klikk a harmadikra (Játékok vagy Games néven fut) -> 2. menüpont termék aktiválása a steam-en (ennek nem tudom mi a pontos angol megfelelője) -> aztán következő -> elfogadom -> itt megadod a kódott majd következő -> telepítés\befejezés"
Ezt kérdeztem amit leírtál.
A többit tudom mert van steam fiókom.Köszönöm.
-
NyMRooD
addikt
válasz
kokoaliga
üzenetére
Amit Out leírt: a steam oldaláról letöltöd a klienst -> feltelepíted -> bejelentkezel -> bal felső sarokban lesz öt menü pont, klikk a harmadikra (Játékok vagy Games néven fut) -> 2. menüpont termék aktiválása a steam-en (ennek nem tudom mi a pontos angol megfelelője) -> aztán következő -> elfogadom -> itt megadod a kódott majd következő -> telepítés\befejezés (még lehet van előtte egy tovább), klikk a telepítésre és már tölti is a játékot lefelé. Ha ez megvan akkor a steam kliensben (ide mindig be kellesz jelentkezned ha játszani akarsz) fent hatalmas betűkkel kivan írva, hogy Könyvtár (vagy Library) katt rá, bal oldalt ott lesz a játék, kiválasztod, a képernyő jobb részén megjelenik a játék adatlapja egy nagy Játék (play) gombbal, klikk rá és indul is a játék.
szerk: Mellesleg Spet által adott linken levan írva, a játékra vonatkozó szabályokkal együtt, így illetvolna megköszönni a segítséget, nem beszólni a linkelgetés miatt (nem az ő hibája, hogy nem 2 kattintás az egész).
-
De4d
őstag
Summer Sale alatt a még Early Acces játékok is szoktak akciót kapni? Ha igen, mekkora eséllyel?
Ugye a már korábban megjelentek legtöbbje kap kisebb nagyobb akciót.
Illetve van valami "statisztika" ami alapján sejteni lehet mely játékok mekkora akciót kaphatnak?
Pl friss AAA játékok max 30? -
eami
Topikgazda
válasz
laceszgamer
üzenetére
na de steamre nem csak otthon néznek rá az emberek. Onnantól meg csak plusz egy dolog lenne amit el lehet hagyni.
-
laceszgamer
addikt
Most attól eltekintek hogy Win Phone-ra nem képesek kiadni, de amúgy: Telefont cipeli az ember, elhagyhatja, esetleg ha szoftvert frissit rajta szinkronizálhatja újra az authenticatort... meg ki tudja még mi, ellenben ha ott a token az ember csak bedobja a fiókba és mindig kéznél van, kevésbé esélyes hogy elhagyja vagy épp valami baja lesz.
-
kokoaliga
tag
Sziasztok.
Szeretnék segítséget kérni Rfactor2 steamre történő aktiválásba.
Lejárt az 1 éves licensz az Rf2-re amit az rfactor oldalán vásároltam.
Megkaptam az aktiváló kódot az Rfactorosoktól,de nem tudom most mit kell tennem. -
eami
Topikgazda
válasz
laceszgamer
üzenetére
nem értem miért érné meg kiadni pluszba zsetont valamiért ami telón ingyen van.
-
nonsen5e
veterán
Final Fantasy X | X-2 HD remaster megjelent itt is.
25 euró helyett május 19.-ig csak 20 euró, GMG-n (20OFF) kuponnal csak 12.8 GBP =~5130 HUF. -
eami
Topikgazda
válasz
laceszgamer
üzenetére
ja persze... akkor meg azon menne a sírás hogy €20+17€ postaköltségbe fájna

-
-
Spet
addikt
Sziasztok,
Tegnap sikeresen elvégeztem a mobil hitelesítést a már lassacskán réginek nevezhető Alcor tabletünkön (mert hát eszembe jutott, hogy van ilyen
). Kérdésem az lenne, hogy minden piacra kirakandó termék esetén a tableten fogom csak tudni hitelesíteni (mert ugyebár ezt az üzenetet írja ki), vagy valahogy vissza tudom nyerni ezt az opciót a laptopra/PC-re (mobil hitelesítés elött, volt az e-mail-es)? -
Robokutya
senior tag
válasz
Kinsiinoo
üzenetére
Aúú kész labirintus ez a nyomoronc.... megvan

Csak azt nem értem hogy amikor az aktuális játék műhelyelemeit böngészed és az elem bemutató képe alatt levő like letöltés feliratkozás gyűjteményhez adás felugró ablakában a létrehozott gyűjteményeid alatt mért nincs egy új készítése link.Megtaláltam..

-
-
Robokutya
senior tag
válasz
[Prolixus]
üzenetére
Nem erre a gyűjteményre gondoltam

Hanem a profilod alatt levő Műhely-elemek menü alatt ahol az alkotásokat tárolja a steam az ott lévő menük között van egy Gyűjtemények lista
Azé vagyok gázba mert már csináltam ilyen gyűjteményt de most nem találom ezt a funkciót.
-
Robokutya
senior tag
Srácok kezdek begolyózni
Hol lehet a steamen Gyűjteményt készíteni.
Valahogy baromira elásták ezt a funkciót pedig már párszor megtaláltam de mindig elfelejtem. -
DjEszti
tag
Sziasztok!
Miért van az hogy ha el akarom távolítani steamről a telefonszámot hiába írom be a kódot, nem fogadja el

Érvénytelen sms-kód
-
Lackki
őstag
válasz
EmptyParadox
üzenetére
Igen erre gondoltam, és aki megakarja oldani, az meg is tudja. Csak ilyen ez a mai felfogás... Ha egy termék nem megy rendesen amit elénk tesznek, nem keresünk másikat, egyszerűbb felháborodni.
Kényelmes társadalom vagyunk/lettünk

-
edgR
őstag
válasz
AxBattler
üzenetére
lol? Nem arra kéne inkább figyelni, hogy ne "123" legyen a jelszó...?
Szerinted kell egyáltalán "vizsgálni", hogy ki és miért csalt az adott accounton? Steam support amúgy sem arról híres, hogy bármit elintézne, majd pont a csalókkal fog foglalkozni, meg annak vizsgálatával, hogy vajon tényleg az igazi tulajdonos csalt-e, vagy sem. Igazuk is van. -
AxBattler
félisten
válasz
maddionmax
üzenetére
Azt hittem nem tudtátok azonosítani az új névvel futó fiókot.
Akkor viszont nincs gond, csak várni kell a supportra.Az achik/rangok meg... meh. Világvége.

Legközelebb ügyeljen jobban a biztonságra. -
-
AxBattler
félisten
válasz
maddionmax
üzenetére
Esetleg nincs olyan játéka, amit DVD-s kiadásban vett meg egy itthoni boltból (pl. CDgalaxis), aztán aktiválta a kulccsal STEAM-en?
Mert ha megvan a doboz a kulccsal, akkor a support által küldött ticket-tel (höhö) tud fényképet készíteni, így talán megtalálhatják és visszaadhatják a fiókját.
Persze csak support-tal működik, ami elég döcögős.. evvan.
Vagy ez a módszer nem működik?

-
szami777
addikt
válasz
maddionmax
üzenetére
Nekem is volt hasonló. Akkor a raktár előzményben vissza tudtam keresni azt az illetőt, akit nagyon meg akartam találni. (Ebben az esetben ez csak úgy működhetne, ha mondjuk van egy haverja, akivel már cserélt steamen és vele felvenni a kapcsolatot.)
Más megoldás nem ugrik be.
-
maddionmax
senior tag
Uraim, köszönöm!
A tiltás megtörtént, de szerettem volna megtalálni magát a fiókot, amit még reggel használt az eltulajdonító.Sajnos sokszor vált nevet, így követhetetlen, a Steamből pedig nem tudom kikukázni a régi SteamID-t, Google cache sem rögzíti.
-
marcusa
addikt
Fiók bejelentkezési név alapján nem lehet keresni. A steamID64 az ami alapján lehet keresni és nem megváltoztatható, pl: http://steamcommunity.com/profiles/76561**** viszont ha jól értem ez sem áll rendelkezésre. Ilyenkor 1 dolgot lehet tenni, keresni kell egy steam guard email-t aminek a tárgya: "Your Steam account: Access from new computer" és ezzel az egyedi linkkel zárolni kell az accountot:
http://img.prntscr.com/img?url=http://i.imgur.com/XeyVSIr.png -
Zolás
addikt
válasz
maddionmax
üzenetére
Kell a fiók neve, amit készítés közben adott meg. Az egyedi, és nem változtatható később sem.
-
maddionmax
senior tag
Egy kis segítséget kérnék:
Egy ismerősöm gyermekének lenyúlták a Steam fiókját. Nem vagyok már én sem amatőr, de lövésem sincs, hogyan tudnám megtalálni a fiókot, amikor átírták a nevét, email címét, törölt minden bejegyzést és nem volt köztünk tárgycsere sem.
Tehát adott egy fiók, amit meg kellene találnom, de semmi keresési opciót nem tudok hozzá.
Valakinek lenne ötlete?
-
Assimilator
őstag
válasz
PeeterssoN
üzenetére
Ha telefonon elvileg telepitve volt a program, de nem lattad, akkor miert nem torolted a programot es telepitetted ujra?
-
Vertigo18
addikt
Szerintem ilyenkor semmi gond sincs. Visszaállítod emailes hitelesítésre és ennyi...
Aztán hozzáadod az új telódon az appot (attól, hogy oda van írva, hogy "telepítve", attól még újra le lehet tölteni, ráadásul vannak oldalak, ahonnan a play áruházon kívül lehet tölteni apk-ket - csak nem tudom, hogy steam-et is...) és kész is minden.
-
edgR
őstag
válasz
PeeterssoN
üzenetére
Most szopok vele pont én is. Én mondjuk közben be voltam jelentkezve Windowsos kliensben, és megvan a recovery kód is. Én "csak" telefont cseréltem volna. De így is eljátszadoztam vele pár percet...
A Te esetedben én csak a "support" segítségére számítanék, mert mobilról még recoveryvel sem akart menni a dolog, nálam sem...
-
PeeterssoN
őstag
válasz
PeeterssoN
üzenetére
Megoldottam, valahogy kikapcsoltattam ezt a hitelesítőt! pfuu, vannak izgalmak_!

-
PeeterssoN
őstag
Most nagyon tudnám szidni ezt a ....
Van/volt mobilhitelesítőm. Sajnos úgy alakult, hogy a mobilomon törölni kellett a steam alkalmazást. Új Windows vásárlása miatt a gépemről is eltűnt a steam, de még a windows.old mappából sem tudom visszatenni.
Mindegy , letöltöttem újra a steamet a gépre. Erre mindent helyesen beírva - név, jelszó - kéri a mobil hitelesítő kódot. Mondom hurrá, a telómra letöltöm a steamet, vagyis csak próbáltam, mert nem találom rajta sehol!!! Király, keresgélek mindenhol se a teló se én nem találom de továbbra is a Play áruház azt írja "telepítve". Visszamegyek a laptopon ; írom: sajna nem jön össze a hitelesítés! Sebaj így is megoldható, erre addig baszakszik velem amíg le nem tiltott majd írja próbáljam meg még egyszer!Hogy a frászba töltsem le újból a telóra, hogy azt a rohadék hitelesítőt megszerezzem végre???
-
joe-ker
senior tag
Nálam lehet hiba vagy tényleg így van: eladni kívánt kártya 8, cent kapok belőle 5 centet,eladni kívánt kártya 11 cent, kapok belőle 9 centet. Többet von le az olcsóbb kártyából,Hogy is van ez?
-
genndy
addikt
válasz
szami777
üzenetére
Az a furcsa, hogy keresőmező mellett nincsenek ott a kategóriák [link]
Nekem is ezt írja, de csak azért, mert nincs egy darab 'Szoftver'em se. Ha átállítom Játékokra, akkor jó. Szerintem tedd újra a klienst (ne uninstalláld! Mert akkor mennek vele a játékaid is. Csak tedd újra). -
De4d
őstag
válasz
wjbhbdux
üzenetére
Köszi. Tényleg, és elég szomorú hogy a 2x-re tervezik emelni :\
“We plan to gradually raise the price as we ship new content and features. The final price of the game should be about twice the current amount, so it is time to grab a copy now !”
Ahogy jönnek a tartalmak egyre emelkedik, majd a végére mikor teljes lesz 2x-re emelik, most kéne megragadni az alkalmat kb ezt írják ennél.
-
-
kemotox
addikt
válasz
Wiz Khalifa
üzenetére
Basszus. Erre csak azt tudom mondani, hogy hojdo picsi ti kokot. Semmi személyes, csupán ennyiben merül ki a szlovák tudásom

-
kemotox
addikt
válasz
Wiz Khalifa
üzenetére
Hol vetted?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Autós topik
- Horgász topik
- Egyre kevesebb döntést hagy az AI az ember kezében
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Hálózati / IP kamera
- Macska topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- Acer Nitro 15 gamer laptop! -i7 9750H, RTX 2060 6gb, 32gb DDR4, 500gb SSD, 1tb HDD
- 3-in-1 PRÉMIUM USB-C HUB /Samsung Dex, MacBook, Surface, Chromebook ,Huawei,Motorola
- Üvegfólia,hidrogél fólia: iPhone ,Honor,Google Pixel,,Nothing Phone,Motorola, Samsung telefonokhoz
- 2TB HDD 100/100 - Több darab!
- Gigabyte AORUS 16X - Core i9 14900HX - 32gb ram - RTX 4090 (175W) 1TB SSD + 2027 januárig gyári gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- TOP Pure White PC /Ryzen 7 9850X3D, 32GB DDR5 RAM, 1TB M.2 PCIe SSD/ akciós áron eladó! BeszámítOK!
- iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4594
- AKCIÓ - Surface 4 - 15" 2496 x 1664 ~2k touch, i7-1185G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- TAVASZI AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
, és HDD-n is. Mindkettőnél jelentkezett a hiba.