Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Két új Poco C-széria mobil érkezett
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Apple iPhone 17 - alap
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
-
Mobilarena
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
-
(rögzített hozzászólás)
FIGYELEM!
Hamis játékteszt meghívásokkal is lopják az accountokat, soha ne fogadjátok el ezeket, ha valaki privátban keres meg ilyennel. Még akkor sem, ha ismerős keres!
FIGYELEM!
Most ingyen "ajándék" linkekkel próbálkoznak a csalók! Ha kapsz valakitől privát üzenetben egy linket, amin ingyen ajándékot kínál, ne kattints rá! A link 100%, hogy egy kamu oldalra visz, amivel ellopják a Steam accountodat! Az üzenet ismerőstől is jöhet!
FIGYELEM!
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
FIGYELEM!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Borderlands 2 Goty Mac-es de Steam-en nyilvan crossplatform lesz belole. A kerdesem az, hogy varhato ennel majd jobb ar valamikor? Illetve olyan, hogy Complete Pack? Igaz, hogy a kulon DLC-k is le vannak arazva de megis

szerk: -5% voucher: macgames5off(#87276) csaba951:
Most inkabb jegelem kicsit azt a temat mert felhuzott
(#87297) Out:
Troll-ok kimeljenek, koszi. -
puffin80
csendes tag
Sziasztok lenne 1 olyan kérdés hogy van 2 acom steamen az egyiken van csak a company of heroes 2 és van egy régebbi azon van a sok játék és próbáltam megosztani, látom a játékot de nem indítja el mindig kérelmet dob fel és ennyi de azt írja a licensz lejárt a másikon viszont tudok játszani amin a sok game van hogy tudnám elindítani a coh2 a régin.
-
Out
addikt
Furák vagytok, menjetek el ebből a topikból!
-
Franklin
addikt
válasz
Assimilator
üzenetére
Oh, azt hittem, hogy csak én vagyok ilyen, hogy fejben elkezdek játszani egy játékkal, majd rájövök, hogy hol fogom megunni és/vagy felhúzni magam valamin, és inkább meg sem veszem :-D
-
Assimilator
őstag
válasz
csaba951
üzenetére
Ez a Factorio nagyon kiralynak tunik.
De mar latom elore, hogy megalomaniam elhamarkodott lepeseket szul, amelynek kovetkezteben meggyulik a bajom az idegenekkel, mikozben termelo soraim komplexitasa kezelhetetlen mereteket olt. A jatek pedig elkezd frusztralni. Kar erte. Akar jo is lehetett volna. Na mindegy.
-
csaba951
veterán
válasz
maross
üzenetére
Tényleg érdekes, hogy még megvan! Viszont ha ez tudatos, akkor baromi ideges lennék a cégre ha az akció első 2 napján megvettem volna a -40% akcióban. A harmadik napon meg ugyanott berakják -80%-ba. Erre instant visszatérítést kérnék, és megvenném az alacsonyabb áron. Már csak elvből is!
Egyébként tudni kell, hogy eddig -50%-ot is csak egyszer kapott. Általában ennél jóval kisebb kedvezménnyel szokták akciózni. Tehát ár oldalról nézve ez a -80% abszolút best buy, Ha meg valaki elégedetlen a játékkal, akkor az első 2 órában vissza tudja kérni ezt az árat is, és vesz egy Factorio-t. Az tutira jó játék!

-
csaba951
veterán
Figyelem, elárazás, MOST!
Big Pharma;-80%;4,59 €
"Valójában" csak -40%-ban van. Előbb-utóbb javítani fogják! -
AxBattler
félisten
válasz
DrTechnoid
üzenetére
Köszi, akkor várom a következőt!

-
törölt tag
Gondoltam eladok valamit a piacon. Hat jott egy stop uzenet, hogy nem hasznaltam xy ido ota es meg kell erositenem valamit amit mailben kuldenek.
Oke, mail utan atiranyit a web-es Steam-re de ott ujra be kell jelentkezni amit csak akkor tudok megtenni ha megerositem a mailben kapott uzenettel, hogy en vagyok az illetekes.
Na ez is letudva de mar fogadott a Steam, hogy nem adhatok el semmit a piacon mert nem voltam vedve 7 napon keresztul a Steam Guard-al. Benezek Steam-be es termeszetesen ott van meg mindig a kis pont ahol eddig is volt es vedve is volt. Persze mivel a web-es feluleten leptem be (hol mashol erositettem volna meg a mailt) ezert kaptam a 7 napos buntetest xD
Ezek utan nem hinnem, hogy kiprobalok barmilyen Steam OS-t vagy konzolt vagy barmit amihez kozuk van
-
-
AxBattler
félisten
Üdv!
Tavaszi / Nyári / stb. Sale-ek alatt mennyire jellemző, hogy a játékok mellett a utility szofvereket is akciózzák Gabe-ék?
-
A Steam lógólja valahol, hogy ki próbált hozzám belépni s mikkor?
-
válasz
kriszpontaz
üzenetére
Írják hogy 48 órás bérlet. Fizetéstől számított 30 napon belül.
-
wjbhbdux
veterán
válasz
kriszpontaz
üzenetére
Nálunk is megjelent pár film a kínálatból, 48 órát lehet nézni 30 napon át és nincs refund.
-
-
ayo
veterán
és az meg van hogy 100 film van Amerikában már Steamen? Kill Bill, Éhezők viadala stb.
-
-
S1M0N
senior tag
Pedig szerintem jó lenne, ha lehetne filmeket/sorozatokat is vásárolni úgy, mint játékokat/programokat Steamen.
Persze ehhez az is kellene, hogy legyenek leárazások, valamint minél több nyelven elérhető feliratozás, netán szinkron is.
Szerintem simán lehetne vele "fehéríteni" a film/sorozat beszerzéseket, de ehhez a kiadóknak is úgy kellene hozzáállniuk, hogy az emberek vevők legyenek rá.Én speciel örömmel venném, ha lenne ilyen oldal.
Plusz ugyan így a zenék is.
Én sem vagyok milliomos, de jó pár kedvencre biztosan vevő lennék leárazások alkalmával. -
EmptyParadox
senior tag
válasz
Redneck
üzenetére
Amúgy open source, szóval hamar kiderülne, ha bármi sunyiság lenne elrejtve a kódban, meg te is átböngészheted.
Bár abban teljesen igazad van, hogy a te dolgod, hogy megbízol-e benne így is, mert akkor is kockázat.
-
Out
addikt
válasz
Redneck
üzenetére
Rengeteg lehetőséged van!
1. Veszel egy Androidos telefont/tabletet.
2. Kölcsön kérsz egy Androidos telefont/tabletet.
3. Lopsz egy Androidos telefont/tabletet.
4. Veszel egy IOS rendszerű telefont/tabletet.
5. Kölcsön kérsz egy IOS rendszerű telefont/tabletet.
6. Lopsz egy IOS rendszerű telefont/tabletet.
7. Feltelepítesz egy Android emulátort az operációs rendszeredre. (Én ezt alkalmazom, DroidX)Így hirtelen ennyi jutott eszembe, de másoknak biztos lesz még ötletük.
-
Redneck
nagyúr
Üdv!
Milyen lehetőségem van ha nem szeretném az Unofficial Steam appot használni Windows Phone alatt? Szeretnék tradelni végre. Az említett programban nem bízom, ki tudja kivel és mit kommunikál, többet ér a fiókom/raktáram annál hogy kockára tegyem.
-
wjbhbdux
veterán
Régió korlátozás miatt nálunk nem elérhető: az első nagy hollywoodi stúdió filmjei felkerültek a Steamre
-
ayo
veterán
válasz
maddionmax
üzenetére
Mafia II DLC: Betrayal of Jimmy az

-
maddionmax
senior tag
Már nem is tudom melyik, de tudom egyik DLC-t tőlünk nem lehetett megvenni, szlovák ismerősöm vette meg Nekem Steamen

-
csaba951
veterán
válasz
laceszgamer
üzenetére
Mafia 2 Special Extended Edition
Veszel egy ilyet, benne vannak a dlc kódok. Utána meg eladod az alapjátékot!
-
Źşë'
addikt
válasz
laceszgamer
üzenetére
mert még magát a Mafia II-t se lehet megvenni, gondolom levették steamről, mert megszűntek a licencek a forgalmazásra/eladásra steam és kiadó között - ez lehet egyébként hogy hamarosan újraindul, szóval visszarakhatják még a közeljövőben
dlc-ket talán még lehet találni egy-egy oldalon kód formájában, nem tudom - én még anno a deluxe verziót vettem meg abban benne volt elég sok dlc
-
laceszgamer
addikt
válasz
kriszpontaz
üzenetére
Hát akkor azok kimaradnak.
Kis nosztalgia, Mafia 1-et tologatom, de lassan végzek vele, gondoltam utána jöhet a 2 is rögtön, de a DLC-k kimaradtak eddig, viszont akkor ki is fognak úgy néz ki. 
Még G2A-n sem taáltam külön DLC kulcsot.
-
kriszpontaz
veterán
válasz
laceszgamer
üzenetére
Egy ideje így van, pedig én is pályáztam rájuk.
-
laceszgamer
addikt
Mafia 2 DLC-it már em lehet sehogy sem beszerezni Steames játékhoz? Mert a DLC-k oldalain se ár, nincs kinn, se vásárlási lehetőség.

-
bypass|HUN
aktív tag
válasz
Assimilator
üzenetére

Üdv: bypass
-
Assimilator
őstag
válasz
bypass|HUN
üzenetére
Van ennek sajat topicja.
Ott biztosan jobban tudnak segiteni. -
bypass|HUN
aktív tag
Szevasztok!
Szeretnék informálódni, egy oldallal kapcsolatban, hátha itt valaki tud segíteni.
[csgodouble]
Mennyire legális ez?
Illetve amit itt feltesz az ember tétnek eurót/skint az legálisan csereberélhető?
Továbbá, ha az itt árusított skint, creditet ellopják (2-3 nap után üresen kifosztva az acc) akkor veszélyben van a steam fiókom is?
Érdemes egy ilyen helyen a supportnál jelezni az eseményt (acc nullázás)?Köszönöm.
Üdv: bypass
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
Źşë'
addikt
válasz
AxBattler
üzenetére
ezzel már én is szemezgettem, mindenesetre azoknak lehet jobb választás akik gyengébb vassal rendelkeznek, még több erőforrás kinyerésére, lehet van benne valami - amúgy poén a leírás

"CPUCores megvizsgálja és kötöttségek kulcsfontosságú Windows szolgáltatások, amelyek nem nélkülözhetetlenek, és ismert, hogy disznó CPU erőforrásokat."
más, steamen a giana sisters ost -ra jött egy értesítés hogy akciós, de most nézem hogy mégsem az
21:30kor jött az értesítés - hamar meggondolták magukat 
-
AxBattler
félisten
Köszi srácok, akcióban tuti be fogom húzni!

-
SQX_Barto
addikt
válasz
laceszgamer
üzenetére
Parancsról nem tudok, de a karakterválasztó képernyőn meg tudod nézni, hogy kasztonként mennyit játszottál és azt összeadva kijön, hogy összesen mennyit tettél bele (ha ez a része érdekel), másról nagyon nem tudok.
Esetleg Raptr kliens azzal tudod monitorozni a játékidőt. -
-
Nagynozi
aktív tag
válasz
DrTechnoid
üzenetére
Szia! Köszi a választ, nem háttértár probléma volt, SSD-m van 120 gigás Samsung EVO, oda telepítem mindig az aktuális kedvencemet, ez esetben a Witcher 3-mat.
A probléma megoldódott egyébként, az USB WIFI adapteremmel volt probléma, az alap driver, amit felrakott rá a Windows 10 telepítéskor hibásan működött ( böngészésnél nem lehetett észrevenni ). Hivatalos Windows 10-es driver nincsen hozzá ( Miért is lenne? Egy éves TP-Link WDN4200 DualBand Wifi adapter tökre elavult -.-'... ) Szóval, fel kellett erőltetnem rá a Windows 8.1-es drivert, de ezt csak úgy tudtam megtenni, hogy a microsoft digitális aláírását átmenetileg kikapcsoltam. Most már minden tökéletesen működik, a Witcher 3 is lejött 2 óra alatt, előtte meg egy nap alatt a felét sem sikerült leszednem.
-
AxBattler
félisten
Üdv!
CPUCores progival van valakinek tapasztalata?
Érdemes rá beruházni (egy Sale-ben)? -
válasz
Nagynozi
üzenetére
Nem lehet hogy a vinyód régi vagy döglődik? Régebben nekem is volt hasonló gondom, úgyhogy egy próbát megér hogy beraksz egy ssd-t. Már baráti áron is kapható méretesebb példány. Letöltési helynek meg osztrák vagy román, és mindig a teljes sávszéllel szakít pufferelés nélkül.
-
Nagynozi
aktív tag
válasz
SityiSXT
üzenetére
Nem az lehet a gond. Viszont a játék még mindig nem jött le. Egész nap benn volt és csak 27 gigát szedett le, pedig 10 mbyte/s-ot is töltött maximálisan, de csak kicsi ideig. Most is megindul, aztán leáll és azt írja, hogy pl.: ütemezve 21:03, akkor elindul újra, ha erőltetem, akkor is csak egy darabig tölti....
-
tepenzed
őstag
válasz
[Prolixus]
üzenetére
és egy spammernek minek lenne teljes játéka, telefonszáma verifikálva?
-
tepenzed
őstag
Kaptam giftben cs:go-t. Próbálom felvenni haverokat steamen erre: az accountod nem felel meg e funkció használati követelményeinek, minimum 5 dollárt el kell költenem steamen.
Ez most teljesen komoly, ennyire nyomorék a Valve? 2016-ban fizetéshez van kötve egy alapvető szociális funkció? Ajándékba kapsz egy játékot és vegyél valami kacatot ahhoz, hogy használhasd a klienst?
Színvonalas társaság -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Spórolós topik
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Lényegretörő Akasa hálókártya a 10 gigabitre vágyóknak
- Nintendo Switch
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Ha Darwinra hallgat az AI, nehéz lesz megállítani
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- iPhone 17 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)
- Ventilátorok 120/140mm és modding termékek kitűnő árakon! Mennyiségi kedvezmény!
- Asus ROG Ally Z1 Extreme
- 27% - Samsung S49CG954SU OLED Monitor! 5120x1440 / 240Hz / 0.03ms / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)