Hirdetés
- iPhone topik
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Megyünk a CES-re! Mi várható?
- Cseresznyepiros és mokka barna Redmi Note 15-ök az újévre
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
-
(rögzített hozzászólás)
FIGYELEM!
Hamis játékteszt meghívásokkal is lopják az accountokat, soha ne fogadjátok el ezeket, ha valaki privátban keres meg ilyennel. Még akkor sem, ha ismerős keres!
FIGYELEM!
Most ingyen "ajándék" linkekkel próbálkoznak a csalók! Ha kapsz valakitől privát üzenetben egy linket, amin ingyen ajándékot kínál, ne kattints rá! A link 100%, hogy egy kamu oldalra visz, amivel ellopják a Steam accountodat! Az üzenet ismerőstől is jöhet!
FIGYELEM!
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
FIGYELEM!
Új hozzászólás Aktív témák
-
cskamacska
addikt
válasz
Pangelus
üzenetére
Ez nem a visszaélés miatt van(feltétlenül). Kisebb játékok bétáit szeretik "eltávolításra került a fiókodról" rabosítással visszavonatni, mert így a nyilvános alfa/béta Steames appid-jét újra tudják használni, pl megjelenés előtti sajtó tiszteletpéldányhoz, miközben a sima előrendelők más appid-val rendelkező játékot kapnak.
-
-
Féloff:
steamtrades használata után bejelölt két 1-es szintű egyén, és gondoltam megnézem, mit akarnak, visszajelöltem őket. Egyszerre azonnal ez jelent meg mindkét chatablakban:hi
i have a good knife for u items =)
need this knife? http://***censored*** - screen
check screen, if u need this knife i add u from my first accEgy screen savert kellett volna elindítanom (persze nem tettem)
'desytka Invalid' és 'SportTAXI' volt a két kamuacc -
VoidXs
nagyúr
válasz
Joe Swanson
üzenetére
Akkor is, ha más mappában vannak, mint a SteamApps?
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
Joe Swanson
üzenetére
Okés, köszi, akkor gyorsan fog menni.

-
Joe Swanson
senior tag
válasz
BomiBoogie
üzenetére
Játékok is jönnek.
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
Ha törlöm a Steamet, akkor lejönnek vele a játékok is, vagy azokat egyenként kell leszedegetni? (Átköltözök egy külön SSD-re.)
-
-
joe-ker
senior tag
Ilyenkor mi van? Innen van: [link]

-
törölt tag
Remember Me megér szerintetek 5.59 eurót?
-
törölt tag
válasz
üzenetére
Most érkezett egy csomó frissítés, és úgy alakult, hogy amire annyira nem figyeltem oda, mert nem j9tt így össze a kategorizálás, az most megesett:
Tehát van egy aktuális, azaz folyamatban lévő frissítés. Alatta egy várakozik (Valve termék), és alatta pedig egy olyan, hogy frissítés szükséges, nincs besorolva, és az egyik belőle szintén Valve. Korábban beszültük itt azt, hogy feltehetően a "spórolás" az oka, mivel sokaknál van fent, ingyenes játék amit sosem használ, és ellenben sűrűn frissülne. Viszont a TF2 most automatikusan frissülni fog, ingyenes is és sokszor is kap update-et, és nem sokszor játszok vele.
A CS:GO viszont nem ingyenes, a COH2-vel meg szinte mindennap játszok. Szóval érdekes.
-
De4d
őstag
A kinguin oldal mennyire megbízható?
-
gszp
tag
Steamen osztanak valamit ingyen, vagy félreárazás van? Olyan lassú, mint a kínhalál (már amikor betölt valamit)...
-
De4d
őstag
Áh, köszi, akkor kicsi az esélye hogy dupla akciót kilehet használni, megnézem majd milyen fajta az a bizonyos kupon.
-
De4d
őstag
Ha pl olyan játékhoz van kupon ami akciós, akkor az akciós árából számítja le az x % kedvezményt, vagy az eredeti árából akkor is?
Pl van egy 20 eurós game amit akcióztak 50%-ra tehát 10, és van pont hozzá egy 50% kedvezményes kupon akkor 5-ért vehető meg? -
FLATRONW
őstag
válasz
Bluerainbow
üzenetére
Nincs mit. Gondolom már megnézted ezen a linken, de az The Evil Within minden verziójához is szükséges a Steam.
-
FLATRONW
őstag
válasz
Bluerainbow
üzenetére
Ez alapján minden verzióhoz szükség lesz a Steamre:
-
törölt tag
Ingyenes a Warlock: Master of the Arcane
-
válasz
Bluerainbow
üzenetére
Hát elég brutális játék szülinapra..

-
válasz
Bluerainbow
üzenetére
Aktiválható eleve steam-es lesz. Viszont magyarból ne vegyél mert nem fogsz tudni játszani... Másik az hogy cenzúrázva lesz de adott országokban a gore ingyen dlc-vel lehet a cenzúrázást eltüntetni. Japán usa kiesik mert ott ez a cenzúra eltörlő dlc el sem lesz érhető.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Bluerainbow
üzenetére
Mivel Bethesda-s elvileg aktiválható lesz.
-
regener
veterán
válasz
Bluerainbow
üzenetére
-
Bluerainbow
Közösségépítő
Na még egy utolsó off kérdés... az The Evil Within-ről tudjátok-e hogy a dobozos aktiválható-e steamen ?
Köszi -
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Bluerainbow
üzenetére
Hát jó kérdés. Elvileg igen, de mivel Warner Bros-os, lehet hogy már majd a WB Play fog kelleni hozzá. legalábbis ez a terv, hogy a Middle-earth premierjekor mutatják be.
Ettől függetlenül természetesen előfordulhat hogy mindkét rendszerben használható lesz, lévén Batman címek most is elérhetőek Steam-en.
Igazából talán magát a Steam supportot kellene megkérdezni erről.
-
Bluerainbow
Közösségépítő
Bocs az off-ért , nem tudjátok , a Middle-earth: Shadow of Mordor dobozos verziója steamen aktiválható lessz ?
-

Lehet őket aktiválni, egy bizonyos Orion: Dino Horde játék kódjai.
-
Hangm4n
tag
-
gszp
tag
válasz
csaba951
üzenetére
Köszi a linket. Eddig mázlim volt, csak néhány privát Csingacsguk (Nagy Kígyó, szóval arra gondoltam
) talált meg, de hát semmit nem szabad elkiabálni. Tiltottam már reflexből olyan felhasználót is, aki még írt is előtte steamtradesen. Szerencsére nem vágta be a durcát, hanem jót röhögött, amikor sűrű elnézéskérések közepette elmagyaráztam neki, hogy mi történt. 
-
csaba951
veterán
válasz
Poultier
üzenetére
Ezekre általában az vonatkozik, hogy csak a Steam-en megvásárolt példány a Steam-es. Amiket írtál, azokat évente legalább 2-3 alkalommal akciózzák. Ilyenkor olcsón meg tudod venni Steam-re is.
Fallout 3 GOTY - a Steam-es változat nem tartalmazza a magyar nyelvű verziót!

#70039 gszp
Misuse of Feedback -- Impersonators Alert
Érdemes őket is felvenned a tiltó listára! Szórakozzanak mással!
-
gszp
tag
válasz
cskamacska
üzenetére
Nagyon köszönöm, hogy ezt megosztottad velünk, most jelölt be a majom. Még szerencse, hogy ismerős volt a név (hozzászólásod után körbenéztem), plusz ugye steamrep/steamtrades általában nem hazudik. Azonnal blokkoltam. Megspóroltál nekem egy agytumort.

-
Csapoati
nagyúr
válasz
Poultier
üzenetére
Aktiválható dobozos kulcsok Steamen.
Egyúttal kérnék egy moderátort, hogy ez a link kerüljön be az első hozzászólásba, mert hetente legalább 1-2 ember kérdez rá. Mondjuk remélem valaki el is olvassa az elsőt.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Poultier
tag
Üdv!
Kérdezni szeretném, hogy régebbi dobozos játékaimat pl.: Witcher, Oblivion GOTY, Fallout 3 GOTY, etc. be tudom e regisztrálni? Van amihez van kód, van amihez nem adtak, mert lemezről futott. Sajnálnám, ha az amortizáció elvinné ezeket pár év múlva.

-
mark!
őstag
Melyik játékot vegyem meg 15€ ból?
-
gmx9
aktív tag
válasz
laceszgamer
üzenetére
Nem, itemek sem. TF2-t eleve felesleges megosztani, mert ingyenes.

-
laceszgamer
addikt
Ha Steamben a family share on keresztül osztunk játékot, akkor az a fél aki játszik a a máik játékával annak is esik pl. kártya vagy CS, TF2 stb esetén ingame item?
-
maross
nagyúr
Shootmania Storm packbontasra kellene egy megbizhato ember, 1000ft lenne. Egy-ket ora erejeig el az ajanlat, utana aktivalom magamnak.
-
csaba951
veterán
válasz
üzenetére
Ez egy picit zavaros! Eredetileg Magyarországon lett létrehozva a Steam fiókod és innen volt az első vásárlásod is? Szerbiában pedig csak egy ideiglenes üzleti/szabadság okból vagy éppen most?
Ebben az esetben simán megveheted. Aktiválni nem tudod majd, de ebben a magyarországi barátod majd segít. Utána már működni fog Szerbiából is.
___________________________________________________Vagy elve Szerbiában van állandó lakhelyed? Szerbiai létrehozású a Steam fiókod, és innen volt az első vásárlásod is?
Ebben az esetben inkább ne vedd meg! A magyarországi aktiválással itt is működne, viszont a Steam szerint ez az SSA megsértése lenne, aminek esetére fenntartják maguknak a jogot, hogy korlátozhatják a fiókod működését. Nem biztos, hogy élni fognak ezzel, de jogilag megtehetik.

-
1NST1G8R
senior tag
válasz
Agyzuzo
üzenetére

Vicces vagy komám, érzem a szarkazmust a kommentedben, eddig én is csak steamen vettem gammákat és főleg (szinte) csak akkor ha valami durva hétvégi vagy summer sale volt, ugyanis nem vagyok hajlandó 50-60 eurókat adni egy játékért (bármennyire is szeretném támogatni a fejlesztőket), mert ezek az árak nem az én, meg általában a magyar vásárlók pénztárcáira vannak szabva.
Olvastam a G2A sokak által morálisan megkérdőjelezhető üzletpolitikájáról, meg amit sokan mondanak hogy ha re-sales kulcsot veszel azzal nem támogatod a fejlesztőket meg a steamet, meg hogy ez már majdnem kalózkodásnak számít, meg szürkegazdaság, hát ez szerintem hülyeség. Egyrészt eredeti játékot veszek, az meg hogy honnan van a kulcs nem érdekel, mert ha egyszer el lett adva a fejlesztőnek az már bevétel. Másrészt meg szerintem elég támogatást kapnak a fejlesztők a nyugati vérpistikék szüleitől meg azoktól akiknek 50 euró nem tétel egy játékért és megveszik mert megtehetik. Szerintem.
A reflinkkel meg mi a baj? Ha tilos bocsánatot kérek, sztem aki nem ismerte még annak megéri ha regel, ha meg közbe nekem is az miért baj?

-
Mate
nagyúr
válasz
1NST1G8R
üzenetére
Eléggé ismert és van még egy csomó. Ajánlom figyelmedbe.
(#70016) gszp: Ezt nem is figyeltem... Így viszont simán szánalmas.
-
-
törölt tag
Szasztok!
Kérdésem megint ugyan az.
Ha megveszem ezt és a ismerősöm Magyarországon aktiválja nekem, tudok vele itt Szerbiában/Kosovoban játszani?
Új hozzászólás Aktív témák
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- Huawei Watch GT3 46mm Rozsdamentes acél váz, számlás, dobozos
- JBL Boombox 2 Brutális hang, számlás, dobozos, patika állapot
- Apple iPod Video (5. Gen) 30GB - A1136 - Wolfson DAC - Gyűjtői állapot!
- Asus Dual Radeon RX 5500 XT EVO 8GB GDDR6 Számlás, dobozos, újszerű!
- Canon EOS M50 Mark II Travel Kit Számlás (2023), újszerű, minden tartozékkal!
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad WUXGA IPS Touch i5.1135G7 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3303
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 3700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 PLUS CM 700W
- Tökéletes állapotú Samsung S10 128/8GB tok+doboz+kábel
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

) talált meg, de hát semmit nem szabad elkiabálni. Tiltottam már reflexből olyan felhasználót is, aki még írt is előtte steamtradesen. Szerencsére nem vágta be a durcát, hanem jót röhögött, amikor sűrű elnézéskérések közepette elmagyaráztam neki, hogy mi történt.

eami