Hirdetés
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bemutatkozott a Realme 16 Pro széria
- iPhone topik
- CES 2026: Látható gyűrődés nélküli hajlítható kijelzőt hozott a Samsung
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Tízezres aksit tuszkolt a Honor a Power 2-be
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
-
(rögzített hozzászólás)
FIGYELEM!
Hamis játékteszt meghívásokkal is lopják az accountokat, soha ne fogadjátok el ezeket, ha valaki privátban keres meg ilyennel. Még akkor sem, ha ismerős keres!
FIGYELEM!
Most ingyen "ajándék" linkekkel próbálkoznak a csalók! Ha kapsz valakitől privát üzenetben egy linket, amin ingyen ajándékot kínál, ne kattints rá! A link 100%, hogy egy kamu oldalra visz, amivel ellopják a Steam accountodat! Az üzenet ismerőstől is jöhet!
FIGYELEM!
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
FIGYELEM!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alien83
senior tag
Nem steam játék de jó üzlet:
-
kovsol
titán
Ez az AoE3 jobb vétel volt 2010 karácsonyán Live marketben mikor -99% os kacióban szinte ingyen osztogatták

-
AtHoS
nagyúr
Nem steam kulcsot küldenek vissza, hanem egy másik promó kódot, amit ugyanúgy be kell majd regizni, mint a kuponon lévőt (persze itt már nem fognak kérni fényképes igazolást), aztán majd e-mail-ben érkezik a steam kulcs ezek után.
Nekem is jó pár nap eltelt mire érkezett az új kód, szóval várj türelmesen
Mod: a dátumos érvényesség még rákavarhat persze

-
Asbee
veterán
Bocs, hogy ide írok csak a játék végül is steamhez tartozik. Valaki aktivált már itt vga-hoz adott dirt 3 kupont, mióta képet is kell hozzá csatolni? Csak mert 4 napja már elküldtem nekik, aztán semmi. Elvileg steames key-t küldenek vissza de ilyen lassan...
-
válasz
Rabbitf_24
üzenetére
Megbeszélni? Mit?
-
válasz
v!ct0y
üzenetére
Ez az a rész amikor az elején autóból kell lövöldözni? Mert az tényleg ultrabrutálisan gagyi...
Már az elején röhögtem mikor akit kiválasztott az ember úgy lőtt kifele hogy átnyúlt a kasznin a teste
Aztán meg találkoztam remegő, elakadt de azért tovább menetelő ellenfelekkel na mondom ebből elég is volt 
-
Van itt olcsó Call of Juarez The Cartell ha valakit érdekel. Steam-es. 7,5 juró.
-
válasz
CarajoEsp
üzenetére
Mire akarod lecserélni és mit? Az ikonokat? Azok maradnak olyanok.
(#18069) DeFranco: szerintem akár Steam-es, akár nem, kell regisztrálnod a Cerberuson ahhoz, hogy a DLC-kkel tudj játszani. Az Originen való regisztrálás meg mindettől független, nem befolyásol semmit.
-
AtHoS
nagyúr
válasz
jamy79
üzenetére
Az árakat fölösleges nézegetni. Ha neked akkor annyit megért, akkor rendben van.
Én is vettem játékot 10k magasságában, amivel még 1 percet sem játszottam, sőt van olyan is ami még telepítve sem volt. Most sokkal olcsóbban hozzá tudnék jutni, de akkor nekem megért annyit ill. más elképzeléseim voltak a szabadidőm kihasználásával kapcsolatban akkoriban, de ez közben változott, így a gamer pillanatok nagyon leszűkültek

-
jamy79
tag
válasz
Ilsyde
üzenetére
Nekem például nagyon bejön a Nuclear Dawn.
Eddig közel 70 órát toltam vele. de még mindig nem unom. Én pont azt tapasztalom, hogy "viszonylag" elég sokan játszsnak vele. Én kb. 3 hete 3100 forintért vettem (40% kedvezménnyel) a steam-en, de elég bosszantó tud lenni, hogy most mennyivel olcsóban megvehettem volna
. -
Ilsyde
őstag
válasz
cskamacska
üzenetére
Az indie royale elott 2 szerver volt amin nem csak botok jatszottak. Ugyhogy ez a fellendules nem fog sokaig tartani.
Nem rossz a jatek de sok ziccert kihagytak es elegge kaotikus lett az egesz.NS2-nek csak betaja van, elegge hasznalhatatlan egyelore. A Savage 2-n is van egy-ket teli EU szerver, innentol a Nuclear Dawn kilove
Tremuloust is jatsszak, igaz eleg regi es randa mar szegenyke.Szinte minden alternativa jobb, de egyiknek sincs mar eleg nagy jatekosbazisa. Nem tudom mennyi esely van uj FPS/RTS jatekokra, ugyis mindenki a CoD-okat meg a BF-eket veszi mert csak azt ismerik meg az ecceru.
Bar iden jon a Planetside 2, az SMNC meg Renegade X. Azokbol boven lehet valami, de lehet belepusztulnak a keves hypeba

Battlezone elso reszet imadom. Tavaly kitoltam megint. Nem lehet sem megunni, sem uberelni.
-
oidka
tag
válasz
cskamacska
üzenetére
azert etqw-n estefele 3 szerver mindig televan

-
Alien83
senior tag
válasz
cskamacska
üzenetére
Ingyen nekem is tetszene...

-
cskamacska
addikt
válasz
Ilsyde
üzenetére
Nekem speciel tetszik a Nuclear Dawn, lehet ütni.

Viszont nem tudom melyik nála jobb játékról beszélsz amit még játszanak is, Quake Wars szegény már évek óta az Empires-al vetekszik népszerűségben(azaz ha összejön egy teli szerver, eljárják a kerneltáncot
), Savage, meg a Natural Selection, meg a többi meghaladott játék(
) szintén nem a népszerűségéről híres, ott is örülnek egy teli szervernek. 
Ehhez képest a Nuclear Dawn per pillanat 8-10 játszható szerverrel rendelkezik(meg még 6-8 ahol a maximum felénél kevesebben játszanak), és a tapasztalat azt mutatja hogy az amerikai szerverek is teljesen használhatóak, még csak euro szerverre sem kell vadászni. Azaz a játék vagy bejön, vagy nem, de legalább nem teljesen halott, mint az alternatívák.

Egyébként is, ha már jobb RTS/FPS/járműves gyilkolászós, akkor a Battlezone(annak is főleg a második része) az etalon nálam, csak az olyan régi már, hogy a legtöbben azt sem tudják, hogy eszik, vagy isszák.

-
törölt tag
Végre AoE3. Már csak a black & white 2 + kiegészitő kellene.
-
Alien83
senior tag
válasz
CarajoEsp
üzenetére
Nem sajnos (eddigi tudomásom szerint nem), csak feltelepited és kiteszed az ikont, nah azt lehet.
Bent steam kliensben csak modot tudsz váltani.Lista módban nincsenek ikonok, a másik módban kis téglalapok lesznek a 3.ban meg nemtudom.

A játék lista felett vannak kis ikonok 3-4 darab azokat válthatod.
-
DeFranco
nagyúr
Olyan kérdésem lenne, hogy megvettem én a Mass Effect 2-t a steamen, és most úgy gondoltam, regisztrálom az Originen is, biztos ami tuti.
Igen ám, de csak a játéklistámban van a steam kliensben, ahogy megvettem, úgy, nem telepítettem még fel. Van annak valami következménye, ha kinyerem a CD-kulcsot a steames változatból telepítés előtt, és azt etetem meg az Originnel, vagy mindegy a sorrend? Arra gondolok, hogy esetleg foglaltnak jelzi steamen, vagy ilyesmi.
Ha ez így működik, akkor csak a game key-t kell felvinnem az originre, vagy a megkapott cerberus network keyt is kell/érdemes valamiért ott is regisztrálni?
-
CarajoEsp
senior tag
Sziasztok.
A Steam profilomhoz felvettem két nem Steam-es játékot.
Van arra lehetőség, hogy lecseréljem és ne csak a parancsikon apró képe jelenlen meg a Steam-en belül?
-
Ilsyde
őstag
De nem vagyok fan! Barom voltam mert elorendeltem, ennyi! Ne bantsatok!! *szipp*

Egyebkent imadom az ilyen RTS/FPS jellegu jatekokat - csapatmunka, kasztok, kepessegek, epuletek - csak eppenseggel senki nem probalkozik mar veluk. A Team Fortress 2 meg nagyon nagyon primitiv, rettentoen unalmasnak tartom. Marmint egy jo kis Tremulous, Savage, Natural Selection vagy Quake Wars-hoz kepest.
Sok szerencset a trade-hez
Section 8 Prejudice meg mindig nincs? Azzal sem jatszik senki mert nem CoD-nak vagy BF-nek hivjak es nem a Valve csinalta 
@maross bezony, a Kongregatenel mar nagyon minosegi jatekok vannak. Sokszor jobbak, mint a Steamen meg indie bundleben talalhato fizetosek.
-
-
maross
nagyúr
válasz
Alien83
üzenetére
4 dollaron akar 40 forintot is sporolhattok, ha turelmesek vagytok, es a csillagok egyuttallasa is kedvezo !!
ilsyde: par honap kihagyas es humblizas meg indiezes utan ismet felmentem a kongregate-re. Sokkal de sokkal jobban lekotnek azok a jatekok, mint amit itt penzert vettem.
-
Ilsyde
őstag
válasz
Alien83
üzenetére
Az indie royale-os? Szerintem idovel dragulni fog. Meg sajna eleg ratyi lett
A Nuclear Dawn alapbol megvolt mert anno elorendeltem. Alapotlet kivalo, a kivitelezes mar kevesbe, raadasul halott a jatek. Vannak nala sokkal jobbak amik ugyan regebbiek, de megis tobben jatszanak vele. Mert sokkal jobbak 
Magic Marker nem rossz mondjuk. Csak nem mindenkinek er meg ennyit. Az utolso ketto meg Kongregate-es szint.@ollie naja, jogos hogy minden kiadoet ide lehetne akkor mar sorolni. Van peldaul Capcom Store is, ott vettem nehany aprobb akciojatekot.
Games on Demand-ot irtam. Metaboli megy Mo.-on is? Xfire Store ugyanaz mint a Gamesplanet ha minden igaz.Huhh, annyi bolt van mint az allat. Ezert szeretek retail boltban DVD-ket vasarolni, legalabb minden egy helyen van

-
Ilsyde
őstag
válasz
ProEvoFan
üzenetére
Olvassa egyaltalan valaki az elso hozzaszolast? Nem hiszem

@ollie hja, sikerult kihagynom negy hivatalosat:
Green Man Gaming
Humble Indie Bundle
Indie Bundle
Indie RoyaleBiztosan van meg, csak nekem most nem ugrik be tobb. Neked?
Lehet nem is rossz egy listaba szedni vegre mindet. -
Ilsyde
őstag
Hasznos lista, tovabbi hasonlo kerdesek elkerulese vegett:
hivatalos digitalis aruhazak:
Amazon
Direct2Drive (atkoltoznek ide)
DLGamer
Gamersgate
Games on Demand
Gamesplanet
Gametap
Getgames
Good Old Games
Green House
Impulse
Origin
Steamnem hivatalos digitalis aruhazak:
CD Key Warehouse
CDKeyshere
CJS CD Keys (DVD-t is elkuldik ha fizeted a postat)
Direct2Play
Directgamekeys
G2play
Gamebuyers
GameKeyDistrict
Keys4me
MMOOPS
Onlinecdkeyseller
Onlinekeystore -
Spet
addikt
Rusty heart kupon kód ingyen tovább passzolandó, nekem elég volt a karácsonyi akció alatt.

Szerk.: Legalább mondjuk egy DD DLC-t küldtek volna ajádékba

-
ledgeri
nagyúr
válasz
cskamacska
üzenetére
ups... lemaradt a " 's story"
-
HS 2142
őstag
válasz
cskamacska
üzenetére
A Dirt 3 kulcsok kiszivárgásának esetére gondolt.
-
bijesz
aktív tag
Egyébként nekem egész nap nem volt gond a steam-el. Megnéztem és Frankfurt van beállítva.
-
ledgeri
nagyúr
Remember to the DIRT 3 CUPON
csak a témához -
FehérHolló
veterán
válasz
bijesz
üzenetére
Gondolom, nagyüzemben nem a vásárlás pillanatában generálják a kódot. Főleg úgy, hogy viszonteladók is léteznek. Ez azért egy elég komoly támadási felületet hagy
Az általad leírtak természetesen értelmetlenné teszik az üzleti célú kulcsgenerátorokat, így az előbbi felvetésem is. Otthoni felhasználásra a fenti hibát kijátszva pedig legfeljebb a hobbi miatt éri meg generátort írni, pénzben és időben nem. -
bijesz
aktív tag
válasz
FehérHolló
üzenetére
Nem lehet generátort írni.
Az online aktíválható kódokat az fejlesztő/kiadó generálja és tárolja.
Csak azt tudod aktíválni ami ténylegesen létezik, ez a legbiztosabb védelem mi is így csináljuk. -
bijesz
aktív tag
Én nem játszottam mert nálam meg sem jelent a játék csak valami dlc a storeban.
Szóval nekem jöhet, mert nem sikerült megtalálnom.

Szerk: három trailert rak ki nekem keresésr, azt hittem ebben a régióban nem elérhető.
Amúgy free to play, jól tudom?Valaki megmondá hogy lehet elérni ezt a game-et?
-
Angelo69
senior tag
Most kaptam az e-mailen egy Free Steam Gift Pack for Rusty Hearts kodot...

Ha valaki kéri önként átadom neki. -
GabN73
addikt
Hmmm.... Steam

Örülök neki hogy b*szol online lenni, offlineban van az egész friendsem, játszani pedig nem tudok hisz no steam logon errorral kidob
<3Megoldás? (atombombám még nincs)
-
Bluerainbow
Közösségépítő
Nagyon köszönöm válaszaitokat. Nem éri meg kockáztatni , marad a várakozásos modszer az akciokra.
-
FehérHolló
veterán
válasz
üzenetére
Ilyen témák felvetődésekor mindig az jut eszembe, hogy vajon mekkora üzlet lehet játékokhoz CD kulcs generátort írni?

(Tudom, hogy nagyrészt nem generált, hanem platóról lehullott, régiózáras, lopott kártyával vásárolt, stb. kulcsokról van szó.)Adathalász oldalak közé sorolásnak meg gondolom van egy írott/íratlan policy-je, ami miatt nem lehet bosszúból és üzleti érdekből ilyenné minősíteni egy oldalt.
-
törölt tag
válasz
Wolverine
üzenetére
Amúgy gondolom ez a g2play olyan területen lehet, illetve nyilván nincs meg hogy kik állnak mögötte arccal névvel lakcímmel, hogy a Steam és más digitális tartalomszolgáltatók lepereljék róluk a gatyát is... Ez eddig ok, viszont a böngészőgyártókkal még lehetne adathalász listára tetetni? Internet Explorer, Firefox, Chrome, ha csak ez a három böngésző blokkolná, kb mehetnének a zabot hegyezni

-
Wolverine
félisten
válasz
Bluerainbow
üzenetére
A g2play nem hivatalos viszonteladó, vagyis az általa eladott játékok forrása nem ismert. Nagyon nem javasolt tőlük vásárolni.
-
Gaborka30
aktív tag
Sziasztok!
Hogyan tudhatnám meg a steamid-met?

Köszi!
-
bijesz
aktív tag
válasz
Bluerainbow
üzenetére
Röviden: fennáll a veszély.
Vannak akik vettek és semmi gondjuk, mások vettek, és figyelmeztetést kaptak, hogy legközelebb végleges kitiltás (az adott játék persze elveszett) -
Bluerainbow
Közösségépítő
Sziasztok
Kiváncsi lennék a véleményetekre , mennyire megbizhato a g2play.net oldal , esetleg fenáll-e annak a veszélye hogy ha onnan vásárolok bannolják az accomat a steamnél?
Elóre is köszi a válaszokat. -
Alien83
senior tag
válasz
TazLeacher
üzenetére
Én egy szóval nem mondtam hogy nem gondolják másképpen.
A GeoW-ot is az MS engedte ki.
Biztos félreértettél.Ha neki ez érdeke, akkor megteheti, de a nagy fontos címekre nagyon odafigyelnek és mondták is egy Microsoft komunákációs emberke hogy inkább kevesebb exclusive maradjon de minőség és DLC szemszögéből tartalmassabb bugmentesebb legyen és arra teszik a lovét.
Ezért engednek ki néhány játékot.Fable 3 szerintem nem nagy szám, mivel RPG és RPG-k közt nem egy hatalmas cucc, ellenben a többivel.
-
Alien83
senior tag
válasz
TazLeacher
üzenetére
Jah ha megelégszik a kiadó által nyujtott összeggel ezt írtam pont.
Fable 3 kiadója megelégelte megegyezett úgy a Microsoft-al hogy vagy ajánl többet vagy átmegy más kiadohoz, Microsoft nem engedett vagy éppen kevesebbet adott hogy csak idő exclusive-itást adjanak, és ennyi.
Ez így megy.

-
-
Amantius
senior tag
Milyen lenne egy Steam-es Windows?
-
csaba951
veterán
-50% 2K kupont keresek! PÜ-ben jelentkezz!
Kupont tudok cserébe adni. Rengetegből lehet válogatni.
-
Alien83
senior tag
válasz
ProEvoFan
üzenetére
MS pc-hez közell áll, nem csak X360 exclusive-okat gyárt, ráadásul elmondanám hogy sokak összetévesztik a szezont a fazonnal.
A Microsoft egy kiadó, a játékokat meg fejlesztők készítik.
A Microsoft fizet az elsődleges exclusiveitásokért, ha egy játékban nem lát akkora üzletet, akkor elengedi a gyeplőt.Vagyis egy Halo+Forza+GeoW neki 4 Fable exclusive lefizetési összeget megér és inkább azokat védik 4 kézzel.
Gondolom értik akik benne vannak a témában hogy miről irtam most.
GeoW1-et is miért adták ki? Sokan nem is tudták.Ez egy mézesmadzag volt. Kiadták a GeoW-ot kb 1 évvel a megjelenás után, hogy a játékosok feját elcsavarják.
Majd durr bele GeoW2 és 3 only miért?
Hogy megvegyék a konzolt.
Ez mind üzletpolitika...

-
[balu]
tag
Ha már Microsoft, régebbieket is felrakhatnának. Már jó ideje keresem, de sehol se találok Rise of Nationst.

Új hozzászólás Aktív témák
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- Honor 200 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3584
- Keresünk iPhone 12/ 12 Mini/ 12 Pro/12 Pro Max
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- Apple iPhone 14 128GB,Kartyafuggetlen,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Be is zsebeltem én is

.

) szintén nem a népszerűségéről híres, ott is örülnek egy teli szervernek.

Remember to the DIRT 3 CUPON

eami