Hirdetés
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bemutatkozott a Realme 16 Pro széria
- iPhone topik
- CES 2026: Látható gyűrődés nélküli hajlítható kijelzőt hozott a Samsung
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Tízezres aksit tuszkolt a Honor a Power 2-be
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
-
(rögzített hozzászólás)
FIGYELEM!
Hamis játékteszt meghívásokkal is lopják az accountokat, soha ne fogadjátok el ezeket, ha valaki privátban keres meg ilyennel. Még akkor sem, ha ismerős keres!
FIGYELEM!
Most ingyen "ajándék" linkekkel próbálkoznak a csalók! Ha kapsz valakitől privát üzenetben egy linket, amin ingyen ajándékot kínál, ne kattints rá! A link 100%, hogy egy kamu oldalra visz, amivel ellopják a Steam accountodat! Az üzenet ismerőstől is jöhet!
FIGYELEM!
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
FIGYELEM!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ga3rieL
senior tag
válasz
SenorGrande
üzenetére
az csak refund. nem refunded. nem kaptam semmit meg.
-
Ga3rieL
senior tag
Helló.
Szerintetek várjam ki az utó business 7-ik napot és akkor fenyegessem be őket,és adjam fel ha addig nemtérítik vissza a pénzt, vagy inkább most? Mert szerintetek, azt a linket nem tart sokáig ellenőrizni,hogy aktivált lett e a gém,vagy nem? a gamesdeal.com oldalról beszélek. Előre is köszi a helpet.
-
wjbhbdux
veterán
válasz
sz.atesz89
üzenetére
https://help.steampowered.com/en/
de az itteni változat Németországban be van tiltva, semmiképp sem játszhat vele.
-
Pangelus
tag
válasz
SH4D0W2011
üzenetére
Ha visszaigazolsz valamit ami nincs beaktiválva és hébe hóba leellenőrzik autoba küldenek kis pihenésre tiketet meg azért nyitni, hogy magyarázkodj nem azt kaptad hanem mást felesleges szerintem ilyen idő távlatából. Nekem is volt/van hasonló visszaigazoltam nincs meg (máshogy rendeztük) utána kb fél évre rá emiatt kaptam 5napot most vagy 3év elteltével meg megint 5nap pihi :S de végleges ban-t azt kétlem ahhoz több kell

-
SH4D0W2011
őstag
válasz
NyMRooD
üzenetére
Igen, valószínűleg ez volt, de elég sokszor láttam már ga-t, ahol meg volt jegyezve, hogy nem is pontosan az, amire kreálva lett, én meg szerintem ekkor sem foglalkoztam vele, csak örültem, hogy nyertem valamit, a felajánlónak meg nem akartam problémát, erre most nekem van bajom belőle.
Megfogadom a tanácsod, és ha hazaérek melóból, nyitok inkább ticketet időben, legvégső esetben meg megnézem, hol lehet legolcsóbban megvenni. -
sz.atesz89
tag
Helló! Plz help egyik ismerősöm megvette az új codot itt Mo-on. Viszont most ki ment Németbe melózni, aztán nem indul el neki a játék ilyenkor mi a teendő? Support vagy hol érdeklődjön? Mi a Supportja a Steamnek? Előre is köszi a segítséget!
-
freeknight
őstag
válasz
SenorGrande
üzenetére
Így már sikerült köszi!
-
NyMRooD
addikt
válasz
SH4D0W2011
üzenetére
Ha a giveaway Season pass-ra volt kiírva és te csak New Millenium Skins Pack-et kaptál, de visszajelezted, hogy megkaptad az sp-t, akkor lehetnek gondjaid, de szerintem még most nyiss ticketet (valószínűleg csak azért most kaptad, mert dlc-ket elvileg nem tudják automatikusan leellenőrizni).
-
wjbhbdux
veterán
válasz
SenorGrande
üzenetére
Ausztria meg Frankfurt szokott lenni, csak régi megszokásból mert abba az irányba UPC nettel alacsonyabb pingek vannak szerverekre mint némelyik magyarra.
Steam stats oldalról a magyaroké:
Steam Global Traffic Map (most recent 7 days)
Hungary
Total Bytes: 787.7 TB
Average Download Rate: 34.3 Mbps
Percentage of global Steam Traffic: 0.4%Performance by Internet Service Provider (ISP)
Shown below are the average download rates for Steam clients on the most popular Internet Service Providers for Hungary, sorted by the number of bytes delivered to that network.Network Average Download Rate
Magyar Telekom 26.2 Mbps
UPC Magyarorszag 61 Mbps
DIGI Tavkozlesi es Szolgaltato Kft. 52.1 Mbps
Invitech Megoldasok Zrt. 16 Mbps
Tarr Kft. 26.7 Mbps
ViDaNet Cabletelevision Provider Ltd. 32.8 Mbps
PR-TELECOM Rt. 26.2 Mbps
Telenor Hungary plc 20.9 Mbps
ZNET Telekom Zrt. 14.6 Mbps
KIFU (Governmental Info Tech Development Agency) 37.5 Mbps -
SenorGrande
senior tag
válasz
freeknight
üzenetére
Persze, mozgathatod bátran a Steam mappát, indításkor majd módosítja a regedites bejegyzéseket.
Ha már itt járok. Ki melyik letöltő-szervert használja?
Gigabites net van, mérésekkor 700-900K meg is van, Steamről mégsem sikerült még 35MB/s-nél többel lefelé szednem. SSD-re tölt, tehát az sem lehet a szűk keresztmetszet.
Most Luxemburg van beállítva. -
freeknight
őstag
válasz
SenorGrande
üzenetére
Hmm, így mondjuk nem csinált semmit, de nekem az lenne a lényeg, hogy át is mozgassam a játékokat az ssd-re, végülis ezért lett véve.
De ha olyan rugalmas, akkor az működhet, hogy mondjuk a teljes steam mappát áthelyezem az új rendszerre?
-
SenorGrande
senior tag
válasz
freeknight
üzenetére
Ha megvan a teljes régi Steam könyvtár, csak indítsd el a Steam.exe-t, és belakja magát az új rendszeren. Teljesen rugalmas szoftver.
Ha csak a .../steamapps könyvtár van meg, kellenek az acf fájlok is. Bővebben itt. -
freeknight
őstag
Sziasztok!
Eddig voltam egy win7 rendszeren hdd-vel. Most betettem egy ssd-t a gépbe, és arra felraktam egy windows 10-et. Nem szeretnék megint letölteni kb 100 gigát, úgyhogy ilyenkor mi a teendő? Megpróbáltam feltenni a steamet az új rendszerre, és a régi steamaps/common mappából átmásolgatni a játékokat. Sajnos a steam nem látja őket, úgyanúgy le szeretné tölteni.
A neten van egy csomó "megoldás" de egyik sem működik.
-
SH4D0W2011
őstag
Sziasztok!
Van itt valaki, aki kicsit ismerősebb Steamgifts-en?
Kaptam egy 5 napos felfüggesztést, azzal az indokkal, hogy nem aktiváltam be egy 2015.04.13.-án véget ért giveaway nyereményét, egy Arkham Origins Season Pass-t. A suspend miatt az oldalon semmit nem tudok csinálni, így azt sem tudom leellenőrizni, mit nyertem valójában, lassan 3 év távlatából meg ki emlékszik már rá... Steam-en viszont a játéknál másnapi aktiválás van a New Millenium Skins Pack-on, szóval valószínűleg ez volt az, amit valójában nyertem. Szerintetek, ha lejár a suspend, és továbbra sincs beaktiválva a Season Pass, kapok bannt? Arra gondoltam, ha lejár, és újra hozzáférek az oldalhoz, leellenőrzöm, hogy mit kaptam, de ettől félek kicsit. Vagy érdemes lenne még inkább most ticketet nyitni? -
PöCöKuk@c
tag
válasz
aftercooler
üzenetére
Megveszed, két óra alatt, amíg a visszatérítés lehetséges leteszteled, ha meg nem tetszik vissza kéred az árát. Még csak 16- án jelent meg.

-
KubanitoS
veterán
válasz
aftercooler
üzenetére
Vedd meg és ha nem tetszik két órán belüli játékidő esetén (+2 héten belül) kérhetsz rá pénzvisszatérítést, de ez a pénz csak a Steam fiókodra fog kerülni, nem pedig a bankkártyádra vissza.
Amúgy ahogy nézem ez egy rétegjáték, ami három napja jelent meg. Türelem, türelem.

-
FLATRONW
őstag
Sziasztok.
Létezik még olyan program amivel kilehet szedni a kártyákat a játékokból telepítés nélkül?
Vagy ezeket a programokat tiltja a Steam? -
aftercooler
aktív tag
Sziasztok ! Van egy játék a Steam -en, amit meg szeretnék venni, de nincs egyenlőre értékelés róla.
Meg tudom azt nézni, hogy hányan vették meg az adott játékot, vagy hogy éppen hányan játszanak vele ? Mert így látatlanban a képek alapján sok a 16,99€ szerintem.
Egyébként ez lenne az : [link]
Köszi !
-
joe-ker
senior tag
Mi lett a steam-el,már futtatni sem kell hogy kidobja a kártyákat egy adott játékból?
Ma beléptem a fiókomba 4 új tétel a raktáramba 4db kártya a Dream Pinball 3D-hez. Ez hogy? -
elithun
őstag
válasz
cintula187
üzenetére
Arra gondolok, hogy hátha a Wallet értéke esetleg frissült és abból feltűnik a változás, vagy, hogy az inventory-ba került-e a vásárolt tárgy az error ellenére. Már csak azért mondom, mert láthatóan a Steam nem segít ebben többet, nem pedig szemrehányásként.

-
elithun
őstag
válasz
cintula187
üzenetére
Nincs refund Piaci vásárlásnál, eladni tudod maximum a tárgyat, legközelebb meg résen lenni.

Forrás: link -
bepken
veterán
válasz
cintula187
üzenetére
piacos vásárlásra nem hiszem, hogy tudnának adni refund-ot. túl nagy macera lenne az eladóval is tisztázni, hogy miért került vissza az adott tárgy a raktárába (az ára pedig le a wallet-ből)
egyetlen opció nem más, mint hogy eladod a felesleges tárgyat a piacon.
-
cintula187
addikt
Hali!
Előszőr vásároltam tárgyat életemben steamen.
Amikor megtettem az ajánlatot hibát írt ki a steam, frissítsem az oldalt. Megtettem az új ajánlatot és két eladótol vásároltam meg ugyanazt a tárgyat ugyanannyiért. PUBG-hez ing amúgy.
A támogatáson belül viszont csak a jéték készítőjéhez tudok eljutni a steamen magán nem tudok ezügyben reklamálni? -
gyugyo79
addikt
válasz
MeghaL0L
üzenetére
Elméletileg igen. VPN -n belül, ugyan úgy megtalálhatja mintha otthon csinálnád ezt (és gondolom azért merült a lehetőség is fel benned mert lokális hálón ez működik).
Gyakorlatba is láttam YT videot akinek sikerült de nekem nem találta meg egymást a 2 eszköz amikor rápróbáltam, mondjuk nekem otthon is voltak (amikor utoljára használtam volna nyáron teraszon így a laptopot) anomáliák mert ha a laptopom nem LAN -on volt hanem wifin se látta az asztali gépet vpn nélkül. -
DeFranco
nagyúr
van egy 3 éves fiam, és megesz a fene, de azt sem hagyom hogy azt lássa, én játszom a gépen
pedig de nagy tervek voltak, hogy hogy fogunk mi local coopozni a lego xy-nal meg a donkey konggal stb.-vel ahogy meg tudja tartani a kontrollert...
de be kellett látnom szerencsére még jó előre, hogy ki kell tolni az időt amíg egyáltalán géphez kerül ameddig csak lehet, mert onnantól kezdve nem lehet kirobbantani sem, csak kötelezés, feltételszabás, zsarolás árán. és minden óra amit a gép előtt tölt valami hasznosabbtól, őt jobban fejlesztő, minőségibb időtöltéstől veszi el az időt (már amikor nem mesét néz éppen a tévén)
emlékszem milyenek voltunk mi is, pedig akkor még nem volt ennyire színes meg szagos, csak a nagy pixel volt gyönyörű (by stöki) a C64/+4-en de már ott is lázadás volt meg szobából napokig ki nem mozdulás.
ez van, meg a fektetés után titokban játszás
húzom amíg lehet, aztán amikor már nem lehet visszatartani akkor megkapja ő is a gamepadot. feltéve hogy áthackeli magát a windows loginon muhaha ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
MeghaL0L
addikt
Sziasztok!
Haverhoz átugranék játszani és nem akarom vinni az asztali gépem. Viszont van egy üzleti laptopom ami dedikált gpu hiányában nem alkalmas játékra, szóval streamelném rá. Lehetséges úgy, hogy nem egy hálón van az asztali gépem és a laptop?
Köszi!
-
phenomHUN
senior tag
válasz
üzenetére
Itt választ találsz a kérdésedre:
https://steamcommunity.com/discussions/forum/1/1484358860944654176/ -
törölt tag
Sziasztok!
Az következő hibával kapcsolatban kérek segítséget. Bekapcsolás után egy úgynevezett gldriverquery.exe hibaüzenetet kapok. Ennek bezárása után minden (általam használt alapfunkciók) működnek, a CS:GO is hibamentesen fut. Mi a megoldás a hiba megszüntetésére?
-
Ga3rieL
senior tag
amúgy honnan tudom meg, ha refundolták a pénzt? ott ki irja paypalon valahol? vagy sehol,mert a számlára fog menni,ahogy a kártya hozzá van adva a fiókhoz.? vagy hogy?
-
Vertigo18
addikt
Valahogy le lehet tiltani a játékokon belüli vásárlásokat?
Kisfiam most 7 éves, kb. 4 éve Steam-ezik... Azóta tudja a jelszót, meg a felhasználónevet, amikor dolgozok, akkor magától bepötyögi, belép. Eddig ezzel nem is volt gond...
Egyik kedvenc játéka a Primal Carnage: Extinction, viszont a mai nappal büszkén azzal fogadott, hogy lett 3 új Velociraptor, meg egy új T-Rex skinje... Aztán néztem, hogy az accounton nullázva lett az egyenleg... Szerencsére csak olyan 9 dodó volt rajta, bele se merek gondolni, mi lett volna, ha a fő accomon lép be...
Szóval lehet valahogy tiltani játékon, Steamen belül a mikrotranzakciókat?
-
Grave_444
nagyúr
Üdv!
Ilyenkor mi van? Meddig kell várnom?

-
Golden9
veterán
válasz
Ga3rieL
üzenetére
Írhatsz nekik magyarul is, majd lefordítják. FBI
Panasz benyújtása az IC3-mal
Az IC3 internetes bűnözéssel kapcsolatos panaszokat fogad el a tényleges áldozattól vagy egy harmadik féltől a panaszoshoz. Leginkább a panaszát feldolgozhatjuk, ha pontos és teljes információt kap tőlünk. Ezért kérjük, adja meg a következő információkat a panasz benyújtásakor:
Az áldozat neve, címe, telefonja és e-mail címe
Pénzügyi tranzakciókra vonatkozó információk (pl. Számlainformációk, tranzakció dátuma és összege, akik megkapták a pénzt)
Tárgy neve, címe, telefonja, e-mail címe, webhelye és IP címe
Részletes információ az áldozattá válásról
E-mail fejléc (ek)
Bármely más releváns információ, amire Ön úgy véli, szükséges a panaszának támogatásához. -
elithun
őstag
válasz
Ga3rieL
üzenetére
Az, hogy az aktiválás nem működött az lehet teljesen szándékos működés is, mert ettől még közben az adataidat elmenthették.
(Ha én el akarnám lopni az adataidat, miután megadtad őket én se foglalkoznék azzal, hogy a te, vagyis onnantól már igazából az én fiókomba még a játékot is regisztráljam.
) -
Ga3rieL
senior tag
válasz
kriszpontaz
üzenetére
Hogy jött az ötlet? Úgy hogy itt volt 13.99-ért a PUBG

-
bepken
veterán
válasz
Ga3rieL
üzenetére
te jóságos..... hát már épp kezdett kisebb lelkiismeret furdalásom lenni, amiért ennyire uszítottalak a reportra, mert mondom lehet én értettem félre valamit és tényleg Steam OpenID alapján akartak azonosítani. így akkor maximálisan megnyugodtam, ezek bizony izomból halásznak!
ahol nem ilyen bejelentkezés képernyőt látsz, még a felhasználónevedet se add meg!

-
elithun
őstag
válasz
Ga3rieL
üzenetére
Hát ez az űrlap igen elrettentő. Jó, hogy nem kéri még utána a lakcímed, meg a pin kódod a telefonodhoz, plusz időpontokat, hogy mikor nem vagy otthon.

Steam guard kódot megadva konkrétan teljes hozzáférésük lesz a fiókhoz.Gáz az egész ahogy van. Őrülj a refundnak, változtass jelszót, felhasználónevet is, ha tudsz. Legközelebb csak Steamen, GMG-n vagy Humblén vásárolj.
-
Ga3rieL
senior tag
válasz
bepken
üzenetére
hát amúgy az oldal így néz ki, ha nem is vagy beregelve. és konkrétan csak a gamesdeal oldalra tudsz beregelni. steammel nemtudsz,mert kódos ablak jött be csak, akkor maradt a gugli és az fb-vel való beregelés. de steambe, sehogy,sehol,semmikor.
Ott fent,még connected to the server, utána nagy lóf......... :@
-
genndy
addikt
válasz
kisselandras
üzenetére
De, ha Steam Guard értesítőt kapsz, akkor a felh.név+jelszó párosodat tudják. Változtasd meg, és ha máshol is használod ugyanazt, akkor ott is.
-
bepken
veterán
válasz
Ga3rieL
üzenetére
ja bocs, akkor én értettem félre. ezt a server disconnect dolgot én úgy értelmeztem, hogy a cloud activation server is like írta. (volt is napokban gond a Steam API-val. akkor így lehet, kicsit túltoltam...
)mindegy. még ha Steam OpenID megvan, egyébként - tegyük fel -néha működik is ez a fajta "aktiválás", akkor se ajánlanám, mert így is gyanús... a világon semmi nem indokolja azt, hogy Te egy konkrét fiókba belépve tudj hozzájutni a játék kulcshoz - amit egyébként egy kulcsboltban vásároltál!
-
Ga3rieL
senior tag
Na jó. Jelszót változtattam, ahol kellett inkább. és már mindenhol lecseréltem ,.
-
bepken
veterán
válasz
Ga3rieL
üzenetére
mert egy totális fake oldal az egész
- és a PayPal logo meg ott virít. hátha legalább elvennék tőlük a felhasználási jogot.amennyiben valóban visszakapod a pénzed, úgy "csupán" phishing tevékenységet folytatnak....ha meg nem, akkor nyilván még rosszabb a helyzet.
hogy lásd, miért gondolom ezt: a Steam felhasználónevet a világon sehol nem kérik el Tőled. bármilyen hasonló - és valós - oldal legfeljebb egy Steam bejelentkezést kér tőled, ahol is az úgynevezett Steam OpenID lehetővé teszi, hogy anélkül azonosítsd a fiókodat, hogy a konkrét felhasználói azonosítóid harmadik félhez kerüljenek. az eljárás lényege ugyanis, hogy feléjük csupán egy "sorszám" kerül továbbításra, mely alapján be tudnak azonosítani. - ha jól értettem, ilyenről az említett "Cloud Activation" folyamata alatt szó sem esett, hanem direktbe a felhasználónév jelszó párosodat adtad meg valami random felületen.
na most ez nem más, mint phishing tevékenység, vagyis adathalászat. - ezzel jó, ha tisztában vagy.
-
bepken
veterán
válasz
Ga3rieL
üzenetére
én őszintén drukkolok Neked, hogy visszakapd a pénzed. legközelebb
előbb inkább kérdezz, csak azután vásárolj ilyen kétes helyeken.....de leginkább ne is vásárolj ilyen helyeken, szerintem
a Humble meg talán jelenleg a legmegbízhatóbb kulcsbolt, kár is együtt emlegetni az ilyen trágyadombbal (vagy akár G2A-val...)
itt esetleg majd még dobhatnál egy reportot az oldalra [link]
-
Ga3rieL
senior tag
válasz
bepken
üzenetére
segítettek, de nem ment akkor sem, és írtam, szépen, akkor kérném vissza a pénzt, és ezt irták rá.
Hey,
that's no problem.
We will take back your link, check and resell it.
As soon as we have feedback about the validity of the link, we will refund your amount.
This process will take roughly 5-7 business days.
We appreciate your understanding and patience.Kind regards,
your GamesDeal teamTicket Details
Ticket ID: CIZ-383-11052
Type: Question
Status: Answered
Priority: Normalés már pp-n a completed közt mutassa,hogy refund 14 és fél euró.
-
KubanitoS
veterán
válasz
kisselandras
üzenetére
Felesleges jelenteni, hisz erre találták ki a kétlépcsős azonosítást, nem hinném, hogy érdemben bármit lehetne tenni a támadó ellen. Helyette változtasd meg a jelszavad és ha ugyanezt a jelszót használod máshová történő bejelentkezés esetén is, akkor ott is cseréld le valami másra.
Ja és gondolkozz el, hogy hogyan szerezhették meg a jelszavad. Lehet nem árt egy vírusellenőrzés a gépeden.
-
kisselandras
senior tag
Üdv újra emberek!
Tegnapi naptól valaki mindég próbál hozzá férést kérni a steam fiokómhoz brazilból igaz 2 lépcsős azonosítás be van kapcsolva !gmail-ba is hol lehet steam-en jelenteni az ilyet mert mindent végig -böngésztem már😂 -
bepken
veterán
még azzal egészíteném ki, hogy ha valamilyen oknál fogva nem kapnád vissza a pénzed az oldaltól (egyrészt paypalon mehet a report), simán kérd a pénzed attól az illetőtől, aki ezt az oldalt ajánlotta Neked azzal, hogy " egyik ismerőse is innen vette, és neki jó volt" ....
-
elithun
őstag
válasz
Ga3rieL
üzenetére
Ez weboldal specifikus probléma, nincs köze a Steamhez igazából.
Elsőre azt javasolnám, hogy ne szürke boltból vegyél játékot, főleg ne ott, ahol úgy tűnik egy automata fog a Steamfiókodba lépni és játékot aktiválni, miközben ígéri, hogy tökre nem menti ám el az adataidat.Azt írja a linket 10x lehet megnyitni, hányszor nyitottad meg? Lehet már túllépted a keretet.
Ha ez történt vedd fel a kapcsolatot a supportjukkal.Azt még had írjam meg, hogy az általános Steames játékvétel menete az az, hogy a vétel után kapsz egy kulcsot, amit aztán aktiválsz a Steam kliensedben. Minden más megoldás kételyt áraszt magából.
Új hozzászólás Aktív témák
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 10700 / 32GB DDR4 / RX 6700XT 12GB / 512 SSD + 1TB HDD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Macbook Air M3 15" 16GB 256GB 100%
- Dell 14 Latitude 5430 FHD IPS i5-1245U vPro 4.4Ghz 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 LTE Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Megfogadom a tanácsod, és ha hazaérek melóból, nyitok inkább ticketet időben, legvégső esetben meg megnézem, hol lehet legolcsóbban megvenni.

Ma beléptem a fiókomba 4 új tétel a raktáramba 4db kártya a Dream Pinball 3D-hez. Ez hogy?

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)