Hirdetés
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bemutatkozott a Realme 16 Pro széria
- iPhone topik
- CES 2026: Látható gyűrődés nélküli hajlítható kijelzőt hozott a Samsung
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Tízezres aksit tuszkolt a Honor a Power 2-be
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
-
(rögzített hozzászólás)
FIGYELEM!
Hamis játékteszt meghívásokkal is lopják az accountokat, soha ne fogadjátok el ezeket, ha valaki privátban keres meg ilyennel. Még akkor sem, ha ismerős keres!
FIGYELEM!
Most ingyen "ajándék" linkekkel próbálkoznak a csalók! Ha kapsz valakitől privát üzenetben egy linket, amin ingyen ajándékot kínál, ne kattints rá! A link 100%, hogy egy kamu oldalra visz, amivel ellopják a Steam accountodat! Az üzenet ismerőstől is jöhet!
FIGYELEM!
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
FIGYELEM!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wolverine
félisten
válasz
BigBlue69
üzenetére
Azaz freemium, vagyis van itemshop. Mondjuk ha megnézed a csomag tartalmát, akkor érthető az ár - ezért a pénzért ugyanis beírnak a stáblistába is...

Más: egy mai tweet szerint a Faerie Solitaire-ben is lesznek majd kártyák a Steam TCG-hez.
-
danih
veterán
válasz
MasterMark
üzenetére
-
MasterMark
titán
Van egy Steam-es számlám .ps formátumban. Ezt mivel tudom megnyitni?

-
maross
nagyúr
cloudbol se tolti be a savet, es van helsing csak ott tarolja a karakteremet...dejo

-
maross
nagyúr
ilyet se pipaltam, nem lehet aktivalni steamen jatekot, timeoutol

-
jozsi252
veterán
Sziasztok
Steamen elkezdtem játszani a Grid 2-vel, erre most az asztalra ilyen fileokat csinál valamelyik progi.
GameOverlayUI.exe
debug.txt
Steam mappa, benne games mappa, majd abba pár db .ico kis kép.Ez mégis mi a franctól van? Hiába törlöm, köv gridnél megint előjön az asztalra.
Köszönöm

-
bul07
nagyúr
SteamGifts nektek bejön? (ha igen milyen nett szolgáltatóval)
-
Agyzuzo
addikt
BeMine8 uccsó bónusz a Primordia. Az új Indie Royale-okat vásárolták fel hozzá?

-
törölt tag
Humble Weekly Sale-ben most minden féle Telltale játék van

Egy kérdés: Ha megveszem a bundle-t akkor az összeset megkapom vagy külön-külön vannak a címek? Remélem érthető voltam
-
zseko
veterán
válasz
BomiBoogie
üzenetére
Jah, közben megjött, csak eddig sose kellett 25 percet várni rá
Ugyanabban a percben, vagy max. 1 perc csúszással jött meg. -
zseko
veterán
Megvettem a humble bundle-t de cseszik küldeni az emailt. Nem emlékszem hogy rossz címet adtam volna meg.
Amikor ezt írta, akkor elnyomtam, de nem gondolom hogy ez lenne a hiba.Processing…
Thanks for supporting the Humble Bundle! Please check your email for more information.
waiting for PayPalWhile you are waiting for PayPal to process the transaction, please consider spreading the word!
Return to the main site
Ilyenkor mi van?

-
törölt tag
-
Doki16
addikt
Cargo Commander
3HW56-RCAC3-K492W
-
Cheesus
senior tag
válasz
SenorGrande
üzenetére
Ebben teljesen igazad van, alaposabb böngészés után megtalálhattam volna én is. De nagyon szépen köszönöm

-
Cheesus
senior tag
Tudom hogy sokatoknál alap ez a dolog, de nem tudjátok megmondani, hogy hogyan lehet a steam kliensben kategóriákat csinálni a játékoknak, úgymint pl: FPS RTS stb? még nincs olyan hűdesok játékom (a 80 felé haladok) de jobb lenne egy kicsit rendezettebbnek tudni a gyűjteményemet. Válaszotokat előre is köszönöm

-
cskamacska
addikt
válasz
üzenetére
Még jó, mivel a Rising Storm eredetileg egy ingyenes RO2 mod lett volna. Aztán valahogy mégis pénzes kiegészítővá vált.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Helyette vettem előre Wargame: AirLand Battle kiváló stratégiát, és egy pillanatig se bánom.
erahurka: Persze, megveszed újra a nyugati változatot.

-
törölt tag
Vannak dobozos játékok amik aktiválhatók steamen de csak Kelet-Európából játszhatóak. Van lehetőség arra hogy később upgradeljem és bárhol használhassam az adott játékot?
-
Źşë'
addikt
nemrég volt egy bundli, arra lennék kíváncsi hátha tudja valaki, melyikben volt ismételten a "Back to the Future" játék?! sehol sem találom
(#44054) ayo hát ez gyors volt! köszönöm!
-
Wolverine
félisten
válasz
lordjancso
üzenetére
Nem, de többen jelezték a SteamGifts fórumán is, hogy a meglevő Poker Night mellett aktivált HB kulcs pár órával később egy giftet tett az inventoryjukba.
-
lafaty80
addikt
Akit esetleg akkor érdekel a Telltale Games Steam Key, jelezzen

-
lordjancso
senior tag
válasz
Wolverine
üzenetére
Igen? Azt hittem, hogy kóddal aktiválható játékot nem lehet giftre cserélni, ha már megvan. Tudsz erről valami hivatalos közleményt linkelni?
(#44043) SityiSXT: Igen, előrendeltem a második részt, kaptam is egy példányt az első részből és azt akkor be is aktiváltam. Ez nem a pre-purchase miatt jött (szerintem).
-
lafaty80
addikt
Kicsit off:
az új humble weekly-nél jól olvastam és értelmeztem, hogy megkapod a 7 játék steam-es kulcsát, de le is tudod ettől függetlenül tölteni és játszani velük drm free-ként?
-
SityiSXT
őstag
válasz
lordjancso
üzenetére
Emlékeim szerint a második rész előrendelői kaptak giftelhető példányt az első részből. [link]
-
alan wakenek nincs rossz ára

-
Wolverine
félisten
válasz
lordjancso
üzenetére
Ha megvan a játék, akkor a HIB8 aktiválása után valamivel kapsz belőle egy giftet, hogy ne vesszen el

-
lordjancso
senior tag
Sziasztok!
Arra keltem, hogy 1 új item került az inventory-mba, egy Poker Night at the Inventory gift. Miért történhetett ez?
A játék már azóta meg van, hogy előrendeltem a második részt.
Tegnap megvettem a weekly HIB-et (amiben szintén benne van a játék), beaktiváltam, de így nem kellett volna semminek sem történnie. Szóval nem értem... -
chatran
őstag
A Hotline Miamihoz várható magyarítás? Egyszer végigvittem, de egyáltalán nem állt össze a kép. Túl zavaros a története.
-
csaba951
veterán
válasz
Kal-El
üzenetére
>Lehet több Steam accountom is?
Persze, annyi lehet amennyit csak akarsz. A Steam nem tiltja a multi accountot. A legtöbb ember egyszerűen kényelemből használ csak egy Steam fiókot.
>Ha igen, ilyenkor mindkét accounttal lehet egy játékot használni?
Nem. Minden fiókhoz külön-külön meg kell vásárolni a játékokat. Ugyanaz az aktivációs kulcs csak 1 db Steam fiókhoz tartozhatsz.
>Vagy 2 külön telepített játék lesz?
Passz. Szerintem alig van olyan játék ami arra van felkészítve, hogy több példányban is feltelepítik ugyanarra a gépre ÉS más-más aktivációs kulccsal használják. De lehet, hogy ez butaság.
>Dota 2 itemek
Szerintem ez Steam fiókhoz van kötve. Másik fiókkal megint gyűjtheted/tárolhatod az itemeket. Én a helyedben alternatív fiókokat csinálnék, és a fő fiókomból áttradelném az itemeket. Ekkor még másik Dota 2-t sem kell telepítened (vagy éppen játszanod vele).
-
Kal-El
senior tag
Lehet több Steam accountom is?
Ha igen, ilyenkor mindkét accounttal lehet egy játékot használni? (ha mindkettőhöz van kulcs/kód)
Vagy 2 külön telepített játék lesz?Mert lehet Dota2-höz szeretnék majd még egyet csinálni, hogy az itemjeim elférjenek (mivel Dota2-ben ez korlátolt).
-
warcat
veterán
Sima Vegasnak tűnik egyébként,akkor már jobb egy ultimate-re pályázni ennyiért,
-
danih
veterán
válasz
morvaigaben
üzenetére
Esélyes amúgy hogy megy, csak nem 100%!
-
danih
veterán
válasz
morvaigaben
üzenetére
New Vegassal kell csak vigyázni itt Káeurópában

-
morvaigaben
tag
Kettőt vihetsz átváltva kb $10-ért
(ha jól tudom az EA-s játékok a régiózárasak Nuuvem-en, ez mind Steames)
-
csaba951
veterán
válasz
jozsi252
üzenetére
Ugyanezeket az adatokat megküldik az e-mail címedre is, onnan ki tudod nyomtatni később is.
Egyébként később nem igazán jó semmire sem, maximum neked ha könyveled a kiadásaidat. Ha ellopják a fiókod, akkor majd azt a bankkártyaszámot/paypal vagy webmoney fizetési azonosítót kell megadnod amivel vásároltál.
-
genndy
addikt
válasz
jozsi252
üzenetére
Nem, később már nem.
Nyomtasd ki akkor pdf-be (CutePDF), xml-be (Windows beépítetten tudja, nézegetője is van), vagy másold ki a szöveget sima txt-be.
Amúgy nem tudom hogy jó-e ez a nyugta bármire is, fióklopásnál pl. scant kérnek a dobozos játék kódjáról. Na majd Csaba Steam Nagymester
megmondja. -
jozsi252
veterán
Ha beaktiválok egy játékot, akkor ugye felajánlja a nyugta nyomtatás opciót. Ezt a a nyugtát később előtudom valahogy hozni, nyomtatás céljából?
-
Spet
addikt
Na Steam lépett a humble-ra a weekend deal-el -90% Alan Wake-re.
-
Csapoati
nagyúr
válasz
BigBlue69
üzenetére
Na meg: Metacritic... Xbox-n ráadásul még feljebb van, én csak dicséretet láttam róla.
-
Csabee.
nagyúr
Üdv! Rég nem találtam ezt a topicot. Örülök hogy újra itt..
Jómúltkor megvettem a GTA packot meg a DIRT1-2-t . Tökjó most lesz mivel játszani fél évig. -
phenomHUN
senior tag
Elég combosnak tűnik ez az új HiB Weekly

http://www.humblebundle.com/weekly
Min. $1 a Steam kulcshoz: Back to the Future, Sam & Max Ep. 3., Poker Night at the Inventory, Hector: BoC, Puzzle Agent 1-2, Wallace & Gromit
Avg. felett: The Walking Dead.
A vicces az, hogy erősen gondolkoztam, hogy Amazonon, és GMG-n megveszem ezeket a címeket.
Köszönet Telltale !!!
-
Cheesus
senior tag
Tudom hogy semmiség, de csak nálam van az hogy ha elérek egy achit a Hotline Miami-ban akkor nem ugrik fel az a kis értesítő ablak?

-
bager13
senior tag
válasz
morvaigaben
üzenetére
Látom nem érted, ez a Red Orchestra 2 ingyenesnek ígért kiegészítője. Mint pl az első résznél a Darkest Hour: Europe '44-'45. Csak aztán mégis pénz kérnek érte.
A legnagyobb vicc, hogy egy hónappal ezelőtt az Activision és az EA pénzéhes "dlc áradatos" hozzáállását szidták, erre most... szóval érted.
Szívem szerint még a tokot is elégetném!
Gerinctelen kétszínű banda! -
bager13
senior tag
válasz
morvaigaben
üzenetére
"elérhető a Tripwire Interactive új játéka a Rising Storm"
Új játék, jó vicc. Inkább ingyenesnek beígért DLC, amit pénzért adnak.
Álszent banda, és még ők ítélkeznek az EA és az Activision felett. Nevetséges... -
ayo
veterán
válasz
morvaigaben
üzenetére
+ matol elerheto a The Swapper
korabban mar irtam rola a pax alkalmabol. viszonylag jo cimnek szamit.
-
morvaigaben
tag
Weekend deal:
DmC Devil May Cry -40%
Napi:
Serious Sam HD: The Second Encounter -75%
és elérhető a Tripwire Interactive új játéka a Rising Storm
-
válasz
Wolverine
üzenetére
igazad van a név bekavart, nem régit akartam írni, hanem régi nagy játékok és kis stúdiók/indie játékok helye és ez nem lenézés akar lenni, hanem annak a konstatálása, hogy a nagy stúdiók még mindig hisznek a DRM-ekben, és így esélytelenek GOG-ra. ha 2-3 év késéssel minden játék megjelenne GOG-on drm (meg különböző kliensek) nélkül, csak ott vennék játékot
Új hozzászólás Aktív témák
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4245, 100% Akksi
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hó garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Ugyanabban a percben, vagy max. 1 perc csúszással jött meg.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

eami