Hirdetés
- CES 2026: olcsó, kompakt, többportos GaN töltőt kínál a Lenovo
- 6500 mAh-s aksival debütált a Poco M8 Pro 5G, ez az ára itthon
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Netfone
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
-
(rögzített hozzászólás)
FIGYELEM!
Hamis játékteszt meghívásokkal is lopják az accountokat, soha ne fogadjátok el ezeket, ha valaki privátban keres meg ilyennel. Még akkor sem, ha ismerős keres!
FIGYELEM!
Most ingyen "ajándék" linkekkel próbálkoznak a csalók! Ha kapsz valakitől privát üzenetben egy linket, amin ingyen ajándékot kínál, ne kattints rá! A link 100%, hogy egy kamu oldalra visz, amivel ellopják a Steam accountodat! Az üzenet ismerőstől is jöhet!
FIGYELEM!
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
FIGYELEM!
Új hozzászólás Aktív témák
-
PöCöKuk@c
tag
válasz
DrTechnoid
üzenetére
Kellett egy kicsi, míg felfogtam mit is kell keressek a fiokodon.
De nekem is van...igaz már használt
Az utolsó akciót fogtam meg a Majom újévvel 7,49€-ért. De köszönöm, nem soknak van szerintem. 
-
válasz
PöCöKuk@c
üzenetére
Nekem van egy eredeti , hamisítatlan Legendary Edition az inventory-mban, ha akarod nézegetheted amikor kedved tartja

-
PöCöKuk@c
tag
Plusz egy pár virág Whiterun-ban, meg a menüben hagyva pihenni megy a képernyő...
Ja és nincs kártyája az SE-nek. A Legendary-t át keresztelték Skyrim+ Add-ons -ra. -
Źşë'
addikt
egyébként ha már Skyrim LE & SE nél tartunk, LE = SE = alapjáték és összes DLC ?! vagyis tartalmilag, viszont azt nem vágom hogy ez ha különbözik is a régi verziótól, csak a feljavított effektekben?!
-
asuskiddd
tag
válasz
wjbhbdux
üzenetére
Köszi a választ, sajnos nem volt egyértelmű a bejegyzés alapján: Link
(#90088) [Prolixus]
Úgy hivatkoztam rá, ahogy a Bethesda staff. Sehol nem írtam, hogy meglenne a játék. A lényeg a kérdésben az volt, hogy a teljes verzióhoz jár-e a SE. Azért lettem volna kíváncsi személyes tapasztalatra, hátha valaki a határidő után vette a játékot.(#90086) KubanitoS
Sajnos nem vagyok Future Trunks, nem tudok visszamenni az időben, hogy megvegyem, így csak a mostani
árból tudok kiindulni. Gondoltam a sima verzió a 3 dlc-vel előbb kap akciót, mint a SE. -
wjbhbdux
veterán
válasz
[Prolixus]
üzenetére
Nem kapja meg, a megjelenés után levették a játék steames oldaláról az erre vonatkozó felhívást. A fenti 36 órás idézet meg arra vonatkozott, akik a preload elindulása (pár nappal volt a megjelenés előtt) és a megjelenés közben szedték össze a hiányzó DLC-t, mert kézzel futtatta a Valve az SE-t odaadó scriptet időnként.
-
[Prolixus]
addikt
válasz
asuskiddd
üzenetére
Betett, mert te beszélsz félreérthetően. A Legendary Edition egy külön csomag. Külön volt megvehető. De facto persze ugyanazt kapod, ha megvan az alapjáték, és hozzá megveszed a többi DLC-t. Csakhogy te nem azt kérdezted, hogy "megvan az alapjáték, akkor ha megveszem a többi DLC-t megkapom-e az SE-t". Te a LE-t akartad megvenni.
-
KubanitoS
veterán
válasz
asuskiddd
üzenetére
Tudtommal az ingyenes upgréd lehetőség október 28. napjáig volt érvényes. De ha már ennyi pénzt bele akarsz ölni ebbe a projektbe, amikor fillérekért osztogatták a játékot kiegészítőstül, mindenestül szinte éveken keresztül, akkor miért nem a special editiont veszed meg? Az 2,5 euroval kerül többe és meg is van oldva a probléma.
-
asuskiddd
tag
válasz
KubanitoS
üzenetére
Látom sokaknál betett ez a LE. Felejtsük el. Hívjuk így:
main game and all three DLCs (Dawnguard, Hearthfire, and Dragonborn)
Eligible Skyrim purchasers include:
Anyone that owns Skyrim Legendary Edition on Steam.
Anyone that owns Skyrim and all three DLCs (Dawnguard, Hearthfire, Dragonborn) on Steam. -
KubanitoS
veterán
-
trialboj
őstag
Az érdekelne, hogy várható-e a steamen valami black fridayhoz hasonló akció a hétvégén?
Romániában már holnaptól kezdik a boltok a bulit, és pont lenne egy játék amiért kicsit sokallom az árat, főleg hogy csomó dlc is van hozzá, ami sanszos hogy kelleni fog.
-
asuskiddd
tag
válasz
[Prolixus]
üzenetére
Nem értem mihez kellett gondolatolvasónak lenni.
A kérdés az volt, hogy ha veszek egy LE-t, ami tudtommal az alapjáték + 3dlc, ez Steam-en 36,56€, akkor megkapom-e mellé a Special Edition-t. Szerintem ennek nagyon is köze van az eredeti kérdésemhez. -
asuskiddd
tag
válasz
[Prolixus]
üzenetére
Ha jól tudom a LE az az alapjáték + a 3 dlc, amit most is meg tudok venni Steam-en.
-
genndy
addikt
válasz
asuskiddd
üzenetére
Ha tudnál LE kulcsot szerezni, október 28. akkor is rég elmúlt...
semmi, nem tudok szöveget értelmeznigyimger: könnyen lehet hogy magyar csak valami itthoni nem-Steames dobozos volt. Ha meg a Steamen megvehetőben nincs magyar nyelv, akkor egy más régióssal sem érnél sokat - meg se tudnád venni, és szintén nem lenne benne magyar lokalizáció.
-
gyimger
őstag
Megvennék pár Worms játékot ebben az akcióban, pl. Armageddon, Revolution, de egyikben sincs magyar nyelv, pedig mintha ezekkel játszottam volna magyarul annak idején. A Steamen nincs ilyen változat, vagy én emlékszek rosszul?
-
asuskiddd
tag
Ha megveszem The Elder Scrolls V: Skyrim Legendary Edition-t, akkor megkapom a Special Edition-t is?
-
csaba951
veterán
válasz
DrTechnoid
üzenetére
Ezt könnyen ki tudod számolni! 1% foil kártya esik ki a játékokból. Kb. 36-37 db esik majd.
-
Kíváncsi vagyok hogy a meglévő 22 foil kártya mellé mennyit dob le a progi, mert addig úgy hagyom míg le nem szedi mindet.
-
Spet
addikt
válasz
Jinxb1rd
üzenetére
Ha valamiből kicraftoltad a maximális szintet (lvl 5), akkor nem mutatja a kitűzőknél azt, hiába van kártyád belőle.
Ugyanígy igaz, ha kártyás a játék, de kifarmoltad belőle és eladtad azokat. (sőt, akkor a listáról is "eltünteti" egy idő után).
Ho-ho állj meg! Ingyenes játékoknál in-game purchase az-az játékon belüli vásárlás után kapsz kártyát. Ne keverd a szezont a fazonnal.
-
Jinxb1rd
addikt
Nem értem, mi van a fóliás kártyákkal? Semmi közöm hozzájuk.

Van 195 játékom körülbelül és rengeteg kártyás. Most rámegyek arra az oldalra hogy kitűzök és nem mutatja őket, csak azokat, amiket mondtam. Eddig mutatta az összeset, hogy minél mennyi kártya van.
Az előbb letöltöttem pár ingyenes játékot, amelyek dobnak kártyákat, a steam idle szerint nem dobnak.
Nem értem most mi van ezzel.

-
Spet
addikt
válasz
Jinxb1rd
üzenetére
Általános leírás a kitűzőkről . Ez alól a sale speciális kitűzők kivételek.
A kitűzős menüpont alatt érdekes ha olyanokat mutatna amihez nincs

-
Jinxb1rd
addikt
Sziasztok!
Van valami korlátozás a kitűzőkre, amiről nem tudok? Ugyanis most ha rámegyek erre a menüpontra, nem mutatja az összes játékot, csak amivel játszottam vagy amihez kitűzőt csináltam.

-
Mika1227
őstag
Letöltöttem az ingyenes Dirt 3 játékot Steam-en de nem indul el! Elindítom és kis idő múlva kiírja, hogy a Dirt 3 Executable működése leállt! Ötlet, mi lehet a gond?
-
válasz
DrTechnoid
üzenetére
Ha ismernéd hogy működnek ezek a rendszerek akkor nem félnél.
Itt harmadik fél felé a Steam-től csak egy igen-nem információ megy max... tehát nem az accodhoz férnek hozzá direkben.
Olyan mint mikor PP-vel fizetsz, ott se lát semmit a kártyádból/bankszámládból a harmadik fél... csak annyit hogy fizetve/nem fizetve (engedélyezted) és itt a pénz.
Jelen esetben a pénz = a jákaid adatai kártya szempontból.
Szóval ettől ne félj.

-
mk86
tag
Köszi urak!!!!!

-
mk86
tag
Sziasztok!
Megvettem az új COD-ot. Viszont letöltöttem egy külső vinyóra a fájlokat, hogy majd a gépemre ne kelljen még egyszer egy lassabb internet-kapcsolattal. Szóval átmásoltam a fájlokat a Steam mappába, és bár felderíti a fájlokat, újra le akar tölteni 54 Gb-t. Valaki megmondaná nekem, hogy hol cseszem el?
Köszönöm!
-
Ryder62
őstag
Tudtok jó skineket ajánlani?
A Pressure mintha megváltozott volna, nem?
-
sith7
félisten
köszönöm a válaszokat mindenkinek
-
-
sith7
félisten
Feltettem az idle mastert, - nem röhög - 46 játékom van, és azt írja, hogy a hátralévő játékok száma 6, kinyerhető kártya 17
A többit miért nem mutatja ?
-
válasz
DrTechnoid
üzenetére
Megvan, kell neki egy "Run As Administrator"
-
válasz
üzenetére
Fogod a játék mappáját, és áthelyezed az SSD-re, tetszőleges helyre. Ezután Steam kliens, és elkezded letölteni ("Játék" gomb helyett Letöltés lesz). Az első kérdése, hogy (mivel több meghajtód van), hová töltse le. Itt megadod neki a helyet, ahol a játék mappája található. Ezután letöltés helyett ellenőrzi a játékfájlokat, és kész is vagy.
-
törölt tag
Sziasztok,
Letöltöttem egy játékot a Winyómra és szeretném átmásolni az SSD-re, mert egy kicsit lassú a betöltés.
Van bármiféle mód erre anélkül, hogy újra letölteném azt a 12 GB-ot?Előre is köszi.
-
válasz
lkksioskdl3
üzenetére
Mobil hitelesítővel hogyan? Hiába lopja el az adataim, belépni akkor sem tud velük, mert a hitelesítő kódot a telefonon jelzi az alkalmazás. Egyébként igen, egy valódi dobozos játék nem árt, ha van az accounton, biztos, ami biztos.
-
Nem tudom mi lehet a baja, de nem mutatja semmire a profilomon hogy futna.
-
asuskiddd
tag
válasz
lkksioskdl3
üzenetére
Ha megvan róla az e-mail, szerintem az is elegendő. Abban benne van a számlaszám (vásárlási bizonylat) és a kiállítás dátuma is.
-
asuskiddd
tag
válasz
lkksioskdl3
üzenetére
Steam Guard mobilhitelesítő + ha van eredeti dobozos játékod, amit beregeltél Steam-re, akkor nagy baj nem lehet.
-
lkksioskdl3
aktív tag
válasz
DrTechnoid
üzenetére
Én is ettől félek.
A többiek nem félnek hogy viszik az elviszik acc-jat? Vagy nagyon nehéz lenne?
(#90029) asuskiddd:
Van olyanom, de nem tudom hol van a doboz. Steamen vásárolt játék nem elég? -
Jah egy kemény 10000es összejött ennyi megvett pluszegysorból
Bár itt vannak páran akiknek jóval több játék van a library-ban. -
sith7
félisten
1 játék hány kártyát dobhat ?
-
[Prolixus]
addikt
válasz
DrTechnoid
üzenetére
tejóisten...van egy pár farmolatlan kártyád

-
Franklin
addikt
válasz
DrTechnoid
üzenetére
Ez legalább 36 eurónyi kártya, nice! 
-
Na rászántam magam, de ez a felhnév+ jelszó login nem tetszik. Mindegy, azért remélhetjük hogy az alkotó srác nem adja ki harmadik félnek.
Így fest most a dolog , jó sok szintlépést megelőlegez :
-
Out
addikt
válasz
[Prolixus]
üzenetére
"De lehet nem erre gondolt, hanem a kártyapotyogásra..."
Nem tudom mire gondolsz.
-
sith7
félisten
Szuper, köszönöm a válaszokat mindenkinek !

-
sith7
félisten
Ez az idle master hogyan működik pontosan ?
Fenn kell lenni az összes játéknak a gépen, és sorban kiszedi belőle a kártáykat?
El is indítja a játékokat ?
Közben lehet mást is csinálni a gépen ?
Ha egy játék adott már kártyát, azt meg tudom nézni, csak hogy feleslegesen ne futtassam ? -
Kinsiinoo
senior tag
válasz
[Prolixus]
üzenetére
Ohh tényleg

Volt egy kis kavarodás egy időben és a simából Magyarországon nem az RHCP-t kapta az ember....
Persze cserélni nem cserélték
-
Gerzsi
tag
utolsó percben lecsúsztam a Siege akcióról. van valakinek egy eladó példánya?
-
asuskiddd
tag
Köszi a válaszokat, akkor várok egy Steam leárazást a Definitive Edition-ra.
Új hozzászólás Aktív témák
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- CES 2026: olcsó, kompakt, többportos GaN töltőt kínál a Lenovo
- Ezek voltak az év játékai 2025-ben szerintetek
- Milyen NAS-t vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- 6500 mAh-s aksival debütált a Poco M8 Pro 5G, ez az ára itthon
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- iPhone topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AutoCAD
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- Apple iPhone 13 Pro 1TB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3293
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Kellett egy kicsi, míg felfogtam mit is kell keressek a fiokodon.
De nekem is van...igaz már használt 

A kérdés az volt, hogy ha veszek egy LE-t, ami tudtommal az alapjáték + 3dlc, ez Steam-en 36,56€, akkor megkapom-e mellé a Special Edition-t. Szerintem ennek nagyon is köze van az eredeti kérdésemhez.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
eami