Hirdetés
- Microsoft Rewards
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
-
(rögzített hozzászólás)
FIGYELEM!
Hamis játékteszt meghívásokkal is lopják az accountokat, soha ne fogadjátok el ezeket, ha valaki privátban keres meg ilyennel. Még akkor sem, ha ismerős keres!
FIGYELEM!
Most ingyen "ajándék" linkekkel próbálkoznak a csalók! Ha kapsz valakitől privát üzenetben egy linket, amin ingyen ajándékot kínál, ne kattints rá! A link 100%, hogy egy kamu oldalra visz, amivel ellopják a Steam accountodat! Az üzenet ismerőstől is jöhet!
FIGYELEM!
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
FIGYELEM!
Új hozzászólás Aktív témák
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
pigster
üzenetére
"PH-tól kéretik olyan megoldás, hogy mezei felhasználók ne láthassák a prémium tagok hozzászólásait."
"Jól megmondtad, Prémium Tag! Osszál ki mindenkit!"Kéretik inkább továbbra is normálisan viselkedni és nem beszólogatni valakinek aki premium tag. Ugyanolyan felhasználó ő is, mint a többi. Ettől függetlenül a személyeskedésnek sem itt sem másik topikban nincs helye, ha gondotok van egymással rendezzétek le privátban, vagy írjatok a modkerbe. De kéretik akkor is értelmesen viselkedni! Köszi.
-
válasz
FollowTheORI
üzenetére
A lényeg, hogy elérhető a játék végre PC-n is. -
wjbhbdux
veterán
válasz
Franklin
üzenetére
A greenlighton át került fel, tehát a full tilt tulajdonosának 100 dollárjába került.
-
csaba951
veterán
Full Tilt Poker
Ezt baromira nem kellett volna beengedni a Steam-re!
-
-
Azt vágod, hogy tesznek rá hasznot és az ottani akciókat ők csinálják? A benzin pont rossz példa, ott más az árkialakítás.

NemTom:
Továbbra sem értem, miért fáj az neked, ha nem tetszik a dolog. Nem fogok falnak menni, de csak létezhet vélemény lekezelés nélkül is... már rég túl vagyunk rajta. -
Chosen
addikt
Sziasztok!
Játék beaktiválást vissza lehet vonni egy accountról? Most aktiváltam be 10 perce, nem volt telepítve, se játszva a játék, de benéztem és másik accountba aktiváltam be.

-
-
zseko
veterán
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Nekem meg az ilyen rinya unalmas, pofátlanságnak tartottam ezt a húzást, ennek hangot adtam, nem az 5€ a lényeg, ezt vagy sikerül felfogni vagy nem, részemről ennyi. Ha unalmas nem kell rá reagálni, mindenki elfelejti, és nincs belőle felesleges adok-kapok.
-
bager13
senior tag
válasz
DrTechnoid
üzenetére
Persze, hogy savanyú meg keserű vagyok. Annyámmal élek, csóró vagyok és a fizetésem elmegy piára,meg cigire. Minek örüljek?!
A többiektől bocsánat, befejeztem az offolást.
-
válasz
bager13
üzenetére
Nekem azért nem gond egy háztartást vinni a kemény csoki haveroddal ellentétben , de ezek után feltételezem hogy neked az se sikerül a többi dologgal egyetemben , főleg ha még az anyáddal lax
Ilyen savanyú keserű egyénbe is ritkán futottam bele itt a PH-n, pedig az accom betöltötte a 13. életévét. 
-
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Nem az 5 € fáj, ezt le is írtam. Nem is lázadok, csak megjegyeztem a dolgot. Szerintem nem hiszti, hanem egy elég rossz kommunikáció a részükről. Ennyi.
Talán a WB-nek kellene változtatni a hozzáállásán és nem azt szidni, akitől pénzt kap. A Batman is egy tökéletes játék volt, csak visszahívták, mert a sok PC-s rinyált.
Ilyet értelmes üzletember nem kommunikál ki.Na mindegy.
-
wjbhbdux
veterán
válasz
DrTechnoid
üzenetére
tulajdonképpen fizettél azért hogy a neved egy reklámmá váljon minden kommented mellett

-
bager13
senior tag
válasz
DrTechnoid
üzenetére
-
djculture
félisten
válasz
SenorGrande
üzenetére
Windows store-ban még drágább (linkeltem a topikjába) és ráadásul az nem is steam-es

-
válasz
stevve
üzenetére
Nem értem neked/nektek miért fáj az árváltozás joga... vagy az ajándékok megléte nem meg léte.

Igazából nem fáj... csak már kicsit unalmas és az agyamra megy a rinya minden egyes játékmegjelenéskor... ezért vagy azért. Néha jogosan persze amit nem tagadok... de akkoris.
Lassan kezdek a WB főnökkel egyetérteni néha, hogy a PC-sek csak nyavajgó hisztis kisgyerekek néha.... vagy mi volt pontosan a kijelentése.
Lassan már semmi sem jó és minden apróságért lázadnak.(Mellesleg akinek az 5 EUR fáj, az refundolja és vegye meg most újra... elvileg jogában áll - Steam leírása szerint is.)
-
micafighter
nagyúr
válasz
SenorGrande
üzenetére
Ezt akartam irni én is, hogy tudtommal nem a Steam áraz.
-
SenorGrande
senior tag
Azt elárulhatnátok, hogy a Steamnek/Valvenek mi köze a Tomb Raider árazásához. Ez egészen biztosan kiadói döntés volt.
Free Weekend - SUNLESS SEA
Play SUNLESS SEA for FREE starting now through Sunday at 1PM Pacific Time. You can also pickup SUNLESS SEA at 40% off the regular price!*
*Offer ends Monday at 10AM Pacific TimeBotos jelöléseket hónapok óta egyáltalán nem kapok, pedig anno megvolt a napi 2-3 is. Pedig szerintem lenne miért az acc-omra hajtaniuk.
-
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Nem értem, neked miért fáj... vagy csak úgy bele kellett ütni az orrod, értem. Nagyszerű. Ha téged nem zavar, nem baj, nem kell azért lekezelőnek lenni.
-
djculture
félisten
Szuper játék. Azon kívül hogy nekünk nem indul el mert hiányolja a kinai meg japán karaktertáblát mert csak ezen a két nyelven tud.. ja nem mellékesen 83 euro [link]
-
Arkennys
addikt
válasz
DrTechnoid
üzenetére
Azt hiszem, a lázadó, épp túlfejlett önképükkel bírkózó kamaszokra nem készült fel a PH.

-
válasz
bager13
üzenetére
Első pont : Nem kell visszavennem, mert semmi olyan megnyilvánulást nem tettem amiből vissza kéne venni, csak leírtam pár tényt a szomorú magyar valóságról. Nem volt mercikulcs pörgetés meg körpanoráma a budai villáról, sem aki-nem-milliomos-az-dögöljön-meg.
Második pont : Az accountomat eddig én is meg tudtam óvni, engedelmeddel ezután is így teszek.
Harmadik pont : Felszólítómód használata ( visszavehetsz , befejezheted ) felesleges ha nekem szövegelsz, mert az az időszak az én életem során sohasem fog bekövetkezni amiben te előírod nekem hogy én mit tegyek vagy mit ne
-
törölt tag
válasz
DrTechnoid
üzenetére
Az összes felhasználóról beszéltél, nem csak a csalókról. Mihez nincs lövésem?
"bevezetném azt hogy level 40 vagy 50 alatt nem lehet privátra tenni a profilt"
"Aki rejtegetni akarja a profilját meg az inventory-ját az élje ki a rejtőzködési kényszerét..."Vagy szerinted ez csak a scammer profilokra lenne érvényes?
Arról pedig nem szóltam semmit, hogy mit csinálj az accoddal. Viszont ne akard megmondani, hogy ki miért és hogyan használja a rendszert, mert te máshogy gondolod.
A válaszod többi részének meg semmi köze ehhez. -
zseko
veterán
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Valóban, csak sírnom kellett és meg is kaptuk a másikat is

Na majd ha hazaérek játszom, kipróbáltam de távoli asztali kapcsolattal nem az igazi
-
bager13
senior tag
válasz
DrTechnoid
üzenetére
Attól, hogy prémium vagy az arcból nyugodtan visszavehetsz és a személyeskedést befejezheted. Nem tudom mitől hiszed, hogy te felsőbbrendű vagy.
Mondjuk én csóró,alkesz, nikotinfüggő és nudli létemre meg tudtam védeni a fiókom és a rankáram tartalmát eddig. Sőt még a blokkolás gombot is megtaláltam egyedül. .
-
-
Arkennys
addikt
válasz
DrTechnoid
üzenetére
A kicseszés szót én nem írtam
Nem, arra értem, hogy nettó marhaság. Majd biztos mindenki húzza fel tök fölösleg negyven szintre az accját, csak hogy használhassa teljeskörűen az accját. Kis ésszel józansággal simán ignorálod az ilyen botokat, és élsz boldogan. Érdekes mód az újítás óta senki mást nem hallottam ezen morogni. 
mivel mindenki rájött már, hogy a szint lényegében egy mezei felhasználónak csak e-pénisz mérésre való, nekem is kevés ismerősöm van 10. szint felett pl. Én még elején összeszórakoztam bundlekból a magasabb szintet, de ezzel kevesen vannak így. Na velük szúrnál ki ezzel a bolondsággal.
szerk: elolvastam az utána hozzászólásaid, így már fölösleges is az én válaszom, eléggé sajátságos világképed van, barátom.

-
zseko
veterán
válasz
stevve
üzenetére
Na most én is azt mondom, hogy
sz...onle a steam
Nem az 5€ a lényeg, mert így is ~10200-ért vettem meg (8700-ért viszont már tényleg baráti lett volna), de azért ez, na... kissé gusztustalan húzás.
Egyébként nem ugyanaz a hozzá kapott pack, és nem tudom valakinek feltűnt-e, de a Last Chance kiírása alatt mindkét - az előző és a mostani - pack-ot adták hozzá, és persze az előző TR-t
Az az 5€ egyébként pont az előző TR ára -75%-os akcióban. Tehát megvetették velünk még egyszer... -
-
-
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Jó, igaz, nem jár hozzá a régi TR... bocsi.
-
pigster
senior tag
válasz
DrTechnoid
üzenetére
Jól megmondtad, Prémium Tag! Osszál ki mindenkit!
-
-
válasz
üzenetére
Mint az előzőkből kiderül a volt szovjet államok scammereiről volt szó, ne ferdítsd el a dolgokat abban a témában amihez lövésed sincs. Azt meg végképp ne írjad elő nekem hogy van e jogom megvédeni az értékes accountomat vagy nem.
Elég beleolvasni a PH új premium feature topic-ba, és hányíngerkeltőnek találom hogy jópáran megmagyarázzák Parcinak hogy ez az egész premium téma nem is kell tulajdonképpen, legyen minden ingyen , mint ahogy volt, mindenzt úgy hogy senki nem kötelezi az egyént hogy vásároljon belőle, ergo hogy támogassa a PH-t. Gyak. ugyanez megy itt is , torrentkirályok tartanak előadást a dolgok szükséges ingyenességére, sajnos annyira távol állunk nyugattól ebben is , túl sok a csóringer aki a cigit meg az alkoholt megveszi, de az oprendszert meg az appokat, játékokat nem. -
Ezt a sóher bandát... Az új Tomb Raider előrendelve Steamen 50 € volt. Járt hozzá ez-az, semmi különös. Most van Day 1 verzió, ami 5 €-val olcsóbb és minden, ami az előredeléssel járt, szintén jár hozzá.

Eddig sem voltam oda a Steam-ért túlságosan, de egyre surmóbb módon járnak el, ha pénzről van szó.
Persze, csak 5 €, de ha megnézzük, hányan rendeltek elő, már nem is olyan kis összeg.

Steam, ezt is elintéztük!

-
bager13
senior tag
válasz
DrTechnoid
üzenetére
Az új rendszer óta alig jön bottol felkérés. Amúgy meg meddig tart blokkolni? Ez kb. olyan, mint az új mobilos hitelesítő kódot valakinek megterhelő minden belépésnél beírni. Nem tudom mostanában mi ez az életképtelenség,a mai fiatalok egyedül még egy csekket sem tudnak feladni.
-
törölt tag
válasz
DrTechnoid
üzenetére
Nagyon el vagy tévedve. Attól, hogy warez helyett játékot veszel, még nem leszel egy közösség tagja, ahogy nem vagy köteles a nagyvilággal megosztani, hogy pontosan mikor mit csinálsz.
Ha neked mindig minden online tevékenységed publikus, az a te dolgod, de kicsit gáz, hogy a privát profilosokat "hulladéknak" nevezed. -
válasz
bager13
üzenetére
Vagy 50eur lenne az az opció hogy privátra tegyed az accountodat. De inkább 150 eur. Aki rejtegetni akarja a profilját meg az inventory-ját az élje ki a rejtőzködési kényszerét egy olyan közösségben ami arra hívatott.... Lehet ezt ragozni akármeddig. Amúgy a Valve tényleg be is vezethetné, és remélem be is vezeti idővel, mert kapitalista cég lévén a profit az egyetlen amit szem előtt tart, és akinek nem tetszik, az bojkottálhatja nyugodtan a Steam-et az EA-val és UBI-val
Vagy az indiegamek széles ajánlatskálájával. -
bager13
senior tag
válasz
DrTechnoid
üzenetére
Igen igazad van, minden egyes barátfelkérés egy fiókon lévő játékba kerüljön, ami minimum 50 eurós listaárral rendelkezik(vagy több játék ,de legyen meg az 50 összesen). Plusz minimum 500-as steam-es szint, és 5-tel csökkenne barátfelkérésenként...

-
wjbhbdux
veterán
válasz
DrTechnoid
üzenetére
botok csinálják automatikusan, gyűjtik a nyilvánosan postolt cimeket meg látható inventorykat. írd át az URL-t valami más névre és rakd az inventoryt friends onlyra, lehet hogy megcsappan a számuk.
-
-
wjbhbdux
veterán
válasz
DrTechnoid
üzenetére
aláírásában van a steam URL, nyilvános inventoryval, és reklamál hogy felveszik

-
htc07
addikt
válasz
[Prolixus]
üzenetére
Oh, ha ennyin múlna (csináld magad), már rég kizártam volna a teljes ázsia IP régiót az eu valve szerverekről.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
[Prolixus]
addikt
válasz
DrTechnoid
üzenetére
Bár nem nekem lett címezve a kérdés, de nyilván arra. Senkitől sem várhatod el, hogy legyen minimum lvl30 (ami neki pénzbe kerül ugyebár, kártyák nem termenek a fán), csak mert téged zargatnak az oroszok. VAGY, ha ilyen komoly elvárásaid vannak, akkor úgy fair, hogy a teljesülés költségeit is te fizeted.
-
-
zseko
veterán
válasz
[Prolixus]
üzenetére
Nálam pl. szimplán csak kinek mi köze hozzá

-
[Prolixus]
addikt
válasz
nonsen5e
üzenetére
Például 12-14 éves lurkó vagy, felkért barátnak anyukád új udvarlója/fiatal kollégája/whoever. Nem akarsz bunkó lenni, úgyhogy elfogadod a barátfelkérést. Viszont te jóval többet játszol, mint anyukád szeretné...és attól is félsz, hogy ez a fentebb említett új ismerős követi valamilyen szinten a gamer tevékenységedet. Úgyhogy szépen privátra állítod a profilodat, hogy ne tudjanak kémkedni utánad, és ne legyenek bizonyítékok anuykád kezében, hogy miért lett megint kettes a matek témazáró.
Vagy éppen ha egyetemista vagy, akkor sem jön ki jól, ha otthon előadod, hogy ijj, te milyen sokat tanulsz, közben meg a haverod, aki ismerős steam-en, és ismeri az ősöket, véletlenül elkotyogja, hogy vizsgaidőszak közepén is az utóbbi 2 hétben 70 órás játékidő virít a profilodon. Na ezután magyarázd ki, hogy ez csak az Idle master volt. 
És ez csak két példa. Számtalan oka lehet még szerintem amikre nem is gondolna az ember.
-
wjbhbdux
veterán
válasz
DrTechnoid
üzenetére
ilyenkor jön jól az ignore all gomb a felkérések listája felett.
-
nonsen5e
veterán
Majd' három év alatt egyszer jelölt be ismerősnek egy idegen ember, az is volt vagy 60-as szintű, akit nem ismertem név szerint sehonnan. Semmi más formában nem zargatott soha senki, pedig írogatok a Steam fórumokon is össze-vissza.
Arról amúgy fel tudna homályosítani valaki, hogy miért jó ez az egész privát profilosdi, vagy miért lenne kiszúrás a becsületes emberekkel a szinthez kötése? Szégyellik az emberek a játéklistájukat / playtime órákat
? Sosem értettem a tényleges lényegét ennek a privát profil mizériának, szinte csak arra van kitalálva, hogy ahogy olvasom, anonim módon tudják zargatni az embereket a spammerek. -
Ez inkább attól függ mennyi és milyen csoportban vagy vagy hány külső oldalra adtad meg az adataid/léptél be steam-en keresztül.
Érdekes engem sosem zaklatnak... (meg szerintem a normál steam userek jelentős többségét sem).

Szóval aki szétszórta a magjait netszerte (mert mondjuk nepper kereskedő
) az ne csodálkozzon a termésen se... nekem ez a véleményem. 
-
Arkennys
addikt
válasz
[Prolixus]
üzenetére
Szintén azóta ha két ilyet kaptam össz, anno pedig tömegével jöttek, mivel voltak kinn trade ajánlataim csgoloungen pl.
-
Out
addikt
válasz
[Prolixus]
üzenetére
Köszi!

-
[Prolixus]
addikt
Korábban ez úgy nézett ki, hogy felkér barátnak egy nagyon alacsony szintű, általában privátra állított profil, vagy kapsz üzenetet amiben sokszor semmi nincs csak egy link,vagy valami hangzatos csábító szöveg meg egy link.
Érdekes, korábban engem is zaklattak kétheti rendszerességgel, de amióta bevezették ezt az 5 usd minimum vásárlási korlátot a community funkciók nagy részének használatához, nem nagyon zargatnak. Pedig ugyanúgy nyilvános a profilom. Megcsúnyúltam?

-
Out
addikt
válasz
DrTechnoid
üzenetére
Leírnád ezt olyan formában, hogy egy Steam-ben nem jártas egyén is megértse ezt? Milyen botok? Milyen felkérések?
-
Arkennys
addikt
válasz
DrTechnoid
üzenetére
akkor, hogy téged ne zargassanak a botok, vígan kibabrálnál a felhasználói bázis jórészével inkább? great
-
Kezd kicsit sok lenni ahogy valve-éknál halál nyugodtan végignézik ahogy a community túlnő rajtuk, ui. már naponta annyira sok felkérést kapok botoktól , ruszki sötétségektől, meg ami a legidegesítőbb , privát szutykoktól, hogy ez már kezd túl menni minden határon.Komolyan mondom, én egy tollvonással bevezetném azt hogy level 40 vagy 50 alatt nem lehet privátra tenni a profilt, level 30 alatt meg barátot se felvenni, se jelölést elfogadni nem lehetne. Talán akkor megszűnne ez spam szemét áradat.
-
zseko
veterán
Nem ismerem a rendszert ezért kérdezem: nem sok egy kissé 4300-at fizetni 10€-ért? 576kb.hu/10-steam-feltoltokartya
(#85730) htc07 37% lenyúlást azért kissé sokallok

-
underdark
aktív tag
Sziasztok
Steam Idle Master biztonságos? Működik még vagy van valami alternatíva?
Köszi -
Out
addikt
válasz
csaba951
üzenetére
Köszi a tanácsot
Nem rakok pénzt a Steam pénztárcámba (kivéve a kezdő 5 eurót), csak abból vásárolok amit kapok a kártyák eladásából és ilyen max 0,5 eurós kártyás játékokat veszek Steamen. Egyelőre ez a taktikám. Ezzel a bónuszcsomag eséssel már elégedett lennék, ami neked van, de ahogy írtad is ezt rengeteg idő elérni
Ja, igen, és bundle-kat is szoktam venni, ha látok olyat amiben számomra játszható játék van 
-
válasz
csaba951
üzenetére
Be kell látni, igaziból semmi értelme sincs a szintnövelésnek, de én végülis nem bántam meg egyetlen egy darabját sem. Egyedül azt sajnálom hogy a már megszerzett badge magasabb szintje felülírja az aktuális egyedet, ami nem lenne baj, de sajnos egyúttal az alacsonyabb szintű kitűző meg is szűnik létezni.
-
csaba951
veterán
Steam level 64, 356 db játéknál van meg a lehetőségem booster pack megkapására
Hetente minimum 1 db booster pack esik. Nagy ritkán 2.
Én is azt tudom mondani, hogy külön nem érdemes költened level növelésre. Ha egyébként rendszeresen vásárolsz játékokat (sokat), illetve bundle-kat ÉS kipörgeted belőlük a kártyákat, akkor nem kell külön pénzt költened rá. Persze az erre fordított szabadidőt is beleszámítva megint nagyon nem éri meg.

-
Csapoati
nagyúr
Valaki sejti, hogy a Bitardia nevű játék kártyái miért mennek a szoksásos bundliszökevény játékokéhoz képest sokkal magasabb áron? Furállom, hogy 25 centekért viszik őket, miközben a többi meg 7-8. Vagy van valami poén a kitűzőkben és emoticonokban?

-
Out
addikt
warcat, NetTom köszönöm nektek is a megerősítést, pedig bíztam benne, hogy aki 50+ szintű az azért hetente kap egy bónuszcsomagot, de ezek szerint a világ nem olyan szép, mint ahogy azt elképzeltem

-
Nem vagyok ugyan 50. szinten... de amugy semmivel sem jön gyakrabban cucc, attól hogy magasabb szinten vagy.
Ez attól függ az egész felhasználói bázis milyen gyakran rak ki kitűzőt (tehát vannak időszakok amikor jobban jön, pl akció, sale idején stb.), másrészt attól függ inkább hány kártyás játékot pörgettél ki. Minél több annál nagyobb az esély... mert minden játék egy "+ esély", hogy ahhoz kapsz booster csomagot (bekerül a booster pack eligibility listádra).
Tehát hiába lennél több százas szintű, ha csak 2 kártyás játékod lenne pl, akkor szinte sose kapnál semmit.
Ha minden ingyenes, bundle szökevény, kacat tucat, +1 sor játékot felteszel a fiókodra és kipörgeted a kártyákat belőlük... akkor 1-2 havonta kapni fogsz egy csomagot. Nekem kb ennyi jön 1000+ játék mellet... amiből fogalmam sincs mennyi kártyás, de elég sok.Meg minden nap be kell lépni... mert az is feltétel hogy be legyél lépve gyakran.Az FAQ szerint elég heti egyszer.
Amugy a szinteknek nem sok értelme van, gyakorlati haszna szinte semmi... hacsak nincs valakinek tömeges baráti köre amihez kellenek az extra helyek.
-
warcat
veterán
Azt tudom ajánlani,hogy menj fel kb 20-as szint környékére,ezzel a felhasználók nagy részét megelőzöd.
Én jelentős különbséget nem érzékelek a 15+os kártyafarmolós fiók és a 68-as rendes között.Valamennyi van,de elhanyagolható.
Ezt meg lehet oldani ingyen vagy majdnem ingyen,ha rákészülsz a nagyobb Steam vásárokra,amikor kapsz extra kártyát kitűzők kraftolásából.Amikor kiszórnak valami ingyen steames játékot ami kártyás 50-100k + példányban,az egyébként elég stabil 0.09€x5 darabos szeteket össze lehet rakni akár 0.05-0.06€x5 -ért (ha leadsz rendelést a kártyákra a közvetlen vétel helyett)Szinteknek addig volt komolyabb értelme,míg lehetett normálisan csereberélgetni,adott egyfajta megbízhatóságot (ha megbizonyosodtál róla,hogy tényleg azzal üzletelsz).Növekszik ugye a felvehető barátok száma,de ha nem kereskedsz ebből nehéz kifogyni.Persze kapsz még különböző profilcsinosítgatási opciókat,de ez már nagyon személytől függő,hogy értékeli-e valamire.
-
Biztos hogy nem amiatt... egyszerre több gépen is lehet belépve... csak játszani lehet egyen egyszerre.

Max ha futtatsz valami sctiptet ami játékot imitál akkor lehetne ez probléma hogy otthon be vagy lépve.
Valami más lesz... de ahogy írták ezek szerint valami tömeges probléma van megint.
Mondjuk nálam eddig nem volt ilyen probléma ma... market is ment.
Igaz én pl nem használok mobil appot... sima email guard van csak.
Lehet az appos beléptetés is bugos a community felé. -
Out
addikt
Megosztaná valaki a tapasztalatait aki 50. szint felett van a Steam-en, hogy milyen gyakran kap bónuszcsomagokat? (Ismerem a hivatalos százalékokat, de most nem ez érdekel)
Illetve, hogy megéri-e egyáltalán a szintek miatt kitűzőket gyártani? -
MurdR
veterán
Sziasztok!
Sajnos otthon belépve hagytam a steam kliensemet, (valószínűleg emiatt: ) ha Chromeból bejelentkezek, minden egyes offer után kiléptet a steamcommunity, és mobilos auth.-val kell belépnem. Az megoldás lenne, ha megváltoztatnám a jelszavamat? Kiléptetné olyankor a steam az otthoni gépemet, vagy valami akadás miatt zárolná mindkét IPről történő belépést, és kérné a mesterkódot? Nem merem magamtól kipróbálni, mert még elég sok idő míg hazaérek.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Microsoft Rewards
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Diablo IV
- A szuperintelligencia még odébb, a szuperapp már közel
- Nintendo Switch 2
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Eladó új állapotban levő Realme 8 Pro 8/128GB fekete / 12 hónap jótállás
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X12 Detachable i5-11G I 16GB I 512SSD I FHD+ Touch I Cam I W11 I Gari!
- LENOVO ThinkPad T460,14,HD,i5-6300U,8GB RAM,256GB SSD,WIN11,DUPLA akku
- Sony PS3/PS4/PS5 és kézikonzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - MÁR 13.00-S PS4 IS!
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 5 Intel Ultra 5 135u,16 gb DDR5 6400,garancia 2028.03.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Ilyet értelmes üzletember nem kommunikál ki.

Nem az 5€ a lényeg, mert így is ~10200-ért vettem meg (8700-ért viszont már tényleg baráti lett volna), de azért ez, na... kissé gusztustalan húzás.

Egyébként a kicseszés szót ebben a szövegkötnyezetben mire használtad? Arra hogy a javaslatom több pénzköltésre kötelezné a felhasználókat?
eami