Hirdetés
- CES 2026: Főhajtás a Moto 360 előtt Polar funkciókkal
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Magisk
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- CES 2026: Íme, a Lenovo és Motorola foci vb-s különkiadásai
- CES 2026: Látható gyűrődés nélküli hajlítható kijelzőt hozott a Samsung
-
Mobilarena
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
-
(rögzített hozzászólás)
FIGYELEM!
Hamis játékteszt meghívásokkal is lopják az accountokat, soha ne fogadjátok el ezeket, ha valaki privátban keres meg ilyennel. Még akkor sem, ha ismerős keres!
FIGYELEM!
Most ingyen "ajándék" linkekkel próbálkoznak a csalók! Ha kapsz valakitől privát üzenetben egy linket, amin ingyen ajándékot kínál, ne kattints rá! A link 100%, hogy egy kamu oldalra visz, amivel ellopják a Steam accountodat! Az üzenet ismerőstől is jöhet!
FIGYELEM!
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
FIGYELEM!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Crytek
nagyúr
Valaki feltudná nekem rakni valami fájlmegosztóra a GTA 4 ncf fájlját? Mert az sincs meg lehet az a gondja bár nemtudom.
Egész nap próbálkozok és nem tudom telepíteni! Kipróbáltam más game-et azokat telepíti! -
BigBlue69
őstag
-
a178
tag
Éééés megérkezett!
Daily Deal - Hydrophobia Prophecy, 75% off!
Ennyire rossz játék lenne? Pedig a Metascore 64-re értékelte, jobb, mint a tegnapi Blood Stone.

-
a178
tag
Basszus, már 19:07 és a Steamen még nincs kirakva a napi ajánlat! Most vagy nem tudják milyen hulladékot tegyenek ki vagy valami nagy dobásra készülnek!

-
Jakesz
addikt
válasz
csoli31
üzenetére
Ezt én is tudom, nem erre gondoltam, bár való igaz, hogy kicsit macerásan fogalmaztam meg. Inkább leírom a kérdés példáját. Meg akarom venni a dobozos a Trine 2-nek a gyűjtői kiadását, amelyhez jár a Trine 1 Steam kulcsa. Csakhogy az már megvan, és ha aktiválnám az accountomon, akkor szimplán kárba veszne vagy át lehetne-e alakítani giftté?
-
Jakesz
addikt
Meg lehet oldani azt, hogy egy accounton már meglevő játék kulcsát beaktiválva gift legyen belőle?
-
Crytek
nagyúr
GTA 4-et nem engedi letölteni! Grafikai mod elkurta nem indult el.Helyi fájlokat eltávolítottam és amikor újból feltelepíteném nem csinálja.
Vagy connection timout vagy valami unauthorized error ir ki
Ilyenkor mit lehet tenni?
-
Youri
veterán
Hmm... most bukkantam erre. Használ valaki valamilyen skint közületek?
-
Pangelus
tag
Steamgiften sok probléma adódik adódott már abból ,hogy béta kulcsokat sorsoltatnak.
A héten volt jó pár vita és 1-2 érdekes megoldás ennek szabályozására persze csak fórum szinten az egyik ami elég szimpatikus volt ,hogy külön lehessen kiválasztani/sorsoltatni a bétákat és ez 0pontba kerüljön ez most nem tudom ,hogy csak egy bug vagy mi de [link]
Bár a játék amit sorsoltat amugy is ingyenes szóval senki ne keresse az értelmét
. -
FefeeX
veterán
válasz
Bluerainbow
üzenetére
nálam nem megy a logout.hu valamiért...

-
Bluerainbow
Közösségépítő
-
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Elírtam, az URL-t, már jó. Az EU oldalra vitt, az UK oldalon kerül ennyibe.
-
Dark Messiah of Might & Magic - 4.17 GBP (Steam-es)
-
danih
veterán
Steamen is megkapom a Witcher 2-höz az Enhanced Edition bővítést, vagy csak gog-on?
-
BandiHUN
veterán
válasz
Scholes9
üzenetére
Jól sikerült,bár szerintem unalmas összességében,de szép,igaz egyhangú.
Vannak benne ötletek,viszont szerintem egyáltalán nem vicces,ok,van pár beszólás,de a hangulatnak köze sincs a régiekhez,és a pályák is olyanok a legtöbb helyen,mintha az ember a cod szériák lerombolt mapos városaiban császkálna,szép graf,de sokkal korlátozottabb,vagyis lényegében már nem nyitott egyáltalán.
Titkos rész se nagyon van,a régiben fellelhető poénos secret-eket 100%-osan el lehet felejteni...
Viszont van coop,jó fegyverek,és azért mégis seriousnak mondható."csak" a kreativitás nincs benne,amit a többinél megszokott az ember,nem mondom,hogy a környezet nem hangulatos,de a játék 2/3-a egyenhelyszínen játszódik,ami meg különleges és érdekesebb,pont ott nem nagyon történik semmi.
Ha a régiek nincsenek meg,vedd inkább azt,főleg ha nem játszottad végig,várj egy jó nagy akcióra inkább.
Egyébként már a HD hangulata is nagyon más,olyan mosott,stb.az egész,szerintem még mindig az eredetiek a legjobbak. -
Scholes9
nagyúr
Serious Sam 3-ról vki nyilatkozna, akinek megvan, h mennyire jó játék?

-
fuloparon
csendes tag
Köszi, megcsinálom

-
fuloparon
csendes tag
Üdv! Szerettem volna vásárolni a a TF2 boltjában. Kiválogattam mindent, és rányomtam, hogy adja hozzá a pénzösszegeket a Steam Wallethet. Eddig még soha semmit sem vásároltam Steamen. Megadtam az adatokat, mindent helyesen, a végén mégis azt írja, a bank nem fogadta el a tranzakciót. Van elég pénz a kártyámon, ami elvileg elfogadott (CIB Internetkártya-Mastercard), tehát nem tudom, mi lehet a baj. Segítsetek lécci!
-
chungee
addikt
válasz
Bluerainbow
üzenetére
Köszönjük!

-
ZoleeHU
tag
Hack, Slash, Loot tradere akit érdekel, PM.
-
TommyX_
őstag
Dobozosan most kerül 2000ft-ba, ahogy visszaemlékszem jó játék volt a Blood Stone.

-
Scholes9
nagyúr
LA Noire jobb, miben más, jobb/rosszabb, mint a GTA4 vagy a Mafia 2, ha egyáltalán össze lehet hasonlítani velük

-
a178
tag
Valaki nem tudja, hol lehet esetleg szerezni Humble Bundle csomagokat? Természetesen a Steamgifts.com-on kívül.
(#22036) Serpiko Játszottam vele,nem rossz játék. Szerintem a Metascore egy kicsit lehúzza. Bár egy kicsit olcsóbban jobban megérné.

-
Serpiko
addikt
Napi ajánlat: James Bond: Blood Stone

-
HS 2142
őstag
Az első sor az az alap humble bundle 3 tartalma, bár utólag azt is hozzácsapták az átlag feletti bónuszokhoz, mint ahogy másik két, már általam is említett játékot is. Valószínű akkor, hogy akkor ezek is járnának hozzá, de ha ez valami trade-el kapcsolatos ügy, akkor a másik felet érdemes erről megkérdezni.
-
Źşë'
addikt
tudja valaki h miket tartalmaz a
Humble Indie Bundle 4 Extra Bonus? pakk
-
Sn[4k3]
senior tag
Ahh, átkattintottam, megnyugodtam. Már megijedtem, hogy mi ez a sok izé a játékok helyén

-
válasz
GeneraL_XTX
üzenetére
nem, de magyarítható, itt a szükséges fájl hozzá, nem sokat játszottam vele (kevés hozzá a gépem), de az eleje magyar volt
-
Spet
addikt
válasz
albert8
üzenetére
Igen regelhető (volt még anno 2005-ben amikor regisztráltam steam-en a CS:1.6 miatt), de még most is az.
-
Scholes9
nagyúr
válasz
GeneraL_XTX
üzenetére
Nálam nem

-
GeneraL_XTX
veterán
Srácok a steames witcher 2 magyar feliratos?
-
BandiHUN
veterán
Kamu oldal,csinált.
Eleve nem steampowered.com,hanem steamcommunity,ha a rendes shopban keresnéd,nem találod...
Persze sokan várják,de első körben a Valve-nak új motort kéne villantania.De nem kapkodják el...biztos épp elég pénzt hoz a TF2
Egyébként valami nagyot kéne villantaniuk,én félek,hogy addig nyújtották az egészet,hogy már nem is lesz új Source engine.Merthát ennyi év fejlesztés,ha tényleg csinálnák,legalább félkész motoros termékeket,pl.left 4 dead 3-at vagy régi HL részek HD verzióit,mint ahogy a serious sammal csinálták,ki kellett volna adni. -
a178
tag
-
Bluerainbow
Közösségépítő
-
Első hsz-ben létrehoztam egy új szekciót Steam-en regisztrálható játékok listája néven.
Új hozzászólás Aktív témák
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- Samsung Galaxy A36 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Eladó Latitude 5520 15.6" FHD IPS i7-1185G7 NVIDIA GeForce MX450 16 512GB gar
- Apple watch ultra 3 hibátlan 2026.11.10. Apple jótállás
- Samsung Galaxy S22 Ultra 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi 15 5G 4/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4062
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B760M i7 12700 32GB DDR4 512GB SSD RX 7800 XT 16GB LianLi Lancool 216 ARGB 750W
- 186 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5070
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

eami