Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Mobil flották
- Xiaomi Watch 5 - kínai időszámítás
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- iPhone topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Yettel topik
-
Mobilarena
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
-
(rögzített hozzászólás)
FIGYELEM!
Hamis játékteszt meghívásokkal is lopják az accountokat, soha ne fogadjátok el ezeket, ha valaki privátban keres meg ilyennel. Még akkor sem, ha ismerős keres!
FIGYELEM!
Most ingyen "ajándék" linkekkel próbálkoznak a csalók! Ha kapsz valakitől privát üzenetben egy linket, amin ingyen ajándékot kínál, ne kattints rá! A link 100%, hogy egy kamu oldalra visz, amivel ellopják a Steam accountodat! Az üzenet ismerőstől is jöhet!
FIGYELEM!
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
FIGYELEM!
Új hozzászólás Aktív témák
-
maross
nagyúr
válasz
csaba951
üzenetére
A kleinanzeigen a nemet jofogas, pont a napokban talaltam valamit ami itthon nincs, es szuksegem lett volna ra. Total lenyegtelen acc, szokasos nobrainer passwordommel ami mar egyeb oldalakrol tuti kiszivargott, szoval nem kar erte. De zavaro, hogy 3 perccel kesobb jott a steames giftkuldes hullam is. Azota se igazan ertem mi tortent.
-
-
goccer
aktív tag
válasz
csaba951
üzenetére
Nem is azzal van a baj főleg, hanem hogy vannak olyan kacatok, amikért jóval többet adnak 3rd party marketeken kp-ban, mint 2000 dollár. Ezért ilyeneket nem is árul józan ember Steam marketen ergo "nincs ára" ott.
Ennek az úrfinak például közelíti az 1 misit csak a látható inventory-ja, de egyik kése vagy kesztyűje sincs 2k dollár alatt
Persze ennek a sokszorosa van még nála storage unit-okban elrejtve.
-
conexke
aktív tag
válasz
csaba951
üzenetére
Az egyszerű válasz: Jelenleg maximum 2000 USD-t tarthatsz a Steam-tárcádban. Ez a korlát közvetlenül az amerikai dollárban denominált egyenlegekre vonatkozik. Más pénznemek esetében a Valve a maximális korlátot nagyjából 2000 USD-nek megfelelő értékben határozza meg.
-
-
-
Segal
veterán
-
tibaimp
nagyúr
válasz
csaba951
üzenetére
12 darab játékom van összesen, ebből az AC-k Steam-en vannak megvéve, csak ugye az Ubi account is kellett hozzá. Szóval nem vagyok egy nagy játék gyűjtő. Steam-en is kb. 70 játékom van csak ennek fele ingyenes volt
"játékok napi/heti küldetéseinek elvégésével is" -- erről viszont nem hallottam még!
-
zseko
veterán
válasz
csaba951
üzenetére
Pedig pár éve volt róla nemhivatalos infó, hogy talán itthon is lehet majd forinttal fizetni Steamen, akkor ebből nem lett semmi.
Nem áll szándékomban az Epicnek fizetni, így valószínűleg Steamen veszem meg inkább ha megveszem, báár, megnézve az Epic országonkénti árazását megingatott hogy szarrágó legyek és megvegyem Brazilból ha meg lehet játszani, ott az Ultimate olcsóbb mint nálunk a sima alap változat... -
zseko
veterán
válasz
csaba951
üzenetére
Adhatna akkor nálam a másodikra is

A 3. hiányzik, viszont ahogy nézem fajlagosan olcsóbb lenne akkor már megvenni a 2+3-at együtt, mint csak magában a harmadikat. 14.99 vs 16.48. Persze akkor már még olcsóbb lett volna megvenni egyben mind a hármat.De ahogy írtam, a bétát használva megváltozott az ár a kosárban, vissza kellett váltanom hozzá a béta nélkülire hogy valóban annyiért is adja.
-
maross
nagyúr
válasz
csaba951
üzenetére
o de jo, kezdem a lavinat

#regenmindenjobbvot -
Healbacsi
őstag
válasz
csaba951
üzenetére
Megertettem, de a mi tortent vele kerdesre nem ad valaszt.
En sajat magambol kiindulva nem gondolkodok az egy gepen levo sok steam kliensrol mint hiba forras, hiszen csak tudja az ember mit mikor hasznal, ettol fuggelenul lehet ez a megoldas.
Azt nem tudom, hogy ha valami oknal fogva (kezeles -> e jatek elrejtese -- opcio) rejtve lett a jatek a listabol azt hogyan lehet visszahozni, de az is lehet, hogy masik "polcra" lett mozgatva.
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
csaba951
üzenetére
ezt a drónos kifagyást épp nem rég tapasztaltam

főleg hogy tolták ráma füst gránátot, no ott meghalt as game
én is így vélemény az éjszakai látvány fejedelmi, no meg mentem is egy kört az óriás kerékkel az imént

gejala nekem ez az első ilyen hackelős nyílt világos játékom a CP77 után, eddig bejött -
gejala
őstag
válasz
csaba951
üzenetére
Azért megjelenés óta rendbe tették, játékmenet is jobb lett és jött ingyenes tartalom is. Tény, hogy a sztori meg a küldetések felépítése nem nagy szám és csúnyán két szék között a pad alá is ültek azzal, hogy egyszerre akartak az 1/2 és 3/4 rajongóinak is kedvére tenni, de $20 alatt rendben van. Pár tíz órát el lehet lenni vele, amikor épp valami random open world játékot igényel az ember.
DLC-k viszont nem érik meg. Az első okés, de csak 1 óra. A második egy minijáték, amiben csak külön karakterrel lehet nyomulni, nem a saját Bossoddal. A harmadik a legjobb, de az is csak 2 óra.
-
bepken
veterán
válasz
csaba951
üzenetére
van egy nagyon "kiherélt" (bocsi, nincs rá jobb szavam) 1-1,5 óra a játékban, amikor Aya-val kell hajózni, de ezután a küldetés után ismét Bayek lesz a játszható karakter. (mondjuk nem is baj, mert nekem Aya annyira taszító karakter volt végig, hogy hihetetlen....vagy csak Bayek volt túl szimpatikus

-
Abrion
senior tag
válasz
csaba951
üzenetére
hát figy most ugye a tavaszi akció megy, ha itt nem csökkenteték le, akkor a nyárin sem fogják szerintem és ugye amit vennék az elden ring, biztosan mindenki tudja itt hogy az év játéka diját nyerte meg 2022ben.
Kérlek linkeld a yuplayt, és van master cardom, nem nagy gond, csak attól félek hogy visszaigénylik a kódot, steamröl -
DRB
senior tag
válasz
csaba951
üzenetére
Inda is működik rendesen, tizen éve használom, soha semmi probléma nem volt, eddig. A googlet, meg microfost inkább elengedném, már csak azért is, mert a probléma magoldódott, a support átírta a mailcímet(a sok baszakodás után készült egy hibajegy a problémával és ezzel meg is oldódott), és minden megjön mostmár. Illetve eddig is megjött minden, kivéve az e-mail változtatásnál az ellenörző kód(hogy miért azt seniki nem tudja, valami a steam-nál volt vagy én nem tudom, de mindegy már), a steam guardot is visszakapcsoltam, szépen jönnek is kódok, szóval problem solved. Bár így menne az EA-nél is, ott el sem jutok odáig, hogy megadjak bármi másikat, szigoruan a régire küld mindent, írtam a supportnak, nagyjából 5 email váltásal csináltunk egy szép nagy kört, úgy értem az 5. e-mail után visszaértünk az elejére, minha valami értelmi fogyatékossal leveleztem volna. MIndegy, ez már nem ebbe topikba tartozik.
Ja és persze kösz a javaslatokat!
-
DRB
senior tag
válasz
csaba951
üzenetére
indamail, de ahogy írtam, a belépésnél a kód megjön, érdekes de most már nem kell jeleznem, hogy nem férek hozzá a régi mélfiókomhoz, küldje máshová, hanem küldi simán az újra. Illetve már nem küldi, mert kikapcsoltam a Steam Guard-ot amig ez az email dolog meg nem oldódik. Az is fura, hogy amikor kikapcsoltam a Steam Guard-ot, akkor is küldött csak nem kódot, hanem megerősítő linket, ez is megjött, az új mail címre, amit ugye még a blépésnél adtam meg du., de közben, meg azt írta, hogy a régire küldi, és a beállításoknál is a régit muttja. Nem igazán világos, hogy most mi van
Egyébként az a gond, hogy az eddigi *****@index.hu címem megváltoztatta a szolgáltató *****@indamail.hu-ra. Küldtek egy mélt, hogy tetszik nem tetszik mitakarok, de az index.hu nem maradhat tovább, én meg azt választotam, ok, index-ről indamail-ra mehet, nagyon mást nem lehett, vagy megszüntetni. Kb. ennyi történt. -
arcitec
addikt
válasz
csaba951
üzenetére
Mi az, hogy így van megtervezve? A Windows eltávolításban az eltávolító nem is csinál mást, mint hogy meghívja a Steamet, tehát nem a win távolít el, hanem a Steam, nyilván ezt értem.
Csak akkor miért nem csinálja?
U.I: Köszi, kiléptem majd vissza és már fel is tette a kérdést, hogy törölje-e. A Steam-ről el is tünt. A Windows-ban sem látszik, a telepített helyről is kiszedte. OK KÖSZI ...
-
válasz
csaba951
üzenetére
Nekem kicsit más a tapasztalatom. Hivatásos politikus vagyok, ebből élek, az egyik területem a fogyasztóvédelem, bár ezt most már magánemberként szoktam végezni. Sok céggel akadt dolgom, saját és mások ügyében is, kilencven százalékban lenyomtam őket. A sok ügy alatt százas nagyságrendet kell érteni. Ez persze főként belföld, de nyertem mind a négy mobilszolgáltató ellen, műszaki áruházak, bútorkereskedő multik, közlekedési vállalatok, ruházati kereskedő, stb, stb, stb, nehéz lenne felsorolni. Nem győzik fizetni a bírságokat, meg küldeni az ajándékutalványokat a károsultaknak. Azt elismerem, hogy egy magyarországi székhellyel nem rendelkező vállalattal, mint a Steam vagy az EA még nem volt dolgom. De természetesen kapott már levelet mindkét cég felsővezetése tegnap éjszaka.
Ezt most az egyik legkeményebb diónak érzem, de nem kizárt, hogy pozitív kimenetele lesz. -
-
válasz
csaba951
üzenetére
Az inkább 13€, de nem a pénzről van szó, ez elvi kérdés. Arról, hogy több ezer felhasználóval megcsinálta ezt a Steam és az EA, több éve tudnak problémáról, és még sem tettek semmit ellene. Tehát gyakorlatilag euró százezreket szedtek be úgy az ügyfelektől, hogy azok nem kaptak cserébe semmit. Szerinted jól van ez így?
-
tibaimp
nagyúr
válasz
csaba951
üzenetére
Most megnéztem, nekem ott az Uplay-ben PLAY gomb van, nem a LETÖLTÉS gomb, pedig nekem is az összes AC a Steam-en van megvéve.
Az Uplay is ugyan számol mindent a játékban elért eredményeket, ami fura viszont, hogy sokkal kevesebb a playtime, csak példa az AC Origin esetében a Steam 164,7 órát számol, míg az Uplay 150 órát. Fura. -
chris0000
őstag
válasz
csaba951
üzenetére
thx, pedig milyen hasznos lenne...
hááát olyat tudok csak, most néztem és lehet másnak is hasznos...
ezek vannak bepipálva, de játékosonként persze lehet eltérő...nagyító
magyar
könyvtáramban levők elrejtése
játékok
egyjátékos/többjátékos (kinek mi fontos)
steam teljesítmények
feliratozás
windows
így lett 41 az 1230-ból a listám szerint, ami egész jó... de ebből sok már nem is aktuális, meg 10-20 év alatt gyűlt fel ennyi.. akcióba meg látom őket ha érdekes vmi.. meg persze ha 1000-essével növelném a kívánságlistámat, akkor is ennyi maradna, annyira kulcsfontosságú szerepet töltünk be a játékiparban..
üdv. -
RVR400
veterán
válasz
csaba951
üzenetére
Viszont akkor gyanús, hogy a HL sem jelenne meg a listában, meg amúgy ha olyan tartalmat akarok megnézni, akkor általában kéri a születési időmet. Nem is tudom, hogy van-e olyan beállítás a Steamen, hogy megjegyezze a születési időt.
Szerk: Közben megoldódott, alapból kikapcsolta a Steam a gyakori vér és erőszak tartalmú játékokat...
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
csaba951
üzenetére
azért mert nem tudom mit kell pontosan csinálni, hidd el most már tudni fogom, de azért megköszönöm a tanácsokat, mert a telefon állítottam vissza alap helyzetbe és ilyenkor ugye minden adat veszik

remélem azért helyre fog állni, vagy nem tudom mi tévő legyen-bár a legfontosabb a gép kliens, szóval remélem holnapra megjavul
szerkesztésedre, amit fent írtam akkor jutottam el oda hogy a mobil app újra telepítésnél szerettem volna újra belépni és kérte a mobil guard kulcsot, amit ugye nem tudtam megnézni...
ekkora lehet nem jót választottam, és jött hogy kapcsoljam ki vagy mi a fenét ír ilyenkor, ekkora emailban írtál hogy folyamatban van a kikapcsolás a mobil guardnak...
majd utána a sok próbálkozás miatt már jött a fenti hsz-ben lévő szöveg.
kb másfél óra után, már a kliensbe beengedett, egy emailban kapott kulccsal, de a többi helyre, web, mobil app már nem enged be."telefon cserekor/telefon resetnél nem kell leszedni." de akkor telefon resetnél mit kell csinálni hogy minden a helyén maradjon?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- Ha Darwinra hallgat az AI, nehéz lesz megállítani
- Építő/felújító topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Viccrovat
- World of Warships
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kuponkunyeráló
- A szuperintelligencia még odébb, a szuperapp már közel
- Parkside szerszám kibeszélő
- A szellőzésre is figyel a Lian Li kábeleket rejtő, Infinity sorozatú mikrotornya
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T15 Gen 2 i5-1135G7 16GB Ram 256 GB SSD FHD IPS Garancia
- Dell Latitude E6410 i5 M560, Nvidia NVS 3100M 512MB GDDR3, 4Gb RAM, 250GB HDD, jó akku, számla gar
- Eladó Samsung Galaxy A50 4/128GB szivárvány / 12 hónap jótállás
- LENOVO ThinkCentre M93p (SFF)i5-4570,4GB DDR3,500GB SATA3 HDD,DVD,WIN10
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Azt honnan látod hogy mennyibe klerülnek a fegyverek vagy hogy olyan komoly a fiók?
Persze ennek a sokszorosa van még nála storage unit-okban elrejtve.

eami