Hirdetés
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Xiaomi Mi 9T Pro - tizenegyes!
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Milyen okostelefont vegyek?
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
-
Mobilarena
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
-
(rögzített hozzászólás)
FIGYELEM!
Hamis játékteszt meghívásokkal is lopják az accountokat, soha ne fogadjátok el ezeket, ha valaki privátban keres meg ilyennel. Még akkor sem, ha ismerős keres!
FIGYELEM!
Most ingyen "ajándék" linkekkel próbálkoznak a csalók! Ha kapsz valakitől privát üzenetben egy linket, amin ingyen ajándékot kínál, ne kattints rá! A link 100%, hogy egy kamu oldalra visz, amivel ellopják a Steam accountodat! Az üzenet ismerőstől is jöhet!
FIGYELEM!
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
FIGYELEM!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Assimilator
őstag
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Szoval gyakorlatilag minden jateknal.

Mas nem nagyon Early Accesst csinalni. -
-
De4d
őstag
Egy kérdés, vannak Early Acces játékok, sok ilyenkor akciós (ez fel is van tüntetve) de amelyiknél nincs, ahol alap ár van, annak is a megjelenéskor emelkedik az ára?
Pl a How to survive 2 volt 10 eu, most hogy közeledik a megjelenés visszaugrott 15-re és van a Wolcen aminek most 20 eu mindenféle kedvezmény nélkül. Akkor ennek marad is ennyi a megjelenéskor is? -
De4d
őstag
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Vannak nagyon jó single player játékok, amiket sokan megvesznek, de valahogy azokat sose látom ilyen packban :\
-
-
S1M0N
senior tag
válasz
csaba951
üzenetére
A Steam újratelepítés is megvolt már (mindenestől), Appdatás rejtett mappás dologból is kitöröltem mindent.
Várok 1-2 napot, hátha megjavul, ha meg nem, akkor hamarosan úgy is tervezek egy Windows újratelepítést gyalulással, legfeljebb kicsit előrébb hozom.
Csak érdekes, hogy a letöltés és az áruház is simán megy, ezért is mondtam azt, hogy szerveroldali lehet ez, csak valakit nem érint, valakit meg igen. Nem ez lenne az első ilyen.
-
csaba951
veterán
A leírtak alapján nekem az jön le, hogy az oldal betöltése után megpróbál lefuttatni valamit, ami nem jól működik és "beragad". Szóval szerintem még nem 100%-os az kártevő keresés/irtás.
Ha nem szoktál Market/Trade-ezni akkor a legjobb lenne újra letöltened a Steam klienshez tartozó fájlokat. Ehhez a Steam mappából a Steam.exe-t és a steamapps, valamint a userdata mappákat.
Ha aktív Market/Trade használó vagy, akkor ezt ne csináld, mert 7 vagy 14 napos korlátozást kapsz! Ha utánanézel meg lehet találni, hogy mely fájlokat kell még megtartani a törléskor, hogy ez ne következzen be.
Egyébként nálam most nincs semmi probléma az Inventory kezeléssel sem Steam kliensből és böngészőből sem.
-
S1M0N
senior tag
válasz
csaba951
üzenetére
Ez már megvolt (korábbi hozzászólásom). A reklám csak egyszer jött be, először és utoljára a mai napon.
Óvatosan netezek, persze 1-1 sötétebb oldalra én is feltévedhetek, de a letöltésekkel fokozottan óvatos vagyok. Most összejött, ez van. Inkább ez, mint valami komolyabb adatlopó csoda.A Steam raktár viszont valószínű, hogy szerveroldali probléma.
Már ha a Player Inventories - Delayed sort jól értelmezem. De ezt az oldalt nem szoktam sűrűn nézegetni, szóval lehet, hogy tévedek.Mert olyan vírusról még nem hallottam, ami miatt a raktárban lévő dolgokra hiába kattintok, nem reagál semmi, a lapozás sem, viszont amit kijelöl automatikusan (vagy néha teljes betöltés előtt gyorsan kattintva) tárgy/gift/kártya/akármi, annak a jobb oldali "menüjéből" a gombok működnek, vagyis elnavigál pl. a játék adatlapjára.
És ha már offolok, megint feltörtek jó pár millió email fiókot.
-
csaba951
veterán
Spyware, Malware, Adware, or Virus Interfering with Steam
Nem központi probléma. Felelőtlenül használod az internetet, és ez az eredménye. Zárd be a Steam klienst, utána töltsd le és futtasd a Malwarebytes Anti-Malware-t. Leszedi a gépedről ezeket a kéretlen/káros biszbaszokat!
-
tomsolo
addikt
imho malwaretek vanik
-
S1M0N
senior tag
-
olly
aktív tag
Valaki át élt már ehhez hasonlót?
Amikor is az áruházat böngészve reklám ugrik be?! Ez egy kicsit what

-
cyberkind
félisten
válasz
SpongyaBob
üzenetére
Király, nálam Nóg lesz, de ez akkora szar.

-
cyberkind
félisten
válasz
Wiz Khalifa
üzenetére
Rohadjon meg Gabe bácsi, erre persze van esze, köszi srácok!

Hogy írom be a tartományhoz a megyémet ha több mint 3 betű?
-
cyberkind
félisten
Ha a Steam kér tőlem adatokat mert "sok" cuccot adtam el, azt ajánlott kitölteni?
-
S1M0N
senior tag
Nektem megy a Steam rendesen?
Mert nálam a raktárban nem tudok kiválasztani semmit sem (megnézni a kapott kártyák értékét), hiába kattintok bármire is.
Plusz volt egy Chrome reklám is a kliensben, így megcsináltam ezt, bár azt nem tudtam, hogy a Steam uninstall játékostól/mindenestül töröl mindent a Steam mappából, így pár játékot telepíthetek újra.
Szóval a leírt lépések megvoltak, a probléma meg maradt ugyan az... -
De4d
őstag
válasz
DrTechnoid
üzenetére

-
De4d
őstag
Az idei summer sale időpontal kapcsolatban lehet sejteni már valamit, mikor lesz?
-
bul07
nagyúr
válasz
DrTechnoid
üzenetére
Csinálsz egy másod reget , és úgy veszed meg ajándéknét
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
válasz
wjbhbdux
üzenetére
Talán nem , arra utalnak hogy ha megvan egy adott csomagból pár darab, akkor nem kell teljes árat fizetni. De mivel nekem megvan a teljes valve pakk, így nem is tudom megvenni sem , egyáltalán nem kattintható az Add To Cart gomb.Így mivan akkor ha családtagnak vagy ismerősnek akarok venni egyet, mert neki nincs kártyája?
-
wjbhbdux
veterán
válasz
DrTechnoid
üzenetére
A 2. szót nem olvastad félre?
-
Bdanyy
addikt
Sziasztok!
Ki szerettem volna próbálni az in home streaminget, de sajnos a kliensgépen csak fekete képernyő plusz a kurzor látszódott.
A host gtx 960, a kliens pedig nvs 3100, ugyanazzal a felbontással. Próbáltam mindkét oldalt a hardveres gyorsítást kikapcsolni, úgyis fekete.
Van esetleg valami ötletetek, mi lehet a gond?
-
ayo
veterán
tegnap óta - én csak most vettem észre - frissült a steam store page, most már mutatja a legutóbbi értékeléseket is a játékoknál, ami szerintem nem rossz, mert mindig lehet tudni a jelenlegi irányt

-
Wiz Khalifa
veterán
válasz
DrTechnoid
üzenetére
Végül is.

-
válasz
Wiz Khalifa
üzenetére
Igen, mert rendeltem cdgalxysból a héten, azért mindjárt el is ballagok az ömv kútra
, de közben ma délben láttam ezt a sale-t a mediamarktban , és gondoltam miért ne legyen egy tartalák belőle. Elképzelhető az is akár hogy pár év múlva némi haszonnal tovább tudom adni itt a polák-csehszlovák-magyar régióban. -
Wiz Khalifa
veterán
válasz
DrTechnoid
üzenetére
Szóval akkor médiás vétel mi?

Amúgy meg 1.7k-ért meg a Director's Cut sem drága ami megint faja és full gyári kiadás.

-
1 kód van a dobozban, és minden további nélkül indítja a Jimmy's Betrayal küldit is. Úgy kezdődik hogy egy telephelyen kell 3 ellent leszedni és utána felkocsikázni a megbízóhoz. 2500 Ft nem sok ezért abszolúte.
-
csaba951
veterán
válasz
Wiz Khalifa
üzenetére
Igen, de a szigorítások óta az innen vásárolt dolgok már nem aktiválhatóak eu-s fiókon.
Korábban láttam, hogy szlovák és/vagy cseh Steam Store-ban kapható ez a dlc. Meg is lepődtem rajta! Az innen vásárolt példány aktiválható Magyarországon (is). Ilyet kell keresni!

-
cyberkind
félisten
válasz
Wiz Khalifa
üzenetére
Ahogy az Injustice se érhető el nálunk mégis megy csak meg kell venni külföldi boltban, ezért kérdem.
-
cyberkind
félisten
válasz
DrTechnoid
üzenetére
Egyébként nem ez a DLC van elvileg tiltva hanem a The Betrayal of Jimmy, megnéznéd ezt is?

Nekem csak ez hiányzik, kérdés belehet ezt szerezni valahogy?
Bárki válaszolhat.
-
NyMRooD
addikt
válasz
DrTechnoid
üzenetére
Hány kulcs volt a dobozban egyébként? Tehát DLC-k és alapjáték külön volt?
-
cyberkind
félisten
válasz
DrTechnoid
üzenetére
Érdekes, mert én amikor a fullos csomagot vettem nem adta oda mert nem elérhető.
-
-
cyberkind
félisten
válasz
DrTechnoid
üzenetére

-
-
cyberkind
félisten
válasz
DrTechnoid
üzenetére
És működik is a Jimmy Vendetta?
-
-
Spet
addikt
válasz
DrTechnoid
üzenetére
Na majd kíváncsian várom a visszajelzést, hogy mit fog tartalmazni (egy vagy több kódot).
-
Agyzuzo
addikt
válasz
DrTechnoid
üzenetére
Sztem több kulcs lesz benne. Én anno külföldi kiadást vettem meg és abban volt még vagy 3-4 külön Steam kód + az alapjáték.
-
-
Źşë'
addikt
sztem digital deluxben volt zene is, ebben viszont elvileg ezek vannak
Mafia II - Special Extended Edition includes @G2A :
Mafia II - Game
Joe's Adventure - DLC
Jimmy's Vendetta - DLC
The Betrayal of Jimmy - DLC
Vegas PACK - DLC
Renegade PACK - DLC
Greaser PACK - DLC
War Hero PACK - DLC -
Spet
addikt
Tudom, tudom hülye kérdésre hülye válasz.
Ha megvássárolnám akcióban a Mafia 2 Special Extended Edition-t és beregisztálom Steam-re, akkor kapok plusz egy sort, vagy felülírja a régit és abból is speciel edition lesz?
Illetve mi a különbség a steam-es digital delux és e között? Cégés gépről vagyok igencsak korlátolt a netes hozzáférésem oldalak szempontjából (nem tudom megnézni mit tartalmaz, illetve árakat sem tudom csekkolni).
-
GoTReX
őstag
Kicsit off: Obliviont vagy Goty Obliviont keresnék jóárasítva,ha esetleg valakinek van fölös gift/serialja eladó.

-
maross
nagyúr
válasz
underdark
üzenetére
Ami erdekesebb, hogy ma tobben kaptunk ilyet a forumon...tipikusan akkor kapsz ilyet, ha nyilvanosan megosztott kulcsot aktivaltal, es utana valaki nem csak beprobalkozik ujbol egy aktivalassal, hanem duplicate kiirasa utan is lelkesen tovabb nyomja a nexteket. Mintha egy bot végigszantott volna jopar kodot, es sokan beleestunk a szorasba.
-
underdark
aktív tag
üdv
kaptam egy érdekes emailt amit nem tudok hova tenni
az áll brnne , hogy valaki rakeresett az accountomra és más felhasználókra akik szóba hozhatók vmilyen cd kulcsal
?? -
cyberkind
félisten
Egy ingyenesre leárazott játékot hogy kell feltelepíteni?

[link]Tényleg nem tudom.
-
GGeri74
csendes tag
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne,hogy miket lehet letörölni a steam-ről,hogy ne foglaljon olyan sok helyet a gépemen. Cs:Go-t szoktam játszani. Köszi :-) -
bul07
nagyúr
Hogy tudom letiltani a csoport értesítéseket?
Kerestem de nem találtam -
bul07
nagyúr
válasz
[Prolixus]
üzenetére
Ez akkor megéri
-
[Prolixus]
addikt
Általában így van. A Path of Exile pakk viszont elég ócsó (460 gem körül van), és azoknak a kártyáknak az árai 0,11-0,12 e körül szoktak menni. Legalábbis én már vagy 4-5 ilyen PoE pakkot csináltam gemekből, és mindig ennyiért adogattam el a kártyákat. Ilyen 1000 gem-es pakkok valóban csak extrém ritkán érik meg.
-
bul07
nagyúr
válasz
katakomb1
üzenetére
Ahogy felettem is írják
Át tudod váltani bónusz csomaggáItt van hogy melyik bónusz csomaghoz mennyi drágakő kell
Bár szerintem egyáltalán nem éri meg kővé alakítani a kártyákat, mert eladva sokkal jobban jár az ember, még ha utána meg is veszi a kiszemelt bónusz csomagot akkor is
-
-
katakomb1
tag
Sziasztok
Mikor lesz megint licitálás drágakövekkel?
-
Atmo
senior tag
Sziasztok!
Olyan problémám van, hogy amióta a steam játékok közé felkerült a dirt 3 complete edition (mert előtte dvd-n volt meg és kellett windows game is), teljesen eltűntek a játék mentések, pedig már ki volt pörgetve minden pálya és autó. Az lenne a kérdés, hogy lehet-e úgy unlockolni a pályálkat és autókat, hogy ez a steam felhőbe is bekerüljön és ne tiltsanak ki csalásért? NIncs kedvem újrajátszani az egészet
-
repvez
addikt
segitség kéne, nem találom azt a menüt ahol meg lehetne addni a steamnek, hogy hol vannak a játékaim a gépemen.
Ujratelepitettem a windowst és nem szivesen tölteném le ujra az összes játékot ha elég lenne megadni , hogy hol voltak régebben és egy eredetiség vizsgálattal megusznám.
A steam /beállitások/steam könyvtármappák/mappa hozzáadásánál meg azt irja ki , hogy a mappának üresnek kell lennie igy nem csinál semmit amikor azt az elérési utat mutatom neki ahová a játékok telepitve vannak. -
Van a raktáramban egy kártya, amit ha megpróbálok eladni, ezt írja:
You already have a listing for this item pending confirmation. Please confirm or cancel the existing listing.Viszont a mobil appban nem látok semmit, amit meg kellene erősítenem (a többi kártya szépen megjelenik). Más is találkozott már ilyennel?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- Acer Nitro 15 gamer laptop! -i7 9750H, RTX 2060 6gb, 32gb DDR4, 500gb SSD, 1tb HDD
- 3-in-1 PRÉMIUM USB-C HUB /Samsung Dex, MacBook, Surface, Chromebook ,Huawei,Motorola
- Üvegfólia,hidrogél fólia: iPhone ,Honor,Google Pixel,,Nothing Phone,Motorola, Samsung telefonokhoz
- 2TB HDD 100/100 - Több darab!
- Gigabyte AORUS 16X - Core i9 14900HX - 32gb ram - RTX 4090 (175W) 1TB SSD + 2027 januárig gyári gar
- HP ProBook 445 G10 14" Ryzen 5 7530U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB - Kártyafüggetlen, Sivatagszín, 91% Akku - 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8G I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- iPhone 17 256GB - BONTATLAN - (3év)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)