Hirdetés
- Prohardver app (nem hivatalos)
- iOS alkalmazások
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
-
(rögzített hozzászólás)
FIGYELEM!
Hamis játékteszt meghívásokkal is lopják az accountokat, soha ne fogadjátok el ezeket, ha valaki privátban keres meg ilyennel. Még akkor sem, ha ismerős keres!
FIGYELEM!
Most ingyen "ajándék" linkekkel próbálkoznak a csalók! Ha kapsz valakitől privát üzenetben egy linket, amin ingyen ajándékot kínál, ne kattints rá! A link 100%, hogy egy kamu oldalra visz, amivel ellopják a Steam accountodat! Az üzenet ismerőstől is jöhet!
FIGYELEM!
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
FIGYELEM!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kemotox
addikt
válasz
sixpak
üzenetére
Próbáltad már? Ha meg van adva az SMS-es dolog, akkor kb 2 perc újra veretni a mobilos Steam guardot. Nem emlékszem már pontosan hogy volt, de én mikor ROMolgattam a telefonom, akkor valahogy lehetett kérni egy kódot SMSben amivel újra lehetett aktiválni és már ment is minden a régiben.
Origin meg nagyon nem ugyanaz, ott nem lehet kereskedni semmivel. -
& Csapoati: csak az elmúlt 1 hétben 2 hard reset volt a telómon. Az Android 6.0 frissítés szétcsapott néhány dolgot, nem tudtam máshogy megoldani.
Amúgy az sms azonosítás be van állítva már régóta, nem értem miért nem elég az. Az Origin csak ezt használja, teljesen jól működik, nem értem, hogy azon felül miért van szükség erre.
De még efelett is szemet hunynék, ha egy teló csere vagy HR esetén nem nekem kéne kapálóznom amiatt, hogy ugyan már megmaradjon a fiókom. -
Aloha.
Van néhány tételem a piacon, amit a minimum áron raktam fel, de már 2 hónapja nem viszik őket.
Ha kiveszem és felrakom olcsóbban, akkor ismét ki kell várnom a 15 napot? -
Ferenc87
csendes tag
Sziasztok!
én elég új vagyok ebben a "steam világban". Kb fél éve találtam rá erre az oldalra. Előtte még soha nem hallottam róla. Azt szeretném kérni, hogy akinek van kicsi ideje az avasson már be hogyan működik ez az egész rendszer attól kezdve hogy regisztrálok.
Egyszer már hozzá fogtam önállóan de nem sikerült még egy játékkal sem játszanom a steamen keresztül.A story a következő:
Decemberben regisztráltam az oldalra
Letöltöttem a steam programot
Vettem egy játékot
Benne van a könyvtáramban
De ahogy belépnék a steamre azt írja hogy nem sikerül csatlakozni a szerverhez...
Külföldön élen, pontosabban Írországban. Vodafone-os netem van. Wifin kapcsolódok a nethez.
Mi lehet a gond, segítsetek megfejteni!
Előre is köszi! -
chatran
őstag
Sziaszok,
Twitteren már hirdetik, hogy tölthető a pénteken kezdődő Doom open beta. Tudjátok, hol kellene keresnem Steam-en belül? Csak az elővásárlást látom.
-
elithun
őstag
és genndy
Köszi a válaszokat.
Szerintem akkor meg is veszem, ennyi pénzért igazából ajándék, csak egy ici-pici megerősítést akartam. Egy picit zavar, hogy 2x lesz a könyvtáramban, és mindkettőnél vannak teljesítmények is (némiképp teljesítmény fan vagyok, és igyekszem minél többet megszerezni), de egyúttal a DLC-kről se maradnék le. -
Out
addikt
válasz
elithun
üzenetére
A Deathinitive kiadásban benne van minden kiegészítő, feljavított grafika és 1080p-s felbontásválasztás, variáltak valamit a karakterekkel és a játékrendszerrel is. Nekem a Darksiders nagyon tetszett és már régóta megakartam venni a második részt és mivel most akciós be is húztam a Steam könyvtáramba

-
elithun
őstag
Sziasztok!
Steamen most akciós a Darksiders franchise és a Darksiders 2-vel kapcsolatban kérdeznék! Nekem korábbról a Darksiders 2 megvan, minden DLC nélkül, a kérdés, hogy a Darksiders 2 Deathinitive Editiont érdemes lenne megvennem, megéri? Egyelőre még csak az első résszel játszottam.
Köszi.
-
KubanitoS
veterán
Idle masterrel mi a helyzet?
Biztonságosnak mondható még mindig?
-
kpal
nagyúr
Ha megadom a számom , a STEAM nem von le semmi összeget értesítések után?
-
Out
addikt
válasz
Hunbeast87
üzenetére
Annak biztosan mosónő az anyja
-
Hunbeast87
senior tag
válasz
Assimilator
üzenetére
Ha én is látnék olyan gyereket, aki szárítógéppel a kezében születik, akkor tutira nekem is lennének ilyen problémáim.

Mindenkinek lehet rossz napja, ennyi.

-
eami
Topikgazda
válasz
NetOwner75
üzenetére
hány éves az a gyerek hogy borderlandsal játszik?
-
kemotox
addikt
válasz
NetOwner75
üzenetére
És honnan a rongyba tekert macskaseggből kéne tudnunk, hogy csak viccelsz vagy tényleg fogyi vagy? Ne hozzad mán az embereket ilyen késő este idegállapotba' légyszi

-
Spet
addikt
-
kemotox
addikt
válasz
NetOwner75
üzenetére
Jó ezzel a szöveggel inkább lépj tovább, senki nem kíváncsi erre.. Nincs 5 másodperced se?.. Ha ilyen végtelenül fontos és elfoglalt ember vagy, akkor ne játsz, és ne is írogass ide.
Gondolom a segged se törlöd ki, jó úgy szarosan, nem pazarlod azt a 10 másodpercet.
Ha ilyen flegma vagy akkor szüljél sünt, oldd meg a problémád ahogy akarod.
Rohadt nehéz amúgy beírni, hogy "missing borderlands.exe", két diploma kell hozzá legalább. De inkább két és fél. -
NetOwner75
csendes tag
Köszönöm a kioktató hangnemet. Sajnos nem ismerem a googli-t igy ott keresni sem tudok. Nincs még felesleges 5 másodpercem sem, azért próbáltam 1 másodperc alatt itt segítséget kérni.
-
kokoaliga
tag
Sziasztok.
Hogyan kell áthozni steam-re az Rfactor 2-őt?
Lassan lejár az 1 év online. -
kemotox
addikt
válasz
NetOwner75
üzenetére
nVidia PhysX-et kell (újra)telepíteni elvileg.
És igen, ezt a gugli dobta ki, kemény 20 mp munka árán.

-
tomsolo
addikt
válasz
NetOwner75
üzenetére
> Mit lehet még megpróbálni?
Rákeresni az interneten.

(Hibát egyébként is úgy tudsz megoldani, hogy pontosan megnevezed mit hiányol a gépről.)
-
NetOwner75
csendes tag
Ma akadt egy problémám. Borderlands játék nem indul el. Indítás után kiad egy ablakot, general error .... és hosszú sorokon keresztül írja missinf file ..... borderlands.exe. Persze megvan a mappájában. appcache már törölve nem is egyszer. Játék uninstall, reinstall is megvolt, hiba ugyan az. Mit lehet még megpróbálni?
-
-
sziasztok
Sajnos már nem először fordul ilyen elő a Steamen velem, anno régebben szintén egy ritkább kártyát nem tudtam eladni normálisan 2-3€-ért mert bugos volt az automata listázás, most is ezt történt a kép magért beszél

(Katt a képre hogy nagyobb legyen)Tehát az én kártyám régebb óta és olcsóbban van fent, mégis ma hajnalban valaki másét adta oda az automata rendszer a vásárlónak
Pedig még direkt utánaolvastam (de amúgy is így tűnt logikusnak) és a legolcsóbbat hivatott odaadni a rendszer ha valaki egy buy ordert nyújt be

-
kpal
nagyúr
Meglehet változtatni az e-mail címet a profilomban ,és ha igen hogy ?
-
csaba951
veterán
Anti-Consumer Practice Report
Ezt is megértük, már ilyen is van! Unfair játék készítők/kiadók gyűjtőhelye. -
Out
addikt
Pár hónapja megvettem a Steamen az Axyos nevű játékot egy 4 darabos csomagban, amiből egyet felhasználtam a többi pedig a raktáramba került, mint ajándék. Most nézem és a 3 darab Axyos játék helyett 3 darab RIP gift nevű valami van ott. Olvasott erről valaki valamit, mert a Google nem adott ki semmilyen találatot erre.
-
Vesa
veterán
válasz
maross
üzenetére
Azért ez így marha jó rendszer, hogy egy hibás telefon miatt kvázi használhatatlan lesz az egész, ha ugyan ki nem zár a saját fiókodból. Parádés ez a Gabe gyerek és kis csapata.
Én már csak azért sem teszem fel ezt a hulladékot, inkább kivárom a 15napot. Eleve 2centtel alá árazom a kártyákat aztán kész. -
phenomHUN
senior tag
válasz
NetOwner75
üzenetére
Mindegy, hogy játékot vásárolsz, vagy wallet egyenleget - a lényeg, hogy éven belül kell egy tranzakció Store és közted.
-
NetOwner75
csendes tag
Sziaszok.
Játékot nem mindig steamen veszek, hanem ahol jobb áron van. Így korlátozott fiók lettem, bizonyos funkciókat nem használhatok. Megoldása, 5usd vásárlás vagy walletre feltöltés. A kettő közül melyik a jobb megoldás? Ha walletre töltök pénzt elkerülhetem a további korlátozást? Vagy teljesen mindegy, ha nem onnan veszek mindig így fogok járni?
Köszönöm előre is.
-
maross
nagyúr
Van itt advanced user, aki betegeskedo mobilrol desktop authenticatorra kieses nelkul at tud allni? Ha fel akarom tenni a SDA-t, ADB not found errorral allodgall rogton az elejen. adbdriverinstaller pedig kozli hogy fent van az adb, koszonoi szepen, es nem csinal semmit. Telefonom pedig kb fel percig hasznalhato, utana annyira belassul, hogy resetert konyorog (factory reset lesz amint lehet, kepeket akarom lementeni valahogy, es a steam authenticatort megoldani).
-
MaciG
addikt
Hogy lehet a steam-et átváltani magyarról angolra? Belementem hogy beállítások, majd kezelőfelület és ott kiválasztottam az angolt, újraindítottam a steam-et ,de ugyanúgy magyar maradt...

-
Multkor valaki betett valami szerveren futó kódon alapuló cuccot, ahol azt írták van benne automatikus jóváhagyás és piackezelés is a kártyák kipörgetése mellett... szóval lehet hogy van ilyen, csak ügye nem támogatott hivatalosan Steam által.

Ezt leszámítva marad az egyenkénti hivatalos út.
-
Shodan
őstag
válasz
Agyzuzo
üzenetére
Mennyire biztonságos ez? ... honnan tudjam hogy a háttérben mondjuk a loginomat nem nyúlja le?
Egyébként nem tudom miért nem lehet azt megoldani hogy legalább a hasonló itemeket egybe lehessen megerősíteni vagy egy min. értékhatárt hozni hogy a kis értékű dolgokkal legalább ne kelljen bohóckodni.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Feltettem a Steam Inventory helper-t, kijelöltem mind a 70 kártyámat eladásra, majd végigment a listán a gép, most pedig egyesével meg kell erősítenem az authetnikator program az összes felajánlást? Nincs ennél gyorsabb módszer?
-
ayo
veterán
úgy néz ki a Steam Winter Sale-től senki se menekült

Videójátékokra ment el 1302 dollárja egy amerikai képviselőnek a kampányra szánt pénzéből
-
Gretel
tag
válasz
deathlord20
üzenetére
Nekem több ötletem sajnos nincs. Az első döcögős időszak óta tökéletesen működik, a fentebb vázolt taktikával.
ez nem segít?
-
Gretel
tag
válasz
deathlord20
üzenetére
Anélkül sehogy.
Esetleg próbáld meg, hogy teljesen letakarítod a gépről a gwfl-t és aztán letöltöd az xbox oldaláról azt, ami ott fenn van és újra telepíted. Utána meg próbálj egyszer bejelentkezni (de a Marketplace legyen előbb és csak aztán a játékon belül): Anno nekem is neki kellett futni másodszorra is. -
Kinsiinoo
senior tag
Sehol nem megy a community, a szervereket még nem kapcsolták vissza, viszont az áruház és a profil rész már vissza van nyomva

-
Nálam jónak tűnik minden.
-
Shodan
őstag
válasz
[Prolixus]
üzenetére
Én nem tudom nálam mi a franc van , nem megy a uplay sem. Telon nem megy a hitelesites se LTE, se wifi-n market sem megy.

-
Shodan
őstag
Mindenkinél rossz most a steam?
-
underdark
aktív tag
válasz
Assimilator
üzenetére
Kösz
-
underdark
aktív tag
ha egy barátnak van olyan kártyája ami nekem kéne azt el lehet kérni csak úgy?
ő nem foglalkozik ilyenekkel így csere nem játszik -
Vertigo18
addikt
Innen lehet vásárolni tőlünk? Más kérdés: innen vásárolva tudom majd itthon aktiválni?
-
deathlord20
csendes tag
Hali!
Kellene egy kis segítség!
Hogy tudok a Resident Evil Operation Raccoon Cityben menteni?
A Windows live-ba nem enged bejelentkezni. -
-
regener
veterán
válasz
Kinsiinoo
üzenetére
Már 1,5-2 éve használom ezeket, eddig semmi gond:
Steam inventory helper
Enhanced Steam
Steam Database -
Kinsiinoo
senior tag
A chrome-os kiegészítő nagyon faxának tűnik

Biztonságos is?
-
Edorn
senior tag
válasz
[Prolixus]
üzenetére
Most leltem rá, hogy régebben mit ajánlott valaki:
http://www.bluestacks.comTi melyiket ajánlanátok inkább? (amelyik hosszú távon biztos működni fog és megbízható?)
-
csaba951
veterán
válasz
laceszgamer
üzenetére
A Kitűző oldalt böngészőben nyisd meg! A hiányzónál "Keresés a piacon" gombon jobb klikk -> "Megnyitás új lapon". Ha végeztél, bezárod az aktuális lapot, így visszajutsz a Kitűző oldal-ra és mész a következő hiányzó kártyára. Így nagyon gyorsan lehet haladni!

Market, Inventory kezelése iszonyú primitíven van megvalósítva a Steam kliensben. Aki ezeket "komolyabban" használja, az mind böngészőből teszi vagy böngésző kiegészítőkkel vagy saját fejlesztésű célprogrammal.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- Új, Gamer félgép - MSI Z890 GAMING PLUS WIFI + Intel Ultra 7 265K + Corsair 2x16GB DDR5 6400MHz CL32
- ASUS Rog Ally Z1 Extreme, 2027.01.12-ig gyári garanciás, hálózati töltőjével, szilikon tokkal eladó!
- HP 250 G7,15.6",i5-1035G1,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14",i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH,jó akku
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14,i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4001
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4474, 100% AKKSI
- Bontott 0perces MacBook Air 15" M4 10C/10G 16GB 256GB Gar.: 1 év
- Lenovo X13 i5-10310 16Gb ram 512Gb Nvme, érintőkijelző, számla, gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
...akkor maradnak.

)