Hirdetés
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bemutatkozott a Realme 16 Pro széria
- iPhone topik
- CES 2026: Látható gyűrődés nélküli hajlítható kijelzőt hozott a Samsung
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Tízezres aksit tuszkolt a Honor a Power 2-be
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
-
(rögzített hozzászólás)
FIGYELEM!
Hamis játékteszt meghívásokkal is lopják az accountokat, soha ne fogadjátok el ezeket, ha valaki privátban keres meg ilyennel. Még akkor sem, ha ismerős keres!
FIGYELEM!
Most ingyen "ajándék" linkekkel próbálkoznak a csalók! Ha kapsz valakitől privát üzenetben egy linket, amin ingyen ajándékot kínál, ne kattints rá! A link 100%, hogy egy kamu oldalra visz, amivel ellopják a Steam accountodat! Az üzenet ismerőstől is jöhet!
FIGYELEM!
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
FIGYELEM!
Új hozzászólás Aktív témák
-
De4d
őstag
Jön valami új steam sale lassan ha minden igaz, erről tudni valamit mennyire "komoly"?
Itt is leáraznak majd szinte mindent csak kevesebb ideig, vagy inkább kevesebb "réteg" címek lesznek vajon? -
Joccc07
addikt
Szerintetek elmennek a kártyák 5 centért. Már a vége óta fent van de nem ment el 1 sem.
-
Golden9
veterán
Korlátozott ideig ingyenesek.
Cat Simulator
CATS! -
Male
nagyúr
válasz
Samus
üzenetére
Igen, ezt olvastam én is, csak a "Can I use my Steam account on other computers?" kérdés nem volt teljesen egyértelmű, hogy csak azt engedi, hogy az új gépre feltegyem (ami mondjuk elég egyértelmű, hogy igen), vagy megengedett, hogy oda-vissza váltogassak köztük, akár napon belül. (a következőben meg leírja a kidobálást, csak hát... na, azt vártam, hogy egyértelműen le legyen írva, hogy ez így szabályos)
-
Male
nagyúr
válasz
Samus
üzenetére
Aha... tehát ennyi, de nem sértek vele semmi szabályt náluk. Köszi, akkor nem lesz gond
(gépcserénél akartam W10 váltást, de nem veszek új gépet, tovább meg nem akarom húzni már, így dualbootban pár hét alatt térek át, viszont pár szoftver kritikus, hogy menjen így mindkettőn... remélem pl Corel sem köt bele, hogy felteszem az újra, aztán a régin még esetleg el kell indítanom... mennyivel egyszerűbb lenne, ha tört szoftvereket használnék, ott nem merül fel ilyen gond
) -
-
Male
nagyúr
Steamen olvastam az account részt, de nem találtam benne infót erről: Dualboot rendszer esetén (Win7 + Win10) mindkettőn fent lehet a Steam, és feltehetem mindkettőre a programokat belőle, ez nem ütközik semmilyen szabályba? (Nem a játékok miatt, hanem van egyéb szoftverem is amit ott vettem meg, pl DisplayFusion.)
-
válasz
dangerzone
üzenetére
Akkor még ha rá keresel a "steam store black screen"-re biztos felhoz még pár spéci esetet és megoldást.
Lehet valami hozzáférési, net elérési, stb probléma is...
-
Źşë'
addikt
válasz
dangerzone
üzenetére
nekem is be szokott buggolni néha (ritkábbban), de feladat kezelőből kilövöm és újra elindítva már jó - ill. még az aktivitás szokott "beragadni" meg eltűnni belőle ez az.. olyan mintha gyenge lenne a net és nem töltene be nálad, wifiről megy gondolom a net a laptopon? esetleg dugd rá kábelesen a netet és próbáld meg úgy, ha úgy jó akkor a wifiddel van valami gebasz, valami timeout-olásra gondolok, egy darabig tölt aztán abbahagyja mert gyenge a wifi jel
-
dangerzone
addikt
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Nem segít sajnos. Kifogytam az ötletekből. Pedog már Visual C-t is telepítettem, vga drivert is. Passz
-
Nálam a mostani mániája, hogy random teljes képernyős ablakban indulnak a játékok. RE2 Remake és A Plague Tale is csinálja. Alt-Enter kombóval kell operálnom
(Igen, az ingame beállítás Fullscreen mindig) -
Out
addikt
Üdv!
Találkozott már más is olyan problémával, hogy bármilyen játék elindítása után az asztalra dob ki rendszer és a tálcán lévő játék ablakára kell kattintanom, hogy tudjak játszani? Mintha ALT+TAB-ot nyomna egyből a játék ahogy elindul. Arra gyanakodtam, hogy talán a videókártyám volt régi (R9 380X), de az új RX 580-al is ugyanezt csinálja.
Akinél volt már ilyen, az hogy oldotta meg a problémát? -
válasz
dangerzone
üzenetére
Töröld le az egész Steam könyvtárat.
-
dangerzone
addikt
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Igen, ezt már probaltam. :)
-
válasz
dangerzone
üzenetére
Pedig ez tipikusan az amikor a cache beragad, vagy valami régi cucc nem frissült le...
Esetleg még próbálj meg egy logout-logint... bár szerintem az újratelepítés lesz a megoldás, frissen letöltött klienstelepítővel.
-
Serpiko
addikt
válasz
dangerzone
üzenetére
Ilyen nekem is szokott lenni PC-n. Ilyenkor ranyomok újra az áruházra és betölt.
-
dangerzone
addikt
Sziasztok!
Segítségre volna szükségem! A laptopomon a Stem kliens fekete képernyővel tölt be. A menüsor megjelenik, de a tartalom csak feketeség. Így semmihez nem tudok lényegében hozzáférni. A programot uninstalláltam, a cache-t töröltem, de semmi nem változott. Pár napja még jó volt, most meg hirtelen ez.Van valami ötlet, mit lehetne tenni?
-
csaba951
veterán
válasz
Bence942
üzenetére
Bankkártya-hitelesítés
Talán írd meg, hogy hol akadtál el! -
Golden9
veterán
Alpha Polaris : A Horror Adventure Game - Megszűnt a játék kiadója, és ingyenessé tette .
-
Bence942
tag
Hogy hitelesítsem a bank kártyámat mert sehogy se akar össze jönni
-
rinsz
tag
Igen sajnos kaptam egy végleges kitiltást, most írtam a PUBG supportnak hátha lesz valami. Igen volt rajta guard, sajnos azonnal leszedett róla mindent guard, telószám,email címet megváltoztatta. Remélem feloldják a bant mert életemben nem csaltam egy játékban sem.
Úgy tudta ellopni hogy hülye voltam és rányomtam egy linkre.
-
Źşë'
addikt
válasz
rinsz
üzenetére
pont nemrég írtam rád, hogy vagy vírust kaptál vagy nem tudom, mert egy szöveget küldtél nekem angolul...
persze zsigerből nem kattintok ilyenekre, főleg steambenés ha jól látom már vaccolta is a profilod :/ sajnálom őszintén basszus, de hogy tudta ellopni? gondolom volt rajta guard nem?
//közben olvasom is hogy kilőtte a guardot, de mobilos volt hitelesítőd amúgy? ill. h már meg is oldódott, már majdnem tiltottalak

-
-
rinsz
tag
Megoldódott! Vissza kaptam az accomat, köszönöm mindenkinek a segítséget!
-
rinsz
tag
Azonnal kaptam emailt hogy megváltoztatták az email címemet és a steam guardot is kilőtték, annyit tudtam tenni hogy email és paypal fiókomon jelszót cseréltem, a fiókom önzárolásra került mert próbálkoztam, bejelentettem, minden vásárlásról mindenről küldtem nekik képeket, de választ még nem kaptam, illetve ahol ezt bejelentettem nem tudom elérni és nem tudom hogy miért. Esetleg valami ötlet hogy mit tudnék még tenni? Nem szeretném elveszíteni már csak a 670 játék miatt sem az accomat.
-
phenomHUN
senior tag
-
Borisz76
nagyúr
-
rinsz
tag
Sziasztok!
Sajnos az accountomat ellopták, supportnak írtam, ahol bejelentettem azt az oldalt hol tudom elérni? Előre is köszönöm a segítséget!
-
-
törölt tag
válasz
Borisz76
üzenetére
Semmi. De ugyanez van laptopon és desktop gépen is. egyedül a win7-es laptopomon működik. Nekem egy "url" kiterjesztésű ikont hoz létre, ami nincs társítva semmihez. Próbáltam a steam.exe-vel, de nem jött össze, csak a kliens nyílott meg, de játék nem indult. A win10 startmenüben is ott vannak a játékok (pl: The Witcher Enhanced Edition.url) de nincs társítva semmihez. Mi kellene hogy nyissa ezeket?
Update: Közben társítottam egy "Internetböngésző" nevű valamihez (fogalmam sincs ilyen névvel mi lehet ez pontosan) és így elindul a játék. Viszont ikon továbbra sincs.
DrTechnoid: Köszi, közben pont megléptem és jó lett. Csak ikon nincs még.
Update2: Ikon is helyreállt. Köszönöm a segítséget.
-
törölt tag
válasz
DrTechnoid
üzenetére
Az a gond, hogy ezzel is fehér papírlap ikon lesz és nem indítja el
-
-
törölt tag
Hogyan lehetne megoldani, hogy Win10 esetében a játékok ikonja az asztalon tényleg elindítsa az adott játékot? Most csak fehér "papírlap" az ikon és nem indít semmit. Csak a steam kliensből tudok indítani.
-
Serpiko
addikt
Újra szél! Steam Lunar New Year Sale [link]
-
eami
Topikgazda
válasz
sityuka89
üzenetére
ha gyorsabban akarod megoldani, akkor kell hozzá pár markos legény, akik írnak angolul a steam supportnak hogy ellopták az accod.
-
sityuka89
tag
Sziasztok! Olyan kérdésem lenne, hogy tudja valaki hogy lehet a Steam fiókot visszaszerezni?
Előre is köszönöm a segítséget! :)
-
hhenry
őstag
Sziasztok! 1-2MB/secel tölt le a steam ez miért van? Netem 300mbps körül van
-
mmdms
addikt
Sziasztok!
A DOOM demoval játszottam, gondoltam megnézem vulkan api modban hogy fut, de azóta nem indul el.
Hol tudnám ezt visszaállítani? -
Redneck
nagyúr
Nem tudok Steam Awards kitűzőt készíteni, azt írja hiba történt és később próbáljam újra. Találkoztatok már ilyen hibával?
-
ooloo
őstag
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Köszi a segítséget !
-
-
ooloo
őstag
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Szia ,
Vannak mentéseim , amit a steam-os verzióval csináltam . Azok működnek az origin kliensben is ? -
-
ooloo
őstag
válasz
ooloo
üzenetére
Óóóóó ... nem olyan egyszerű . Igaz , hogy töröltettem a könyvtárból , de ezek után is csak ajándékként vehetem meg . Ha máshol veszem meg és csatolnám a steak fiókhoz a játékot , akkor gondolom azt sem engedné , mert érzékel a játékból egy meglévő példányt a könyvtárban . ehhhh..
-
BigBlue69
őstag
-
ooloo
őstag
Üdv Hölgyek Urak !
Van egy játék a könyvtáramban , a Dead Space 2 . Hogyan tudom úgy kitörölni a könyvtárból , és úgy általában mindenből , hogy a Steam úgy lássa , nekem nincs meg ez a játék . Ugyanis egy limites telepítésű verzióban volt meg a jelzett játék . Elindítani nem engedi a fent jelzett limit miatt . Viszont újra megvenni sem engedi , mert a könyvtáramban van a játék , függetlenül attól , hogy nincs a gépemre telepítve .
Nem drága az a nyamvadt játék és szeretném újra megvenni . Hogyan tudom én ezt kivitelezni a Steam áruházban . Illetve , hogyan törölhetem a könyvtárból véglegesen az elindíthatatlan verziót ?
-
SityiSXT
őstag
válasz
wjbhbdux
üzenetére
Baromi biztonságos, ha így kizár a fiókból, legyen az bármely szolgáltatóké. Használtam én is jó ideig, de ez a tulajdonsága nagyon idegesítő - főleg, ha önhibán kívül megy tönkre a telefon. Előfordult velem, alig győztem azt a bő tucat fiókot az új hitelesítőre átállítani. (De egyébként egy lemerült telefon és épp nuku kábel kombó is tud ilyenkor bosszantó helyzetet teremteni)
Én amúgy Authyt használok az incides óta, az tud felhős szinkronizálást, mesterjelszó pedig kötelező (amit néhanapján meg is kérdez, csak hogy biztos legyen benne, hogy nem felejtetted el). -
válasz
gyugyo79
üzenetére
Csak elfelejti a már beállított klienseket. Fél órámba telt, mire megtaláltam az Uplay accountom vészhelyzeti kódjait (elkuldték emailben, mindent megtartok, de ez nem volt meg, akárhogy kerestem, de mivel ilyenekről készítek képernyőképet telefonnal, végül megtaláltam). Az Originest is, most már tudom, hogy arra is beállítottam...
Közben volt egy garanciális telefoncserém, alapvetően imádom a Google cuccait, de ezt letöltve, kiválasztva a fiókom, csak a semmi fogadott. Persze hozzáadhattam volna, de se QR kód, se az eredeti számsor. Ezentúl ezteoet is fényképezem.
-
válasz
Eversmann
üzenetére
Nincs. Miért probléma az app? A Google hitelesítő egy kalap kaki. Hozzáadod az alkalmazásokat, és ha új telefonra költözöl, sanyi van, ha nem tudod az eredeti kódot, amivel hozzá adtad, akkor megszívtad, marad a 6 emergency kód. Kapcsolatod ki, majd be újra a 2FA-t. A Steam meg szépen elküldi sms-ben a kódot, amivel bejelentkezel az app-ba, és onnantól minden megy tovább.
-
Eversmann
aktív tag
Van lehetőség a Steam app-nak a kiváltására? Pl. Google hitelesítővel lehessen kódot kapni?
Új hozzászólás Aktív témák
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 512GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3922
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2183
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

(gépcserénél akartam W10 váltást, de nem veszek új gépet, tovább meg nem akarom húzni már, így dualbootban pár hét alatt térek át, viszont pár szoftver kritikus, hogy menjen így mindkettőn... remélem pl Corel sem köt bele, hogy felteszem az újra, aztán a régin még esetleg el kell indítanom... mennyivel egyszerűbb lenne, ha tört szoftvereket használnék, ott nem merül fel ilyen gond
)
valve még házon belüli játékoknál se veszi le
( habár nem értek egyet ezzel a limites dologgal !
)