Hirdetés
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Telekom mobilszolgáltatások
- Hivatalos a OnePlus Watch 4
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Betáblázta magát az Oppo
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
-
Mobilarena
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
-
(rögzített hozzászólás)
FIGYELEM!
Hamis játékteszt meghívásokkal is lopják az accountokat, soha ne fogadjátok el ezeket, ha valaki privátban keres meg ilyennel. Még akkor sem, ha ismerős keres!
FIGYELEM!
Most ingyen "ajándék" linkekkel próbálkoznak a csalók! Ha kapsz valakitől privát üzenetben egy linket, amin ingyen ajándékot kínál, ne kattints rá! A link 100%, hogy egy kamu oldalra visz, amivel ellopják a Steam accountodat! Az üzenet ismerőstől is jöhet!
FIGYELEM!
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
FIGYELEM!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Hunbeast87
üzenetére
Ez csak azokat mutatja akik egyszer rákerestek a nevükre szerintem.
-
Sirandrish
legenda
válasz
Hunbeast87
üzenetére
És én hol vagyok a listáról?

-
PAWI
tag
Sziasztok, most kezdtem használni a STEAM-et, annyira nem vágom még. Ezek a Holiday Sale kártyák hogy is vannak? 4. után is meg lehet szerezni őket piacról és lehet belőlük kitűzőt készíteni? Csak mert látom piacon, hogy 2013-as , 14-es kártyákat is lehet még venni ott.
-
Hunbeast87
senior tag
válasz
maross
üzenetére
Szeirintem ott a legmagasabb Steam levelt nézted, mert játékok számában Palmdesert sehol sincs a listán.
Azt nem tudom, hogy mi alapján szedi össze az adatokat, vagy csak azoké kerül fel, akik minimum egyszer már bejelentkeztek az oldalra...passz.
Én csak beraktam a linket, amit én is láttam, ennyi
-
maross
nagyúr
válasz
Hunbeast87
üzenetére
Igen, de ez speciel egy borzasztoan pontatlan es nem teljes lista. Pl nekem is van 1500+ jatekom, sehol nem vagyok. Agyzuzo pedig nem 350 jatekkal van pistidoki utan, hanem borzaszto sokkal (es mellesleg nincs 4000 jateka). Ez a lista teljesen ertekelhetetlen, de tenyleg. (pl world lista elso helyezett palmdesert 4596-tal, pisitdokinak pedig van 4700+).
-
Hunbeast87
senior tag
válasz
maross
üzenetére
A múltkor egy ilyen listát linkelt valaki.
-
válasz
Anonymusxx
üzenetére
Keress rá Youtube-on csak az alkalmazás nevére, és látni fogod. Sandbox cucc. A kisgyerekek szeretnek játszótéren játszani. Ez (és az említett Minecraft, valamint a többi sandbox típusú játék -mert van például olyan, ahol az univerzummal "játszhatsz"-) a nagyobbak játszótere.
-
[Prolixus]
addikt
válasz
Anonymusxx
üzenetére
Minecraft abban a játékmódban amiben azt csinálsz ami akarsz, miért olyan népszerű? Szerintem ugyanaz a kategória a kettő.
-
SenorGrande
senior tag
válasz
Vertigo18
üzenetére
Van cookie szerkesztő/készítő addon hozzá, én gond és korlátozás nélkül vittem át FF-ből a megfelelő adatokat Chrome-ba.
(#84982) pigster:
A régi - Python - verziót használtam Ubi alatt gond nélkül. Mondjuk én Win-en is a régi verziót használom a mai napig, ha kell. -
pigster
senior tag
Idlemastert használja vki linuxon? Minten tennék egy próbát vele.
-
wjbhbdux
veterán
Steamspy új stat: kb 800000 magyar Steam account van
-
pigster
senior tag
válasz
shaddy1027
üzenetére
Értem, köszi.
-
Ryder62
őstag
Lehet hülye kérdés de azért megkérdem. A Steam indulási sebességét és szenvedését befolyásolja a telepített játékok mennyisége?
Sokszor szétkaparja a vinyót, és olyan lassan indul el.
-
[Prolixus]
addikt
válasz
Vertigo18
üzenetére
Mondom, Steam Inventory Helper.
Ott van firefox-ra is. A chrome-os lehet fut Operán is, a motorjuk ugyanaz. Ha ezek közül egyik böngészőt sem használod, akkor nem tudunk segíteni.Más megoldásról én legalábbis nem tudok.
-
oriic
HÁZIGAZDA
"Email going around in which the next Nvidia promo will include vouchers for Rise of the Tomb Raider, starting January 7th, 2016."
"EDIT: To clarify, the game will be included with GTX 970, 980, 980 Ti, and notebooks/laptops with 970M or above GPUs."
-
pigster
senior tag
Van egy steam profilom, amire néha napján ránézek. Vigigpörgettem a várólistát, kiírta, hogy minden rendben, de semmit sem kaptam. A raktárban sincs semmi. Ez mitől lehet?
-
Vertigo18
addikt
válasz
[Prolixus]
üzenetére
Én csak "steam database"-t találtam, de az csak egy gombot ad hozzá, amivel egyből el tudom adni minimum áron... Nekem olyan kellene, hogy kijelölök 10-20 kártyát, beállítom, hogy mind pl. 0.1 €, aztán ok, és felteszi magától...
-
Vertigo18
addikt
válasz
[Prolixus]
üzenetére
Chrome-ra, ha jól tudom...
Ha most felteszek egy új böngészőt, azzal sokat már nem érek el a téli kártyákkal... 7 nap trade ban az új böngészőről.
-
wjbhbdux
veterán
A kártyák lejáratát (Valid until 1/4/2016, 6:00:00 PM) a mi időzónánk szerint mutatja vagy valvetime?
-
Vertigo18
addikt
Van mód arra, hogy steamen egyszerre mondjuk 10 ugyanolyan tárgyat ne kelljen egyesével feltennem a piacra, hanem együtt, ugyanannyiért feltenni néhány kattintással? Ilyen "tömeges-eladásra" gondoltam.
-
Heavyrain
őstag
válasz
wjbhbdux
üzenetére
Itt valós időben lehet követni a történéseket: r/steamsaledetectives
-
wjbhbdux
veterán
válasz
Czmorek
üzenetére
A játéktól függ, hogy elfogadja-e, de ha telepítéskor nem kellett Steam akkor nem valószínű. Termék aktiválása.
-
Czmorek
aktív tag
Helló!
A következő lenne a kérdésem:
Van egy eredeti játékom DVD-n, de a lemez nincs meg.
Viszont van eredeti CD kulcsom.
Ez a játék fent van a Steam-en is.
Hogyan lehetne letöltenem, és beadnom neki a CD kulcsomat, hogy ne kelljen megvennem? -
Defy94
tag
válasz
micafighter
üzenetére
Tudom hogy 2 hét a maximum, csupán bepróbálkoztam.

-
Defy94
tag
Csak a kíváncsiság végett refundoltam egy játékot. Úgy 1,5 éve vettem és 2 órám van benne. Van esély hogy visszakapom az árát?

Ezen a héten ez már a harmadik kérelmem. Van valami limit? -
nepszter1
addikt
hali másnál működik az ide master ?
-
Heavyrain
őstag
Január elseje van, Boldog születésnapot minden Steam felhasználónak

-
joe-ker
senior tag
válasz
Hunbeast87
üzenetére
Köszi!
Kis accon meglett az 5-ös szint de visszamenőleg nem dobta a kártyákat a felfedezési lista nézésért.
Lehet majd este egybe? -
csaba951
veterán
válasz
Hunbeast87
üzenetére
Kézzel kell beírni a szavakat! Vágólapról bemásolva nem megy!
-
Agyzuzo
addikt
válasz
Hunbeast87
üzenetére
Vannak még érdekességek, itt érdemes olvasgatni:
https://www.reddit.com/r/steamsaledetectives/ -
válasz
Hunbeast87
üzenetére
Oké, a Firefox volt a probléma, Chrome alól rögtön ment.
-
válasz
Hunbeast87
üzenetére
Ezt melyik keresőbe kell beírni? 1v7531
Van ott kettő is. És kell utána nyomni entert?
-
xrace77
tag
válasz
Hunbeast87
üzenetére
Kösz.
Nálam jó. Kaptam egy "Red Herring" kitűzőt.

-
válasz
Hunbeast87
üzenetére
nem működik
-
Hunbeast87
senior tag
Ingyen kitűző Steamre:
- Nyisd meg a http://store.steampowered.com/app/253750 linket böngészőben
- Az áruház keresőjébe írd be a "search" szót " " nélkül
- Nyomj entert és írd be ezt: 1v7531
- Enter és máris kaptál egy ingyen kitűzőt Steamen. -
bul07
nagyúr
Még valami
Még 22óra körül beléptem a kliensbe a fiókommal, majd kártyáztam kicsit böngészőbe, és a böngészőbe is beléptem azzal a fiókkal amivel kliensbe már be voltam lépve 22-óta
Viszont a böngészőbe piacnál ez fogad
Viszont kliensbe ennek semmi nyoma, és a kártyákat is ki tudtam tenni a piacra
Létezne hogy azért van ez mert azóta nem volt ki be lépésem a kliensbe
Ha kilépek meg be akkor meg is jön a tiltás?
Ha így van akkor biztos hogy nem fogok kilépni amíg tudok
-
bul07
nagyúr
Ugye holnap még lesz kártya dobás?
Tehát felfedezési lista nézegetésért még dobni fog kártyát?
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
nonsen5e
veterán
Remélem nem kapja meg azt az undorító "modernesítő" kezelést amit a NES és az SNES részekkel műveltek mobilra meg PC-re.
Lehet jól is csinálni, de azok pont nem voltak azok.
Mondjuk a VII meg a VIII pont nem lett agyonváltoztatva, szóval valószínűleg ez is olyan lesz.Más: Steam letöltés kinek milyen most?
Shadow of Mordort 60 gigáját próbálnám letölteni, de 3 és 20 MB/S között ingadozik, speedtest simán jó, 70-90 között szokott jönni az adat. -
oriic
HÁZIGAZDA
Mivel a többi rész is Steam-re jelent meg, ezért ide teszem be a linket.
-
Kpierre
csendes tag
válasz
Anonymus23
üzenetére
Nálam is megkapta a RU végződést, kíváncsiságból letöltöttem és elindítottam, megy rendesen. Magyar nyelvű és a mentéseim is megvannak. Remélem nem lesz gond miatta

-
Anonymus23
veterán
Egy kérdésem lenne:
Még nagyon régen megvettem a Dishonored játékot, (~1,5 éve) de nem játszottam vele, és most néztem rá, és a listában így van: Dishonored (RU).
Szabad ezt így feltelepíteni? Vagy mit kezdjek vele? -
zseko
veterán
válasz
djculture
üzenetére
Az előző rész 25e-be fájt mert Collector's Edition-t vettem, ahhoz képest olcsóbb lesz
Egyébként abban bíztam lesz előrendelési szakasza mint az előzőnél, ahol tettek rá azt hiszem 20% kedvezményt(?) Ha 50€ lenne (ne legyen
) és lenne rá a kedvezmény, akkor már csak 40€ lenne, abból meg ha lejön még a wallet pénz, akkor már megérheti 
Egyébként még semmi nincs kőbe vésve, lehet úgy teszek mint warcat írja, meglátom eleve milyen árazással lesz, és megvárom a húsvétot.
Egyébként ha FC4-ből a sima árán lenne a gold már megvenném.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- Milyen monitort vegyek?
- LG LCD és LED TV-k
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen TV-t vegyek?
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Gyúrósok ide!
- Telekom mobilszolgáltatások
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 3070 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- GAMER PC! i9-13900 / RTX 4070 Super / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / B760 / 650w Gold! BeszámítOK
- HP Omen 17 QHD 240Hz / RTX 4090 / i7-13700HX / 32GB DDR5 / 1TB SSD! BeszámíTOK
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3896, 95% Akkumulátor
- Új Dell Inspiron 14 Plus 7440 WQHD 2.8K 90Hz Ultra7 155H 32GB 1TB SSD Intel Arc iGPU Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

) és lenne rá a kedvezmény, akkor már csak 40€ lenne, abból meg ha lejön még a wallet pénz, akkor már megérheti
eami