Hirdetés
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bemutatkozott a Realme 16 Pro széria
- iPhone topik
- CES 2026: Látható gyűrődés nélküli hajlítható kijelzőt hozott a Samsung
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Tízezres aksit tuszkolt a Honor a Power 2-be
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
-
(rögzített hozzászólás)
FIGYELEM!
Hamis játékteszt meghívásokkal is lopják az accountokat, soha ne fogadjátok el ezeket, ha valaki privátban keres meg ilyennel. Még akkor sem, ha ismerős keres!
FIGYELEM!
Most ingyen "ajándék" linkekkel próbálkoznak a csalók! Ha kapsz valakitől privát üzenetben egy linket, amin ingyen ajándékot kínál, ne kattints rá! A link 100%, hogy egy kamu oldalra visz, amivel ellopják a Steam accountodat! Az üzenet ismerőstől is jöhet!
FIGYELEM!
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
FIGYELEM!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bul07
nagyúr
Aki játszik Dirty Bomb játékkal az itt kérhet valami játékon belüli dolgot , nem teljesen értem mit ad
-
shaddy1027
tag
válasz
Assimilator
üzenetére
Pont egy ilyet kerestem már régóta, köszönöm a tippet

-
Assimilator
őstag
Ide is berakom, mert a kartyas topicot szerintem sokan nem nezik.
steamtradematcher
Gondolom sokan ismerik de nagyon sokan nem.
A kartyacserelgeteshez ad elmondhatatlanul nagy segitseget.
A hianyzo, duplikalt kartyakra cserelehetosegeket ajanl.
Illetve a beallitasokben be lehet kapcsolni, hogy mi is kereshetoek legyunk igy nekunk is tudnak ajanlatot adni.
Amit en imadok, mert lusta vagyok. A trade offerek pedig mindig erkeznek.
Csak ellenorizni kell a kartyakat es elfogadni a cseret.
Szerintem igy a karacsonyi salehez kulonosen jol johet.
-
bager13
senior tag
válasz
djculture
üzenetére
Hiába, ha már nincs agyatlan klikkelős játék, akkor szar az egész. Pedig vannak jó árak és nem csak a futottak még játékok között. Peszre akiknek sok játékuk van, azoknak nem nagy szám. Azt már meg sem említem, hogy walletból vásárolva "ingyen" jönnek a új sorok. Szemét steam, rohadt Gaben, mocskos sale...

-
Sirandrish
legenda
válasz
Assimilator
üzenetére
Hát valakinek azt is kell

-
Assimilator
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Tudom mire celzott. De o mindig morog.

-
Sirandrish
legenda
válasz
Assimilator
üzenetére
Szerintem arra akart célozni hogy enyhén szólva sem egy nagy durranás ez a winter sale.
-
LORD GABEN bemutatja a bukszakímélő karácsonyi akciót.
-
válasz
Sirandrish
üzenetére
Nagyon beteg! -
Sirandrish
legenda
-
Sirandrish
legenda
-

-
libamajas
tag
válasz
Assimilator
üzenetére
Megoldottam.
-
libamajas
tag
válasz
Assimilator
üzenetére
WinAuth nevű programmal lehet kódot elővarázsolni?
-
libamajas
tag
válasz
Assimilator
üzenetére
Én többször jelenkezek be/ki. Semmi kedvem most még a telefonomat nézegetni és egy kódot beírni 1 nap 10-szer.
-
libamajas
tag
válasz
Assimilator
üzenetére
Nincs valami más megoldása arra, hogy ne kelljen mindig bekapcsolgatnom a telefont?
-
libamajas
tag
válasz
Assimilator
üzenetére
Minden cserénél 3 nap?
-
ayo
veterán
Hát az évek során a Steamnek sikerült elérni, hogy 10 perc kívánságlista nézegetése után teljesen elveszítsem az érdeklődésemet a régen több napos-hetes mámorban zajló winter sale iránt. Régen nem volt minden jobb, de a sale igen

-
CR2025
csendes tag
Sziasztok!
A steam idle master futtatásáért büntet a steam?
Nyugodtan használhatom nem fogják elvenni az accom vagy valami? -
Most látom, hogy a várólista átnézéséért játékkártyákat osztogat a steam.

Napi hármat. -
libamajas
tag
Ha nem kapcsolom be a mobilos értesítést, akkor is tudnék cserélni?
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
Assimilator
üzenetére
Igen ez az. Ezer hála.

-
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Srácok segítsetek már. Van egy stratégiai játék, amit régen nézegettem, de nem tudom a címét. Az a lényeg benne, hogy építeni kell a faludat, és például a tél nagy kihívást jelent, tehát leginkább az ilyen elemekkel való küzdelem a fő szempont benne. Nem annyira régi. Mi a címe? Azt hiszem egy ember fejlesztette.
-
libamajas
tag
válasz
freeknight
üzenetére
Igen.
-
freeknight
őstag
Sziasztok!
Nullkilométeres steam fiókra, amin nincsen játék, lehetséges steam giftet küldeni? -
libamajas
tag
Beállítottam mobil értesítésre, de rögtön ki kapcsoltam ,mert nekem semmi kedvem minden nap nézni a telefonomat azért, hogy beléphessek/cserélhessek. Vissza tettem email-es értesítésre. Most így hány napot kell várnom arra, hogy tudjak bárkivel is cserélni?
-
gali777
őstag
Most akkor érdemes várni sale végéig vagy maradnak ezek az "akciók"?

-
csaba951
veterán
Belépsz a mobil kliensbe. Bal oldalon a legelső pontban át kell állítani mobil hitelesítésre. Utána magától kérni fogja a kódot miután összeállítottad a csere ajánlatot.
#84042 Anonymusxx
Rosszul állítottad be a cc-t. Kérted a böngésző cooki-ek törlését. Ez lett a követelménye. Szóval te csináltad saját magadnak. -
warcat
veterán
válasz
tomsolo
üzenetére
Vételre szintén tudom ajánlani a Satellite Reign-t illetve a Rebel Galaxy-t
-
Edorn
senior tag
Erre valakinek nincs megoldása?
-
killer095
őstag
Már semmi

-
Arkennys
addikt
válasz
Anonymusxx
üzenetére
Sticknettel nekem sem azt hiszem, de arról se szórakozik (otthon laptopról úgy járok fel). De ebben nem vagyok biztos teljesen, majd megnézem

-
Arkennys
addikt
válasz
Anonymusxx
üzenetére
én gyakran merészelem használni, de sosem csinált ilyet

-
Anonymusxx
senior tag
De jó, el se tudom adni a kártyáimat, mert használni merészeltem a ccleanert...
Ezért 25. -ig nem használhatom a piacot, zseniális ötlet ez is! -
oriic
HÁZIGAZDA
Ki mit tanácsol, megtartsam a mystery kártyákat, vagy adogassam el folyamatosan ahogy jönnek?
-
csaba951
veterán
válasz
errorcode06
üzenetére
Nem! A Steam kényelmi szolgáltatás. Ha ide akarod, itt kell megvenni!
#84036 Gerzsi
Ez nem G2A! Itt annyit vonnak le, mint amennyiért ki van írva!
-
Gerzsi
tag
ha paypal fizetést választom akkor a játék árát fogja levenni 5,7€ vagy 10€ fog?
-
tomsolo
addikt
válasz
kriszpontaz
üzenetére
Inkább vegyen FC3 Goldot.
BTW:
A Satellite Reign 10 euró alatt -
válasz
kriszpontaz
üzenetére
Alapjátékot már nem éri meg venni. Nekem 200+ órám van benne. Az endgame még közel sincsen kész benne, bármennyire is állítják. Azonban ha el tudod fogadni, hogy az a progress, hogy egyre nagyobb hajókat veszel, akkor jól el lehet vele szórakozni. Kellemes űrszimulátor. (viszont inkább solo, mint csapat orientált. Max azt hiszem 4 ember lehet 1 groupban). Én a kieget nem vettem meg, majd ha leárazzák kb 50%-val, vagy többel.
Szerk.: Nekem is az volt.
Amúgy nem rossz, de még bőven nincsen kész ez sem. A kieg behozta a leszállás lehetőségét a légkör nélküli égitestekre, ez jónak néz ki, de nem ér meg szerintem 50-60 EUR-t. Tényleg az a baj, hogy az endgame az rank farmolás, vagy pénz farmolás. Amit annak szántak (powerplay) az elég sovány. De odáig eljutni elsőre alsó hangon is ~200 óra szerintem. (hacsak valaki nem olvas nagyon sokat és érez rá, hogy hogyan kéne csinálni effektíven a farmolást.) -
errorcode06
őstag
Most azon goldolkodom, ha megveszek valamit uplay-en (FC3), azt nem tudom itt aktiválni ugye?

Hát nem

-
-
Cicero
őstag
válasz
Assimilator
üzenetére
Én egy ilyen errort kapok:
Your purchase has not been completed.
The payment processor has reported a problem with the funding source associated with your account. Please select a different payment method or update your funding source with PayPal and try again.tehát erősen kétlem, hogy a steam szervereivel lenne gond. (Már ha erre gondoltatok)
-
-
Cicero
őstag
Már nem lehet fizetni maestro kártyás paypal-el steamen sem?!

-
Flashget
félisten
válasz
Assimilator
üzenetére
mivel tudtam mennyi volt előtte így átverni nem tudtak volna.
de még az is kevesebb
-
kriszpontaz
veterán
Az Elite Dangerous-ról vélemény?
Nepszter1: igen! -
nepszter1
addikt
Egy 50%kupon bevalthato ha akciós a játék?
Akkor esetleg nincs valakinek egy 50% hotline miami 2 kuponjA?

-
S1M0N
senior tag
Hát, ez a karácsonyi vásár eléggé nagy csalódás, semmi komolyabb akció azokra a játékokra, amikre a leginkább reméltem... (Nem, nem a legújabb címekre vártam akciót)
Bár van 1-2 játék ami kapott 80-85%-os mínuszt, azokon azért gondolkozok... -
kriszpontaz
veterán
válasz
DrTechnoid
üzenetére
Gondolom az Ubisoft a saját áruházában akciózza, nincs szüksége a Steamre most
. -
Edorn
senior tag
Steam Mobil hitelesítőt állítottam be a fiókomra, viszont mivel nincs okostelefonom, így WinAuth-al. Minden jó volt addig, míg nem akartam a raktáramból cserélni valamit. Mivel a cserét addig nem engedi a steam, míg a mobilos megerősítés meg nem történik. Ott viszont nincs ilyen menüpont/lehetőség. Csak a kódot tudom generálni, amit viszont a steam-be nem tudom hova beírni...
Mi ilyenkor a teendő?
-
válasz
kriszpontaz
üzenetére
Nekem vagy Far Cry4 Gold, vagy Assassin's Creed Black Flag Digital Deluxe Edition. De egyíken se látom sajnos a kedvezményt.
-
errorcode06
őstag
Én meg most akartam megvenni a far cry-t, erre csesztek leárazni...
Godlike79:kinek mi. Én 14€-t már hajlandó voltam adni érte.
-
kriszpontaz
veterán
Most kénytelen leszek megvenni a Battlefield Hardline-t Originen a FC4 helyett....
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Ja nem, mert az 12€-t se ér

-
Assimilator
őstag
válasz
Riccsiz_h
üzenetére
Szerintem az is siman lehet, hogy amikor kitalaltak a nyari jatekot, akkor odaig meg vissza voltak maguktol. Aztan a felhasznalok igen nagy tobbsege elkuldte oket az anyjukba, amire besertodtek.
Siman el tudom kepzelni.
Mondjuk nem ertem miert nem lehet visszahozni a csapatkraftolos vagy gemes sztorit. Az porgette rendesen a piacot is. Hirtelen mas jatek most nem ugrik be.
-
Szerintem rájöttek a Valve háza táján hogy így is bőven elég nagy a bevétel és jó sok felhasználó van, nem kell többet minijátékokkal, jutalmakkal és szavazásokkal/flash salekkel illetve -75%-okkal csábítani a népet a Steamre. Mert ugye konkurencia úgy sincs nagyon leárazásból (Origin, Uplay), esetleg a Humble Store és hasonlók szállhatnak szembe

-
Csapoati
nagyúr
Az eddigi leghitványabb sale.

-
dokee78
félisten
Helyzet adott:
Letöltöttem a Steamen a Crysis Maximum Editiont.
Játszottam is kicsit vele.Később volt egy áram szünet és most nem mutatja,hogy le van töltve.
Inaktív a játék könyvtárban is,nem is gond,de amit elfoglalt helyet azt nem kaptam vissza.
Nincs a Steamapps/common könyvtárban sem.Megoldás?
Új hozzászólás Aktív témák
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- Wacom Cintiq DTK-2260 digitális rajztábla
- Microsoft Surface Laptop 4 13.5" Ryzen 5 4680U 6magos! 16GB 512GB 1 év garancia
- SzuperÁron! 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia - hajszálrepedt
- Playstation 4 Slim 1 TB kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Samsung Galaxy S10 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

eami