Hirdetés
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bemutatkozott a Realme 16 Pro széria
- iPhone topik
- CES 2026: Látható gyűrődés nélküli hajlítható kijelzőt hozott a Samsung
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Tízezres aksit tuszkolt a Honor a Power 2-be
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
-
(rögzített hozzászólás)
FIGYELEM!
Hamis játékteszt meghívásokkal is lopják az accountokat, soha ne fogadjátok el ezeket, ha valaki privátban keres meg ilyennel. Még akkor sem, ha ismerős keres!
FIGYELEM!
Most ingyen "ajándék" linkekkel próbálkoznak a csalók! Ha kapsz valakitől privát üzenetben egy linket, amin ingyen ajándékot kínál, ne kattints rá! A link 100%, hogy egy kamu oldalra visz, amivel ellopják a Steam accountodat! Az üzenet ismerőstől is jöhet!
FIGYELEM!
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
FIGYELEM!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bul07
nagyúr
Kis érdekesség
ASF-et használok
Elindítottam mert a fő fiókomon volt pár játék amit farmolni kell
Közben gondoltam a all fiókjaimból átküldöm a kártyákat
Böngészőbe csináltam, el is indítottam pár csere ajánlatot, mondom ránézek már hány csere ajánlat van már kész
Erre nem láttok egy értesítést se, hmm, benéztem a csereajánlatokba és mind el is lett fogadva
Ez igen, ASF fogadta el a csereajánlatokat(csak küldés semmi helyette)Azért ez érdekes
Ez akkor lehet gond ha lopott cucc jön ajándékba és ép megy a ASF és elfogadja, és ha esetleg a meglopott tulaj ügyet csinál követik a cuccot esetleg jöhet szankció mert elfogadásra került a csere
Ha nem lenne mobilos megerősítés már törölném is a ASF-et , ilyet hogy magától elfogad ajánlatokat
-
válasz
sixpak
üzenetére
De megy (illetve kompatibilissé lehet teeni), tegnap értem a végére...

(#92094) VGYke:
Steamen belül jobb klikk a syberia-ra, tulajdonságok, helyi file-ok, helyi fileok böngészése, jobb klikk a game-ra, és ezeket állítsd be.A 2. rész viszont mókolás nélkül elindul.

(#92098) eami:
Valószínűleg azért, mert Te már megmókoltad... anélkül elvileg tényleg nem megy. -
VGYke
addikt
Mi lehet a baj win10 alatt egy régi kedvencemmel, Syberia, ezt írja ki:

Tudtok segíteni? -
-
Na megjött a Steam Link meg a Controller. A Controller a Steam indulása után update-elni kezdett, majd soha nem került újra használható állapotba. A monitoron annyit írt, hogy akár 1 percig is eltarthat, na most 15 perc után sem történ semmi. Azóta nem is reagál semmire. Ilyenkor mi van?
-
ooloo
őstag
Órákat áldoztam arra , hogy egyes játékok futtathatóak legyenek Windows 10 alatt , de hiába . Mindent kipróbáltam , amit lehetett... még egy javasasszonyt is hívattam a géphez de neki sem sikerült . Uri Geller is felsült .
Csak Windows 7 alatt voltak hajlandóak futni .A Steam Béta változata ezen is segített.... az eddig makacskodó programok pikk-pakk indulnak Win10 alatt .
Úgyhogy akinek nem megy a Steam Link , vagy nem akar a Windows 10 alatt futni egy játék , annak első lépése legyen a Steam Béta változatra váltás . Szerintem .
-
Urguru
aktív tag
válasz
Anonymus23
üzenetére
Az előbb szedtem ki vele a kártyákat megy rendesen.
-
Anonymus23
veterán
Nektek működik az idlemaster?
Kb egy hete most megint használom, volt vagy 50 játék amit farmoltam, tegnap este egyszer csak leállt, és nem tudott belépni a Steambe a progi, hiába próbáltam belépni (a jelszó jó, meg minden), egyszerűen nem enged be... -
AtHoS
nagyúr
Nem akarok belevau, de ott pont az olvasható a képen, hogy a kapcsolatfelvételnél mellékeljen bizonyítékot, igazolja, hogy valóban Ő a fiók tulajdonosa és nem azt, hogy ha majd később "kérnek valamit".
Szóval arra kellene szvsz. javaslat mivel is tudná jelen helyzetben igazolni, hogy övé az a fiók
-
joe-ker
senior tag
Ma reggel ez fogadott.

Email címemre nem tudok belépni (lehet megszűnt)
Mobil hitelesítés működik.Mivel ez nem a fő acc így csak bundle maradékok vannak ráaktiválva,cd kulcsot nem tudok kézzel foghatót mutatni,nem is tudom milyen kóddal aktiváltam.5€ pénztárca kóddal aktiváltam a piacot 2015 végén de ezt a kódot sem tudom már visszakeresni.
Ilyenkor ki a teendő? -
-
ooloo
őstag
-
eami
Topikgazda
ennél jobban lépésről lépésre nem tudom hogy lehetne. rengeteg féle router van regeteg féle firmwarel.
-
ooloo
őstag
válasz
kriszpontaz
üzenetére
Igen ...
Azon kapcsoltam ki , ami csatlakozik a szolgáltató routeréhez , és amire rá van csatlakoztatva a sz.gép .
Jó lenne , ha lépésről lépésre átvennénk a teendőket . ( Műszaki analfabéta vagyok
)
Persze csak akkor , ha ez nem jelent terhet .Vagy szólok a DIGI szerelőjének , hogy kalibrálja a rendszert ... szerintem pár ezresért szívesen segít ( persze swarz - ban ) .
-
ooloo
őstag
válasz
kriszpontaz
üzenetére
Két router van .
Az egyiken kikapcsoltam a DHCP - t . Azon , ami csatlakozik a sz.géphez .
-
kriszpontaz
veterán
Igen, de még mindig nem tudom hogy hány router van. Ahogy mondták, ha 2, csak az egyik oszthat DHCP-t, mert behülyülnek. A DHCP nélküli (kikapcsolt állapotú) csak switch-ként üzemel. Ez az automatikus port nyitásért felelős, valamint a hálózaton belül az eszközök egymás közti kommunikációja nem biztos hogy működik ha nincs bekapcsolva.
-
C. s.
addikt
válasz
vorosmarti
üzenetére
A visszaélésekre nem is gondoltam, csak ha cserélget az ember, jól jöhetne néha mindkét félnek. De hát ez van.

-
ooloo
őstag
válasz
kriszpontaz
üzenetére
-
C. s.
addikt
válasz
vorosmarti
üzenetére
Kár-kár-kár!
Ezek hasznos dolgok volnának.
Köszi a (gyors) választ! -
C. s.
addikt
Sziasztok!
Három kérdésem van:
1. Lehet-e ellenőrizni valahogy, hogy melyik kulccsal aktiváltam a meglévő játékomat?
2. Aktiválás nélkül megállapítható-e, hogy az adott kulcs melyik játékot adja?
3. Ellenőrizhető-e, hogy egy adott kulcs él-e még vagy már használt? -
eami
Topikgazda
itt egy példa, próbáld meg így beállítani (Steam Link , két router).
router 1 (amibe a net megy WAN porton keresztül, és amin a számítógéped is van):
WAN:
marad ahogy vanLAN:
IP address 192.168.60.1
subnetmask 255.255.255.0
DHCP engedélyezve 192.168.60.2 -től 192.168.60.199-igrouter 2 (amibe a steam link van bedugva):
fontos hogy a router 1ből jövő kábel ne a WAN portra legyen dugva, hanem mondjuk az egyes portra.
WAN:
dynamic ip (nincs más beállítás)LAN:
IP address: 192.168.60.200
subnetmask 255.255.255.0
IGMP proxy enabled (ha van)
DHCP tiltva (!!!) <-- ez fontos, majd az első router osztja az IPt a másik routeren lévő eszközöknek is (egyébként meg csak összeakadnának) -
ooloo
őstag
-
VGYke
addikt
Most nem azért, de ahogyan a

megkapta a magyar szinkront, valami csoda lett. Kár hogy az F5 mentés nem működik. -
ooloo
őstag
Üdv,
Ma érkezett meg a Steam Link , de valami nem stimmel ...
Odáig jutottam , hogy a Steam Link látja a sz.gépet és meg is nevezi , de az szerinte offline . Ami így , ebben a formában nem igaz , mert bekapcsolt állapotban van , és fut rajta a Steam .
Kipróbáltam azt , hogy lekapcsolom a tűzfalat ... nem segített .
A Steam beállításainál frissítettem az otthoni kapcsolódást .... nem segített .
Gondolom a routerrel sem kell semmit kezdeni , mert látja a gépet .
Van még valami ...
idézek.
"Ha nemrég váltottál Windows 10-re, megpróbálhatod frissíteni a PCI illesztőprogramjaidat (Network Interface Controllers).
A legújabb RealTek PCI Express illesztőprogram-szoftver javított néhány hibát a Windows 10-es WOL funkción."Nekem az ASUS honlapján csak az Intel Lan Driver V20.1.2019.0 for Win 10 (WHQL) hozza fel .
Továbbá
"WOL bekapcsolása a Windows-ban
Nyomd meg a Windows billentyűt.
Írd be: eszközkezelő.
Válaszd az „Eszközkezelőt”.
A „Hálózati kártyák” alatt kattints jobb gombbal a hálózati kártyádra, és válaszd a „Tulajdonságokat”.
A „Speciális” fülön keresd meg, és engedélyezd a „Wake on Magic Packet”-et.
Az „Energiagazdálkodás” fülön jelöld be „Az eszköz felébresztheti a számítógépet” lehetőséget, és a kapcsolódó jelölőnégyzeteket."Nekem ezt a „Wake on Magic Packet”-et mint lehetőséget fel sem hozza .
A WOL a BIOS-ban engedélyezve ...
Ötlet ?
Kellemes estét! -
Pedro78
senior tag
Sziasztok!
Castle of illusionhoz hasonló platformer játékot tudnátok nekem ajánlani?
-
ooloo
őstag
válasz
DoItYourself
üzenetére
Szia ,
Egy időben rendeltünk Steam Link-et ...
Nekem most hozta a GLS futár .
-
elithun
őstag
válasz
DrTechnoid
üzenetére
Én soha nem szeretnék olyat látni.

És ban lett belőle vagy megszűnt miután kilőtted az IM-et? -
válasz
elithun
üzenetére
Nekem tegnap jött ez az üzi casual közben és azt hittem szívgörcsöt kapok amikor kidobott és jött a már emlegetett ablak hogy valamilyen process fut aminek nem kéne, erre végig néztem majd láttam hogy csgo futtatása előtt elfelejtettem bezárni a Steam Idle Master-t és az funkciójához illően ott halál nyugodtan idlézett a háttérben. Szokás szerint rányomtam az X-re CS indítás előtt , de nem zárta be csak lerakta a jobb-lenti gyorsindító menübe.
-
bepken
veterán
-
elithun
őstag
Ez viszont nem igazolja a Steam oldalon lévő információkat, ahol ezt úgy mutatják be, mint átmeneti, megszüntethető állapotot.
Ha egyből bannol, akkor azon már a külső program kikapcsolása, gép újraindítása sem fog segíteni, és tulajdonképpen feleslegesen írja ezt a Steam. -
válasz
elithun
üzenetére
Nem, ilyen nincs. Elindítod a játékot, és ha úgy látja, hogy használsz valamit, amivel elvileg csalni lehet, akkor rögtön kapod a VAC bant. Nem fog figyelmeztetni előtte, meg olyat csinálni, hogy nem enged fel a szerverre, de ha leállítod a programot, akkor meg igen. Megnézi, hogy fut e valami gyanús a memóriában, ha igen, VAC bant kapsz.
-
csaba951
veterán
válasz
bepken
üzenetére
Már csak azért sincs, mert a Steam limitálta az egyszerre, egymás után beaktiválható kulcsok számát, biztonsági okokból. Ilyenkor hiába próbálkozol, nem fogja beaktiválni a jó kulcsokat (sem). Óránként 15-20 kulcsnál többel ne nagyon próbálkozz. Meg persze eloszthatod több napra is!

-
bepken
veterán
sziasztok,
van valami relatíve gyors, mókolás mentes módja, hogy egyszerre több (~60 db) kulcsot aktiváljak steamen?

-
Hi.
A telefonomra szoftverfrissítés érkezett, ez hatással lesz a Steam mobile app-ra?
Szükség lesz a helyreállító kódra?
Köszi. -
elithun
őstag
Az lehet az az eset (és a [Prolixus] által idézett Steam bejegyzés is erről szól inkább szerintem) mikor indítod a játékot ÉS már fut a VAC által problémásnak vélt szoftver is (esetünkben az idle, vagy ccleaner) és fel sem enged a szerverre. Ilyenkor gondolom nem bannol, csak nem enged fel míg ki nem kapcsolod a "csalóprogramot".
-
alcsa
senior tag
válasz
elithun
üzenetére
+ (#92016) ollie: Oké, bocsánat, félreértettem.
De így akkor nagy hülyeség, ha bannolnak, mert pl fut a CCleaner.És a másik, akkor miért van egy How can I fix this error? rész, ha: ban-t kapok, mert csaltam, ha nem is (CCleaner), hogy oldja meg ezt a hibát, ha letörlöm/leállítom a programot? (CCleaner)
-
sagem
addikt
btw nagyon egyszerű a dolog, amikor pl. Idlemastert használ az ember ne játsszon Steames játékkal, pláne ne olyannal, ami VAC védelem alatt áll. Kb. ennyi az egész, és akkor nincs gond, de régen erről már beszéltünk ha jól rémlik, meg talán a program faqjában is van erre egy tanács, de ez utóbbit már lehet hogy keverem

-
elithun
őstag
Azért dob ki, mert le vagy tilva róla.
A Steam az idlezés ügyében szürke marad, nem is engedélyezi és nem is tiltja.
Tehát a kártyákat nem veszi el, amiket így szerzel, de a bant sem oldja fel, amit így szerzel.Jelen esetben a VAC bant is úgy képzelem el, hogy csak szerencsétlenül jön ki a felállás, mert, ha VAC szerverrel való kapcsolat közben Steammel kommunikáló szoftvert futtatsz, akkor csalóprogramnak vélheti a rendszer, és osztja a bant is hozzá.
-
Spet
addikt
válasz
[Prolixus]
üzenetére
Hmm...
CCleaner eddig is futott CS:GO mögött háttérben még sem kaptam eddig VAC bant. Lehet, hogy nem írtam be a megfelelő parancssort a cheatekhez?

-
elithun
őstag
válasz
[Prolixus]
üzenetére
Na akkor marad az, hogy amíg fut a progi, addig nem kell VAC-os játékkal játszani.

(Azt mondjuk jó tudni, hogy a Powershell sem jó, ha fut...) -
[Prolixus]
addikt
válasz
shaddy1027
üzenetére
Na akkor megvan a megoldás. Magyarra kell kapcsolni a steam-et és nem lesz fióktörlés és vagyonelkobzás.

-
shaddy1027
tag
válasz
[Prolixus]
üzenetére
Ezért kell az ilyet magyarul olvasni, ott nincs benne!négy

-
alcsa
senior tag
válasz
[Prolixus]
üzenetére
Szoval ez egy hivatalos kozlemenynek is tekintheto, hogy elismerik ezen appok letezeset es nem buntetnek a hasznalatukert
? 
-
[Prolixus]
addikt
Ha már téma volt az Idle Master és a VAc ban:
Disconnected by VAC: You cannot play on secure servers
What typically causes this error?
There are a number of common software conflicts that can cause this error. If you are running any of the following software, please disable it while playing:
CCleaner
Powershell
Sandboxie
Cheat Engine
IObit Start Menu 8
Process Hacker
DLL Injectors
Hypervisors
Steam IdlersEz most került bele. [link]
IMPENDING DOOM!

-
ooloo
őstag
Üdv,
A gépen két operációs rendszer van külön meghajtón . Eredetileg Windows 10 - es op.rendszerre telepítettem a Steam klienst ( rendszerlemez ) . A játékokat viszont nem a rendszerlemezre telepítettem , hanem egy másik meghajtóra . A másik oprendszert elindítva ( Windows 7 ) látom ugyan a K meghajtón a játékokat , de a Steam kliens nem ismeri fel a mappában lévő játékokat . Adható neki elérési útvonal , hogy a K meghajtóról indítsa a játékokat és ne akarja azokat újra telepíteni ?
-
vlaszti
csendes tag
Sziasztok!
Mennyire biztonságos a kinguin.net steam kulcsot vásárolni?Hasonló mint a g2a?
Új hozzászólás Aktív témák
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- Apple iPhone Air Space Black 256 GB Használt, újszerű 100% akku / 7 ciklus 2026. 09.25
- Xiaomi Redmi 14C 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Realme gt neo 2 5g Dobozában tokkal
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3521
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Csak Windows 7 alatt voltak hajlandóak futni .

)
Ezek hasznos dolgok volnának.

?