Hirdetés
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
-
(rögzített hozzászólás)
FIGYELEM!
Hamis játékteszt meghívásokkal is lopják az accountokat, soha ne fogadjátok el ezeket, ha valaki privátban keres meg ilyennel. Még akkor sem, ha ismerős keres!
FIGYELEM!
Most ingyen "ajándék" linkekkel próbálkoznak a csalók! Ha kapsz valakitől privát üzenetben egy linket, amin ingyen ajándékot kínál, ne kattints rá! A link 100%, hogy egy kamu oldalra visz, amivel ellopják a Steam accountodat! Az üzenet ismerőstől is jöhet!
FIGYELEM!
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
FIGYELEM!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jakesz
addikt
Le vannak akciózva a CoD-ok. A CoD 1 drágább, mint a CoD 4.
-
jozsi252
veterán
válasz
polonic
üzenetére
Régen játszottam egy olyannal hogy Trainz Railroad Simulator 2006. Igazából mindig a megállással volt gondom hogy felgyorsultam x sebességre és nagyon lassan tudtam vele megállni. Most valamit vagy rosszul csináltam vagy nemtudom de mindig ezzel volt gondom, aztán felhúztam magam miatta és uninstall, amúgy jó játék volt.
Ellehet vele hülyéskedni, de a másik dolog meg az volt hogy x km/h tábla majd kicsivel utána meg fele annyival lehet menni, hát akkorse tudtam ugyanúgy lelassítani.
-
polonic
félisten
válasz
jozsi252
üzenetére
Ha vonatbuzi vagy, mint én, akkor tudod, mi a jó a játékban.

Ha nem vagy az, akkor nyilván egy dögunalmas valami ez a játék.Egyébként jó a játék. Meg lehet vele ismerni pár külföldi vasúti járművet, állomást ést tájat. Német pályát, amerikai pályát és több angol pályát tartalmaz.
A grafikája olyan, amilyen. Egy ilyen játékhoz tökéletesen megfelel.
Jönni fog szeptember 23-án az új rész, a Railworks 3 - Train Simulator 2012. Ez sok mindenben fog fejlődni, grafikában is. A Railworks 2 tulajok ingyen kapják meg frissítés formájában. -
Amantius
senior tag
válasz
Scholes9
üzenetére
Tulajdonképpen meg. Unalmas lesz egy idő után, hogy az állandóan újratermelődő ellenfelektől autózni sem lehet egy jót (meg már lényegében játszani sem), de addig nagyon jó szórakozás. Én a második "szigetre" átjutottam, de ott már nem bírtam cérnával, hogy már megint ugyan az. Főleg télen jó, amikor az ember melegebb éghajlatra vágyik.
-
Scholes9
nagyúr
FC 2 megér 5 ejrót?

-
jozsi252
veterán
Valahol láttam egy hsz-t amibe volt egy steames link ahol a free játékok vannak, valaki megtenné hogy belinkeli? köszönöm

-
ooloo
őstag
Tegnap telepítettem a LIMBO nevű játékot . Unikum ez a játék és annak a bizonyítéka , hogy nem feltétlenül kell a legjobb grafika a felhőtlen szórakozáshoz . Ez a játék egyszerűen nagyszerű... csak egy hibája van , ami felróható a számlájára , hogy 2 óra alatt végigjátszható .
-
huskydog17
addikt
válasz
huskydog17
üzenetére
Elnézést a felesleges hsz.-ért, ugyanis megoldódott a probléma! Mindössze újra kellett indítani a steam klienst.
-
huskydog17
addikt
Helló!
Ma kaptam ajándékba a FarCry 2-t a leárazás alkalmával (egy kolléga megvette nekem). Miután megkaptam, letöltötte a kliens, el is indult a játék a telepítés végeztével, de amikor elindítottam az új játékot, a töltő képernyőről kidobott az asztalra, vagyis kilépett a játékból és nem tudom már elindítani, mivel azt írja, hogy ez a játék jelenleg nem elérhető. Ezt írja annak ellenére, hogy egy perccel ezelőtt elindította, igaz csak a menüig jutottam. Én rontottam el valamit? Mi az, hogy nem elérhető, akkor a menüig azelőtt miért lépett be? A másik, hogy a játéklistában a címnél kiírja, hogy a frissítés leállítva, de nem is megy tovább.
-
jozsi252
veterán
válasz
ittakary
üzenetére
Teljes mértékben egyetértek

A heti egyszer kisebb vásárlás. ( fehérnemű.. stb ) akkor esténként elmenni ide oda, hétvégén buli meg mozi, kész vagyon, főleg ha a csaj tipikus plázacica aki ott éli az életét, akkor a ráköltött pénzből kijön egy Area-51 ALX is

De erre szokták mondani hogy nem a bankártyád szo.ja

-
FZoleee
tag
És itt van egy új f2p játék is: Puzzle Pirates
Nem mondanám, hogy játszani fogok vele
-
Serpiko
addikt
Napi ajánlat: The Next BIG Thing -50 % 14,99 Euro
-
FrezeR
senior tag
Sziasztok
Ha vettem egy olyan játékot ami már aktiválva lett steamen akkor van e arra mód, hogy a saját fiókomba regisztráljam át? Tehát az én e-mailemmel és jelszavammal tudnék belépni a telepítés előtt nem a másikkal amire már regizve volt.
-
olly
aktív tag
ennyire nem fogyott a Serious Sam Double D ?
már -20% 6.5€ -
Már csak egy Red Orchestra guest pass maradt.
-
Van még egy Killing Floor meg két Red Orchestra (első rész!) guest pass-om, ha valakit érdekelnek.
-
danih
veterán
válasz
cskamacska
üzenetére
Oroszországban vett, dobozos verzió aktiválásáról van szó, nem a steam-ben való vásárlásról. Nyelv: úgy láttam csak a black ops-szal volt kis hax, egyébként pedig region free lesz akti után, szóval választható bármely nyelv (nem mintha gond lenne az orosz).
-
cskamacska
addikt
Ha jóhiszeműen jársz el, azaz bebútolod ruszkiországban a sztímet, ott az minden gond nélkül ruszki árakkal üdvözöl a magyar fiókoddal is, és minden gond nélkül simán enged fizetni, akkor semmi gond, ha később nem tetszik nekik, akkor tehet Mr Newell egy szívességet. ^.^
De pont emiatt azért nem árt valami, amivel tudod igazolni az ott tartózkodásod.(repjegy, hotel számla, közös kép Putyin bácsival a kupiban
)
Azért tegyük hozzá, az ultra olcsó árhoz általában cirill betűs orosz szöveg jár(angolt bezony haxolni kell, ha egyáltalán lehet), szóval csak akkor érdemes, ha ez nem gond.
-
danih
veterán
-
olly
aktív tag
[link]
Serious Sam Double D -
olly
aktív tag
The Polynomial - Space of the music napi ajánlat -75% 1.75€
-
7
addikt
Ezt nemrég (kb. egy órája) akciózták le 70%-kal. Lehet, hogy ez lesz a daily deal?
-
A Steamworks-ös játékok listája.
Azokat a játékokat, melyek mellé oda van írva, hogy only Steam version, nem kell regisztrálni Steam-en, ill. többnyire nem is lehet, a többit viszont kötelező.
-
A Steam-es játékok listája a GreenManGaming-en.
-
olly
aktív tag
Van 2db Killing Floor belépőm
ha kell valakinek írjon1db lefoglalva "jegelve"
-
Serpiko
addikt
válasz
intercooler
üzenetére
Köszönöm!
Gondolom van Border topik ott érdeklödj.
[link] -
intercooler
őstag
Látom vége a border akciónak, de aki akarta már úgy is megvette

Jut eszembe nincs valahol 1 játékos lista? Ahogy néztem itt is vannak páran.
(#8015) Serpiko Grat hozzá

-
Hatalmasak vagytok srácok, minden tiszteletem a tiétek
Az egyik legjobb embert választottátok 
-
Scholes9
nagyúr
Riszpekt

-
olly
aktív tag
tádádádám
Numen: Contest of Heroes -75% 2.50€ -
BandiHUN
veterán
free játék stat:
Crimecraft: BLEEDOUT
2.3 hrs / 2.3 hrs
Csak azt nem írja a steam,hogy eddig kellett várnom,mire bejutottam
Jó statja esz a játéknak,meg kell hagyni.
Viszont a gém kellemes csalódás az Alliance Of Valliant Arms után,hiába free,de el lehet vele játszadozni,először 5m után haraptam fűbe,10 perc múlva már ment tripla kill ilyen lvl38-asok ellen lvl1-es kezdőként,alap cuccal
Egyébként ez alapján nem kell pénzt költeni rá,ha az alap puskával így lehet ölni,van láthatatlanság,vetődve gurulás és egész szép is.
Egyébként nem csak multi,van single módja,mindenféle feladatokat,stb.lehet kapni,missziókat csinálni.Gépet se eszik különösebben... -
Foglaljuk össze, hogy valószínűleg mely kiadók fognak ezentúl többnyire Steam exkluzív játékokat megjelentetni PC-n:
Ubisoft: R.U.S.E., Call of Juarez The Cartel, MM Clash of Heroes, MM Heroes VI
Bethesda/ID Soft: Fallout New Vegas, Brink, Rage, Skyrim
2K Games: Civilization 5, Mafia II, Duke Nukem Forever, Borderlands 2
THQ: Metro 2033, Darksiders, DoW II Retribution, Homefront, Red Faction Armageddon, Space Marine, Saints Row The Third
Square Enix: Supreme Commander II, Just Cause 2, Kane & Lynch 2, Lara Croft GoL, Dungeon Siege III, Deus Ex Human Revolution
Warner Bros Games: FEAR 2, FEAR 3, Bastion, The Lord of the Rings: War in the North
SEGA: Aliens Vs Predator, Napoleon Total War, Empire Total War, Total War: Shogun 2, Renegade Ops
Valve
-
hoffman_
nagyúr
Már több mint egye hete vívok a steamsupporttal. Szerintük sima GOTY verzióm van, nem a Deluxe, ezért nincsenek meg a DLC-k. Viszont kollega biztos, hogy Deluxe-ot fizetett nekem, illetve ez van az accomban. Ezt linkeltem is nekik, de azt mondják nem bizonyít semmit, nekem GOTY van. Kezdem felhúzni magam, ilyenkor mi a rákot lehet csinálni velük?
Ezt válaszolták:
Hello Abel,
As stated previously, you do not own the Deluxe version of this title. The Steam Store prevents purchasing of the Deluxe GOTY version if you own the normal GOTY version.
The correct addon files for the version that you own are already downloaded and applied to this game.
Kicsit úgy érzem, hogy sántít a dolog.
-
kisfer
aktív tag
Üdv.
Vki nem vettem meg giftként a Metro 2033-játékot, mert láttam hogy akciós de nem voltam gépközelben és mire gépemhez jutottam már nem volt akciós?
-
JSaN
addikt
A kod valoban nem allando inkabb arra kel csak figyelni. Hogy mikor elkuldi a kodot, addig a guard ablak ne legyen becsukva. Mert uj kodot genral es kuld el, ez altalaban freemail/citromail-nal zavaro. Ahol neha 10 perceket is kell varni mig elkuldi a kodot, es ugye addig nyitva kell hagyni az ablakot.
Új hozzászólás Aktív témák
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Gaming notebook topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- SSD kibeszélő
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Bluetooth hangszórók
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
- LG 27UL500P-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Eladó Nvidia GTX 650 1GB videokártya
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad WUXGA IPS Touch i5.1135G7 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Apple iPhone 14 Pro 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Magamtól akarok rájönni. Már azzal is sokat elárultál, hogy a játék vége felé járok.

Na de beszéljünk a steamről inkább.

Holnap kezdődik neki a suli megy a koleszba és akkor nyugodtan tudok végre játszani a borderel.

, na jó játékot, ne csak a fórumot nézegesd

eami