Hirdetés
- iPhone topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Google Pixel topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Magisk
- Megyünk a CES-re! Mi várható?
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
-
Mobilarena
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
-
(rögzített hozzászólás)
FIGYELEM!
Hamis játékteszt meghívásokkal is lopják az accountokat, soha ne fogadjátok el ezeket, ha valaki privátban keres meg ilyennel. Még akkor sem, ha ismerős keres!
FIGYELEM!
Most ingyen "ajándék" linkekkel próbálkoznak a csalók! Ha kapsz valakitől privát üzenetben egy linket, amin ingyen ajándékot kínál, ne kattints rá! A link 100%, hogy egy kamu oldalra visz, amivel ellopják a Steam accountodat! Az üzenet ismerőstől is jöhet!
FIGYELEM!
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
FIGYELEM!
Új hozzászólás Aktív témák
-
DeFranco
nagyúr
válasz
üzenetére
@Cheesus: konteózni attól még lehet

amúgy meg a steambox egyre inkább úgy tűnik nekem, hogy kb. egy plecsni lesz. Meg lesz adva egy konfig, ami azt teljesíti, az egy steambox, ami nem, az meg semi-steambox, ugyanúgy használható, csak nincs rá "garancia" hogy 100%-ban kompatibilis lesz.
Most ezt a plecsnit persze képletesen értem, lehet hogy adott márkanév alatt adott gyártók által összedobott márkakonfig lesz, csak érzékeltetem, hogy amúgy boltban kapható alkatrészekből is összerakható lesz ugyanaz. Szerintem.
-
Cheesus
senior tag
-
-
DeFranco
nagyúr
-
Qmi
tag
Sziasztok. Ez az oldal megbízható? És innen véve megeszi a Steam rendesen a kódot? Köszönet.
-
maroskah
aktív tag
Köszi
És bocsi, hogy figyelmetlen voltam, csak órán vagyok ezért nem figyeltem a többi hsz-t. 
-
maroskah
aktív tag
A 2013-as Train Simulator nektek is átváltozott 2014-re?
-
sagem
addikt
khm, tudtommal a játékba integrálni kell a dobásért felelős megfelelő steam framet, ami gyerekjáték a legtöbb fejlesztő szerint, de ha nincs benne a játékban, akkor a kliens sem tud dobni kártyát, merthogy mire, meg hogy..
Ha nincs ott a kitűzőknél a játék, az azt jelenti, hogy nem érzékeli a kártyák jelenlétét valamilyen okból, ez valamilyen hiányosság, lehet h a frame nincs a helyén, lehet, hogy a képek, de valami mindenképpen hiányzik
Szerintem a Steam akkor ludas, ha csuklik a rendszer, s elfelejt kártyákat dobálni, ez is sokszor megesik, de most valszeg a játék problémás. Mondjuk elnézve a fórumokat amennyi bugözön rájuk zúdult rövid idő alatt, valszeg a kártyás dolog a legkisebb bajuk a fejlesztőknek
A legtöbb kártyás játék egyből megjelenik a kitűzőknél..sőt nekem nem is volt még olyan ami csúszott, legalábbis nem ennyit. -
A kártyás rendszernek pont nincs köze a játékhoz. A Steam kliens figyeli, hogy mi fut, jogosult vagy e kártyákra, és dobja, amikor eljön az ideje. A játék fejlesztőjének annyi dolga van csak, hogy a Steam rendszerébe feltölti a kártyákhoz tartozó resource fájlokat (képek és szövegek).
-
sagem
addikt
A train 2013 nem volt kártyás, nem adhatott kártyát..
A 2014 kártyás az adatlapja szerint, a kitűzőknél még nincs, ergo most még biztos nem dob kártyát, majd jön hozzá frissítés (vagy a játékot frissítik, hogy dobjon kártyát vagy az adatlapot, hogy nem kártyás)@BigBlue69: Igen, ez nekem is eszembe jutott, de a kitűzőknél akkor is mutatnia kellene ha vásárlás után dob
Szóval frissítésre kell várni
-
Mate
nagyúr
Egyik ismerősöm azt mondja, hogy a Train simulator 2013 kártyás volt és neki adott is. Bár nekem megolt a játék, kitűzőknél nem jelezte, hogy kártyás.
A 2014 már biztosan kártyás, de ezt se jelzi ott.
Amit szintén nem értek ,vagy tudok, hogy a 2013 is külön adott kártyát és a 2014 is?
-
Mate
nagyúr
Szerintem nekem a 98-as verziót rakta fel. Legalábbis grafikát elnézve
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Amúgy nincs valami extra könnyű fokozat? Valami MÁV-os kiegészítő, ahol nem számít a menetidő, hogy hova mész, mit csinálsz?

Elkezdtem menni a semmibe egy kis vonattal. Legalább 3 percig bírtam, mielőtt bealudtam volna

-
bul07
nagyúr
Nekem van egy fiókom pár játékkal, 4-es ranggal és egy boostert már hullot oda is, méghozzá 0.8eurós
-
sagem
addikt
Heh, kijött a Train sim 14, aki megvette 0,75 centért az ugye ingyen megkapja az egyébként 42 euróba kerülő játékot, ami ráadásul kártyás, így még azt a 0,75 centet is visszakapja az ember..azért ez kemény

-
válasz
-secret-
üzenetére
Booster akkor esik egy adott játékból, amikor valaki egy kitűzőt készít ugyanahhoz a játékhoz. Ez a booster automatikusan kisorsolódik azok között, akiknek már az összes kártyájuk kiesett abból a játékból, de olyan módon, hogy a magasabb Steam szintűek nagyobb eséllyel kapják.
Vagyis, ha senki sem csinál kitűzőt egy adott játékhoz, akkor soha nem lesz ahhoz booster.
-
ayo
veterán
Omikon The Nomad Soul elerheto a steamen, kivancsi lennek a mostani generacio hany percig birna vele jatszani
anno se volt egy konnyu jatek -
-
Mate
nagyúr
Az xp-t ha megkaptad, nem veszik el szerintem.
Viszont ha visszaállítod a profilt, lehet nem kapod meg a cuccot. Továbbá, bár ebben sem vagyok biztos nem igen lehet majd teszteket írogatni róla stb. Gondolom belerakják a feltételek közé ezt is

Meg ha jól tudom 300 Db-ot adnak összesen a világ minden pontján, úgyhogy eszméletlen kicsi az esélye, hogy kapjál, de még az is, hogy magyar kapjon. -
public-on kell maradni, hogy megmaradjon badge/jelentkezés? tesztelni, annyira nem akarnék, mert nem hiszem, hogy lenne elég időm rá akkortájt mikor küldik ezt, de az xp kéne. (meg azért növelni akarnám az esélyét, hogy a környezetünkbe is jusson egy, pl. lehessen róla ph teszt...)
viszont nem akarok public maradni.
-
s mennyi a max szint amúgy a profilnak?
-
sagem
addikt
válasz
-secret-
üzenetére
Ha kapsz boostert arról értesítést kapsz (mint amikor kártya esik) de egyébként ugyanoda kerül ahová a kártyák, a Steam raktáradba. A kártyákról tudsz olvasni bővebben, a topicinfóban találod a linket
A booster egyébként 3 db kártyát ad neked ha kibontod, amiben lehet ezüst is vagy el is adhatod.szerk: megelőztek

-
KubanitoS
veterán
Köszi, akkor nem vesztettem sokat.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
munky
őstag
válasz
KubanitoS
üzenetére
Főleg csak e-penis növelésre jó. Ja és minden 10. szint után némileg nő az esélyed arra, hogy Booster pack landoljon nálad. De ezt is úgy kell elképzelni, hogy az 50. szint körül van dupla akkora esélyed mint egy "átlag" felhasználónak és így is valószínűleg csekély százalékokról beszélhetünk...
-
KubanitoS
veterán
Amúgy ezeknek az XP-knek az e-penis növelésen kívül van értelme?
-
BigBlue69
őstag
Szivesen Segitek, ha valakinek nagyon nem megy.
-
törölt tag
-
eami
Topikgazda
csak arra lennék kíváncsi hogy az a sok ember akinek most sincs controllere az miért teper ennyire... azt a gépet elsősorban controllerrel lehet majd használni. Bezzeg eddig rengetegen fikázták hogy mekkora sz*r már controllerrel tolni bármit is, de most hogy ingyé lehet valamit kapni rögtön rámozdult mindenki.
-
válasz
Kareszovics
üzenetére
felvettelek

-
Kareszovics
addikt
Akinek segítség engem bárki felvehet, csak linkelj egy PH adatlapot.
Üdv!

-
'indítsd el a játékot gamepaddal big pic módban' itt mit csináljak? elindítottam de nem adta meg azt a szart..
-
maross
nagyúr
válasz
SenorGrande
üzenetére
koszi!
-
Arkennys
addikt
ezt a kitűzőt hogy is lehet beszerezni? mit kell átállítani hozzá?

-
Mate
nagyúr
Hát én hiába nyomok bárhova, bármivel nem jön elő ilyen. Múltkor nagy nehezen találtam becenév lehetőséget, de már azt se találom.Megvan! Köszönöm!

Na kész is
De hogy lehet beállítani, hogy simán barátok fül alatt is csoportosítva legyen és ne csak barátlista megnézésé-nél? -
maross
nagyúr
hol lehet a desura kodoknal megnezni, hogy esetleg adott e mar steamet? nem talalom

-
Mate
nagyúr
Steam-en nem lehet a barátokat valahogy csoportosítani vagy megnevezni? 1-2 embert már azt se tudom kicsoda, mert nevet változtatnak

-
Ghostface
senior tag
Sziasztok!
Páran esetleg engem is felvehetnétek ismerősnek hogy meglegyen a 10 nekem is.
Steam profil
Köszönöm! -
fuwiradis
aktív tag
páran engem is felvehetnének barátjuknak. nem kitűző miatt, azokra nem hajtok. de lehetne egynél több barátom is steamen. ezen a néven lehet ott is megtalálni. esetleg egy ph fórum nicket is megköszönnék egyúttal, hogy tudjak embereket beazonosítani. köszi

-
Jofi81
őstag
Megvan a megoldás, ha valakinek gondja akadt a kérdőív kitöltésével: a State mezőbe írjátok be, hogy N/A.
Új hozzászólás Aktív témák
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- Új, felbontott Kingston FURY 24GB (1 modul) Renegade DDR5 8000MHz CL38 KF580C38RW-24 - 24 hó gari
- Honor 90 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Motorola Moto G72 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Xiaomi 13T 256GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Új könyv: A szamuráj erényei Kicune - Itó könyve
- Lenovo 14 Thinkbook 2in1 Yoga FHD IPS Touch i7-1165G7 16GB 512GB Intel IrisXE AktívToll W11 Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3631,94% Akkumulátor
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing - Xiaomi 14T Pro Titan Gray Vékony, prémium kivitel, nagy kijelző 12/512
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

De korábban azt írták a fejlesztők, hogy nekik is bele kell tenni, ezért volt (vagy rosszul emlékszem s nem is volt
) frissítés is az olyan játékokhoz amik később lettek kártyásak.