Hirdetés
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bemutatkozott a Realme 16 Pro széria
- iPhone topik
- CES 2026: Látható gyűrődés nélküli hajlítható kijelzőt hozott a Samsung
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Tízezres aksit tuszkolt a Honor a Power 2-be
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
-
(rögzített hozzászólás)
FIGYELEM!
Hamis játékteszt meghívásokkal is lopják az accountokat, soha ne fogadjátok el ezeket, ha valaki privátban keres meg ilyennel. Még akkor sem, ha ismerős keres!
FIGYELEM!
Most ingyen "ajándék" linkekkel próbálkoznak a csalók! Ha kapsz valakitől privát üzenetben egy linket, amin ingyen ajándékot kínál, ne kattints rá! A link 100%, hogy egy kamu oldalra visz, amivel ellopják a Steam accountodat! Az üzenet ismerőstől is jöhet!
FIGYELEM!
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
FIGYELEM!
Új hozzászólás Aktív témák
-
warcat
veterán
Napi akciókból a Dark souls 5.99 usd, a Don't Starve 5.09 Amazonon.
-
Ryder62
őstag
Annyira nem is akarok vásárolni. 5-6 játék várja hogy kijátsszam, köztük Skyrim LE.
Mire ezekkel végzek addigra jövő karácsony lesz. Nem szeretek játékokat felhalmozni.
Itt jópélda erre a Skyrim LE. Nyáron megvettem 23-ért most meg 17 volt. És még a közelében sem vagyok hogy elkezdjem.
-
Arkennys
addikt
besz*rok
van helsing -66. DLCK? hápersze minek árazzuk azokat is le a parasztnak?
Csak azokért meg NEM fogok megvenni egy helsing complete et, hogy elvesszen a játék maga belőle... -
warcat
veterán
válasz
MrTwister
üzenetére
Hehe 20 euró na persze,annyiért megveszed cdgalaxisban már...
Tessék : [Might & Magic Heroes VI: Complete Edition] 9.99 USD -
MrTwister
őstag
Heroes 6 Complete Edition 20 Eurós steames ajánlatánál tud valaki jobbat? Ha nem akkor Hétfőn legkésőbb Kedden megveszem.
-
Behalt az SG!

-
Ryder62
őstag
Elég semmilyen ez az őszi vásár. (számomra, mert csak stalker cs meg witcher 2 van listán)
-
marcusa
addikt
Olyan kontrollerrel jól játszható játékot, mint a Brothers: A Tale of Two Sons tudtok esetleg ajánlani? Van egyáltalán még hasonló?

-
cellpeti
nagyúr
üdv
GTA IV megvan steamen, de nem akar indulni. Kéri a Social Club a belépést, nekem nincsen ilyenem, ott van alul, hogy Play(offline), de nem történik semmi. ÖTlet?
-
Jézusom. Gyerekek eléggé elmebeteg lehetett, aki ezt a Stanley Parable-t kitalálta. A fejem is megfájdult már tőle

-
Chiller
őstag
Rohadt steamtrades is pont most nem megy, az autumn sale alatt...

-
Csapoati
nagyúr
válasz
TazLeacher
üzenetére
Ez a lényeg, hogy innen nem lehet aktiválni.
-
Qmi
tag
Legalacsonyabb ár Ever? : Skyrim
-
szami777
addikt
Belépek steambe és kb 30 játékomra egyszerre beadja h frissíteni kell és nem is ilyen 20 megákat hanem több gigát...mi lehet a baj?
reggel minden oké volt azóta semmit se csináltam. -
KRi2
aktív tag
Igen jogos amiket mondasz.
Csak próbáltam egy kicsit konspirálni. Ha a steam helyében lennék, és fájna a sok orosz üzletember miatt kiesett profit, akkor nem-e blokkolnám pl a ST hozzáférését az adatbázisunkhoz a nagy akciók ideje alatt? (nemtudom a ST-en hány százeléka folyik eme sefteknek)
Közben sikerült belépni is, csak lassú. -
Woodslave
félisten
az miért lehet, hogy a wishlistben a játékok árai dollárban vannak (teljesen más amúgy is mint az aktuális akciós ár) de az áruházi linken már euro és a tényleges ár.

-
zseko
veterán
MDK végre kapott leárazást be is húztam

Rocksmith lenne még jó csak az baromi drága... -
a legtöbb steam-hez kapcsolódó oldal bekakált a terhelés miatt*. érdekes, hogy pont maga a steam elég jól bírta eddig a rohamot.
* hiszen ilyenkor megnő a felajánlások száma, az árváltozást követő oldalaknak rohadt sok mindent kéne hirtelen frissíteni, közben meg tízszer annyian akarják megnézni, hogy volt-e már olcsóbb egy-egy akciós játék.
nagyon valószínű, hogy ugyanez lesz karácsonykor is. teljesen érthető. (és szerintem elfogadható is.)
-
KRi2
aktív tag
Csak nekem ment el pont tegnap javításra a steamtrades+steamgifts, csak nekem nem küldi el a bejelentkezéshez szükséges megerősítést, csak nekem gyanus hogy karácsonykor is pont elfog menni e két oldal?
-
Agyzuzo
addikt
válasz
DeFranco
üzenetére
Marossbánál lehet megkapod 3 eur-ért...

Amúgy Dear Esther és Anna ilyesmi. Kicsit többet vártam tőle, mert szerintem a történet "csattanója" nem olyan nagy szám, de amíg tartott kellemesen elszórakoztam vele. De tényleg nem horror, habár annak tűnhet, de aki ijesztgetést vár az ne ezzel játsszon.
-
-
pityeszka
őstag
Bioshock Infinite -66%-ra van esély szerintetek?
-
Csapoati
nagyúr
Hopp, a Gone Home -75%-ot kapott villamban, be is huztam. Csak jot hallottam rola, bar rovidke.
-
maross
nagyúr
bf4 akcio? elfelejtodott, vagy rossz volt az 1ora 10perc-es megmondas?
-
ayo
veterán
válasz
FollowTheORI
üzenetére
nem, mivel ez pont aza res amire tudnak hivatkozni. betudsz lepni a fiokodba forever, de hogy a kulcsok jok lesznek nemtom hany napig azt mar nem tudjak biztostani mivel az nem toluk fugg. ettol fuggetlen azok is forever csak hat nyilvan vedeni kell magukat is mert gondolom nem minden kulcsra tudnak forevert igerni.
de lehet te is igy gondolod csak en mar nem gondolok semmit

-
Igen, de a kulcsok/bundle-k a "profilodról" (ami amugy csak egy bundle link gyűjtemény kb adott emailcím alatt) érhetőek el és nem hinném törlődnének.
FAQ-ban is az van hogy viszik tovább, kivéve az IG1 korszakot.Tehát számomra ez logikusan azt jelenti a kulcsos/bundle-s oldalakat eléred a "profiloddal" együtt amíg oldal az oldal. Vagy szerinted nem?

Az más kérdés hogy a kulcsok utána működnek é vagy sem.
-
ayo
veterán
válasz
FollowTheORI
üzenetére
azert ez igy nem korrekt: az elso mondat a profilodra vonatkozik. a masodik a vasarolt jatekok kulcsara.
-
"Your profile page will be available to you FOREVER as long as indiegala.com website will exists."
Tehát amíg az oldal elérhető.

De:
"PLEASE ACTIVATE YOUR KEYS AS SOON AS POSSIBLE!
Our support ends 60 days after purchase."Tehát 60 nap után ha mégis probléma van velük nem segítenek elvileg.
-
Qmi
tag
Nem tudja valak, hogy indiegala.com -on vett kulcsok meddig felhasználhatók?
-
bads1
aktív tag
Üdv
Az érdekelne hogy megvettem a Skyrim LE-t, de a játéklistában csak simaként látja és a store-ban is a sima 7,5€-s változatnál mutatja hogy You already own this game.. most akkor mi van?
Arkennys: ahamm, már látom, köszi!

-Zeratul-: így már látom, csak fura volt hogy a listában nem LE-ként szerepel
-
-
bladegery
senior tag
válasz
Hunbeast87
üzenetére
most pint akcios, gyorsan visszahozza az arat a droppokbol,
-
Hunbeast87
senior tag
-
warcat
veterán
válasz
Hunbeast87
üzenetére
Nade miért érdekel ez téged? egyébként lehet,én is adtam el 250 euróért virtuális cipöt diablo 3 Rmahban.
Persze lehet,hogy csak pénzt mozgat valaki. -
cor
őstag
válasz
Wizard of Oz
üzenetére
akkor jól láttam még nemrég.. dec 1.-ig 66% volt mikor néztem
erre most dec.3. s 40%
nem küldözgetnek már emailt ha akciós a kívánságlistám egyik eleme

-
válasz
Hunbeast87
üzenetére
Elég ritka a sárkány manapság...
Amúgy szerintetek Antichamber és Skyrim, Dishonored és Oblivion várható a nagy karácsonyi leárazáskor is, ugyanennyivel, vagy többel, mert akkor megvárom?
-
Hunbeast87
senior tag
Sziasztok!
Steam piacot nézegetve felötlött bennem egy kérdés: Egyes itemek miért ilyen drágák azon kívül, hogy ritkák? Komolyan egyesek kiadnak azért pl 100 eurót, hogy egy ultra ritka kalapban szaladgáljanak TF2-ben vagy egy speckó fegyverrel tolják CS: GO-t? Vagy pl mire jó DOTA 2-ben egy 110 eurót érő Sárkánykarom Kampó? -
-
MoRT2195
tag
Azt hiszem meggyőztetek, főleg, hogy nem 5000ft, hanem inkább 4000ft.
Én véletlenül azt az összeget néztem amennyit spórolok (16,37euró) ezzel a csomaggal. De így még jobb. 
-
Mi ez a sale...
-
Woodslave
félisten
mondjuk a wishlistem nagy része akciós, bár nagy része volt már olcsóbb. Stalkeren agyalok kicsit.. 5 euró a lélektani határom annál többet nem költök

-
Chiller
őstag
válasz
Wizard of Oz
üzenetére
Már UK-ban is JELENTŐSEN jobb árak vannak, mint nálunk.... rohadt steam...
skyrim 3.7font, dishonored GOTY 5 font.....Rohadt steam, rohadt valve

-
BigBlue69
őstag
Gyengék vagytok!!!
Már első nap készen vagytok.. mi lesz később?
-
Cheesus
senior tag
válasz
tupacamaru
üzenetére
Hát nálam most a Skyrim LE meg a Dishonored Goty van terítéken Sale szempontjából, de ha lesz valami jó szóljatok
(bár aztán kinek mi a jó) -
Új hozzászólás Aktív témák
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- Motorola Razr 50 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Seagate Desktop SSHD 2TB 3,5" - ST2000DX001 45-80%
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3121
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 15 2025 M4 16GB 256GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 Pro 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

van helsing -66. DLCK? hápersze minek árazzuk azokat is le a parasztnak?