Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Két új Poco C-széria mobil érkezett
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 17 - alap
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
-
Mobilarena
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
-
(rögzített hozzászólás)
FIGYELEM!
Hamis játékteszt meghívásokkal is lopják az accountokat, soha ne fogadjátok el ezeket, ha valaki privátban keres meg ilyennel. Még akkor sem, ha ismerős keres!
FIGYELEM!
Most ingyen "ajándék" linkekkel próbálkoznak a csalók! Ha kapsz valakitől privát üzenetben egy linket, amin ingyen ajándékot kínál, ne kattints rá! A link 100%, hogy egy kamu oldalra visz, amivel ellopják a Steam accountodat! Az üzenet ismerőstől is jöhet!
FIGYELEM!
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
FIGYELEM!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BioNiCMaN
addikt
válasz
shaddy1027
üzenetére
Lehetőség szerint, inkább cseréld a kártyát.

-
Źşë'
addikt
válasz
warcat
üzenetére
nekem is kb 4€-m fogyott
Far Crytól többet vártam (vagyis akciótól), ubisoft kezd átmenni activisionbe
Far Cry-ból egy deluxöt azaz goldot vennék, de az picit elborult árkategória, éppúgy mint megjelenéskor - picit túlárazottnak érzem - a 3. részt "előrendeltem" nem is bántam meg, 4 is elő lett volna rendelve, de mikor megláttam az árat... és még picivel több mint 1év után is drága szvsz -
Lehet hülye kérdés, de az idle masternér telepíteni kell a játékokat? Anélkül feltűnő lenne, hogy telik a játékidő, de telepítve nincs.
-
warcat
veterán
válasz
djculture
üzenetére
Na meg Squeenix title,aki nagy rajongó,meg azonnal játszana vele annak oké,de egyébként meg már egy-másfél hónap után le lesz árazva,húsvéti vásáron lazán -50% lesz.
Egyébként kártyapénzből nekem egy Darkest Dungeon lett és ki is fújt a vásár,nem volt nagy szám és még a nuuvem se dobta fel most a dolgot,vagy nem árulják ami érdekel,vagy ott is rácsattant a hatvanhat féle zár és korlátozás.
-
zseko
veterán
válasz
DrTechnoid
üzenetére
Ha nem várnám a TR-t akkor talán megvenném, de ez eldöntötte
Majd a következő akciónál. TR-hez most farmolom ki a kártyákat hogy olcsósítsam, számításom szerint akár még 10€ is összejöhet 
-
-
vorosmarti
senior tag
válasz
Joci93
üzenetére
Az Infestation Survivor Stories (korábban WarZ) az egyik legrégibb játék túlélő kategóriában, és egyúttal az egyik legalacsonyabban értékelt is, ami a steam-es értékeléseket illeti. Mindezek ellenére sztem sokkal színesebb mint a DayZ, egy kicsit kevesebb a gépigénye, és a vmivel egyszerűbb játékmechanika miatt nekem sokkal jobban bejött.
Nagyon izgalmas PVP-zni vele, bár sajnos nagyon sok a csaló, erről youtube-on sokat lehet informálódni. A szerverek üzemeltetése kapcsán nem állnak a helyzet magaslatán, míg játszottam, sajnos hetente előfordult, hogy kritikus helyzetben eldobta a kapcsolatot, és újra kellett kapcsolódni. Hosszú, akár 2-3 perces kapcsolódási idő jellemzi. A grafikája nem mondható szépnek, de mindezek ellenére van a játékban vmi, ami a versenytársakkal szemben, számomra sokkal vonzóbbá tette, mintegy 160 játékóra erejéig. Ha nagyon hasonlót akarsz kipróbálni, azt megteheted ingyen is: Aftermath
Ez a WarZ kicsit feltunningolt változata más térképen, picit jobb grafika, hasonló gépigény, és több craft-olási lehetőséggel. És persze a play2free minden hátrányával együtt
Ha ezt kipróbálod és nem tetszik, akkor ne vegyél Infestation-t. -
Sirandrish
legenda

-
zseko
veterán
válasz
Corsair90
üzenetére
Az epenis növelésen kívül?
Lehet belőle pár centet összeszedni (jellemzően 0.05 - 0.07 darabja), csinálhatsz kitűzőt ami a szintedet növeli (és magasabb szintnél nagyobb esély van rá hogy kapsz +kártyákat amiket szintén el lehet adni), átválthatod őket drágakővé amikért kártyát kaphatsz (amiket szintén át lehet alakítani drágakővé vagy eladni, stb-stb
).
Ám ezek a Holiday Sale 2015 kártyák január 4.-én eltűnnek, tehát addig vagy eladni kell, vagy kitűzőt csinálni belőlük. -
zseko
veterán
válasz
Mtbsrác
üzenetére
Szerintem kevesen használnak linuxot steammel, ezért nem kaptál választ. Igaz én is kipróbáltam a kettő kombinációját, de nem szoktam beszélgetni közben (sem mikrofonom sem kamerám nincs, nem is hiányzik), így én sem tudom a választ. Inkább egy linuxos fórumban érdemesebb kérdezni szerintem, vagy akár az ubuntu.hu-n.
-
Corsair90
tag
Sziasztok.
Szeretnék segítséget kérni tőletek. Még pedig azt szeretném megtudni, ha kigyűjtök minden holiday sale 2015 kártyát, akkor mit lehet kezdeni velük, milyen lehetőségeim vannak?
Milyen előnyökkel jár, mit kapok cserébe a kártyákért, milyen hatással van a profilomra, stb... -
zseko
veterán
válasz
errorcode06
üzenetére
Láttam, de már megvan az összes Tomb Raider és Lara Croft játék a multis dlc-k kivételével (mivel multi nem nagyon izgat). Az újabb részei dobozosan is

-
[Prolixus]
addikt
Dob az 2 órán belül. Van amikor több játék is. Persze elvileg nem kellene neki. Az utóbbi 1-2 hónapban nekem amúgy teljesen hülyén működött az idle maser, volt amikor ilyen kínja volt, volt amikor olyan. A programban viszont nem változott semmi. Szóval azt hiszem a steam oldalán volt a hiba forrása ezekben az esetekben.
-
eami
Topikgazda
válasz
laceszgamer
üzenetére
csak hogy 2 órán belül nem fog neked semmi sem dobni kártyát már jó ideje

-
zseko
veterán
Hiányoltuk a Far Cry 4 leárazását, hát most megkaptuk
Meg is venném, ám a Tomb Raider prioritásilag előrébb van nálam és ha valóban jön januárban akkor arra költök inkább. Na meg amúgy sem szoktam 75%-nál kisebb kedvezménynél vásárolni... 
-
eami
Topikgazda
válasz
nonsen5e
üzenetére
minden játékot először 2 órát futtat utána egyesével potyogtatja kb 20 perc / kártya.
Ha mondjuk volt 93 db kártyás játékod, akkor harmincasával futtatta őket két órát azaz 2+2+2+2 = 8 órát és csak utána kezdett potyogni. (feltéve hogy így van beállítva, bár azt hiszem alapból igen) -
nonsen5e
veterán
Kipróbáltam ezt az Idlemastert... Éjszakára betettem, reggel láttam, hogy 20 különböző játék kapott 6 óra playtime-ot, közben meg kaptam egy kártyát. Ha egy játékba belépek manuál többet kapok ennyi idő alatt?

-
cyberkind
félisten
Elárulja valaki hogy egy játékban merre lehet beállítani a játék közbeni kis Steam ablak felbukkanását?(itt bukkan fel az acsi is)
-
Arkennys
addikt
válasz
laceszgamer
üzenetére
Ha használod a mobilos marhaságot, akkor kb kirakhatod jelszavad felh neved az utcán egy falra, akkor se tudják benyúlni. De bejelentkezhetsz, steammel egyszerre semmi gondot nem okoz, szépen magától kitermeli a kártyákat és lépeget a játékok között, ami sok game esetén áldás, nem úgy mint SAM-ben.

-
wjbhbdux
veterán
Steam sale ARG confirmed HALF LIFE 3 HYPE

-
zseko
veterán
válasz
[Prolixus]
üzenetére
Én többször is belefutottam már ilyenbe pl. Tescóban is. Csomagban drágább volt mint egyenként megvéve, vagy a nagyobb kiszerelés drágább volt.
-
laceszgamer
addikt
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
tupacamaru
üzenetére
Tolok egy full restartot akkor.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Srácok lehetséges, hogy idle master nem működik? Több mint két órát ment a progi, és nem kaptam egy kártyát sem.
-
wjbhbdux
veterán
válasz
[Prolixus]
üzenetére
Sok esetben mint itt az endless legendnél is csak elfelejtett neki EU2-es árat beállítani a kiadója, EU1 áron olcsóbb a csomagban ennyiért.
-
törölt tag
válasz
wjbhbdux
üzenetére
Na, biztos benéztek ide, aztán gyorsan összehozták a nyilatkozatot
Mondjuk újat nem mondtak, de legalább elnézést kértek.Assimilator: Még akkor sem, a perek nem ilyen egyszerűek. Látod, már be is ismerték a hibát.
cskamacska: Az lehet, hogy Satya (vagy anno Ballmer) jobbról balra fordulás közben erről álmodott, de 10 év is kevés lenne kivezetni a Win32 API-t, egyrészt mert nem állnak át azonnal az új platformra, másrészt kiforratlan, harmadrészt a régi programok nagy része nem lesz portolva, és végül lehet, hogy meg sem éri a cégeknek. A kukázás mindig is a hatásvadász cikkek része volt. Ezt Gabe is tudja jól

-
[Prolixus]
addikt
válasz
wjbhbdux
üzenetére
Aha, és miért is vennéd észre, hogy anyagilag rosszabbul jártál a csomaggal? Villog majd valami ingame üzenet? Aligha. Persze, az pozitív dolog, hogy ilyen tévedést is lehet így korrigálni. Már ha valaki észreveszi.
Ahogy írtam is, az is igaz, hogy az ember nézzen utána a dolgoknak, mielőtt megvesz valamit. De azért lássuk be, erősen véleményes dolog az, hogy ugyanazok a dolgok csomagban többe kerülnek, mint külön-külön. A"minimum" az lenne, hogy ugyanannyi, de általában olcsóbb szokott lenni.
-
A steam kliens hova menti le a jelszót?
-
wjbhbdux
veterán
Hivatalos állásfoglalás a múlt héten történtekről.
tldr aki érintett azt megkeresik majd hamarosan és leírják neki hogy mije került ki.
-
wjbhbdux
veterán
válasz
[Prolixus]
üzenetére
Erre van a refund.
-
[Prolixus]
addikt
válasz
cskamacska
üzenetére
Nope, a steam nagyon is jól számol. A csomag drágább, mintha összelegóznád. A csomag ára akció nélkül 60 euró, míg ha akció nélkül a tartalmát külön-külön összeveszed az valami 47 euró. Ez nem elszámolás, max elírás. Annak persze csúnya. Én inkább az átbaszás szót használnám rá. Persze a Valve mossa kezeit, mindenki utánaszámolhat, hogyan jár jobban, az árakat is meg tudja nézni. "Reflexből a csomagot vetted? Így jártál, ráfizettél, máskor nézd meg jobban." kb.
-
Diopapa
addikt
válasz
cskamacska
üzenetére
Ennyiért vettem Kinguinon, igaz GOG-os..
-
cskamacska
addikt
válasz
Diopapa
üzenetére
"Divinity agyonveri a POE-t.."
Háromszor annyiba is kerül..
Jóember 7-8 euróért néz játékot, csak nem ajánlok neki 27 eurósat. 
karak_22: Maradjunk annyiban, hogy mivel a Win 8, a Metro felület, az egyesített Store, meg úgy általában az egész modern (és most az univerzális
) app ökoszisztéma sem úgy hasított ahogy tehette volna, az egész Win32/desktop kukázás már csak spekuláció szerencsére. Viszont az irány adott volt, és ha véletlen a dolog beindult volna, nos, valószínűleg "nem álltak volna a piac akarata ellen"
, és a Win10-en már csak Store-ból letöltött DX12-t megkövetelő univerzális appokat csodálnánk csempék alól kikandikálva.. Őgabensége lázálmait(meg az enyémeket is
) valóra váltva. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Healbacsi: Megesik hogy az egybecsomagok árát nem igazítják a darabonkénti leárazáshoz. Teljesen tipikus, hogy a csomag más(nagyobb vagy kisebb) leárazást kap. Itt viszont az a helyzet, hogy a Steam rossz végösszeggel számol, lehet hogy egy korábbi árleszállítást nem számolnak bele.
-
Assimilator
őstag
Az milyen franko mar, hogy csinaltam 5 trade offert. Utana jott egy inventory fagyas. Most pedig mindre azt irja, hogy az itemek nem elerhetoek. Csereajanlatok megszakitva.
Kit gyujtsak fel?
Tokomnek van mar kedve mind az 5-t ujra megcsinalni.
-
-
Healbacsi
őstag
Sziasztok.
Nem olvastam vissza, lehet volt szo hasonlo esetrol, mint amirol kerdezni szerettem volna.
Nezegettem az akcios jatekok kozott egy Endless Legend Collection kiadast, aminel azt irja, hogy darabonkent 17.47 euro, a csomag 20.39 euro. Marmint a csomag dragabb, mintha egyenkent vennem meg a tartalmat.
Most vmi nem jo, esetleg beneztek vmit, esetleg a csomag tartalmaz vmit, ami a collection listaban nincs benne, ami emel a koltsegeket?
-
törölt tag
válasz
wjbhbdux
üzenetére
Szerintem nem kell hivatalosan elismerni ahhoz, hogy jogilag támadhatók legyenek. Mindenesetre egy ekkora jelentőségű vállalattól az ember elvárná, hogy hivatalosan is nyilatkozzon, illetve hogy ne közösségi moderátorokra bízza a fórumposztot (egyik kedvencem az volt, hogy Facebookon úgyis publikusan megosztod ezeket az adatokat, szóval csend).
-
-
-
törölt tag
válasz
[Prolixus]
üzenetére
Talán félnek attól, hogy végül annyira megindul a dolog, hogy valóban konkurenciája lesz a WinStore a Steamnek. A Google szintén, csak ott a Bing lehet az egyik oka.
Mondjuk ezek az unalmas részletek a felhasználót nem izgatják, csak azt látni, hogy a Valve nem készít appot, pedig tehetné.
Ez a hallgatás a karácsonyi incidensről is aranyos. A fórumon írták, hogy az esetlegesen kikerült lakcím, telefonszám, email cím, a kártya utolsó 4 számjegye és a vásárlási előzmények alapján lehet, hogy a support segít "visszaszerezni" az adott fiókot. Nem tudom, hogy ez lehetséges-e, mindenesetre maga az eset és a hozzáállás elég gáz.cattus: A Linux részesedése desktopon 1% körül stagnál hosszú évek óta, Steamen szintén (jelenleg 0,98%), mégis beleöltek nem kis pénzt. Ez nem erről szól.
-
[Prolixus]
addikt
válasz
warcat
üzenetére
Hát nemtom, ha én éppen win mobile-t használnék, és lenne rá steam app, nem kezdenék el egy egyből wint rakni a nem létező steam masinámra (alapból az menne rajta, mivel a Steam OS egy nagy nulla jelenleg), meg nem változtatnám meg a szokásaimat olyan téren, hogy ezentúl csak a winstore-ban vásároljak.
Viszont ha win mobile-e használnék, amire ugyebár nincs app, akkor nagyon pipa lennék, hogy a steam ráerőlteti a felhasználókra ezt a hitelesítő programot, a market funkciókat erősen korlátozza ha nem használom, de baszhatom, mert ha akarnám se tudnám használni. Ebben az esetben esetleg megfordulna a fejemben, hogy leadok az abbéli igényeimből, hogy minden játékom egy helyen legyen (steam), és elkezdenék mondjuk a gog platformon játékokat venni, főleg, hogy a Cd Projekt red amúgyis sokkal szimpatikusabb, minta Valve.
Pont azt akarom kinyögni, hogy winnel való kompetíció,meg kisebbség ide vagy oda, szerintem a Valve ezzel sokkal többet árt magának mint használ. Persze ahogy látszik, én magamból indulok ki.
-
alpihun
senior tag
Köszi mindenkinek, New Vegas ultimate edition lesz.
A steam walletre bankkártyáról feltöltött pénzzel egyből lehet vásárolni vagy itt is van valami párhetes várakozási idő mint minden más steames kereskedelmes cuccnál? Mert a pénz egy része már a walleten van és pótolni szeretném csak, 10 euróval, s felosztani se tudom a játékokat úgy, hogy egy részét walletről, másikat meg direkt kártyáról veszem, mert akkor walleten marad s épp nullázni akarom.
Tehát konkérabban: 5.8 van walleten és 10-et töltenék, hogy vegyek egy 9 (bioshock sorozat) és egy 6.8 eurós játékot, még ma. -
Vertigo18
addikt
Egy fontos információ!!!
Ha a telefon azt kéri, formázd az microSD kártyát, mert esetleg nem megfelelő a fájlrendszer amivel formázva lett azelőtt, ne nyomj a "Formázás"-ra, mert valamilyen oknál fogva "wipe user data"-t csinál, ezzel alaphelyzetbe állítva a telefont, letöröl mindent - nem csak az SD kártyát állítja alaphelyzetbe!Részlet a Note 2 topik összefoglalójából...

-
bul07
nagyúr
válasz
[Prolixus]
üzenetére
Igen ha nem lett volna kvázi kötelező akkor sose telefonoztam volna, én még az email-es hitelesítést se igényeltem
Amúgy szívás is lehet ez a telefonos app egyik havernak egy szoftveres bug miatt factory resetet csinált a telefonja most a vásár közepén, oké hogy megvolt a kódja meg minden de így is kapott tiltást
-
cattus
addikt
válasz
[Prolixus]
üzenetére
Mert semmi sem ösztönzi őket, hogy megcsinálják. Sajnos világszinten még mindig nagyon kicsi a részesedése, az alkalmazást elkészítése meg ígyis-úgyis pénzbe kerül (hogy ez most sok, vagy kevés, mindegy). Ha nem muszáj nekik valamit megcsinálni, akkor nem is fogják.
-
warcat
veterán
válasz
[Prolixus]
üzenetére
Amíg nem dől el a Steam machine meg oprendszer sorsa,nem akarnak senkit a win felé terelni,mert ott van microfos boltja Steam helyett.
Win 10,a Dx12 erősen lékeli ezt a hajót(Valve gyenge pontja),nem nagyon tudnak visszavágni,de cserében ők sem segítik a winphonet,ami meg Microsoft gyengélkedője -
törölt tag
válasz
wjbhbdux
üzenetére
"a Windowson csak a Windows appstoreban vehető programok fussanak"
Ezt a marhaságot honnan szedted?
Szerinted hirtelen kidobták volna az egész Win32 API-t az ablakon? Még Ballmer sem álmodott ilyet. A cél a tabletekkel és mobilokkal azonos felület és alkalmazásbolt volt a 8 idején is. Ennek része a Win32 és az UWP is.Egyértelműen nem az az akadálya a WP-s (vagy W10M-es) appnak, hogy nincs ki programozzon a platformra. Akár az iOS appot is nagyon könnyen tudnák portolni, arra van a Bridge.
Gabe tojik az egészre, a mobilos thread tele van WP-s posztokkal, az egyiknél éppen több, mint 3000 hsz van. Erre például a magyarázós szövegben elfelejtettek kitérni.
Nekem, mint végfelhasználónak ez előnytelen és bizony nem tetszik.Nemrég olvastam, hogy a Rise of the Tomb Raider is érkezik a Windows Store-ba, mi lesz itt? Dagobert bácsi játéka is 1400 HUF a Steamen, miközben MS-éknél 300 forint
Ebből idővel nagyobb durcázás lesz. App meg nem. -
[Prolixus]
addikt
Én is mentettem felhőbe, még befőttes üvegbe is elraktam meg minden, de maga az alapjelenség a problematikus szerintem. Protezsálnak egy alkalmazást, ami hiperszuper biztonságot ad meg minden, csak éppen ha egy kódot sikerül elkavarnod, akkr kvázi game over. Ezzel nem azt akarom mondani, hogy nekem lenne feltétlen jobb ötletem. Inkább azt, hogy ezt az egészet fakultatívvá kellene tenni, mert jelenleg aki használja a marketet, annak kb. kötelező a használata. Persze cserébe mondjuk a support is lehetne megosztott.
Az meg hogy Newell éppen pacsizik a Microfossal vagy sem.... Most komolyan, ez érv? Ha esetleg tényleg emiatt nincs winphone-ra app, akkor ez nem érv, ez kőkeményen infantilis kicsinyes bugyuta gyarlóság. Mintha mondjuk Üzbegisztánba nem szállítana gyógyszert a Richter, mert az üzbég góré megdugta a Richteres vezérigazgató feleségét. Totál nonszensz.
-
wjbhbdux
veterán
válasz
KubanitoS
üzenetére
miért kapcsolnál szét bármit? az végszükség esetére van, ha telefonos appod van akkor lehetetlen hogy rajtad kívül belépjenek. bár ha gépen tartod, és behatolnak akkor mindjárt nem lehetetlen..
sagem: akkoriban az volt a terve a Ballmer által vezetet MS-nek, hogy a Windowson csak a Windows appstoreban vehető programok fussanak.. ha ő maradt volna, akkor a win10 eléggé másképp festene, ez ellen kellett lépniük a saját OS-el és a DX12 alternatíva Vulkannal, szerencsére az MS vezetőségét is rendbetették azóta és most nincs rá akkora szükség, de tartaléknak jó lesz.
Gabe jóban van velük. Nem láttad, hogy az Xbox app hivatalos bemutatóján a Steam is fent volt a gépen, kirakva a tálcára?
-
sagem
addikt
válasz
[Prolixus]
üzenetére
Nem a pénz az akadály, hanem az, hogy Gabe nagyon nincs jóban a redmondiakkal, a Steam gépek sem véletlenül Linuxosak, igaz, elég hamar dugába dőlt (vagy legalábbis leállt) a nagy Win ellenes forradalmuk

Anno a win8 debütálásakor Gabe ilyesmiket nyilatkozott "Szerintem a Windows 8 egy katasztrófa a PC ipar minden résztvevőjének", azóta csak még jobban gyűlöli a picipuhát, akik meg mondjuk szintén nem váltották meg a világot a saját áruházukkal, pedig azóta már win10-nél járunk

-
bul07
nagyúr
válasz
[Prolixus]
üzenetére
Ezért kell több helyre menteni
Én csináltam szöveges fájt ahova kiírtam, ezt feltöltöttem egy felhőbe, és még emailbe is elküldtem magamnak, két gépemre is mentettem, így egyből két email fiókba levélként is megvan meg egy felhőbe, meg két PC-n
És még telefonon képernyő mentést is csináltam a kódról ami szintén ment a felhőbeNa hogy ennyi helyről elvesszen szinte lehetetten
-
KubanitoS
veterán
válasz
Assimilator
üzenetére
Akkor másként fogalmazok. Ha felteszem a telefonra az applikációt, majd az asztali Steam kliensben kiválasztom azt a funkciót, hogy kapcsolja szét az összes eszközt, amelyből be vagyok jelentkezve a fiókomba, akkor nem fogja szétkapcsolni a telefonos android klienst is és ezzel a steam mobile authenticatort is?
Mert ebben az esetben ha én be akarok lépni a telefonomon a steam kliensbe (amely egyben az authenticator is), akkor kérni fogja a mobil app kódját, amihez ugye előbb bent kellene lenni a programban. Ergó a szétkapcsolással kizárom magam az authenticatorból.
-
Assimilator
őstag
válasz
KubanitoS
üzenetére
Ertem, de ez nem igy mukodik. Ha felrakod telora az appot akkor kapsz egy e-mailt koddal. Azzal erosited meg telefonon a belepesed. Ez egy sima Steam app. Majd ennek az appnak lesz egy Steamguard opcioja. Ott pedig at tudod allitani e-mailrol telefonos megerositesre. Semmi gonoszsag nincs benne. Ha jol ertelek.
Prolixus tokelesen latja egyebkent amire gondoltam.
-
mntn
tag
válasz
Assimilator
üzenetére
Ha lenne Lumiara Steam app már tenném is fel, de mivel nincs ...

-
[Prolixus]
addikt
válasz
KubanitoS
üzenetére
Ő nem is a kérdésed szempontjából írta amit írt, hanem a kommented ezen részére reagált: "A telefonomra még mindig nem vagyok hajlandó felrakni"
Amúgy szerintem a legbajosabb az egészben az, hogy ha elveszíted azt a kódot amit kapsz, akkor csúnyán beszoptad. A mobilos steamapp már egész használható szerintem.
Na meg persze, eléggé wtf hogy nincs winmobile rendszerre. Oké, hogy a piac kis százaléka, de ez akkor is olyan "a kisebbség meg megkaphatja" attitűd a Valve részéről. Gaben a sok dollármilliójából igazán felvehetett volna még pár programozót aki megírja meg karban trtja az appot.
-
Redneck
nagyúr
válasz
Assimilator
üzenetére
Steam Windows Phone app mikor lesz?
Esetleg csak a Windows 10-es várható?mntn: Detto. Az egyetlen app ami hiányzik Droid után.
-
KubanitoS
veterán
válasz
Assimilator
üzenetére
Teljesen lényegtelen a kérdésem abból a szempontból, hogy mit is használok authentikációra. A winauth kb ugyanaz, mintha telefonon használnám a progit. A kérdésem mindössze annyi, hogy ha minden eszközből kiejelntkezek, akkor vajon az appból nem jelentkezik majd ki? Csak azért merült ez bennem fel, mert belépéskor ugyanúgy szükség volt az e-mailes megerősítésre. A mobil app pont ezt váltja ki, tehát feltételezem új eszköz esetén kell majd a generált kód, de ha az új eszköz maga az app, akkor ugye nem fogok kapni kódot, mert ahhoz be kéne lépni, amihez kód kéne.
Teccikérteni? -
Assimilator
őstag
válasz
KubanitoS
üzenetére
En komolyan nem ertem, mi ez a hatalmas app-ellenesseg? Aki kicsit is torodik a Steam profiljaval, tradel, kartyazik, beszelget stb. Annak tok hasznos ha van a telefonon egy Steam app. En legalabbis szeretem melohelyen bogaraszni a dolgaimat.
De nem akarok most haborut elinditani, csak az en szemszogombol ez kicsit fura. -
KubanitoS
veterán
Végül beadtam a derekam és csináltam egy mobil autentikációt. A telefonomra még mindig nem vagyok hajlandó felrakni, ezért a Winauth programot használom helyette. Működik is szépen.
A következő a kérdésem:

Ha ezt az opciót választom és ezzel kb lekapcsolok minden gépet és mobil eszközt a Steam accountról (kivéve azt a gépet, amelyről ezt a folyamatot indítottam), akkor ez nem fogja kinyírni a Winauthot (vagy akár a mobil applikációt) is?
Normális esetben leválasztás után minden eszközt újnak fog felismerni és kapnék egy e-mailes kódot, amivel be tudnék lépni. Gondolom most már lemondhatok az e-mailezésről, hiszen erről szól a mobilos azonosítás, de ha a leválasztással leválasztja a Mobil appot és ezzel a Winauthot is, akkor mégis hogy lehet bejelentkezni?
-
1m1s
tag
Helló!
Ezt a karácsonyi masnis megoldást hogy lehet eltüntetni?Már nem aktuális, meg amúgy is elég érdekes vele a profilom.
Köszi! -
bul07
nagyúr
Miért nem tudom egy email címre kétszer ugyan azt az játékot ajándéknét elküldeni?
-
Diopapa
addikt
válasz
cskamacska
üzenetére
Szvsz Divinity agyonveri a POE-t ..

-
micafighter
nagyúr
válasz
cskamacska
üzenetére
Mitől lesz valami oldszkúl rpg?

-
cskamacska
addikt
válasz
alpihun
üzenetére
New Vegas a jobb történetben, és elmegy felfedezős bohóckodásra. Bethesda játékai mint a sima F3 és a Skyrim kiválóak nagy felfedezős túrajátéknak, de elég gyenge a fő és több melléktörténet is, van néhány erősebb mellékküldetés, de az egészet nem menti. Szóval 1 szavazat New Vegasra.
Sőt ha már 7-8 euró körüli tételeknél tartunk(mivel kb 2 éve a Bethesda kitalálta hogy mostantól nem 5 euró lesz a teljes Fallout csomagok akciós ára, hanem 6.79€ szigorú -66%-ban
), akár vethetnél egy pillantást az Obsidian(New Vegas fejlesztői) legújabb Pillars of Eternity játékára is.Funstockdigital.co.uk Pillars of Eternity - Hero Edition 8.79 font DEC-COUPMAIL-HOT20 kuponnal
Fantasy a környezet és izometrikus a megjelenítés, de rendes jól megírt a cselekményszál, és igazi oldszkúl RPG játékmenettel büszkélkedhet.

Joci93: A War-Z nem kimondottan rossz játék, a fő gond az vele, hogy a Day-Z sikere után ő volt az első a 12 egy tucat fénymásolt gagyi klónok közül, így egy nagyon picit jobban össze lett csapva mint a többi kukaszökevény. De kérdezd meg ben-t az ügyben, ő még meg tudja különböztetni őket.

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- Melyik tápegységet vegyem?
- A jövőben nem csak a gazdagok kiváltsága lehet az Intel CPU-k tuningja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Eredeti játékok OFF topik
- XMLTV EPG letöltő progi
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- iPhone topik
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- ASUS RX 6700 XT 12GB GDDR6 ROG STRIX OC Eladó!
- Asus Dual Radeon RX 6500 XT 4GB
- BESZÁMÍTÁS! Asus Rog Strix Z390-F Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 4TB WD RED WD40EFAX HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 8700F 64GB DDR5 1TB SSD RX 7800 XT 16GB Montech XR TG FSP 750W
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 / GT 1030 - Low profile is (LP)
- 27% - Samsung S32DM700UU Smart M7 Monitor! 3840x2160 / 4ms / 60hz / 4K
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPad Air 2 (A1566) 64GB Wi-Fi Asztroszürke
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4494, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Far Crytól többet vártam (vagyis akciótól), ubisoft kezd átmenni activisionbe
Far Cry-ból egy deluxöt azaz goldot vennék, de az picit elborult árkategória, éppúgy mint megjelenéskor - picit túlárazottnak érzem - a 3. részt "előrendeltem" nem is bántam meg, 4 is elő lett volna rendelve, de mikor megláttam az árat... és még picivel több mint 1év után is drága szvsz

, de én be is húztam gyosan a Gold-ot. 8770 forintot vett le a kártyáról.

, és a Win10-en már csak Store-ból letöltött DX12-t megkövetelő univerzális appokat csodálnánk csempék alól kikandikálva.. Őgabensége lázálmait(meg az enyémeket is
) valóra váltva.
), akár vethetnél egy pillantást az Obsidian(New Vegas fejlesztői) legújabb Pillars of Eternity játékára is.