Hirdetés
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bemutatkozott a Realme 16 Pro széria
- iPhone topik
- CES 2026: Látható gyűrődés nélküli hajlítható kijelzőt hozott a Samsung
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Tízezres aksit tuszkolt a Honor a Power 2-be
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
-
(rögzített hozzászólás)
FIGYELEM!
Hamis játékteszt meghívásokkal is lopják az accountokat, soha ne fogadjátok el ezeket, ha valaki privátban keres meg ilyennel. Még akkor sem, ha ismerős keres!
FIGYELEM!
Most ingyen "ajándék" linkekkel próbálkoznak a csalók! Ha kapsz valakitől privát üzenetben egy linket, amin ingyen ajándékot kínál, ne kattints rá! A link 100%, hogy egy kamu oldalra visz, amivel ellopják a Steam accountodat! Az üzenet ismerőstől is jöhet!
FIGYELEM!
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
FIGYELEM!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Assimilator
őstag
válasz
Pocok256
üzenetére
Én a sütikre, mint alkalmazott technológiára és annak elavultságára gondoltam.
Egyébként nézi az IP-t. Amikor muternak megcsináltam az accát, 2 lépcsőházat vittem arrébb és már beszélt, plusz 1 hét market bannt is kapott az acc. (az más kérdés, hogy nincs market meg pénz se rajta)
Ha nem nézné az IP-t, hogy lenne régiókorlát?

-
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Tényleg, ha már így belementünk a témába, mi történik, ha valaki mondjuk szedi a sátorfáját, és áttelepül az USÁ-ba néhányszáz steam-es játékkal? Ha vannak köztük régiókorlátosak, akkor a steam le is lockolja az accot, vagy ezekkel nem fog tudni játszani? Nem érint közvetlenül a kérdés, de érdekel a dolog.
-
válasz
SenorGrande
üzenetére
Pedig elvileg nézi az IP-t is, mert ha elmész egy notival egy másik országba akkor kérni fogja hogy azonosítsd újra. (Egész pontosan megkérdezni hogy látja másik IP-országból lépsz be, tényleg te vagy e az? vagy valami ilyesmi a szöveg.)
Amugy persze több mindent néz valszeg, mert ugye klienst vagy böngészőt engedélyezel... ugyanazon a gépen egy másik böngésző vagy kliens megint azonosítást kér első belépéshez.
-
SenorGrande
senior tag
Router belső hálós IP oszt, az kifelé nem látszik, kifelé a szolgáltató által osztott látszik. De szerintem nem figyel IP-t a Steam. Nálam napi szinten változik, - utálom is, hogy SG-n napi rendszerességgel kell bejelentkeznem - de ez sem a kliens sem a böngészős Steam bejelentkezésem nem érinti.
-
válasz
FollowTheORI
üzenetére
IP miért változott volna? Gondolom ugyanaz maradt a router.
-
kriszpontaz
veterán
A Mozbackup-nak pont ez a lényege, jelszavakat, belépési adatokat, könyvjelzőket, cookie-kat hozza magával. Viszont beállíthatod hogy ne tegye. Mi ebben a furcsa?
Az mondjuk eléggé szívás ha nem te mented le a böngésződ tartalmát hanem más és viheti a cuccot magával
. A gépre jelszó kell
. -
-
Pocok256
veterán
válasz
Assimilator
üzenetére
Semmi technológiai lemaradás nincs az a backup program gondolom rendszergazdai jogsultsággal tudta csak kimenteni a cuccokat a chrome ból. Ha meg valaki rendszergazdaként használja a gépet és rendszergazdai jogosultságot ad egy vírusnak az meg is érdemli.
-
bul07
nagyúr
Amúgy most meglepődtem hogy ez az emiles védelem menyire is nem való semmire
Most vettem laptopot és a böngészőt is átköltöztettem MozBackup programmal, és simán be tudok lépni, a könyvjelzőben csak rámentem a stemare és bejelentkezve be is hozta, a tárgy tárolóban is tudtam ügyködni akár játékot ajándékozni is tudtam volna
Érdekes
Elég csak megfertőzni a gépet hogy a böngészőből elküldje amit kell és simán be tudnak lépni , e-mailes védelem meg hát... -
Ryder62
őstag
Jézusom, de beteg acsijai vannak a postal2-nek

-
törölt tag
Mortal Kombat Komplete Edition csak 5 EUR Humble Store-ban. Ebbol sem lesz mar eros bundle huzocim

-
ayo
veterán
gondolom a játék kiadó és a Valve között van egy szerződés, amelyben erre van lehetőség.
én pl azokra szoktam szavazni, amik tetszenek is. attól, hogy valami ingyen van nem biztos, hogy kell, de tény, hogy a legtöbbeknek az ingyen dolog kell, tök mindegy mi az.
vannak kivételek pl SuperHot játéknak valami 4 nap kellett, hogy bekerüljön, de sajnos ez kivétel. én mindig végig nézem egyesével a játékokat, tesztelgetem, utána olvasok stb. nem szoktam azonnal leszarozni valamit, hanem mindig adok egy lehetőséget, de mostanában már tökre fölöslegesnek éreztem. ált mindig valami tucat stílust keresnek mondjuk survivor zombie fps horror craft és persze semmi újítás inkább valami ódivatú stílustalan csúnya kivitelezés, rossz írányátás meg valami marketing szöveg + early access és kártya.
amúgy nem lenne gond, hogy trágya játékok kerülnek be, de ha nézi valaki az új megjelenéseket, akkor láthatja, hogy 2-3 hónap óta napi 5-10 trash kategória is bekerül
-
Mate
nagyúr
Mostani esetnél írta ügye gs, hogy:
"Újabb játékot töröltek az Early Access programból, mert a fejlesztők folyamatosan átverték a játékosokat. A pénzünket természetesen visszakapjuk."
Ilyen esetben akkor ezek szerint Valve kifizeti zsebből a dolgot, majd valahogy behatja a pénzt?
Ebből gondoltam, hogy még meg se kapták a pénzt és azért tudja ilyen gyorsan visszaadni.Számomra gusztustalan az egész. Alapból nem tetszik, hogy ha szavazol és bekerülünk, akkor ingyen megkapod.... Gyakorlatilag megveszik a szar játékaikra a szavazatokat.
Amit szintén nem értek, hogy trágya játékok pillanatok alatt bekerülnek, míg a jó programok és játékok ezer évig húzódnak, mire nagy-nagy nehezen bekerülnek.
Az lenne jó, ha programokra mennének rá inkább. Játék már rengeteg van, legtöbbjük vicc kategória. Eközben program meg alig-alig.
-
ayo
veterán
ez jó kérdés. szerintem megkapják a pénzt, mert rendes vásárlásnak számít - mindeközben kb. egy kickstarter helyetti v plusz cucc, hogy támogatod őket már most is. kickstarternél csak akkor kapja meg, ha elérte a kívánt összeget, itt semmi olyan infót nem láttam, hogy visszatartaná v ilyesmi.
engem sok dolog zavar a Steamben már vagy féléve egyre inkább. ez a korai dolog is tök jó dolog lehetne, de ott van pl a Prison Architect, amely nem is tudom hány éve készül és nem anyagi okok miatt, mert tele vannak pénzzel. Jó dolog, hogy jó játékot akarnak csinálni meg sok kontentet belerakni, de azért ez már nekem túlzás. Egy csomó ilyen soha el nem készülő játék van és speciel engem aggaszt, mikor egy ilyennel kéne játszani, mert soha se éreznem teljesnek.
ahhoz képest, hogy régen a nagyon szigorú Steam úgy szólván csak a kemény rendszeren át engedteát a játékokat most kicsit átfordult a dolog sajnos a jó játékok hátrányára. A Greenlighton még így is szenvednie kell csomó olyan játéknak pl. The Oil Blue - ezt kb. mindenhol év játéka meg stb díjra nevezték aszem 2011-ben és most sikerült bekerülni. Eközben olyan béna cuccok már rég bekerültek, amelyeket valami 20 éves floppy maradványból kapartak össze félkészre valami sulis projectből.
-
Agyzuzo
addikt
Én az egészet úgy tartom baromságnak ahogy van... Mi értelme egy pre-alpha alig néhány funkciót tartalmazó játékra időt pazarolni? Sokszor még a teljes verziós, felpatch-elt játékra se jut az embernek ideje... Tehát nálam már nem is a pénzen bukott meg a dolog, hanem eleve az, hogy már azelőtt beleunok a játékba, hogy megjelenik. Early Access-ben vergődik 1-2 évig valami, utána ki fog még bárki is foglalkozni vele? És most tekintsünk el az olyan iszonyúan ritka kivételektől, mint mondjuk a DayZ (amit amúgy szintén nem értek, de ez most mindegy
). -
sagem
addikt
Szerintem ez az egész "Early Access" program botrányos jelenleg és a Steam hírnevét is veszélyezteti. Most már ott tartunk, hogy a legtöbb indie játék early access státuszban jön, tele ígéretekkel, de hogy lesz e azokból valami, és ha igen mikor, azt nem lehet tudni. Semmi garancia nincs rá, hogy a fejlesztő)k) beteszik mindazt amit ígértek, s a Steam sem sürgeti őket, gyakorlatilag évekig is mondhatják azt, hogy "dolgozunk rajta", a pénzt meg szedik. Kellene valami szabályozás, legalábbis szerintem.
-
ayo
veterán
az a baj, hogy napi szinten jönnek az e fajta játékok, amelyeket 15 éve se vett volna meg senki, max letölti megnézi és törli.
ja és persze early access-ben tolják, hogy tudják majd írni, lesz majd itt szebb grafika meg forradalmi játékmenet... -
Agyzuzo
addikt
válasz
SenorGrande
üzenetére
Nem is csodálom. Most komolyan mi a szar ez?
-
ayo
veterán
a Greenlight soha se jelenti, hogy ezek 100% megjelennek. van ami már eleve behalt és van ami már több éve készül. érdemes mindig ránézni ezekre külön is, ha valamelyik megtetszik
(#64073) SenorGrande: manapság napi 20 cím jön be. sztem ezt kéne kezelni, nem örülnék, ha olyan lenne mint a google store, ahol tele van retekkel minden, azt ha sok felhasználó jelezz vissza, akkor esetleg leszedik.
-
SenorGrande
senior tag
Earth: Year 2066 - Early Access - , egyáltalán nem tűnt ígéretesnek, mégis valahogy bejutott greenlighton, most pedig Valve leszedi Steamről. Szerintem fogunk még hasonlókkal találkozni a közeljövőben.
-
-
ayo
veterán
múltheti Greenlight listát sikerült átnéznem, itt van pár érdemlegesebb cím:
http://jateknaplo.blog.hu/2014/05/07/greenlight_aprilisi_erkezok_2_menet
-
batman91
őstag
Veletek volt már olyan, hogy game update közbe fogta magát a steam és kilépett magából? Meg is lepődtem amikor néztem, hogy nem vagyok belépve, holott éppen szedtem le az updatet. De még szerencse, hogy 500 megás volt nem 8 gigás, mert kezdhettem elölről.
-
Pangelus
tag
Egy reg -ért cserébe lehet igényelni Conquest of Champions: Steam Starter Kit amíg a készlet tart.
-
DJGABI
addikt
válasz
cskamacska
üzenetére
^^^megvan 2 év múlva mit csináltatok mintának

-
Alien83
senior tag
válasz
cskamacska
üzenetére
Sogos a letolás.

-
Alien83
senior tag
Srácok elnézést rossz topikba szurtam be!!!
Valóban EREDETI J topikban van erről szó, vagyis volt tegnap.Saját kreált képedet itt feltöltheted és nekem ingyen 2 darabot kiküldenek csak a posta 6 dollár összesen!!!

Állítólga 1 darabnál mindössze 1 dollárt kérnek!
Ezeket én készítettem feliratoztam a sarkában lévő fémtokos br filmek tiszteletére, kizárólag vitrinbe nem napi használatra kellenek.

magyarul egyedi egérpadok.

-
Ryder62
őstag
Érdekes, Postal 2 Complete-t átnevezték sima Postal 2-re. Pár napja mikor vettem még Complete volt. Most tűnt fel a változás.

Tetszik az RWS hozzáállása: folyamatosan frissítik a játékot, új fegyvereket, skineket, hangokat raknak be, új játék módot stb. Ingyen 10 éves gém.
A többi kiadó/készítő csak kiadja a szutykát és nem törődik vele. Vásárold meg, ha ez megtörtént, le vagy sz*rva.
-
genndy
addikt
-
Alien83
senior tag
Még az az egérpados témához!
Én is rendeltem 2 darabot.
Vicces hogy csak postaköltséget kell fizetni. Az is 8 dollár helyett 6.Vagyis 6 dollárért terveztem 2 egérpadot és elvileg házhoz hozzák? WTF!
Öröm bodottág.

-
Csapoati
nagyúr
Mindenki kedvenc játéka, a Bad Rats kártyás lett.

-
ayo
veterán
válasz
Shepherdke
üzenetére
single meg a multi nem keverendő, multihoz több erő kell. érdemes auto setupot használni a grafikára, mert az tuti jó lesz multiban is - gyenge gépnél ez se fogja megoldani a gondot, de jobb lesz. amúgy mortal miatt bárki felvehet

-
genndy
addikt
válasz
Shepherdke
üzenetére
Sok sikert hozzá

Csak azért írtam, hogy ha a lag az elsődleges probléma, azt nem biztos hogy megoldják a magyar játékosok, mert a játékban van a hiba. Nekem is megvan amúgy, és püfölhetnénk is egyet, csak nem tudom mennyire lenne időm. Alszom rá egyet aztán lehet hogy írok pü-t. -
ayo
veterán
válasz
Shepherdke
üzenetére
én napi szinten tolom. a lag azért nem csak a netkód miatt van. fontos a megfelelő beállítás, a megfelelő gép és persze a gyors net. ha ezek megvannak, akkor tökmindegy, hogy magyar v nem.
addolj nyugodtan: http://steamcommunity.com/id/navigata/
(#64044) genndy: 253 órát toltam, jó a multi, hidd el
nem játszanék vele, ha nem így lenne. a játék simán megy ha fent írtak teljesülnek. -
genndy
addikt
válasz
Shepherdke
üzenetére
Sok lagos magyar is lesz. Pocsék a netkódja és nem fogják már javítani.
-
Shepherdke
tag
Sziasztok!
Van itt olyan aki játszik a Mortal Kombat-al?
(PC-s és a legutóbbi amiből van Komplete Edition)
Ha van olyan aki szokott játszani az írjon egy Pü-t. Játékostársat keresek mert sok a laggos külföldi
Nem vagyok profi játékos de amatőr sem. -
Mate
nagyúr
Watch Dogs steam-es oldalán eddig nem láttam, viszont most szerepel a nyelvek közt a magyar felület és magyar felirat

-
Djuree
félisten
ha vki vásárolni akar steamen gondoljon már rám, van 6 euróm, de nekem nem kell. megveszem én ami kell az árát meg utaljátok nekem, küldöm giftben. thx
-
spanyoll
addikt
válasz
üzenetére
Valahogy engem sem kapnak el mostanában.
Nagyobb ünnepekkor bevásárolok indiekből, amúgy meg ha belecsúszik 1-1 klasszikus kedvencem (Kotor, PoP WW, miegymás) a napi / hétvégi / hétközi rostába akkor megveszem óccóért, de amúgy lehet felőlem 90%os sale is ha az alap játék irreálisan drága. -
Lehet több fizetési módot is hozzáadni? Mert több kártyát is használok, és nem akarok azok között pénzt küldözgetni.
-
-
zseko
veterán
válasz
Csapoati
üzenetére
Én akkor az egyik kivétel vagyok
, sosem rendeltem elő ezek miatt, multi pl. úgy ahogy van hidegen hagy (bár, igaz nagyon ritkán, de azért szoktam játszani)
Egyedül a Tomb Raidert rendeltem elő (boltban, nem steamen), azt is azért mert az a játék kellett, és nem mellesleg a Collector's Editionhoz járó cuccok is, különösen a Lara figura. Ám én sem bántam meg a 23e egy fillérét sem. -
eami
Topikgazda
Igen, sajnos a steam letiltotta a csoportot, a felhasználási feltételek megszegéséért. WGN Chat a backup csoport.
"The group in question has violated the terms of the Online Conduct Rules for the Steam Community.
For more information on Valve's policies, please see the Steam Subscriber Agreement and the Rules of Steam Online Conduct.
Steam Subscriber Agreement
http://store.steampowered.com/subscriber_agreement/Rules of Steam Online Conduct
http://store.steampowered.com/online_conduct/The group will not be re-enabled. Thank you for contacting Steam Support. "
-
koxos:8]
senior tag
Hello!
Steam-en fel akarom tölteni az egyenlegem, mert vásárolnék majd a cs go-ban.
Még nem töltöttem fel, de most az írja, hogy 30 napnak el kell telnie az első vásárlásomtól.
Ha most feltöltöm, akkor már tudok egyből vásárolni vagy várnom kell egy hónapot?
Vagy ez a 30 nap csak eladásra van? -
Nektek is ezt mondja a Who's Gaming Now?
Sajnáljuk!
Hiba lépett fel a kérésed feldolgozása közben:
Ezt a csoportot az adminisztrátor letiltotta.Tud erről valaki valamit?
-
törölt tag
válasz
genndy
üzenetére
Dehogy csak az elso honap szamit. Nekik meg a 75%-os learazasok is szamitanak.
Az elso par nap a rekordok felallitasa miatt fontos. Diablo 3-nal is volt elso par napos siker es volt eves siker elkonyveles is + amikor minden platformon eladtak 14M peldanyt.
Multis jatekoknal is inkabb a jatekosbazis szamit es annak a megtartasa. -
Csapoati
nagyúr
válasz
djculture
üzenetére
Ja, alapból drága a Steam eléggé ( a Grid 2-t is GMG-n vettem meg, 20%-os kuponnal). Viszont a Codemasters játékok általában 40 euróról indulnak, annak meg már megvan a fele. 20 euróért így már a Steam a jobb ajánlat. Aztán majd meglátom ott mit adnak hozzá, meg a CD Galaxisban is, ha végleges lesz a cucc.
-
-
-
-
Ryder62
őstag
Remek vásárolni akarok de oldal betöltési hiba sorozat

-
genndy
addikt
Ezt nem láttam eddig, de elolvastam, nagyon jó cikk
Külön jó hogy a csapat így közzétette a számokat (nagyoktól asszem hiába is várnánk ilyet...)
Mondjuk nyilván nem minden indie játék ilyen sikertörténet, de érdekes és pozitív példa. Különösen az ugrások az akcióknál tanulságosak. -
ayo
veterán
válasz
genndy
üzenetére
kb. így van. az első nap határozza meg a többi napot. ha első nap 500an vették akkor annál már csak kevesebben fogják és ezzel kell számolni. pár görbe itt is van a régi posztomban.
-
genndy
addikt
válasz
üzenetére
Nem tudom hol hallottam/olvastam már, de egy játék eladásánál asszem max. az első hónap számít. Ha az alatt nem hozza a tervezett bevételt, akkor nagyjából mindegy. Ha hozza, akkor utána meg már adhatják bármilyen olcsón, az már csak tiszta haszon. Úgyhogy nem ezek miatt az akciózások miatt nem készül el a következő.
Azt mondjuk nem tudom, hogy mindez igaz-e az indie-kre (és a Trine annak számít-e). Bár szerintem a Trine-k pont jól mentek, és azért tudják ilyen olcsón adni (és igenis készül a Trine 3, bár ez már csak szvsz). -
ayo
veterán
szerintem nem para ha egy játéknak le megy az ára, akár ennyire is. nagyon szép statisztikák mutatják, hogy mekkora bevételeket hoz egy jó steam akció vagy egy bundle. én nem féltem őket, tuti kerestek vele eleget. most már kb mindenkinek megvan, lehet szórni.
-
törölt tag
válasz
djculture
üzenetére
Az a gondom, hogy ilyen arak mellett nem keszul egy ujabb remek jatek, mert valami gond lehet a hatterben ha ennyiert megy el. Biztos nincs tervben Trine 3 vagy valami uj jatek amiert jo jonne a fejlesztesi koltseg kitermelese/beszedese.
(#64002) Źşë':
Sajna igy van. Elavulnak a szorakoztato szoftverek fel ev alatt
Sokkal jobb lenne ha lenne egy kozepes baratibb ar mint az, hogy 1x baromi draga utana meg fillerekert megy neha-neha. -
Źşë'
addikt
válasz
üzenetére
pc-n baromira hamar "elértéktelenednek" a játékok, ha nem akar az ember preordert akkor érdemes kivárni, Batman AC vettem meg 40€ért preorderben, mikor láttam hogy lemegy fél évre rá az ára 5€-ra, majdnem agyf***t kaptam!
ráadásul oda sem adják azokat a dlc-ket melyeket az adott csomag már teljesen tartalmaz! nem éri meg megvenni preordreben, vagyis a legtöbb magyarnak nem éri meg
előbb útóbb uis lemegy az ára, aztán akkor meg majd boldog boldogtalan megveszi -
Új hozzászólás Aktív témák
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- Apple iPhone 15 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:83%
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

.

Én meg most rendeltem elő AOM-ot és Watch Dogs-ot.... Ha ezt előbb tudom ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Sokkal jobb lenne ha lenne egy kozepes baratibb ar mint az, hogy 1x baromi draga utana meg fillerekert megy neha-neha.