Hirdetés
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Milyen okostelefont vegyek?
- Microsoft Rewards
- Mobil flották
- Yettel topik
- iPhone topik
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
-
Mobilarena
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
-
(rögzített hozzászólás)
FIGYELEM!
Hamis játékteszt meghívásokkal is lopják az accountokat, soha ne fogadjátok el ezeket, ha valaki privátban keres meg ilyennel. Még akkor sem, ha ismerős keres!
FIGYELEM!
Most ingyen "ajándék" linkekkel próbálkoznak a csalók! Ha kapsz valakitől privát üzenetben egy linket, amin ingyen ajándékot kínál, ne kattints rá! A link 100%, hogy egy kamu oldalra visz, amivel ellopják a Steam accountodat! Az üzenet ismerőstől is jöhet!
FIGYELEM!
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
FIGYELEM!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Niczo
senior tag
A steam mobilalkalmazásban még mindig nem lehet kulcsot aktiválni?
Kórházba vagyok, csak a mobilom van velem, jól jönne. -
ruti
Közösségépítő
másnál is van ilyen, hogy a kulcsvisszavonásról kapott (egyébként örömteli) értesítő nem akar eltűnni??
felül a "menüsorban" ott éktelenkedik vörös háttérben az "Értesítést kaptál a Steam Támogatástól",
az ablak pedig nem zárható be,
kipipálom, hogy "Elolvastam ezt az üzenetet" (ami szükséges a bezárhatósághoz), de szürke marad a bezárás gomb.Jobb felső iksz-re bezár, de köv. indításkor újra megjelenik...
-
válasz
veezibartis
üzenetére
OS-t is váltottál esetleg?
.NET 3.5 fent van?
DX frissítve van? -
veezibartis
csendes tag
Rendes Steam játékom van,netről letöltőm a Steam-et,majd a L4D-t.Vagy inkább lemezről kéne? A feladatkezelőben a folyamatoknál 3 db steamwebhelper szolgáltatás is fut." hete még játszottam,de újratelepítés után már nem tudok(1 hete,napi 2-3x telepítek)
-
shaddy1027
tag
-
válasz
veezibartis
üzenetére
Rendes steam-ről letöltött? Az egér probléma az beállítás kérdése, azt settings-ben ki kell szedni az inverse x/y axis-t. De ha 1 bill/klikk-re újraindul, akkor odáig el sem jutsz. Én letölteném a helyedben újra, vagy megnézném eseménynaplóban, hogy milyen hibát ír, ami miatt újraindul.
-
veezibartis
csendes tag
Sziasztok! Segítségeteket kérném az ügyben hogy a frissen újratelepített gépemen a frissen letöltött Left4Dead nem működik rendesen.Betölt,indulna a játék de egyetlen egy billentyű vagy egér gombra újraindul a betöltés de már lassabban,aztán kilép a L4D.Illetve az egér fordítva müködik,lefelé nyomnám fölfelé megy,jobb helyett balra megy .Frissítettem VGA drivert,de a probléma továbbra is fenn áll. Léci ha van v.mi ötletetek,segítsetek!
-
djculture
félisten
Amúgy az orosz régiókért ne sírjon senki Putyinék nemsokára tiltani fogják a steam és google és sok más használatát is. Leakarják választani az ottani hálózatot ez a legújabb ötlete az orosz diktátornak. Minket annyiba fog érinteni hogy az orosz giftek és az általuk üzelemtetett játék szerverek is lefőnek.
-
maross
nagyúr
válasz
szami777
üzenetére
Ha igy erez, akkor majd vehet belole 2 csgo vagy tf2 kulcsot a piacon, kb 5euro ertekben es eladhatoja cirka 1100 forintert, es igy csak 500-at dobott ki az ablakon. A steam minosegi szolgaltatasait meg ko fizetni
. (alternativakent keres majd valakit akinek vehet 5 euronyi jatekot ugyanannyi penzert, mert a) a srac jo fej, vagy b) nem tud valamiert vasarolni steamen). -
szami777
addikt
Köszönöm a válaszokat.
Már mindegy, de ha legközelebb ilyen lenne, jó tudni: Ha mondjuk csinál egy steam fiókot, ahová azonnal hozzáad egy bankkártyát, majd a steam store-ból veszi meg a játékot, akkor semmilyen korlátozás nem lenne? Mert volt ilyen is anno, hogy új fizetési eszközt hozzáadtál stb stb..
Nem vagyok már annyira jártas a rendszerben, azért kérdem. -
Csapoati
nagyúr
-
szami777
addikt
Egyik barátom megvette Humble Store-ból a world at war steames változatát majd csinált egy steam fiókot is.
Sikeresen aktiválta, de engem nem tud hozzáadni a barátaihoz.
Mit kell tennie még, hogy ez a megszűnjön?
Én azt hittem, ha egy játékot hozzáad, akkor már menni fog.(#86273) Csapoati
Köszi a választ, ez így eléggé érdekes, 6 ezer forintos cd kulcs nem jó nekik
Mert értem, hogy az ingyen kulcsokat beregisztrált spammereket ki akarják űzni, de ez így nem megoldás. -
Assimilator
őstag
válasz
DrTechnoid
üzenetére
SG dollar alapu arakat vesz figyelembe. Azok EU arak lennenek?

-
-
oriic
HÁZIGAZDA
19:00-tól lesz elérhető a Make War Not Love újabb ingyenes játékcsomagja.
A 3. pakk pedig ezeket tartalmazza majd:
-
-
Lackki
őstag
válasz
FollowTheORI
üzenetére
nem értem én ezt, pont a minap linkeltem, hogy mostmár van olyan játék (tomb raider) ami oroszoktól vett gift is aktiválható és játszható szerbia és bosniában... Erre most jön ez

Hát ők tudják, sokat nem tudunk ellene tenni, minden drágább lesz, így marad a pár hétig tartó hőbörgés és a megszokás
-
válasz
Lackki
üzenetére
Nem. Anno az euro-t használó (gazdagabb) és nem használó országok (szegényebb) szétválasztása volt, csak később össze vissza pakolták bele az országokat, így értelmét vesztette.

(#86261) lappa86
Igen. Valószínű ilyesmi volt a háttérben... de amugyis értelmetlen volt a két régió, mert többnyire ugyanazok az árak voltak benne.
Mostmár csak a valutával lehet játszani. Kíváncsi leszek tényleg jön e még több valuta és ezáltal más más árak. Pl a norvég árak jobbak a korona miatt gyakran, mint az euro árak. Az angol font meg változó... van ami olcsóbb van ami drágább fontban.
-
lappa86
aktív tag
válasz
EmptyParadox
üzenetére
Kb egy hónapja elfogadta az Európai Parlament a Digital Single Market Act-et, ami 2016 végére egységesíti a digitális piacot. Elvileg nem lehet az EU-n belül kétféle ár egyazon digitális termékre, szerintem épp ennek egy példáját láthatjuk.
-
Heavyrain
őstag
válasz
EmptyParadox
üzenetére

-
EmptyParadox
senior tag
Elvileg 16-ától megszűnt a két EU tier, és mindenhol egységesek az árak.
Érdekes... -
Lackki
őstag
válasz
FollowTheORI
üzenetére
nincs EU1

-
-
Lackki
őstag
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Nem nézek rosszat, én azt mondom hogy egységesen emelték EU1 és EU2ben!

Tudom hogy 10.99 volt nálunk, EU1ben meg 13.99, de attól még emelték EU2ben az árát...ezzel zárom a vitát:
Euro 13,99€ $15.58 +3.94% 4,13€ at -82%
Megszűnt az EU1 és EU2... egységes EU van és ennyi
-
-
laja80
tag
Szevasztok!
Megvettem tegnap a black ops 3-at steamen,letöltöttem minden ok,viszont mikor indítanám azt írja ki:nem sikerült a játékot elindítani/ismeretlen hiba/!
Mi lehet a probléma? -
marcusa
addikt
EU1-es árak vannak a store-ban...
Csgo - 14€
L4D1-2 - 20€
Rust - 20€
Talos Principle - 40€
stb.
Vajon bug vagy "sikeres" volt a petíciónk?
-
válasz
Assimilator
üzenetére
Á... annyira azért nincsenek lemaradva az oroszok...

Mi vagyunk sajnos messze a nyugattól, meg lassan V4-ektől is...

-
Assimilator
őstag
válasz
emiki6
üzenetére
Ezt mar egyszer targyaltuk, de akkor el is felejtettem megemliteni, hogy ez mind szep es jo, hogy keruljon Magyarorszag az orosz regioba, de milyen alapon is?
Az oke, hogy a nemet zsebeben sokkal tobb marad, de a magyar zsebeben is sokkal tobb marad, mint az oroszeban... Az atlagkereset kb. 150 dollar...A legertelmesebb ha lenne egy kozep-EU blokk. Lengyel, magyar, szlovak, cseh stb.
S az valahol az orosz es NY-EU regio kozott lenne. -
Dinasti
senior tag
Sziasztok!
MEgvettem most akcióban a Farsky nevű játékot. Viszont ha elindítom bejön a kezdőkép majd kilép. Java gondra gyanakszom viszont a legujabb verzió van fent belőle 8.1es windows mellett. Valaki tudna segíteni mi lehet a gond? -
válasz
emiki6
üzenetére
EU-n belül sajnos erre elég kicsi az esély...

Igazából a komplett keleti blokk, vagy a Visegrádi 4 csoportjának tagjainak kéne egy közös petíciót írniuk ezért.
Mellesleg ha az offline árakat nézed (aminek semmi köze a Steam-hez árügyileg), azok sem olyan olcsók mint az orosz. Úgyhogy még ha sikerülne is új régiót kicsikarni, az max csak az offline boltok áraihoz menne le.
-
Lackki
őstag
válasz
emiki6
üzenetére
Ezer éves dolog ez... Petició, amiből nem lesz semmi

Bár az is be kell vallani, hogy már van ilyen package steamen, ami ezeket az országokat sorolja egybe:
Russian Federation, Armenia, Azerbaijan, Belarus, Georgia, Kazakhstan, Kyrgyzstan, Republic of Moldova, Tajikistan, Turkmenistan, Uzbekistan, Ukraine, India, Brazil, Serbia, Bosnia and Herzegovina, Macedonia, Montenegro, Albania -
emiki6
veterán
Sziasztok, remélem nem nagy off.
STEAM - take the same prices to Hungarians as Russians
Ez egy online petíció (nem tudom járt e már itt), amit jó ötletnek tartok, mert mint azt tudjuk Magyarország az a hely, ahol a nyugati árak találkoznak a keleti fizetésekkel. Írjátok alá, osszátok, hátha sikerül. Tegyétek be összefoglalóba

-
Csapoati
nagyúr
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Az az ellentmondás, hogy sehol nem szerepelt az 1 darabos korlát.
-
válasz
[Prolixus]
üzenetére
Itt valszeg az ubi mondta hogy csak 1 per fő... más csomagoknál meg lehet több, vagy nincs korlátozva.
Nincs ellenmondás... mert "however"...
-
Csapoati
nagyúr
válasz
[Prolixus]
üzenetére
Nem lehet, az általam vásárolt 2-ből az első gift volt.
-
Csapoati
nagyúr
válasz
[Prolixus]
üzenetére
Humble Bundle welcomes some multiple bundle purchases so our customers can purchase gifts for their friends and family. However, to ensure that bundles are bought for personal use only, many of our promotions limit the number of purchases. Because of those restrictions, we've refunded orders that were made beyond the limit for this bundle.
I apologize for any inconvenience caused, and thank you for your understanding.
Ez oké, csak sehol sem írtak számbeli korlátozást. És ha refundolták a másodikat, akkor utána miért szedték le a Steamről a Grow Home-ot a másik bundliból (ami elsőnek lett megvéve, ajándékba).
-
gmx9
aktív tag
lol, az igen. Az ubi megint alkot.
-
Csapoati
nagyúr
Én vettem neki, az volt az egyetlen csomag kb abban az egész hónapban, amit vettem. Nem próbáltam kiegészíteni se, semmi. Ja és ugyanazzal a kártyával/paypallel lassan 3 éve vásárolok tőlük. Elmehetnek a jó édes anyukájukba, ezentúl engem felejtsenek el. Nem csinálunk olya,t hogy kényük-kedvük szerint visszavonnak valamit, mert csak.
szerk.: Illetve bocsánat, magamnak is vettem egyet. Akkor itt lesz a gond. Persze azt is refundolták...
Tehát akkor nekem 0 járt. Na nem baj, a múltkor is jól lehúztam a supportot, amikor elvették, most kapnak egy keményebb hangvételű szösszenetet. Nem játszunk olyat, hogy utólag módosítgatjuk a játékszabályokat. Ótvar banda.CR2025: Csak az ES pluginnal van, meg a 1-click sell is.
-
-
Potyka03
senior tag
Sziasztok.Van egy pár kártyám Steam-en,amit felraktam eladásra.Már egy jó ideje fent vannak,s kb. 2-3 ment el eddig,pedig minimum áron raktam fel.S azt szeretném kérdezni hogy hol tudom megnézni a saját kártyáimat hogy mik vannak még eladás alatt?Illetve az árukon módosítani lehet így utólag valahol,vagy valahogyan?
-
flymi
addikt
-

-
maross
nagyúr
Az miert van, hogy nekem sima dying lightom van, es steam storebol nem tudom megvenni az enhanced editiont (amiben ugye elvileg vannak dlc-k is)? Following dlc-t egyebkent engedné megvenni.
-
djculture
félisten
válasz
rumos XIII
üzenetére
Most szerintem így pár nappal a kínai sale után szerintem hamar fog a support is válaszolni

-
djculture
félisten
válasz
rumos XIII
üzenetére
Nincs másik gép a környéken hogy arra rádugd? Ha ott is ezt csinálja akkor nem kérdés hogy bedöglött...
-
rumos XIII
aktív tag
válasz
rumos XIII
üzenetére
Elértem, hogy jelezze, de semmi mást nemír, csak hogy: Ismeretlen USB-eszköz (sikertelen eszközleíró-kérés)
-
djculture
félisten
válasz
rumos XIII
üzenetére
Nem hiszem hogy csak úgy megszűnik működni. Nem a szokásos Windows betegség lesz? Ha rádugsz valamit egy adott portra onnantól csak is ott működik.
-
rumos XIII
aktív tag
Mit lehetne tenni, hogy a legjobban jöjjek ki a dologból?
8.án jött meg a steam kontrollerem, használtam kb. 2-3 órát azóta hibátlanul, most is szerettem volna, de nem érzékeli az usb sticket/jeladót. -
Dinasti
senior tag
Sziasztok!
Játékmegosztás lehetséges a steam segítségével? Tehát van 2 gép a lakásban az én profilomon van 1 játék és szeretném ha a másik gépen a lányom is tudna játszani velem multiban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- 27% - Corsair Hydro X XD7 RGB black (CX-9040005-WW)Pumpa/Tartály kombó
- Óriás! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5700 / RTX 3080 / 16GB DDR4 / 512GB SSD!
- Lenovo T490S i5 8365U, 16GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad L14 Gen 1 notebook - i5 10210U 16GB DDR4 512GB SSD Intel UHD GraphicsW11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)