Hirdetés
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bemutatkozott a Realme 16 Pro széria
- iPhone topik
- CES 2026: Látható gyűrődés nélküli hajlítható kijelzőt hozott a Samsung
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Tízezres aksit tuszkolt a Honor a Power 2-be
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
-
(rögzített hozzászólás)
FIGYELEM!
Hamis játékteszt meghívásokkal is lopják az accountokat, soha ne fogadjátok el ezeket, ha valaki privátban keres meg ilyennel. Még akkor sem, ha ismerős keres!
FIGYELEM!
Most ingyen "ajándék" linkekkel próbálkoznak a csalók! Ha kapsz valakitől privát üzenetben egy linket, amin ingyen ajándékot kínál, ne kattints rá! A link 100%, hogy egy kamu oldalra visz, amivel ellopják a Steam accountodat! Az üzenet ismerőstől is jöhet!
FIGYELEM!
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
FIGYELEM!
Új hozzászólás Aktív témák
-
csaba951
veterán
válasz
wwenigma
üzenetére
SSA
12. DISPUTE RESOLUTION/BINDING ARBITRATION/CLASS ACTION WAIVEROlvasd át, és megtudod, milyen feltételekkel perelheted be őket. "Normális" jogi eljárásra gyakorlatilag lehetőséged sincs ellenük. Illetve egy olyan szervezetnél adhatod be a panaszodat, amit közvetve a Steam (is) fizet. Itt csak a megdönthetetlen bizonyítékokkal alátámasztott, egészen nyilvánvaló esetekben döntenek a vevők/fogyasztók javára. Ilyened meg törvényes módon egyszerűen nem is lehet ennél az esetnél.
#74085 bager13
Hát igen! A börtönökben is ha megkérdezed, hogy ki mit csinált, akkor mindenki azzal jön elő, hogy ő nem csinált semmit! Csak úgy elítélték őket ezért-azért. Téged meg érdekes módon nem!
#74098 Roxkex
>mostani hozzá adást kitörlöm és hozzá adom újra"Okos" gondolat! Ezzel csak még rosszabb helyzetbe kerülnél.
Kártya szám megadásnál sehol nem kell plusz karaktereket megadni a számokon felül! -
Roxkex
senior tag
válasz
maross
üzenetére
Nem járt le !
Átnéztem már többször is , hogy hibáztam-e .. De azon gondolkozok , hogy a mostani hozzá adást kitörlöm és hozzá adom újra .. Akkor az még ma kész lehet ?
Illetve amikor a bankártya számot megadom , akkor XXXX-XXXX-XXXX-XXXX formában adjam meg ?Szerk.: Esetleg a profile - add or edit bank account nem kell ?
-
Roxkex
senior tag
válasz
maross
üzenetére
No , igen , ezt meg csináltam már amit te irsz és még a terhelés is ment a kártyámra és meg is erősítettem , már régebben.
Hozzá adtam a CSC (három számot) is a kártyámhoz.. (K&H Maestro)
No , de amikor rányomok a vásárlásra , akkor a steam kidobja, hogy a fedezetem nem elég ! A kártyán van pénz ! Ez esetben mi volna a probléma ?Szerk.: Esetleg amikor a bankszámla számot adom meg , akkor kell "-" jel a 4 számok közé ? - Már nem tudok mire gondolni ! Pedig a terhelés (400FT) és vele a kód is megjött bankhoz !
-
phenomHUN
senior tag
-
Roxkex
senior tag
Hali!
Valahogy , meglehet azt csinálni , hogy amikor Steamen vásárolok PayPallal , akkor a PP egyből a bankkártyáról vegye le a pénzt ? (Tehát , olyan lenne , mint ha a PP számlámon IS lenne a bankkártyám pénze).. Átutalás nélküli fizetés lenne a lényeg ,hogy a jó akciókra le tudjak csapni
Előre is köszi ! -
dilipok
veterán
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
dilipok
üzenetére
Az az igazsag hogy ha az EULA törvényt sért akkor ervenytelen. Tovabbra is varom a periratot hogy valakit ez alapjan kuldtek el a picsbe... ha nincs akkor csak sok a birka es mindenkit lepattintottak ezzel.
wjbhbdux: hat igen, mar nem menő a steam sajat könyvtaran kivul scannelgetni az user gépét...

-
mgm81
aktív tag
válasz
bager13
üzenetére
Meg van mi lehet a gond.
mi előtt meg vettem a játékot, a pulsops-al játszottam.
Az volt prestige növelve.
Amikor vettem az eredetit még fent volt.
Ez kb 2 hónapja.
Amint olvastam nem azonnal jár a ban.
De az eredeti játékban még 48-as szintű voltam. Az eredeti játékot sosem kockáztatnám. -
wwenigma
Jómunkásember
válasz
wjbhbdux
üzenetére
Aha, tehat le lehet mondani arrol hogy jogszeruen bizonyitekkal tamassza ala, es csupan azert bannolhat mert azt hiszi hogy csaltál.
Nem állna meg birosag elott.Ha igy lenne akkor lenne ra hivatkozas peranyaggal a neten. De se erre se az ellenkezojere nincs ergo mindenkit ezzel lepattintottak eddig sikeresen.
ui: persze egy linket elfogadnék ha Te mégis tudsz ilyenre.

-
wjbhbdux
veterán
válasz
wwenigma
üzenetére
A bíróságon ezt az elfogadott szerződést veszik figyelembe:
"Valve may terminate your Account or a particular Subscription for any conduct or activity that Valve believes is illegal, constitutes a Cheat, or otherwise negatively affects the enjoyment of Steam by other Subscribers. You acknowledge that Valve is not required to provide you notice before terminating your Subscriptions(s) and/or Account, but it may choose to do so.
...
In the event that your Account or a particular Subscription is terminated or cancelled by Valve for a violation of this Agreement or improper or illegal activity, no refund, including of any Subscription fees or of any unused funds in your Steam Wallet, will be granted." -
wwenigma
Jómunkásember
válasz
Assimilator
üzenetére
Nem azt mondtam hogy nem fogom hasznalni. Azt mondtam hogy birosag elött borulna a VAC bili.
Vagy talan lattal mar olyan akarmilyen pert, ahol a biro azt mondta hogy szerinte bűnös a vádlott, ezért xy év? Nincs szükség semmilyen bizonyítékra sőt ha ugy erzed jogtalan akkor te bizonyitsd az ártatlanságod?
ui: ja amugy valami valtozott a steames fizetesnel, uj bankkartyat hasznaltam es nincs semmi negativ effekt. Nem ugy volt hogy ilyenkor van valami tiltas? Vagy a 30nap felülirta?
-
Roxkex
senior tag
Sziasztok!
Kis segítségeteket szeretném kérni steam+paypal+k&h-s maestro kártyával kapcsolatban ..
Ugye steamen , maestroval nem tudok venni , így muszáj , volt egy PP-t csinálni , nem is volt gond meg csináltam , hozzá adtam a kártyámat a PP-hez , az igazoló szám is meg jött , és rögtön be is írtam és a "status: verified"-re váltott egyből...
És elvileg ezzel , meg oldható , az , hogy PP-re való utalás nélkül tudjak , egyből a kártyáról rendelni..
De sajnos a steam még mindig ki dob , hogy gáz van a fedezettel (ergo , nem jó!) Természetesen vásárlásnál kiválasztom a saját PayPal Fiókom menüt , majd amikor rányomok mindenre amit el kell fogadni és a vásárlásra ez az üzenet fogad:"A vásárlás nem fejeződött be.
A fizetés feldolgozója hibát jelzett a fiókod fedezetével kapcsolatosan. Kérjük, válassz másik fizetési módot, vagy frissítsd fedezetforrásod a PayPal fiókon és próbáld újra."Tehát a kérdés , adott.. Hogyan tudnám , azt megcsinálni , hogy állandó utalás (így várakozás) nélkül tudjak , egyből a kártyáról vásárolni , steamen ? (Természetesen a kártyán van megfelelő pénz mennyiség!)
Előre is köszönöm !

-
-
bladegery
senior tag
válasz
Assimilator
üzenetére
Mi a baj a google-el? Nekik szerintem nincs baj a supportjukkal.
-
Assimilator
őstag
válasz
wwenigma
üzenetére
Gyakorlatilag van egy olyan rendszerük ami annyit pénzt termel, hogy soha nem fogják tudni elkölteni.
Az ha ez neked nem tetszik, ne használd a rendszerüket, pont lesz...., hogy eggyel több vagy kevesebb felhasználójuk van.
Ez a gond azzal ha valaki monopol lesz, értelmes alternatíva nélkül.
Lásd Google... -
-
mgm81
aktív tag
Ahogy meg írtam a panaszom a supportba, már úgy töltött be az oldal hogy el lett utasítva.
Ezt nem olvassa senki.
Üzenet:
If you have been VAC Banned, the ban will not be removed.For more information, please refer to our FAQs: https://support.steampowered.com/kb_article.php?ref=4044-QDHJ-5691
Mit tegyek?
Én feljelentem őket. -
Rent
senior tag
Az mitől van, hogy vettem 3 játékot (Portal bundle, Gta complete pack, Bioshock pack) raktáramhoz vettem őket, és átküldöm őket az unokaöcsémnek és egyiket sem tudja beaktiválni, mindegyikhez azt írja hogy hiba történt próbáld később, vagy már korábban aktiváltad blabla. Mitől van ez?
-
mgm81
aktív tag
válasz
maddionmax
üzenetére
A support-ba nem tudtam. De regisztráltam, és írtam nekik.
A családbarát még mindíg nem frissítette le a 2 db játékot. -
wwenigma
Jómunkásember
válasz
Agyzuzo
üzenetére
Nem rossz ötlet, de egy ilyen nyilvanvalo dolgot javitottak volna mar a detektalasban. Illetve eddig talan egyetlenegy alkalom volt amikor levették mert fals volt. [link]
Illetve egy apróság. A COD-okban nincs hagyományos értelemben vett VAC, egy módosított verziót kaptak meg ami a sajat detektálásukon alapul...
-
phenomHUN
senior tag
VAC a Call of Duty játékok esetében tud érdekes dolgokat művelni, egy próbakört megér a Supportnál, de ne reménykedj túlságosan, hogy leveszik.

(#74059) Assimilator: Steamen eddig ez a legalacsonyabb ára, révén jan. 2-ig -66% van rajta, ezért lehetséges hogy kap még nagyobbat is ennél. Ha sürgős, vagy mégsem lenne már jobban lezakcijózva, akkor pedig húzd be G2A-ról (bár ahogy nézem, már ott is emeltek az árán; pár napja még 5€ volt).
-
Agyzuzo
addikt
válasz
wwenigma
üzenetére
Asszem pont a COD-nál volt valami trojan, amit benyeltek sokan és triggerelte a VAC ban-t, sajnos lehet itt is ez történt... Javasolnám a delikvensnek hogy futtasson le egy Malwarebytes-t (csökkentett üzemmódban is).
VAC-ban járhat ezek miatt is:
- Any kind of modifications like: ENB Series, SweetFX, Custom Camos, FoV changer, FPS Unlocker
- Virus, Trojan or similar installed without your knowledge on your harddrive -
Assimilator
őstag
Szerintetek a Grid Autosport kaphat még 66%-nál többet?
Eléggé szemezek vele. -
mgm81
aktív tag
Sziasztok
Bo2-re kaptam egy VAC Bant ok nélkül.
4 napos a rendszerem csak a játékok vannak fent.
Soha sem csaltam, minden cod meg van eredetiben.
A steam-al nem tudok kapcsolatba lépni, nem fogadja el az ellenőrző kódot.
Mit tegyek? -
NagyZ01
tag
Sziasztok!
Van egy dobozos GTA IV játékom, azt szeretném kérdezni, hogy ezt be lehet e aktiválni steam-re valahogy ?
-
CtiveR
tag
válasz
sixpak
üzenetére
Na most ott tartok, hogy steam restart (frissítés után) a telepítő elindításakor írja, hogy nincs regisztrációs bejegyzés a játékról. Amikor kiválasztom a Steamapps-ban a Mafia 2 mappát akkor elérhető az OK gomb, viszont most a Telepítés gombra nem reagál

Szerk: 85. újra próbálkozásra már a Telepítés gomb is reagál

Szerk 2: Fel települt és magyar lett a játék, köszönöm a segítséget, istenek vagytok
-
válasz
CtiveR
üzenetére
Én most raktam fel a kedvedért, először nem engedte telepíteni, nyomtam egy Steam restartot.
Ezután kiírta, hogy egy frissítés várakozik, magától nem rakta fel, el kellett indítani, de valami kisebb cucc lehetett, mivel 10 másodperc alatt leszedte...és így már működött a steam - steamapps - common - Mafia 2 útvonal.Szerk.: természetesen előtte átállítottam békazabáló nyelvről, angolra, ahogy wwenigma kolléga mondta feljebb.

-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
CtiveR
üzenetére
Lehet nem ez volt, nem talalom most. Frissen telepitve franciaul indul, angolra allitva jön egy frissites. Elotte nem akarta felrakni a magyaritast regisztracios bejegyzesek hianyara panaszkodva. Utana is irja.
mod: viszont betallózva a telepitesi utvonalat nekem mukodik, kattintható lesz az Oké gomb.
-
-
Edorn
senior tag
válasz
CtiveR
üzenetére
Én ez év júliusában játszottam vele ezzel a magyarítással. Nem hinném, hogy azóta piszkálták volna a játékot, vagy a magyarítást... Arra viszont nem emlékszem hogy miképpen is telepítettem, volt-e hasonló probléma közben... (annyit tudok csak, hogy win7 64bit-en d meghajtón van a steam-em és így is működött)
-
CtiveR
tag
Srácok beszerváltam egy Mafia 2-t és kérdeztem itt régebben a fórumon, hogy lehet e magyarosítást hozzá tenni. Azt mondták itt, hogy igen.. de amikor telepíteném fel a magyarosítást nem találja hogy hova tettem fel a játékot, viszont ha a steames mappát akarom neki megadni nem lehet.. megoldás?

-
miazmá
tag
Mit gondoltok DayZ-re lesz ennél a 15%-nál nagyobb akció v nem érdemes várni?
-
Csapoati
nagyúr
Szerintem nem ad kártyákat. Én megvettem tavaly ilyenkor a Narancs Dobozt és 0 kártyára voltam jogosult. Ha jól értettem, csak azok kaptak kártyát, akik a free-to-play-jé válás előtt vették még meg. Utána már játékon belül kell vásárolni.
Ellenben az itemek más játékok után utólag is jártak. -
-
-
croli
aktív tag
Üdv!
Tudnátok ajánlani free to play játékokat amik kártyát is adnak ingame vásárlások nélkül?
Köszi! -
válasz
cskamacska
üzenetére
Prémium előfizetés?
-
csaba951
veterán
Hitman Contracts;-80%;1,19 €
Gyorsan! Gyorsan! Most először kapott -50%-nál nagyobb kedvezményt!
-
Csak velem szórakozik a Community? Állandó jelleggel be kell lépnem, akárhányszor új böngésző session van. Hiába állítom be, hogy jegyezzen meg. A Steam jó, de közösség nem. Nem akarok csokikat törölni, de lehet az lesz a végén...
-
Buster17
addikt
http://mobilarena.hu/tema/steam_2/hsz_73981-73981.html
Mert a nem mezei az milyen?
Majd megnézem hogy van e ilyen lehetőség.[ Módosította: BomiBoogie ]
-
Rent
senior tag
Nem hiszem el a fél éve elő nem vett laptopommal belépve meg lehet vásárolni... Akkor azon veszem meg a dolgokat, az asztalin meg majd lesz egy reinstall.
-
Buster17
addikt
Hol lehet játék csalót jelenteni a steamnél?
-
Rent
senior tag
válasz
csaba951
üzenetére
Magyarra van állítva, váratlan hiba lépett fel szöveget ír ki, még szerencse, hogy van egy füzetem amibe minden jelszót felírok, így sikerült a support oldalra belépni (mert az elfelejtett jelszóval kapcsolatban 3 órája nem jött tőlük maik). Úgyhogy most nyitottam neki egy ticketet, amiből lett kettő, mert belassult a support oldaluk is. Remélem hamarosan megoldják.
-
csaba951
veterán
Most ilyen?:
An unexpected error has occurred. Your purchase has not been completed.
Please contact Steam Support.Valami miatt a Steam letiltotta a fiókodon a vásárlást. 7-10 nap múlva leveszik majd maguktól is a korlátozást. Vagy írsz az ügyfélszolgálatnak és kézzel leszedik ezt a flag-et.
____________________________________Support ezt küldi majd javítás gyanánt:
Hello XXX,Thank you for contacting Steam Support.
Even though you may have attempted similar steps already, please re-test the issue now using the methods below:
Note: These processes will not affect your currently installed games.
If using a PC
- Please exit Steam, and navigate to the …\Steam\ directory (by default this is C:\Program Files\Steam - if you set a different installation directory, you will need to browse to it).
- Delete all of the files in this folder except: Steam.exe and the \Steamapps\ and \Userdata\ folders
- Restart your computer and test the issue again.If using a Mac:
- Exit Steam and go to the folder Users/[username]/Library/Application Support/Steam
- Delete all of the files in this folder except for SteamApps and Userdata.
- Restart your computer and test the issue again.For all operating systems:
- Ensure that you are not using any IP proxy or VPN software. These applications must be completely deactivated when purchasing through Steam.If the issue still persists, try using a web browser (Internet Explorer 7 or higher on PC, or Safari if on a Mac) to make the purchase using http://store.steampowered.com/
____________________________________Másoknál ezek segítettek:
1) Ha a net szolgáltatódtól dinamikus ip-t kapsz, akkor bontsd a router-en az internet kapcsolatot és csatlakozz újra. Indítsd újra a géped is, és próbáld meg újra. Ha nem megy, ne próbálkozz többször vele.
2) Csináld meg a feltöltést, Holiday Sale vásárlást a Steam mobil App-al!
3) Beszélj egy haverral, hogy a saját fiókjára vegye meg gift-ként a játékokat, majd átküldi a fiókodra. Te meg kifizeted neki.
4) Csinálsz egy teljesen új fiókot, de más fizetési módot adsz meg neki. Erre megvásárolod a játékot, és átadod a fő fiókodra.
-
Rent
senior tag
Eltelt 2 óra most megpróbáltam újra, és váratlan hiba lépett fel szöveggel megint visszadob a kártyás fizetésnél, de ugyanúgy a paypal sem megy.
Hátha véget ér az akció és lehetetlen lesz megvenni az ajándékokat az unokaöcséimnek.
Menjenek már a fenébe komolyan.
Support oldalhoz tartozó jelszó kiküldés meg 3 órája nem érkezett meg. Szánalmas már az egész komolyan.
Se kártyát nem fogad el, sem egy másik kártyát, de még a paypal sem megy.
Új hozzászólás Aktív témák
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Precision 7560 - Intel Core i9-11950H RTX A4000 32GB 1TB SSD FHD
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- Csere-Beszámítás! Xbox Series S Játékkonzol!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Ha torvenyt sertene, tuti lett volna mar, aki ezt megprobalja megtamadni, de nekem nem remlik ilyen.
Nem állna meg birosag elott.
.