Hirdetés
-
Mobilarena
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
-
(rögzített hozzászólás)
FIGYELEM!
Hamis játékteszt meghívásokkal is lopják az accountokat, soha ne fogadjátok el ezeket, ha valaki privátban keres meg ilyennel. Még akkor sem, ha ismerős keres!
FIGYELEM!
Most ingyen "ajándék" linkekkel próbálkoznak a csalók! Ha kapsz valakitől privát üzenetben egy linket, amin ingyen ajándékot kínál, ne kattints rá! A link 100%, hogy egy kamu oldalra visz, amivel ellopják a Steam accountodat! Az üzenet ismerőstől is jöhet!
FIGYELEM!
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
FIGYELEM!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Werkly
addikt
válasz
vorosmarti
üzenetére
Hát csak így ...szhatom mert DLC-ket nem fogok tudni szerezni hozzá!
-
Źşë'
addikt
Serious Sam 15th anniversary Steam trading cards released!
újabb paklikSerious Sam HD First and Second Encounter
-
vorosmarti
senior tag
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Nem nagyon értem h miert kellett egy ilyen viszonylag olcso jatek forgalmazását ennyire tulbonyolitani. Magyar nyelv csak az RHCP verzioban volt, es ezt a verziot ajandekozni sem lehetett. Nekem a GOTY-t RU-nak látja, megvan minden létező DLC-m is hozzá, és folyamatosan tolja a képembe az alap Dishonored játékot, hátha meg akarom venni

Legalább a játék nagyon jó.
-
-
Werkly
addikt
válasz
vorosmarti
üzenetére
De a Steam mégsem látja a játékot!
Nem enged DLC-t föltenni mert az alapjáték hiányzik szerinte!
Elég sokaknál gond ez világszerte a fórumok szerint! Azért Steamék megtehetnének egy szívességet úgy világszerte!
-
vorosmarti
senior tag
válasz
Werkly
üzenetére
A Magyarországon forgalmazott GOTY is RU jelöléssel kerül a könyvtáradba (RHCP helyett). Én ugyanez igaz az Oroszországban, Csehországban, valamint Lengyelországban forgalmazott verziókra. Nincs olyan hogy RU, az mégha úgy is van írva, RHCP-t jelent, ami a fenti 4 ország kezdőbetűiből áll össze.
-
bul07
nagyúr
válasz
Assimilator
üzenetére
Ha nem programmal csinálod akkor jól is jön az a kis szünet míg megerősíted, nem tudom te hogy vagy vele de 30-40 kártya kirakás után nekem már zsibbad az agyam, kell kis szünet
-
eami
Topikgazda
-
-
NyMRooD
addikt
válasz
Werkly
üzenetére
"Nem Steamen vásárolt kulcsokról beszélünk természetesen ha ez számít!", "A DLC kulcsra pedig azt írja, hogy előbb az alapjáték kell!"
Ha a steam kliensben próbálod aktiválni a dlc kulcsokat és arra írja, hogy kell az alapjáték akkor a dlc-k és az alapjáték nem egy régióból való. Szóval megszívtad

-
Werkly
addikt
válasz
KubanitoS
üzenetére
A HDD-n program files alatt a Steam mappában megvan a játék. A Steam kliensben is szerepel Dishonored RU néven. Ha a Steam honlapjára megyek és az áruházban rámegyek a Dishonored akkor megvásárolhatóként hozzá. A DLC kulcsra pedig azt írja, hogy előbb az alapjáték kell! Nem Steamen vásárolt kulcsokról beszélünk természetesen ha ez számít! Ha játékon belül Shiftre nyomok a menüben nem csinál rá reakciót. Azt hiszem ez "vinné" DLC vásárlásra a játékot.
-
bul07
nagyúr
válasz
Assimilator
üzenetére
Amúgy mi olyan sok idő ebben, már ha amúgy a telefonod hozzá van rendelve
Kiraksz 50kártyát jön 50megerősítés, pihenésként a telefonon megerősíts engedélyezése
Oké plusz munka de nem tart tovább pár percnél -
válasz
Werkly
üzenetére
Az kell nekünk ide magyarországra , a ru verzioót kaptunk anno, nem a row-ot amikor a goty megvásárolható volt, a rhcp az a ruszki hungarian cseh poland területen volt felhasználható.
szerk :
A nálunk kapható verzió ez :
ami a főoldalra mutat, mert a nagyvilág elé nem ez a verzió kerül. A DLC-ket természetesen nem buktad, ha a könyvtár listázza akkor ott is van, de ha belépsz játékba akkor ott is meg van mind.
-
KubanitoS
veterán
válasz
Werkly
üzenetére
Többszöri nekifutásra sem fogtam fel a dolgot.
1. A poén, hogy maga a Steam webes felületén nem látja az alapjátékot sem.
Most akkor megvan a Dishonored játék Steamen, vagy sem?
2. Van a 2 DLC-hez kulcsok de azt írja, hogy kell az alapjáték hozzá.
Ha Steamen megvan az alapjáték, a kulcsokat oda beírva a DLC-k automatikusan letöltődnek az alapjátékkal együtt.
Ha Steamen nincs meg a Dishonored, akkor teljesen mindegy milyen mappáid vannak a gépeden.
-
Werkly
addikt
Mit lehet tenni ilyenkor? A szitu a következő: egy Steam könyvtárban van egy Dishonored RU. A gépen Steam mappában RHCP van viszont. Van a 2 DLC-hez kulcsok de azt írja, hogy kell az alapjáték hozzá. A poén, hogy maga a Steam webes felületén nem látja az alapjátékot sem. A könyvtár viszont írja! Nem GOTY verzió. Maga a játék pedig indításkor már magyar. Most akkor mi van ilyenkor? A DLC buktam?
-
Rendo84
senior tag
Egy ilyen típusú NBA 2K13 dobozos verziót [link],fel lehet applikáltatni steamre?
-
Assimilator
őstag
Nem tud arrol valaki valamit, hogy esetleg visszakerul valami osszeghatar ami alatt nem kell mobilos megerosites? Nekem az £1 limit is jo lenne. Azert nem vicces kartyakat kirakosgatni igy. (nem 5 darabot raknek ki egyszerre)
-
konikan
aktív tag
Üdv!
Szerintetek a Borderland 2 GOTY 11,24€-ért megérné?
-
marec1122
senior tag
sziasztok!
esetleg nem tudja valaki hogy a chrome-ba beépülő lounge assist-al mi lett? mert nekem nem akar működni.
-
GabN73
addikt
válasz
maross
üzenetére
Indegala-s givavéj, nekem az a játék már be volt regisztrálva decemberben

Mondjuk múltkor is bejátszotta ezt, akkor vettem egy bundle-t, benne volt a Brilliant Bob.Mondjuk - a szolűsön most ugorhat be - szóval ha IndeGala-n vásárolok, akkor lehet hogy nekem "reserved" a kulcs?
Csak e-mail-ben tudnám elküldeni az adott embernek? -
Out
addikt
válasz
GabN73
üzenetére
Ezt mondom, hogy ha már rendelkezel egy játékkal, akkor nem tudod megmondani, hogy egy kód használt-e vagy sem. Ha vetted azt a kódot, akkor reklamálj a boltban, hogy használtat kaptál.
Próbáld ki, menj be a ninja topikba és keress egy játékkódot ami játék már megvan neked és próbáld aktiválni. Azt fogja mondani a Steam, hogy már rendelkezel a játékkal, de azt nem, hogy a kód még jó-e másnak. -
JoolsNOS
veterán
válasz
csaba951
üzenetére
Régebben az angol számomon be volt kapcsolva a guard. Most meg ha próbálom váltani (már megvolt amit írtál) akkor azt írja: Ha a telefonod elérhető, kattints az alábbi gombra, hogy egy SMS kódot kapj, melyet használhatsz a telefonszám eltávolítására. De ugye nem elérhető a telefon, és más opció nincs.
-
Ramoskaa
senior tag
Továbbra is keresek olyant akinek van steam linkje

-
Niczo
senior tag
Borderlands: The Pre-Sequel 4.8€ ha már megvan az 1 goty és a 2.
-
GabN73
addikt
Ha beírok véletlenül egy kódot, de a játék már megvan...
... akkor az a kód már nem él tovább?

Emlékeim szerint nem volt meg a játék, aztán kód aktiválásnál kiderült hogy mégis megvan... Elküldtem ismerősnek hogy regisztrálja be, erre nem tudja, mert már fel van használva

-
-
JoolsNOS
veterán
Sziasztok! Steam Guard telefonszámot hogyan változtatok meg, ha már nem él a régi szám?
Köszi -
genndy
addikt
Nem mindenhol ugyanazokat a kiadásokat árulják. Csak a magyar dobozoshoz készült lokalizáció, a többihez nem, nem ritka dolog. Főleg régebbi játékoknál gyakori, hogy ha egyszer volt is magyar feliratosan, a Steamen (meg a többi digitális boltban) nem az lesz meg, hanem a sima nemzetközi. Ha valahonnan valahogyan meg tudod szerezni a dobozost, valószínűleg ráműthető a nyelv.
-
csaba951
veterán
http://www.enhancedsteam.com/ kell hozzá, és csak böngészőből bejelentkezve fogod látni!
Steam-et nem érdekled, ők még ennyire se tisztelnek meg! (böngésző/kliens)

-
mmdms
addikt
Heló!
Tegnap este megvásároltam a Clive Barker's Jericho játékot, az érdekelne steamen nem lehet valahogy a magyar nyelvet megszerezni hozzá? A listába nincs benn a választható nyelvek között telepítés után, pedig magyar felirattal árulták otthon, lemezen. -
lm83
őstag
Na engem is érdekel már ez a szülinapos dolog

És ezt hol nézem meg, hogy mikor regisztráltam?
-
Csapoati
nagyúr
válasz
[Prolixus]
üzenetére
Nem volt benne, én a Halloweent, az Autumn és Winter sale-t vettem bele. De a kínaival akkor 4 hónapon belül 4.

-
[Prolixus]
addikt
válasz
Csapoati
üzenetére
Ebben volt az a kínai újéves (vagy mi volt az...) sale is? Mert azon mindenki csodálkozott, hogy ezt most miért, és hogy...Másrészt év vége az ünnepi időszak, akkor minden fizikai és digitális boltban akcióznak mindent, szóval nem csodálom, hogy az év vége sale terén is sűrűbb, mint az első fele mondjuk.
De az is lehet, hogy most csak kísérleteztek, idén megint nem lesz 3 sale ebben az időszakban, csak kettő. Persze az is lehet, hogy lesz, és akkor semmi létjogosultsága nincs annak, amit írtam.
Nyilván én sem tudom az egzakt válaszokat ebben a kérdésben, csak némi deduktív logikával próbálok élni. Valami oka biztos van annak, hogy nem 2 havonta van egy-egy nagy sale, és mérget vehetsz rá, hogy pénzügyi. -
Csapoati
nagyúr
válasz
[Prolixus]
üzenetére
Ennek némiképp ellemtmond az október - január időszakban lezavart 3 sale.
-
[Prolixus]
addikt
Mert akár kontraproduktív is lehet a sok sale? Feltételezem, hogy a sale-ek éves számát nem annyi alapján határozzák meg, hogy Isten földi helytartója, GabeN minden év elején megcsavarja a mellbimbóit, aztán egy kis sónyaldosás közepette kiböfögi, hogy idén 2/3/4/whatever nagy sale lesz.
Ha minden második hónapra esne egy nagy sale, pont a "varázsát" veszítené el a dolog. Másrészt hiába sale alatt van a legtöbb eladás, egy-egy tranzakcióból kevesebb a Valve részesedése, lévén a termék is jóval olcsóbb sokszor, mint az akció nélküli ára. A Valve azt szerezi, ha teljes áron vesszük a játékokat. Ha minden második hónapban lenne sale, sokan kivárnának egy-egy friss játékkal, hátha kap 15-20%-ot a "mindjárt itt van" leárazáson. Aztán ki tudja, akkor meg már lehet meg sem vennék. És különben is, egy mai dollár mindig többet ér, mint egy holnapi, a 2 hónappal később akvirált dollárhoz képest meg főleg.
-
-
Vesa
veterán
válasz
Csapoati
üzenetére
Én sem emlékszem tavaly semmire tavasszal, sajnos.
Mondjuk nem teljesen értem, szerintem az eladások javarészét a sale-k teszik ki, most pl. karácsony előtt is volt, aztán meg január környékén is. Nem tudom, miért nem tesznek be egyet tavasszal is, július még nagyon messze van. -
csaba951
veterán
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Easter Sale? Na, ilyen néven garantáltan nem lesz! Steam kínosan ügyel rá, hogy a vallási szimbólumok/nevek ne jelenjenek meg a kommunikációjukban.
Egyébként úgy emlékszem, hogy tavaly volt először Spring Sale, szóval olyan nagy hagyománya nincs még!

-
Csapoati
nagyúr
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Húsvét szokott lenni, csak nem a Steamen.

-
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Lesz majd 1 hét akció jövő héten... de hogy mire és mennyi azt nem tudni... de szokott lenni húsvét.

-
Csapoati
nagyúr
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Nem, eddig még sosem volt. Vagy csak valami minimális, de semmi olyan, mint a nyári/téli.
-
Bjørgersson
félisten
Tavaly volt tavaszi / húsvéti leárazás?
-
Niczo
senior tag
válasz
DrTechnoid
üzenetére
én is kaptam már ilyet a böngészőben, enhanced steam kiegészítő miatt van.
-
Źşë'
addikt
válasz
DrTechnoid
üzenetére
kaptál érte TP-t

-
válasz
DrTechnoid
üzenetére
Nekem is default-on van minden, de soha nem láttam még csak hasonlót sem.
Esetleg valami jubileum....10 év, mondjuk? -
-
Ryder62
őstag
válasz
DrTechnoid
üzenetére
Ilyen nekem sosem volt. Lehet mert skint használok?
-
válasz
DrTechnoid
üzenetére
Én -90%-ot akarok a wishlistemen lévő 3 legdrágább játékra a szülinapom alkalmából. Konfetti nem kell.

-
tomsolo
addikt
válasz
DrTechnoid
üzenetére
boldog vásárlást kívántak

-
Nah mondom miféle akció ez a szép csillivilli lufi szerpentin konfetti csoda a kezdőlapon, erre látom hogy onmouseover gratulálnak a steames szülinapomért.Azonnal keresni kezdtem a jól megérdemelt akciót , és lehet az hogy lófaxt se találok? Akkor mi értelme van??
Azon kívül persze hogy reggel óta folyamatos sírógörcsöm van a meghatottságtól. -
-
Brandynew
őstag
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Attól, hogy van egy okostelefonod, nem kell a wc-n is FB-oznod. Rengeteg mindenre jó egy okostelefon. Pl. amikor ismeretlen környéken kell megtalálnom valamit, akkor ott a GPS-e, buszon ülve megnézhetem a leveleimet és válaszolhatok rájuk, így otthon már nem kell, és legalább hasznosan töltöttem az utazást. Utazás közben nézhetek rajta filmet, nem kell magammal vinnem a laptopot. Ha nincs nálam pendrive, de szükségem van valamire egy gépről, akkor wifin keresztül rá tudom rakni a mobilomra. Ha hirtelen meg kell valamit keresnem (pl. most hétfőn az ügyeletes gyógyszertár címére volt szükségem menet közben), akkor kéznél van. Ha valamit fel kell jegyezned, de nincs nálad papír, toll, akkor ott a mobilod jegyzetek appja. Ha nem tudod, éppen melyik teremben van órád az egyetemen, akkor ott a Neptun app. Ha vonaton ülsz, de látszik, hogy késni fog, akkor ott a Vonatinfó, amin csekkolhatod, hogy mennyi lesz a késés, és ha várnak rád, vagy időre mész, akkor korrigálni tudod a napirended. Uber alkalmazás. Nagyon ritkán, de néha taxiznom kell Pesten, ilyenkor a taxinak 3500 Ft-ot fizetnék, az Ubernek csak 1700-at. Tömegközlekedési menetrend. Ha nem tudod, hogy pontosan milyen járművel jutsz el egyik helyről a másikra, akkor ott a mobilapp, ami részletesen kiírja, hogy hol és mire kell felszállj, és hol találod a megállót.
Ez csak néhány alkalmazás, amit használok, ezen kívül rengeteg mindenre használható egy okostelefon, és egyáltalán nem biztos, hogy számodra pont ezek kellenek, de egy okostelefon nagyon megkönnyíti az ember életét, időt, pénzt nyersz vele, és hatékonyabb a munkavégzésed.
Nem kell élből elutasítani az okostelefonokat, mert nem azért fogsz a wc-n is FB-ozni, mert van egy okostelefonod, hanem azért, mert magaddal viszed a wc-re és megnyitod rajta a FB-ot.
-
-
bul07
nagyúr
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Nekem van vagy 5-6 fb kamu fiókom, ha kell valahova azokat használom, de tudom hogy a fb pontosan tudja kié mind
-
Teljesen igazad van, én mégis úgy vagyok vele, hogy borzasztó rossz irányba tart az egész cloudalapú, mindent egybeintegrálós, multióriásoktól függő big data analizálós, telemetriás, bla bla iparág.
Az emberek telefonra/tabletre lehajtott fejjel járnak az utcán, a buszon, a vécén, fészbúk, google, viszolygok ettől a tendenciától.
Szóval én csak minimalizálom az ilyesmi használatát az életemben, és modern telefon nélkül jól megvagyok.Steam progi kapcsán pedig gondoltam egy kiherélt Droid emura, de a linkelt kis progi valószínűleg megfelel majd a célra.
-
bul07
nagyúr
válasz
FoxiestFox
üzenetére
adathalász szeméttel
Ezen jót mosolyogtam, ha már van egy PC-d MS, FB mindet tud rólad, így az a pár információ ami csak telefon használatból tudnának meg édes mindegy
-
Köszi. Többieknek is.
Egyik manapság elterjedt mobil adathalász szeméttel sem rendelkezem, teljesen szándékosan, úgyhogy nem értem a Valve-t, hogy szerintük mindenkinek van mai mainstream okostelefonja, de ők látják ,biztos úgy van.
Hogy miért nem jó egy SMS vagy mail hitelesítés, azt nem tudom.... -
Vesa
veterán
-
Vesa
veterán
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Ezt lehet megpróbálni desktop-ra, persze saját felelősségre!
-
Jofi81
őstag
válasz
FoxiestFox
üzenetére
WP-re van Unofficial Steam Authenticator
-
marcusa
addikt
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Vagy használsz valami desktop megoldást, vagy kivárod a 15 napot.
-
Hogyan lehet kikerülni ezt a poshadék mobile authenticatort? Nem tudok egy nyomorult itemet eladni azonnal, mert ezt a programot erőlteti a Steam.
Nincs sem Android, sem iOS szarom, nem is lesz, de szeretném használni a piacot ahogy eddig, abban a kemény 1-2 esetben havonta.
-
Źşë'
addikt
válasz
FollowTheORI
üzenetére
persze, de ha belegondolunk szép is lenne ha eltűnne az accuntról az adott játék, steam saját magának lőne egy bazi nagy öngólt! és ez picit visszavetné a játék bérléseket és ezzel maradna vagy nőne a "virágbolti példányok termesztése"
-
válasz
alratar
üzenetére
Elég, és sajnos azt kell mondanom hogy akad olyan paraszt is aki nem csekkolja be, bár a szabályzatukban benn foglaltatik. De ki kell hangsúlyoznom hogy nagyon ritka , legalábbis az én esetemben a 77 felajánlott giftből 1 egyén nem jelezte vissza hogy elküldtem neki. Egy ticketet kell nyitnod ha 7 napig nem történik semmi a részéről, de szerencsére a legtöbb esetben be fogják jelölni, ugyanis aki steamgiftre be tud regelni annak kell lennie pár játékának az inventoryjában.
"The winner has redeemed my gift, but not marked it received. How do I proceed?
If your gift has been activated or redeemed by the winner, and they have not left feedback after seven days, please create a support ticket to request received feedback. A support member will review and ticket, and if the gift is activated on the winner's Steam account, approve the ticket and update the feedback to received."
-
Vesa
veterán
"amúgy a fizikai adathordozós változattal is csak bérleti jogot kap a user"
Ez már tényleg nagyon OFF és pusztán elvi okfejtés, de ha már szóba hoztad...gyakorlati szempontból mégsem azonos, mivel a DVD-s verzióról készíthetek 1db biztonsági másolatot és amíg az eredeti adathordozó, illetve a másolat meg nem semmisül, addig:
1. Annyit és akkor játszom, amennyit és ahányszor akarok
2. A készítő/forgalmazó nem akadályozza a termék használatát (kivéve a durva DRM-es játékok esetén, de ebből összességében nagyon kevés van)
3. A termék adás-vétele nincs megtiltvaEzzel szemben a Steam:
1. Csak akkor használhatom a terméket, ha fut a Steam kliens (biztonsági másolat esetén is)
2. A Steam csődje esetén a megvásárolt terméke(ke)t elveszítem
3. A termék adás-vétele illegális és tilos -
Brandynew
őstag
Sziasztok,
Steames játékokat hol tudok legolcsóbban venni? G2A-n?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- Dobozos Szinte Új HyperX Cloud Alpha Bolti ár:27k INGYEN FOXPOST
- Samsung Galaxy S25 Ultra - 256 GB - szürke (341) újszerű, 10000 Ft kiegészítő ajándék, Garancia
- Samsung Galaxy S23 Ultra - 256 GB - fekete (340) Használt, 10000 Ft kiegészítő ajándék, Garancia
- Hitachi Travelstar 500 GB SATA II 2,5 Notebook HDD
- Új RAZER Kaira X For Xbox Blue Bolti ár:15k INGYEN FOXPOST
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4660
- ÚJ! AKRacing Arctica gamer szék
- 244 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060 (ELKELT)
- Powerbank Anker Prime, 20100mAh, 220W, QC + PD, Fekete A110BH11
- AKCIÓ! ASRock A520M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Adata 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
újabb paklik

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)