Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- CES 2026: Boombox került a fejemre
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
-
Mobilarena
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
-
(rögzített hozzászólás)
FIGYELEM!
Hamis játékteszt meghívásokkal is lopják az accountokat, soha ne fogadjátok el ezeket, ha valaki privátban keres meg ilyennel. Még akkor sem, ha ismerős keres!
FIGYELEM!
Most ingyen "ajándék" linkekkel próbálkoznak a csalók! Ha kapsz valakitől privát üzenetben egy linket, amin ingyen ajándékot kínál, ne kattints rá! A link 100%, hogy egy kamu oldalra visz, amivel ellopják a Steam accountodat! Az üzenet ismerőstől is jöhet!
FIGYELEM!
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
FIGYELEM!
Új hozzászólás Aktív témák
-
DeFranco
nagyúr
Sziasztok! Egy gyors kérdés: 4 packot lehet venni giftként úgy, hogy 4-et küldjön át, vagy egy mindenképp nálam marad? Volt ilyenről szó, csak nem emlékszem mikor volt az, amikor csak 3 került az inventoryba...
-
Pangelus
tag
[link] Bár gyér az angol tudásom de The Ship-et lehet nyerni valami jótékonysági program keretében ha jól értem. Sok sikert.
kicsit le van terhelve az oldal szóval.. -
xenom0rph
őstag
L4D2-re keresek co-opozni embereket !
Itt a nickem ,vegyetek fel! keymaster1009 -
VGYke
addikt
Nagyon köszönöm válaszaitokat!
Honnan tudom leellenőrizni, hogy a Fable III (és Steam újratelepítés után) megette-e az összes DLC vásárolt kódomat, tehát aktív-e minden vásárolt cucc? Elvileg megetettem vele, na de hogyan tudom ellenőrizni hogy sikerült-e?
Zavarban vagyok: "van hogy jatek kozben elohozod a home menuvel": ne ezt hogyan kell? Home menü
-
Mister_X
nagyúr
A PayPal-os fizetésnél mi a "Számlázási cím" és a "Számlázási cím 2. sora" ? A PP-s Top Up alatt lévő bankszámlaszámot és transfer ID-t adjam meg vagy mi?
-
horvathd
aktív tag
-
Mister_X
nagyúr
Sziasztok!
Lassan (amint sikerül lezsíroznom a többláncos giftelést) felajánlok én is valamit BlueGiftre, remélem örültök majd neki

Addig is csinosítgatnám a profilom, raknék fel játékokat. Van is Age of Empires III-am, a Steam szerint invalid, de a Store-on fent van
11111-22222-33333-44444-55555 formátumú a kulcs. Unreal Tournament III detto... -
nkAAA
aktív tag
Másik topic.
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
MasterMark
üzenetére
Hát, én nem tudom, nekem eddig amit magyarítani akartam, azt sikerült. Nem találkoztam még problémával. Stalkert még pont nem próbáltam, de elvileg igen, tudsz. Ha mégis gondod lenne, érdemes lenne a magyarítás topicjában utána olvasni, hogy mi a helyzet a steames változattal, mert ha mégsem megy, akkor egyedi eset, nem ez a rendszeres.
-
Amantius
senior tag
válasz
MasterMark
üzenetére
Ha egyről beszélünk, akkor a magyarítás telepítő, bat fájlt kell indítani, vagy egyszerűen csak a 2 könyvtárat bemásolni a stalker mappába.
Nekem van exe-s, telepíthető is. Miután évekkel ezelőtt telepítettem, nem tudom melyik van nekem felrekva.(#32080) MasterMark
Közben utána néztem. Itt is telepíthető formában tudod elérni. Ráadásul friss. Megnéztem, itt a könyvtárszerkezet is olyan.
-
MasterMark
titán
Magyarítani, akkor hogyan tudok? A szokásos fájl felülírós megoldás nem sikerül, ugyanis teljesen más a könyvtárszerkezete mint amilyenhez a magyarítások vannak.
(Stalker: Shadow of Chernobyl-ról lenne szó.) -
válasz
MasterMark
üzenetére
Bármennyire, de egyszerre csak az egyiken tudsz bejelentkezni.
-
MasterMark
titán
ollie, po1son és lostprophet: Köszönöm a válaszaitok, igazából arra lettem volna kíváncsi, hogy hogyan állnak ezzel a steam-mentessé tétel lehetőségével? Készülök a világvégére.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
(Bocs a késői reagálásért.)
Lenne még egy kérdésem: Itthon hány gépen lehet feltelepíteni a Steam-et? (Egy hálózat, egy internet.)
-
Con Troll
senior tag
válasz
cskamacska
üzenetére
Kösziiii

Amúgy meg ez talán egy kicsit sok, nem?

-
csaba951
veterán
válasz
cskamacska
üzenetére
Tényleg régió free, amennyiben ez Oroszországot vagy Ukrajnát jelenti. A Föld bolygó többi országából nem használható.

-
cskamacska
addikt
válasz
maross
üzenetére
Van ott Dark Souls is, sőt még azt mondja hogy region free, de a jó ég tudja mi igazából.

-
AxBattler
félisten
válasz
cskamacska
üzenetére
+1
Mockosz kisz ninnyák!![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
csaba951
veterán
válasz
maross
üzenetére
Jól is teszed, hogy nem veszed meg, mert nem tudnád aktiválni Magyarországról. Ha RU változatú az alapjátékod, akkor vegyél hozzá RU-s Season Pass-t, mert az nincs agyonkorlátozva!
-
maross
nagyúr
Yuplayen van mechromancer kb 1050 hufnak megfelelo osszegert. Gondolom csak az itt vasarolt jatekhoz jo. En ezt is sokallom erte, ugyhogy most kihagyom
. -
cskamacska
addikt
Szemét ninnyák.

Nem baj, találtam magamnak: [link]

Viszont tessék sietni vele, mert legutóbb pár óra(perc?) alatt elhordták a kulcsaikat.
-
Crytek
nagyúr

-
dumbo_tf2
csendes tag
ÚJ BÉTA JÁTÉK.: Chivalry Medieval Warfare
4 béta kulcs aki kapja marja (steamen aktiválható)
G64N4-2DVB6-6XXDJ
TW0YG-AWK72-0Z9P0
AAXCQ-7N77Q-0QXC2
DI49V-37J9D-TWDTB
-
kervantas
aktív tag
válasz
Speeedfire
üzenetére
Teljes lelki nyugalmamban írtam amit írtam

-
kervantas
aktív tag
válasz
Speeedfire
üzenetére
Szerintem is lényegtelen az hogy honnan van, és inkább örülj hogy felajánlotta!
-
bul07
nagyúr
válasz
Speeedfire
üzenetére
-
albert8
veterán
válasz
Speeedfire
üzenetére
AMD video kártyákat vett nagy tételben/ tuningra és mindhez van minimum 1 játék.
Még mindig jobb, mintha eladta volna. -
Mardel
őstag
válasz
Speeedfire
üzenetére
Jó munkahelye van, megteheti, hogy elissza, elbulizza fizetése nagy részét és még be is vásárol bluegift-nek.
-
Speeedfire
félisten
válasz
Bluerainbow
üzenetére
Én nem arra gondoltam, hogy miért ajánlotta fel.

Hanem, hogy honnan szerzett ilyen sokat.
-
Bluerainbow
Közösségépítő
válasz
Speeedfire
üzenetére
Ha igazad is van , teljesen mindegy honnan van neki. Siman megtehette volna hogy eladja-eltradeli , de o valamiert ugy dontott felajanlja. Es itt ez a lenyeg.
-
Speeedfire
félisten
Most komolyan, hogy tud valaki 10db ilyet felajánlani? Nem hiszem, hogy fizetni kellett érte. Vagy nem vágom....

-
sfdrakex
nagyúr
válasz
Hellsing_47
üzenetére
Amihez van azt a könyvtárban a játékra klikkelve jobb oldalon a CD-kulcs nál találod.
(#32043) HS 2142
Gondoltam ha telepítve vannak azt érzékeli és kérni fogja.
-
cskamacska
addikt
válasz
SenorGrande
üzenetére
Not Sold On Steam Sajnos Bansama már nem frissíti olyan gyakran, a didimatic.com oldala is megy a levesbe legkésőbb év végéig idő/pénz hiányában.

List of games removed from GOG
GoG rendesebb ilyen szemponból, mikor két hete csináltak egy vásárt a leszedésre ítélt Perimeter és Soldiers Heroes of WWII-nek, no meg bejelentették a leszedésüket. Igaz ilyet kvázi a Steam is csinált mert hét elején a Soldiers volt napi akcióban, egy héttel később meg leszedték. A gond az, hogy a GoG-al ellentétben nem szóltak az eltűntetésről, igaz a GoG sem küldött emilt a saját búcsúbulijáról, így jól lemaradtam..
-
Hellsing_47
csendes tag
Sziasztok
Valaki megtudja mondani, hogy hol lehet megnézni egy játék cd-kulcsát Steamen belül?
Köszönöm

-
ayo
veterán
van hogy jatek kozben elohozod a home menuvel a liveot es ott less hogy usd be a serial.
nekem volt hogy ujratelepitesnel azokat is kulon kellett. es igen mivel auto elindul a jatek es ekozben kell csinalni soha se volt sima ugy. de 2-3x i probalkozasra mar csak nem fagyott le es vegig ment..

-
HS 2142
őstag
válasz
sfdrakex
üzenetére
Ha sehova nem írja be, akkor nem igen fogja élvezni azon DLC-k tartalmát.
Amúgy játékon belül bejelentkezel a Live profilodba (Home gombbal érhető el a felület) és megkeresed a Reedem Code opciót majd bemásolgatod oda a kívánt kódokat. De elvileg az xboxlive online felületén keresztül is megoldható. (Illetve van ingyenes DLC is a játékhoz, ha érdekelne.) -
VGYke
addikt
Köszönöm válaszaitokat!
sfdrakex: valóban a Fable III első CD kulcsát bevette itt:

Na de hogyan tovább, amikor van ezen kívül még 4 DLC kódom:
Na ezt hová kell írni, mert a játék már elindul

-
Crytek
nagyúr
válasz
csaba951
üzenetére
" Szerintem lejárt a forgalmazási jog, és kivezették a piacról"
Na ha ilyen van akkor mégsem érdemes steam-en vásárolni mert ott sem lesz örökre a tied a játék.Pedig mekkora zsír lett volna az ismerösöm fiára hagyni a sokszáz sort,de addigra már a 75% nem is lesz elérhető a soroknak.
-
Bluerainbow
Közösségépítő
válasz
lostprophet
üzenetére
Pont meg akartalak kerseni hogy megkerdezzem milyen a jatek ?
Akkor meg raerunk. -
SenorGrande
senior tag
Tegnapelőtt vettem észre, hogy az IL-2 Sturmovik 1946 is eltűnt.
-
csaba951
veterán
válasz
Agyzuzo
üzenetére
Mafia - no longer in store?
Más is észrevette, de nem sikerült még kideríteni, hogy mi az oka. Szerintem lejárt a forgalmazási jog, és kivezették a piacról. -
Agyzuzo
addikt
Mafia első része hova tűnt a Steam store-ból?

-
ayo
veterán
válasz
lostprophet
üzenetére
ma neztem en is videobol amugy megtetszett - nyilvan nem ennyiert - viszont nehol nagyon bena volt a grafika

-
lostprophet
aktív tag
A most megjelent Realms of Ancient Warral még várjon az, aki szeretné megvenni. Ha lemegy 3-4 euró környékére, akkor majd megéri.
-
-
Agyzuzo
addikt
Újabb érdekes dolog történt a fiókomban... Tegnap ugye valaki megpróbált belépni a nevemben, és most látom, hogy a megadott VISA-kártyám is törölve lett (azt használom netes vásárlásra, mivel sosincs rajta sok, így megjegyeztettem a Steam-mel, viszont most szőrén-szálán eltűnt). WTF?
-
ayo
veterán
nem akarom lehuzni nagyon a jatekot - de 0 a multija - kb erdemes ingyen beszerezni mert nekem is megvan a jatek gmgrol dlckkel de egyszueren nem jatszom vele mert senki se tolja. az meg hogy 1-2 x vki meghiv nem vesz ra hogy tobbet jatszak egy olyan jatekkal ami tenyleg csak coopban jo

-
bul07
nagyúr
Ha valaki megvenné a Sanctum 4-Pack-ot 7,49€ akkor én egy példányra vevő lennék
-
jozsi252
veterán
Sziasztok
RaceRoom-hoz kijött egy jó 500 megás update. Nemtudjátok véletlenül hogy miket tartalmaz az update? Hol tudnám megnézni? Köszönöm

-
Spet
addikt
válasz
Kal-El
üzenetére
Ez a Ted egy pálya szerkesztő modul a Shogun 2-höz, így akár ha elég ügyes vagy akkor lemodellezhetsz egy egész várost. (lásd pl Mediawar II-vel a Mohácsi csata ha jól emlékszem).
A játék futtatásához nem szükséges. Az hogy viszont mi foglal annyit, gondolom a textúrák

Szerk.: nálam megnézve steamből, összesen a 2 dolog 1,5GB-t tenne ki ha telepíteném, utólagosan.
-
Kal-El
senior tag
-
Lewzke
őstag
"Red Orchestra 2 GOTY DE" ez cenzúrázott? Lehet angol nyelven játszani vele?
-
BigBlue69
őstag
Free Weekend.. Collections vásár megint.. El vagyunk kényeztetve..

-
Mardel
őstag
Hát ha csődbe is menne, biztos nem lenne ablakon kidobott pénz, egy másik cég, pl EA felvásárolná és beolvasztaná a saját termékpalettájába.
Elég nagy kihagyott ziccer lenne ha ezt nem lépné meg valaki ilyenkor. Szóval én 100%-ra veszem hogy nem fogják veszni hagyni több százer vagy akár milliós nagyságrendű közösség befizetett pénzét.
Valószínűleg rengeteg peres ügy lenne előle, még ha ez valahol valamilyen kisbetűs részben le van írva hogy nem terheli őket felelősség.
Mindig vannak támadható felületek, nem csak kiskapuk. -
ayo
veterán
a lenyeg hogy kliensen belul van a kliens. steamen ha elinditod a jatekot akkor LIVE jon be hogy jelentkezz be oda kell majd beirni a serial szamot es utana mar jo lesz. azt hiszem live accnal is kulon meg lehet ezt csinalni steamen kivul
en egyszeruen gyulolom az egesz LIVE szolgatatast mert soha se egyertelmu, nem 1 klikkes rendszer es mindig befagy megall es egyeb kedvessegek szoval en is sokszor felorat elszorakoztam mire egy dlct beraktam...
-
válasz
MasterMark
üzenetére
Röviden és tömören: senki sem tudja biztosan.
-
polgi803
őstag
Sziasztok!
Lehet tudtok segíteni....Megvettem a Company of Heroes gamét főként a MOdern Combat mod miatt...na most...telepítettem stb és játék közben azt írja ki egyszer csak, hogy AI Fatal Error és nem mozognak többé benne...volt esetleg valakinek ilyen tapasztalata? Ha off topik, akkor bocsi,de nem volt külön ilyen game topik...

-
po1son
addikt
válasz
MasterMark
üzenetére
Topik első hsz.
Ha a Valve csődbe megy, nem fogunk többet játszani?
VALÓSZÍNŰSÍTHETŐ
A Steam Előfizetői Megállapodás (Steam Subscriber Agreement, SSA) értelmében ha a Valve csődbe megy és leállítja a szervereit, jogi felelősség nem terheli őket. Azonban folyamatosan dolgoznak és tökéletesítenek egy deauthentikáló szoftvert, amellyel a letöltött játékok Steam-mentessé alakíthatóak a katasztrofális esemény során.Egyébként elégé kicsi rá az esély, hogy csődbe mennek, mivel szerintem évről évre jobban megy nekik a szekér, ami megmutatkozik abban, hogy egyre több a regisztrált aktív tag, akiknek jó része vásárol is és az állandó bővülő kínálatra se lehet panasz.
-
lostprophet
aktív tag
válasz
MasterMark
üzenetére
A Steam nem fog megszűnni. Pont.
-
VGYke
addikt
Sziasztok!
Olyankor mit kell csinálni, amikor (újratelepítés után) a Steamen vásárolt Fable III. nem indul el és valami kódot kér?
Ok, hogy kell neki a Games for Windows Marketplace bejelenkezés is. Bejelentkeztem oda is, de ott akár hová kattintok, nincs semmi...
Állítólag ezt kellene csinálnom (
), de a felület tök üres (nyilván ott még nem vettem semmit).
Tud valaki segíteni? -
MasterMark
titán
Üdv
Végül-is megvettem a Stalker-t, még a múltkori akcióban. Annyi kérdésem lenne most, hogy ha a Steam megszűnik, akkor mi lesz a játékommal?
Új hozzászólás Aktív témák
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- One mobilszolgáltatások
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Interactive Brokers társalgó
- CES 2026: Boombox került a fejemre
- Bluetooth hangszórók
- Autós topik
- Spórolós topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- Acer Predator Helios 300 - i7 10870H - RTX 3080 8GB - FHD 144Hz IPS - 16GB / 1TB SSD - OLVASS!
- T14 Gen3 27% 14" FHD+ IPS i5-1235U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Asztali PC , R5 8400F , RX 5700 XT , 16GB DDR5 , 512GB NVME , 1TB HDD
- Corsair VENGEANCE 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL36 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- G.SKILL Trident Z5 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL30 - XMP/EXPO - 99 hó garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- GYÁRI TÖLTŐK Macbook Magsafe 1 és 2 Budapest,/MPL/Foxpost
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- darkFlash CF8 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Itt a nickem ,vegyetek fel! keymaster1009

Viszont az AOEIII-ért kár, az a kedvencem.
. Majd csak lesz mechromancer is valahonnan.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

eami