Hirdetés
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bemutatkozott a Realme 16 Pro széria
- iPhone topik
- CES 2026: Látható gyűrődés nélküli hajlítható kijelzőt hozott a Samsung
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Tízezres aksit tuszkolt a Honor a Power 2-be
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
-
(rögzített hozzászólás)
FIGYELEM!
Hamis játékteszt meghívásokkal is lopják az accountokat, soha ne fogadjátok el ezeket, ha valaki privátban keres meg ilyennel. Még akkor sem, ha ismerős keres!
FIGYELEM!
Most ingyen "ajándék" linkekkel próbálkoznak a csalók! Ha kapsz valakitől privát üzenetben egy linket, amin ingyen ajándékot kínál, ne kattints rá! A link 100%, hogy egy kamu oldalra visz, amivel ellopják a Steam accountodat! Az üzenet ismerőstől is jöhet!
FIGYELEM!
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
FIGYELEM!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Bad Pritt
félisten
Nem erről van szó, csak 28 eurót kérnek el érte, ami rohadt sok, max azoknak éri meg, akik nem játszottak vele az elmúlt évtizedben (spec a Rise of Nations érdekes, hogy 20 alatt tudott nyitni, ahogy az AoE II HD is
).Az nem DLC, azt akkor még kiegészítőnek hívták.

Hosszabb amúgy, mint jónéhány mai játék, plusz több új feature-t is hozott, mint néhány folytatás, elég vicces.
-
Redcaster
őstag
Sziasztok!
Látom, hogy a Skyrim LE 66%-os leárazáson van. Meg szeretném venni, de még nem vásároltam Steam-en. Kérdésem a következő, hogy csinálok PayPal accountot, és máris tudok vásárolni?
-
Bad Pritt
félisten
Hol lehet azt megnézni most, hogy ki nyerte a szavazást?Kiírta.
-
Bad Pritt
félisten
Mi jelent meg most?
Az, hogy egy 12 éves játék GOTY változatát felraktak Steamre szebb vízzel meg Workshop támogatással ne nevezzük már új megjelenésnek. Ráadásul horror áron, 27 euró egy vicc érte, pedig imádom.(#66091) sultansmith: Le van árazva a Season Pass is, megveszed a játékot+Season Passt, 10 euróért van egy GOTY változatod.
(#66092) Arkennys: Valakinek csak a skinek megérnek 20 eurót.
Nekem megért 5-öt a Season Pass, a Cold, Cold Heart elég jó kis kieg lett, az Initiation meg a challenge mapok kedvelőinek tetszhet nagyon. De ahogy érzitek, mire ebből 10 euró alatt GOTY lesz, addig a többség már az Arkham Knightot fogja tolni. -
Bad Pritt
félisten
Remélem nyer az AoM, bár ez a -40% kicsit soványka.
Arkham Origins meg szvsz best buy 5 euróért, bármennyire is fikázták tavaly.
-
törölt tag
válasz
Csapoati
üzenetére
Megvettem a simát. Annyi tartalmat úgy sem tudnék megcsinálni. Karácsonyig elleszek vele. Aztán ott úgy is le lesznek értékelve a DLC-ék és akkor is csak az egyiket veszem meg. Azt is szép lassan megcsinálom. Utána jöhet a másik. Vagy veszek 4 tf kulcsot és beregelem a LE-tt még úgy is jó vagyok. Vagy azt is majd késöbb szerzem be és, lehet lesz 2-3 kulcsért már.

-
törölt tag
Szerintetek a Skyrim LE kap majd 75-öt? Vagy vegyem meg a simát és majd késöbbi esetleges 75-ös leárazásoknál a kiegeket?
-
S1M0N
senior tag
válasz
DrTechnoid
üzenetére
Én is remélem, tegnap szereztem a csapatnak 10 pontot.

A mostani állásnál meg ingen nagy pofára esés lenne, ha nem a zöldek nyernének.
Amúgy pont a zöld a kedvenc színem, szóval jó helyre lettem beosztva.
-
Evome
senior tag

![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
bul07
nagyúr
Szerintem kamu ez a csapatosdi
Csak úgy magtól pörög a számláló , így aki eddig nem volt nyerő csapatba ne izguljon úgyis lesz olyan nap amikkor az ő csapata fog nyerni
Tippem az hogy a következő a kék lesz -
warcat
veterán
Age of Empires II HD+ kieg 2.49USD
A kiírás ellenére alapjáték + kieget is aktiválja,1 kulcs, forrás -
NyMRooD
addikt
Ha nyert a csapatom és adtam is a győzelemhez pontot és mondjuk olyan nagy szerencsém van, hogy benne vagyok a 30-ba azt honnan tudom? Illetve valami más előnye még van a csapat győzelemnek?
-
hát jót nevettem, idén eddig ez a legjobb : http://gabegaming.com/ (bocsi ha már volt
) 
-
Ace owner
addikt
Ti hogy szerzitek a nyari kartyakat? Veszitek vagy craft? Crafthoz meg mas jatek kartyakat vesztek?
-
warcat
veterán
válasz
genndy
üzenetére
Én még azóta sem értem,hogy lett behozva,hogy a Valve árulja.
Amit én mondtam: ügyesen kitalálták,rengeteg pénzt költenek az emberek. Ennyi.
De innentől egyértelmű,hogy sokat is keresnek vele Ghabentownban,hiszen minden eladáskor megy a sáp,a 10-20 eurós csapattokeneknél is. -
fuwiradis
aktív tag
győztes csapat tagjai közül azok nem vesznek nagyobb eséllyel részt a sorsolásban, akik több pontot szereztek? igen sok az elvetemült, akik így pörgetik a számlálókat, ekkor legalább lenne valami értelme

egyébként, a kliens azt írja, hogy ahhoz, hogy a győztes csapat tagjai sorsolásban részt vegyenek, ahhoz pontokat kell szerezni. ez valami véletlen elírás, vagy egyetlen pont szerzése még valóban nem ad sorsjegyet?
-
Go Greens , remélem nyerünk mostmár egy roundot mi is

-
genndy
addikt
Ok, megnéztem tényleg van esély nyári kártya kraftoláskor "zsetonra". Az zavart meg, hogy a Piacon a lopós nevében nincs benne hogy "token". De a leírásnál meg igen. Úgyhogy ja, a Valve csak osztogatja, nem árulja. De a hasznot azért lefölözi, úgyhogy a "győzzék lapátolni a pénzt" abszolút igaz...
-
-
-
la_cc
addikt
Fallout 3 és GTA 4-ra várható vmi nagyobb leárazás? Most 60 / 40-en vannak.
-
-
fuwiradis
aktív tag
ha nem bír várni, akkor nyilván most veszi meg. azt hiszem ez azért elég nyilvánvaló.
(#66046) genndy: az, hogy lesz encore day pontosan annyira jogos feltételezés, mint hogy ami daily & flash deal, az már nem lesz olcsóbb. az, hogy eleget eladnak-e belőle, meg több, mint valószínű a top sellers lista alapján.
-
Chiller
őstag
válasz
Arkennys
üzenetére
Majd kiderül

@genndy: semmi sem segített. Újraindítás, ki-be lépés, ellenőrzés, semmi. Persze lehet, hogy most mindez a steam summer sale miatt van, de akkor is. Ha most veszek valamit, nyilván most akarok játszani vele.
Egyébként nem tudom kinek tűnt fel, kinek nem, de nekem folyamatosan fent vannak a HL részek, epizódok is, és SS kezdete óta azokat is _minden_ steam indításnál újraellenőrzi. Szegény HDD-m meg kerreg mint állat

-
-
maross
nagyúr
Flatout Complete 75%-nal nagyobbat szokott kapni?
mas: Coma Mortuary ep1 -90%, par kartya araert viheto

-
Amantius
senior tag
válasz
Hunbeast87
üzenetére
Lehet, hogy minden csapat fog kétszer nyerni. Természetesen tök véletlenül.
-
Ace owner
addikt
Na, 6-os szintig sikerült felhúzni, de nincs több pénzem kártyákra..
Pedig eladtam amit csak tudtam és 2 dropom is volt cs:go-ban. -
Arkennys
addikt
válasz
Hunbeast87
üzenetére
sárga, bsszus igen, nem néztem mit ír a színre, csak látásra mondtam
ZÖLDEK, pardon
nekem ez inkább sárga...bár színtévesztő vagyok enyhén, gyanítom 
-
válasz
Hunbeast87
üzenetére
Én is ezt gondoltam, de eddig volt egy lila győzelem, aztán egy piros, és most meg a zöldeket mintha dróton húznák. Szóval totál nincs lefutva semmi.
-
genndy
addikt
Hát akkor ki?

Skyrimhez: mivel bekerült napiba, ezért ebben az SSS-ben nem lesz rá jobb akció, flashben sem. Legalábbis eddig mindig így volt.
Akinek csak a DLC-k kellenek, az is vegye a Legendaryt, olcsóbban megússza mint külön a DLC-ket. Az alapjáték elveszik, na bumm.Csapatosdihoz: megvan a válasz, miért nem kell újra beosztani mindenkit új nap kezdetekor: a pontok nullázódnak, minden nap minden csapat egyforma eséllyel indul.
-
SityiSXT
őstag
Steam szakik! Jól értem a support oldalon írtakat, mely szerint ha új eszközről jelentkezek be, akkor arra az eszközre 7 nap trade ban van - de más, már régebben jóváhagyott eszközre ez nem vonatkozik? A nyaralásom alatt a telefonomról szavazgatok és jövő hét szombaton érek haza, akkor akarom eladni az így kapott kártyákat és nem szertném, ha az asztali gépemen bejelentkezve egy újabb 7 napos kényszerszünet fogadna...
-
TazLeacher
nagyúr
Úgy látszik a "spanjaim" mára tartogatták az erőforrásaikat. Eddig végig vagy utolsók, vagy utolsó előttiek voltunk...most legalább egy rövid ideig élvezhetem a nyertes zöld csapat támogatását. Aztán este majd megint meglódulnak a lilák és a pirosak, aztán megyünk a levesbe...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
batman91
őstag
A mai nap letöltöttem a BioShock demot, mivel ki akartam próbálni megvétel előtt. Na most, teszt után töröltem, de nem tűnt el a játékkönyvtárból, aztán amikor megvettem a teljes gamet a demo bejegyzés eltűnt. Kíváncsiságból belenéztem a fiók részleteibe és ott az licenceknél ott volt a demo és engedte hogy megszüntessem a licencét, ezt semelyik másik programnál nem engedélyezte a steam. Az áruházi tranzakcióknál is megtalálható volt, ingyenes programként. Szóval ez egy eléggé érdekes dolog volt, soha nem tapasztaltam hasonlót.
-
bul07
nagyúr
Kérdés
Hogy rendezi a piac a vevőket?
Úgy értem hogy én beállítom hogy venni akarok Summer Adventure Card 2 kártyát 0,08€-ért akkor most bekerültem a sor végére és az utánam ajánlatokat tévőket meg mögém rakja
Tehát fix lista van e?
Vagy ugyanazon ajánlatokat tévőket mindegy egyes frissítésnél össze vissza dobálja a sorban? -
Ace owner
addikt
Csak én nem tudok trade ajánlatot tenni? Próbálja újra hiba és (16) ennyit ír..
-
törölt tag
válasz
morvaigaben
üzenetére
Szerintem szavazáskor kapja meg az ember a csapatmunkáért járó kártyát. Én 11-kor szavaztam, akkor jött össze a három elvileg. Aztán most este is és megint kaptam egy kártyát.
-
BigBlue69
őstag
Én csináltam a csapatnak 1 pontot.. Tudjátok mit kaptam? Ami a ló lába között van.. azt.
-
Ryder62
őstag
Persze, jó ez. De most aki meglepődik azon hogy ez csak egy pénznyelő, az szvsz barlangban élt eddig.
Ez kb olyan mint a csokis, kólás, chipses nyereményjátékok, ami másról nem szól csak hogy vedd, vedd, vedd és ha találsz kódot akkor küld el és talán nyerhetsz valamit. Vásárlásra buzdít és ösztönöz mivel ott lebeg a kedves fogyasztó előtt a nyeremény.
-
törölt tag
Na lehet holnap lesz esélye a rózsaszínnek? Hajrá!!!

-
Źşë'
addikt
a verseny alatt én nem haszonszerzést értettem... bele se gondoltam itt abba, hogy farmolni kellene bármit is... köszi a jóindulatú feltételezést
de ha bele gondolok jobban is támogathatná a rendszer azt, hogy mennyi pénzt (tudom nem kötelező) öl bele az ember a kártyázgatásba... '11 téli és '12 nyári szélben teljesen más volt minden, és jó érzéssel töltött el speciel engem, volt lelkesedés az egészben, mert lehetett kiváltani ezt-azt, még ha apróságok is voltak, de nem random eső a mihaszna f2p játék dolgok...Ha már játékot szervez a steam, tehetné normális keretek között is. Ha valaki supportálja a csapatát akár 1 db kraftolással (ponttal) is érezze, hogy tett az ügy érdekében - mivel lehet csapatot váltani ezért oda tömörülnek az emberek ahol van verseny... szvsz 2-3 csapat lesz itt az uralkodó... mivel aki kraftol az kap is Tokent....
(csak mi magyarok vagyunk ilyen csórók h sokalljuk az árát 10-20€, mi azt lessük mikor lesz 75%os (vagy akkor már 90 inkább, de ha lehet ingyen kell) akcióban valami amit beránthatnánk, meg rójuk a lengyel-piacot és minden szemetet felvásárolunk, mert azon lehet spórolni...)
....aminek a segítségével csoportosulhatnak - persze ez az én személyes meglátásom, nem 100 hogy így is fog lenni, csak józan paraszti ésszel ha az ember végig gondolja, ez az egész nem jó semmire, még arra se hogy belépve egy csapatba támogassa és akár pár pontokkal nyerésre vigye az adott színt az ember, mert értelme nincs hála a Tokenek/csapat váltás lehetőségének - de tudjuk jól vannak olyan emberek akik rendelkeznek 200 feletti profil szinttel, 2013as szintű téli kitűzővel, ők teljesen másképp gondolkoznak mint a legtöbb ember és nekik 20€ nem pénz...ha lehet manipulálni a végeredményt akár kis mértékben is akkor ennek mi értelme, kb mint egy doppingolt versenyző verseny alatt, és ismételten leírom, nem nem a haszonszerzés itt a lényeg hanem, hogy ez egy játék, nyári vásár amiben szoktak rendezni ezt azt, kb olyan mint egy Oktoberfest... azért veszel részt benne hogy jól érezd magad, de mondjuk több fajta ember létezik

-
warcat
veterán
Amazon megadta flash árakat az AC cuccokra,ennek az a jelentősége,hogy ők árulnak Steames verziókat is
Persze mindig figyeljetek rá,hogy oldalt megfelelő verzió legyen kijelölveAC IV Black Flag 19.99 USD
hozzá a season pass 9.99 dollár -
válasz
ViharVadász
üzenetére
Mivel lehet olyan tokent venni amivel egyik csapattól lehet pontot rabolni.
Fizess fizess lóvé lóvé, másról nem szól ez.
-
Qmi
tag
Másnak is bugol a Piac? Eltűnnek felkínált tárgyaim random, pedig már eltelt Fél óra 7 óta

-
warcat
veterán
válasz
morvaigaben
üzenetére
Nagyon ügyesen lett kitalálva a mostani vásár,simán jutalmat osztanék érte,ha 1-2 fő érdeme.
Folyamatosan vásárlásra/pénzköltésre csábít,és az érdeklődés látszik a summer kártyák árain,ilyenkor korábban már kezdett csökkenni az áruk,most meg stabil a 8 óránkénti döccenőket leszámítva - és ez több jutalék nekik is.
-
ruti
Közösségépítő
válasz
morvaigaben
üzenetére
a legnagyobb ötlet a csapatváltós token,
igaz meg is öli az élményt
Új hozzászólás Aktív témák
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új Steelseries Arctis Nova pro vezetékes gamer fejhallgató
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3560 i7-1165G7 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T500 2GB FHD 15"
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
).
szóval ráér az még szerintem

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Pedig eladtam amit csak tudtam és 2 dropom is volt cs:go-ban.