Hirdetés
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bemutatkozott a Realme 16 Pro széria
- iPhone topik
- CES 2026: Látható gyűrődés nélküli hajlítható kijelzőt hozott a Samsung
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Tízezres aksit tuszkolt a Honor a Power 2-be
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
-
(rögzített hozzászólás)
FIGYELEM!
Hamis játékteszt meghívásokkal is lopják az accountokat, soha ne fogadjátok el ezeket, ha valaki privátban keres meg ilyennel. Még akkor sem, ha ismerős keres!
FIGYELEM!
Most ingyen "ajándék" linkekkel próbálkoznak a csalók! Ha kapsz valakitől privát üzenetben egy linket, amin ingyen ajándékot kínál, ne kattints rá! A link 100%, hogy egy kamu oldalra visz, amivel ellopják a Steam accountodat! Az üzenet ismerőstől is jöhet!
FIGYELEM!
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
FIGYELEM!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Reinqe
csendes tag
Space Pirates and Zombies(SPAZ)
Nem írták, de leárazták, 15 euró volt az alapára, most 9.
Szerintem pofás, jó kis játék, kicsit monoton egy idő után. -
TazLeacher
nagyúr
Én csak az elsőt játszottam, jó volt. Nem kiemelkedő, mint sok SW játék, egyszerűen jó. Előtte én már végignyomtam Wii-n is, ott elég gyér volt a grafika, viszont jobb volt az irányítás. A sztori így engem nagyon nem lepett meg, de szerintem egynek jó. 5€-t bármikor adnék érte, én asszem 7.5-ért vettem, megérte az árát. A kettőt szerintem már konzolra veszem, de ha nem így lenne, én most megvenném azt is. Annyira nem lehet sz@r, egy sima akció TPS, amit kihúz az átlagból az SW univerzum. Nekem meg ennyi elég.
-
ledgeri
nagyúr
Előre is bocsánat, mert biztos, hogy már volt ez a kérdés, de:
Egyidejűleg 2 vagy több gépen be lehet jelentkezve (és jétszhat ) egy account? -
KubanitoS
veterán
Nézd meg ezt a bejegyzést, majd olvasd el a hozzászólásokat.
-
HS 2142
őstag
Én csak ez első részt próbáltam, és csalódtam, lehet, hogy a túl nagy hype miatt. Aki a Star Wars univerzumban játszódó akciójátékot szeretne,annak azt tudnám ajánlani, hogy a régebbi játékok közül válasszon. (Jedi Outcast, Republic Commando, Academy) A grafika nem volt rossz és viszonylag jól is futott a gépemen, a környezet is jól mutatott, de mivel konzol port, így kontroller hiányában az irányítás a megszokottnál nehezebben ment. Kicsit monton tud lenni (az elég egysíkú történet sem dobta fel), amit azzal kompenzáltak, hogy rövid a játék és mire megunnád, vége.
daa-raa: Opp elírás.

-
Scholes9
nagyúr
Trine 2 mennyire hosszú? Megéri az árát vagy érdemesebb egy leárazásra várni?

-
csaba951
veterán
válasz
horvathd
üzenetére
>IndieRoyale
Most tényleg csak vásároljon, akit az adakozási vágy miatt teszi. Ezek a játékokat még akkor is meggondolnám, ha ingyenesek lennének. Fizetni meg pláne nem fogok értük.
Itt kevesebb mint a feléért kapsz 4 értelmes játékot (2 db Hack Evolution+2 db Zombie Shouter): http://www.indiegala.com/
-
BigBlue69
őstag
-
horvathd
aktív tag
IndieRoyale Xmas Bundle:
The Blackwell Trilogy: Remastered
available on: windows, desura, steam (pc)
*WORLD PREMIERE* inc. new voices, commentary - info!
Eets
available on: windows, desura, steam (pc and mac)
Cult 2D puzzle platformer from the makers of Shank
Dino D-Day
available on: steam (pc)
Fight Velociraptors and Nazis in this Source Engine-powered FPS
The Oil Blue
available on: windows, desura
Overlooked, satirical oil-drilling action sim -
Empire & Napoleon Total War GOTY - 4.95 GBP és Steam-esek
-
Joci93
senior tag
Hali!
Hogyan lehet Steam-en keresztül gyorsan tölteni?
Jelenleg 60kb/s-el jön egy game, pedig 5 megás netem van. -.-

Próbáltam a MasterServerese megoldást, de nem segített. Próbáltam beállítani más országot (Germany- Berlin) de itt is ugyan annyival szed, mint ha Hungary lenne beállítva...
Nagyon idegesítő....Esetleg tudtok valami egyéb megoldást?

-
csaba951
veterán
válasz
maross
üzenetére
Egyrészt megéri. Steamen 50%-os akció volt a legjobb akció a múltban (amit megtaláltam). Ha idén is csak ilyen akció lesz, akkor még mindig többe kerül pár euróval, mint ahol te nézed.
Másrészt az akciós online boltban jelenleg "Out of stock" vagyis elfogyott. Nem mellesleg tőlük vásároltam Alice: Madness Returns Origin key-t, és az már használt volt. Support gyakorlatilag nem létezik, csak a Facebook oldalukra kiirt reklamációkkal foglalkoznak. Egy hét elteltével visszaadták a pénzemet, ez az egy pozitív dolog amit mondani tudok róluk.
-
-
maross
nagyúr
Counter-Strike Complete Collection CD KEY (STEAM) 9.99 euro
Includes 6 items: Counter-Strike, Counter-Strike: Condition Zero, Counter-Strike: Source, Day of Defeat, Deathmatch Classic, Ricochet
Ez mennyire jo biznic? Steamen volt mar jobb?
-
Gondolom szinte az összes játék le lesz árazva Steam-en, némelyik csak 30-40%-kal, némelyik akár 70-80-nal. Ezért látjuk most ezeket csak 33%-os engedménnyel. Az meg más kérdés, hogy valszeg bug miatt kerültek ki ezek ilyen hamar.
-
csaba951
veterán
válasz
ittakary
üzenetére
Akkor ez szerinted mégis micsoda?!
Buy Battle: Los Angeles
HOLIDAY SALE! Offer ends 2 JanuaryUgyanez egy kicsit furcsán nézz ki a magyar nyelvű oldalon:
Battle: Los Angeles vásárlása
HOLIDAY SALE! Offer ends 2 Január>33%??? hol a siros smiley
Jogos! Ennél sokkal többet várunk!

-
csaba951
veterán
Hoppá! Rendhagyó módon, mindenféle külön reklám nélkül, megkezdődött a Steam Holiday Sale! Január 2.-ig fog tartani. Egyelőre elég szegényes a választék. Jelenleg az alábbi játékok vannak leértékelve:
Battle: Los Angeles (-33%, 6,69€)
Red Bull X-Fighters (-33%, 6,69€)
Puzzle Chronicles (-33%, 6,69€)
Silent Hill Homecoming (-33%, 13,39€) -
NFL#13
tag
Az MW2 5-6 eurót meg is ér.De ha a tényeknél maradunk ,akkor lássuk be ,hogy az MW3 csak 1-2 eurót ér. MW2 új mapokkal, egy-két fegyverrel, megvariált multival. Nem tudom,de szerintem nem volt egy nagy munka ezt végrehajtani.
Valahogy nálam ez a vicc kategória már. a megcélzott korosztály 8-12 évesek hada, meg aki ilyen szinten van még mindig. Ár/érték arányban nálam a rangsor végén tanyázik. -
Youri
veterán
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
üzenetére
Én is vicces vagyok. MInd2t azért vettem meg. A CoD 4-é kimondottan jó volt. Nagyon hangulatos katonai FPS volt, mindenféle helyszínen. Nekem nagyon tetszett. A MW2 már annyira nem jött át, de az is jó móka volt.
Aki meg abban reménykedik, hogy 75% lesz rajta, az a vicces. Sajnos. Ez pl.: még ennyi sem volt soha, nem, hogy 75%. Szerintem 50 fölött nem is ismerik a számokat, max, ha €-ról van szó.
-
-
Nordic
Közösségépítő
Napi Deal: COD:MW2 - 50% 12,49€
Nekem még drága, főleg, hogy csak a single érdekel.
-
csaba951
veterán
válasz
Debilon
üzenetére
Igaz. Viszont vannak ettől eltérő esetek is. Az adott játék Steam Store lapján jelzik ezeket (általában a DRM részletezésénél).
Ha valaki még nem ismeri:
The Big List of 3rd Party DRM on SteamKonkrét példa:
Batman: Arkham Asylum GOTY Edition
3rd-party DRM: SecuROM™
4 machine activation limit -
kmisi99
addikt
steamnél megvett cucc egyszerre hány gépen futtatható?
-
Nordic
Közösségépítő
Hát akkor elnapolom...a haverok közül egyedül én vagyok steam-es.
-
csaba951
veterán
válasz
Nordic
üzenetére
>A L4D nagyon coop-ra meg multira van kihegyezve
Hát, pedig pont erre optimalizálták (coop multira). A botokkal szerintem nem lehet befejezni minden küldetés utolsó pályáját. Muszáj ismerősökkel játszani, mert a netes játékosok sokszor ostobák, nem segítenek a védekezésben, nem gyógyítanak.
>mit kell hozzá csinálni?
Regisztráció után kapsz 25 pontot (1 pont = 1 USD = 1 EUR). Ezt kell "elvásárolni" úgy, hogy jelentkezel valamelyik akcióra. Egy akcióban csak 1 nyertes van. Az akció lezárta előtt vissza tudod venni a pontjaid, utána nem! Csak olyanra tudsz jelentkezni, ami még nincs benne a játék listádban. Ha nem jelentkezel semmire, max. 300 pontig halmozódik. Bővebben itt.
>Minden nap kapsz X mennyiségű pontot
Pedig egyszerű a számítás alapja. Minden új felajánlott játék után az összes regisztrált tag megkapja a játék árának 5%-át. Tehát minél több felajánlás van, annál több pontot kapnak az emberek.
>Még nem nyertem semmit, de csak pár napja kezdtem az egészet.
Arra azért készülj fel, hogy átlagosan kb. 0,31% esélyed van nyerni. Sok jelentkező estén (Skyrim, MW3) ennek a töredéke (kb. 0,02%). Teljesen természetes, hogy 500 jelentkezésből egyszer sem nyersz.
-
Doki16
addikt
válasz
Vasinger!
üzenetére
Jelentkezni kell arra a Giveaway-re amelyik megtetszik és akkor belekerülsz egy kalapba amiből majd kikerül a győztes is. Minden nap kapsz X mennyiségű pontot (pontosan nem tudom hogy mennyi az annyi) és akkor azokból tudsz gazdálkodni. Még nem nyertem semmit, de csak pár napja kezdtem az egészet.
-
m1sk4r
aktív tag
válasz
Nordic
üzenetére
Nem régóta játszom vele, szerintem élvezhető egyedül is. Ugyebár ekkor "gépi" csapattársaid vannak, akik teszik a dolgukat. Te vagy a csapat vezéralakja, a társaid többnyire a közeledben maradnak. Ha adott egy feladat (pl. indíts be egy generátort ...stb), akkor azt neked kell végrehajtanod.
-
Nordic
Közösségépítő
A L4D nagyon coop-ra meg multira van kihegyezve, vagy magadban is élvezhető? Csak azért kérdem, mert nem sűrűn vagyok mostanában gép előtt, és egyikre se lenne nagyon időm, viszont azért a game érdekel.
-
olly
aktív tag
[link]
Left 4 Dead Zombie Holiday Sale!
L4D - L4D2 - -75% 3,49€ -
olly
aktív tag
akinek van steam gifts-e
[link]
Dungeon Defenders Warping Core Challenge Mission Pack
én csináltam!
-
TazLeacher
nagyúr
Hol a rákba találom azt az adventi naptárat? Senki nem tudja megmondani? Elolvasnám, hogy mi a lényege, de nem találom még a hírek között sem.

Új hozzászólás Aktív témák
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R7 3800X 16GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Zalman T3 Plus CM 650W
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 12/128GB Fekete / 12 hó jótállás
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Jelenleg 60kb/s-el jön egy game, pedig 5 megás netem van. -.-

Valahogy nálam ez a vicc kategória már. a megcélzott korosztály 8-12 évesek hada, meg aki ilyen szinten van még mindig. Ár/érték arányban nálam a rangsor végén tanyázik.

eami