Hirdetés
- Microsoft Rewards
- Milyen okostelefont vegyek?
- Új belépő a Honornál
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
-
Mobilarena
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
-
(rögzített hozzászólás)
FIGYELEM!
Hamis játékteszt meghívásokkal is lopják az accountokat, soha ne fogadjátok el ezeket, ha valaki privátban keres meg ilyennel. Még akkor sem, ha ismerős keres!
FIGYELEM!
Most ingyen "ajándék" linkekkel próbálkoznak a csalók! Ha kapsz valakitől privát üzenetben egy linket, amin ingyen ajándékot kínál, ne kattints rá! A link 100%, hogy egy kamu oldalra visz, amivel ellopják a Steam accountodat! Az üzenet ismerőstől is jöhet!
FIGYELEM!
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
FIGYELEM!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Franklin
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
-
Sirandrish
legenda
Remek ötletek vannak itt úgy látom

-
BigBlue69
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Vegyél cs:go vagy tf2 kulcsot (inkább cs:go-t, valami non-vanilia-t) és szórd el azt.
-
micafighter
nagyúr
válasz
Sirandrish
üzenetére
Ezt is kitaláltam
Remélem a mai vizsgakérdéseimet is így kitaláltam xD -
sagem
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
áruló

-
Agyzuzo
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
a WiiU-t tökéletesen megértem, na de PS4??? ÁRULÓ!

-
rumos XIII
aktív tag
A steam kontrollerre létezik valamilyen kupon?
-
Sirandrish
legenda
válasz
micafighter
üzenetére
Hát még jóhogy. Meg a TP remake miatt

-
micafighter
nagyúr
válasz
Sirandrish
üzenetére
Még van reményAmúgy fogadjunk hogy az új Zelda miatt döntöttél WiiU mellett

-
Out
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
Az a baj, hogy Te nem tudod azt, hogy igazából mire is van szükséged, mert csak a pénzt látod. Mi kívülállók pontosan tudjuk, hogy neked semmi szükséged a WiiU+PS4 kombóra, így csak a pénzed dobtad ki az ablakon. Legközelebb mielőtt hülyeséget akarsz vásárolni, aminek semmi köze a Steamhez, légy szíves és kérdezz rá itt a topikban, hogy megveheted-e. Így csak kinevetteted magad....
-
VGYke
addikt
Sziasztok! Nagyon off a kérdésem: a SHADOW WARRIOR kiadónak / fejlesztőnek szeretnék írni, de képtelen vagyok kibányányszni az e-amil címet. Ki tud segíteni?
-
djculture
félisten
válasz
Sirandrish
üzenetére
Jókor találtad ki mikor a legdrágább árak vannak a steam-en, év végén még érdekelt volna engem is most nulla akció van horror árakkal.
-
maross
nagyúr
válasz
Sirandrish
üzenetére
Nagyon betaraztal mindenfelet, es hirtelen igy abbahagyod? Elfogyna az a 40euro karacsonyig, ha nem egeto, inkabb tartsd meg, hatha meggondolod magad.
-
Sirandrish
legenda
Nem tudom-e lehet ilyet. Ha esetleg nem akkor kérek egy modit hogy töröljék, csak nem tudom hogy hova tehetném.
A lényeg hogy van 40 euro a walletemen, ám végül konzol vásárlás mellett döntöttem, így erre jelenleg nincs szükségem. Ez a 40euro kb 12.500ft, de én odaadnám mondjuk 11K-ért. Megvenném giftbe ami kéne és átadnám.
Ha valakit érdekel az jelezze PÜ-ben!Ha gáz akkor tényleg elnézést és nyugodtan lehet törölni!

-
Zamery
senior tag
Reddit forum: [link]
Steamgifts forum: [link]Ha bannoltak volna eddig valakit tuti írták volna valamelyik fórumon, meg azt is ha eltűnt volna az inventory. De azt is be lehet állítani, hogy a farmolás végeztével átküldje a farmolt cuccokat a fő accra. Bár az mindent elmond róla, hogy a készítő sem ajánlja a fő acchoz, csak az idlemastert.

-
shaddy1027
tag
válasz
csaba951
üzenetére
Ezzel végső soron pont, hogy a mezei market használókkal babrálnak ki. Kedve is elmegy az embernek, hogyha egyesével pakolja ki az itemeket, és még bónuszként kapja az arcába az ilyen dolgokat. Persze az eladás utáni bevételből csak elveszi a maga részét a drága steam, és még így is azt hiszik ők tesznek nekünk szívességet ezzel a módszerrel?! Őrület.

-
csaba951
veterán
válasz
shaddy1027
üzenetére
Ez nem hiba, ez direkt működik így! Egy bizonyos időn belül csak egy meghatározott számú item lapot tudsz lekérdezni.
1) Így (is) próbálják elkerülni a DDOS támadásokat.
2) Így (is) próbálják meg ellehetetleníteni a Steam Marketre épülő Steam-en kívüli automatikus szolgáltatásokat. -
Werkly
addikt
Abban segítsetek, hogy megvettem a Rise of Tomb játékot úgy, hogy mellé kaptam a 2013-as Tombot is. Namármost a 2013-ra azt írja, hogy nem telepíthető a játék!
Mi a megoldás? Vagy Steamnek írjak? Lemezen vetem mindkét játékot 2 kóddal! -
oriic
HÁZIGAZDA
Ha valakinek megvan az alapjáték:
-
underdark
aktív tag
Letezik olyan oldal ahol meg lehet nezni melyik itembol mennyi dragakovet lehet csinalni?
-
CR2025
csendes tag
-
-
Zamery
senior tag
Érdekességként: Archi's Steam Farm azaz ASF, gondolom a farmolóknak nem újdonság. Egy aprócska kis alkalmazás, ami bármennyi (különböző) steam fiókot tud futtatni egyidejűleg, természetesen farmolás céljából.
(Már most szólnék, hogy késő elkezdeni a fiók gyártást, mióta bevezették az 5$-os korlátot.) Viszont nem kell külön futtatni esetlegesen Sandboxie-val (vagy virtuális gépen) a Steam fiókokat, hanem lehet ezzel egyszerre is az összeset.Természetesen NEM ajánlott a használata, tessék csak visszaemlékezni mi történt akkor, amikor a TF2-őt indítgatták el a játékosok egy külső programmal, reménykedve abban, hogy valami jó cucc esik:[link].
Egy pár dolog azért megmozgatta a fantáziámat:
Pl. ez: Unique ASF 2FA mechanism allowing ASF to act as mobile authenticator (if needed). Nem merném kipróbálni, de ha jól értem, ez a mobilos autenticator megkerülése, azért hogy ne kelljen beírogatni mindig a kódot. Nice.

Aztán az, hogy a főaccountról a chatbe írt !loot paranccsal a farmolt kártyákat átküldi a mellékacc. Ezenkívül még van pár parancs, akit érdekel elolvashatja a főoldalon.
De az is nagyon tetszik, hogy a chatben (!) elküldött steam kódot a mellékacc beregisztrálja, illetve jelez, hogyha már felhasznált kód, vagy megvan.
De még egyszer mondom: senki ne használja! Ez tuti ban.
-
underdark
aktív tag
nem is olyan rossz akkor a helyzet
1700 játékot néztem meg eddig, nem tudom mióta nyomom, de 1500 nem érdekelt játék van
Olyan "játéknak" nem nevezhető hulladékokat rak a listára, hogy a hajam égnek áll
Azt nem értem, az ilyenek miért mindig nagyon pozitívak és több ezer értékelés után -
csaba951
veterán
válasz
shaddy1027
üzenetére
De, ez vadi új dolog!

Most vezették be. "Természetesen" egy működő funkciót meg elrontottak. Napok óta nem frissülnek a grafikonok!
-
underdark
aktív tag
nem tudja valaki mennyi játék van kb a steamen?

challenge-be nyomom, hogy hátha valaha sikerül végigvinnem a felfedezési listát

-
[Prolixus]
addikt
válasz
Potyka03
üzenetére
Ez játéktól függ, nincs egységes elérési útvonal, ami minden játékra érvényes. Konkrétum esetén talán tudunk segíteni, de a jövőbeli (potenciális) problémák elkerülése érdekében javaslom a game save manager használatát.
-
Potyka03
senior tag
Sziasztok.A játék mentéseket hol tárolja a Steam?Vagy hogyan tudom lementeni a játékokban lévő előrehaladásaimat?
-
csaba951
veterán
válasz
Werkly
üzenetére
Teljesen! Bátran vásárolhatsz!

Vannak olyan EA/UPlay/stb. játékok amiknek külön van és Steam-es verziója is. Ezeknél ügyelni kell rá, hogy a EA/UPlay/stb. és Steam alapjáték/dlc-k nem keverhetők! Tehát pl. egy UPlay-es alapjátékra ne vegyél Steam-en dlc-t, vagy Steam-es játékra "sima" UPlay-es dlc-t, mert nem fognak menni együtt!
-
Werkly
addikt
Ha Steamről vásárolok játékhoz DLC-t akkor milyen formátumban jön le? Vagy egyből települ? Ha Win reinstall történik akkor, hogyan tovább? Vagy kulcsot is adnak az adott tartalomhoz? Kösz!
-
Vertigo18
addikt
Itt is megkérdezem, hátha...

-
Flickering
aktív tag
válasz
breakout123
üzenetére
rendben, megoldva, akkor megvettem. Köszi a segítséget
-
breakout123
aktív tag
válasz
Flickering
üzenetére
Csak botok ellen tudsz játszani családi megosztásnál.
-
Flickering
aktív tag
válasz
Flickering
üzenetére
hozzáteszem ez úgy vagy, hogy van a tesóm aki 70 km re van tőlem, és családtagként megosztotta velem a játékot, így nem tudok online játszani?
-
válasz
[Prolixus]
üzenetére
Köszönöm a válasz(oka)t.

-
csecso22
tag
válasz
Flickering
üzenetére
mert előszőr le kell játszanod 10 meccset,és utána ad rankot.
-
Csapoati
nagyúr
-
csecso22
tag
Sziasztok
Valaki tud valmilyen tud olyan programot,ami a gépről letörölt Steames játék után mardt fájlokat letörli?
Régebben volt valamilyen erre célra kitalált program,még itt a topikban is volt ajánva. -
Benito94
tag
válasz
[Prolixus]
üzenetére
Ezt sajnálattal hallom

-
Benito94
tag
Valaki tud segíteni?
-
-
-
zseko
veterán
válasz
underdark
üzenetére
Elején van több videó, meg akad pár qte rész, de nem vészes. Legalábbis eddig
Nem tudom mennyire lineáris, még eléggé az elején vagyok, a pályák igen nagyok és egy idő után megeszi a gépemet
, így fél-egy óra játék után ki kell lépnem. Szerintem szar az optimalizálás és teleszemeteli a ramot, mert egyébként jól fut high-on az elején, remélem ezt majd javítják. Kicsit bonyolultabbá tették, több minden hülyeséget kell gyűjtögetni a fejlesztésekhez, az előző ebben jobban tetszett. Viszont szebb, nagyon jól néz ki. -
Benito94
tag
Sziasztok!
El lehet dobni a raktárból a cuccokat amik nem kellenek? Pl H1Z1 skinek, van egy csomó ugyan olyan de nem tudok velük mit csinálni mert nem veszi meg senki, vagy 3-4hónapja a piacon.. -
csaba951
veterán
válasz
bager13
üzenetére
Semmi, akkor elsőre nem fogtam fel amit írtál!

Amíg "ömlött" a Wallet pénz addig nem gondolkodtam a vásárláson, mert 1-2 nap alatt úgyis megvolt az akciós játék ára. Amióta viszont megcsappant a "bevételem" már a pár eurós akcióknál is sakkozok, hogy megvegyem-e "ingyen" Wallet pénzből, vagy jobban járok vele bundle-ban.
-
csaba951
veterán
válasz
bager13
üzenetére
Hááát... 2-3 év alatt vetem annyi bundle-t, mint az utóbbi (kb.) fél évben. Egyszerűen azért, mert Steam-es akcióban ezek a játékok még -75%-ban is jóval többe kerülnek. Ha egyáltalán megkapják, mert ugye mostanában már a max. -40%-ig lett a menő a Steam Sale-eken.
Szóval inkább fizetek 1-4 "valódi" USD-t a a bundle-kért, minthogy "ingyenes" Wallet pénzből vegyem meg őket. Wallet pénzt inkább meghagyom a csak Steam-en megvásárolható, vagy jobb (AAA) játékoknak. Így jobban jövök ki, mintha a sok kicsire elszórnám.
Más. Megjelent: Tropico 5 - Complete Collection
Alapjáték+az összes külön megjelent dlc benne van.Viszont nincs benne a csak Tropico 5 - Steam Special Edition-ban lévő:
* the “Guide through Tropico Island”
* the mini-DLC “Isla de Vapor” including one costume and one map exclusive to SteamNem olyan nagy dolog, de azért mégis...
-
Picit szánalmasnak találom a Steamen a 2K weekendet...a Firaxis bundle fényében. Ha egy hónap múlva lenne ilyen leárazás, akkor talán lenne értelme. Mind1 ők tudják.
-
MurdR
veterán
Nagyon OFF-ba megy át a topic, legyen elég. Van a prémium tagságnak topicja, ott meg lehet beszélni a gondolataitokat, ez itt Steam topic.

-
zseko
veterán
válasz
pigster
üzenetére
Erre mondják, hogy "Nem a ruha teszi az embert." (Nagyon remélem úgy is érted ahogy szántam
) Egyébként nem fogod egyértelműen látni ki prémium, ki nem, mert kikapcsolható. (Pont ezért kérték többen, mert így csak egyszerű mezei hülye lehet az ember, de úgy meg rögtön jön, hogy 'prémium idióta'
)(#85805) Agyzuzo kikapcsolható rögtön az első másodpercben.
Na, OFF részemről vége
Brutális az új Tomb Raider. Leginkább RAM igényben... Megette a 8GB ramomat, meg mellé ugyanennyi virtuálisat. High-on simán játszható lenne az én konfigommal is, de a virtuális memória töltögetése miatt (ami legtöbbször a videóknál van) beakad. Először csak enyhén, de egy óra játék után már igen rendesen, másodperc(ek)re. Amikor nincs videó vagy qte addig semmi gond.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- Dobozos Új Dell Xps 15 9530 i7 13620h 16gb ram 1tb ssd intel uhd graphics+ Intel Arc A370M
- 241 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
- 269 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IAH10) - Intel Core U9 285H, RTX 5060 (multitouch)
- Thermal Grizzly Aeronaut paszta 3,9g /BONTATLAN/Több darab/Számlával!
- 27% - ÚJ Dell Alienware AW2725DF QD-OLED Monitor! 2560x1440 / 360Hz / 0.03ms / Adaptive-Sync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)