Hirdetés
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- iPhone topik
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
-
Mobilarena
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
-
(rögzített hozzászólás)
FIGYELEM!
Hamis játékteszt meghívásokkal is lopják az accountokat, soha ne fogadjátok el ezeket, ha valaki privátban keres meg ilyennel. Még akkor sem, ha ismerős keres!
FIGYELEM!
Most ingyen "ajándék" linkekkel próbálkoznak a csalók! Ha kapsz valakitől privát üzenetben egy linket, amin ingyen ajándékot kínál, ne kattints rá! A link 100%, hogy egy kamu oldalra visz, amivel ellopják a Steam accountodat! Az üzenet ismerőstől is jöhet!
FIGYELEM!
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
FIGYELEM!
Új hozzászólás Aktív témák
-
phenomHUN
senior tag
Pazarló fajankók mindketten.

-
keIdor
titán
válasz
BigBlackDog
üzenetére
Batman: Arkham Knight-nál 2 nap alatt visszaadták a pénzt, nyáron.
-
BigBlackDog
veterán
Sziasztok!
Steam visszatérítés hogy működik? Milyen gyorsan bírálják el a kérelmemet? -
válasz
Sirandrish
üzenetére
1 szintlépés 700 felett azért nem jön ki 3 humblicsomagból , átlagban 70 badget-et kell kraftolni egy szintlépéshez , ami szintenként 450-480 kártyát jelent, tehát alsó hangon a köztük lévő 60 szint nem kevesebb mint 2400-2500 kártyát kíván, ami átlag 8-10-12 centes kártya áron számolva kicsivel több mint egy BTA valamelyik fillérbaszó oldalon.
-
edda80
tag
A steam valamiért szemétkedik velem, legalábbis a közösségi feladatot illetően.
Ugyanis az egyik teljesítmény eléréséhez, az kell, hogy töltsem le androidos telefonomra a steamet, jelentkezzek be. Ez meg is történt de mégsem adta meg arra a teljesítményre hogy megcsináltam...
Miért? 
-
keIdor
titán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Nem beszélve az internetjéről. Majdnem 1GB/s le és feltöltés...
-
Marci79
senior tag
válasz
-szabi-
üzenetére
A dobozos játékokkal is csinálhatnának valamit.
Az ember megveszi "használtan" és nem lehet beregisztrálni az acc-ra, mert az előző tulaj már megtette. De nem lehet továbbvinni a játékot és nem törlik az előző tulaj acc-járól. Ez az egész "jogodvantovábbadniéseladni" bohóckodás egy "Nesze semmi! Fogd meg jól!" átverés.
-
-
ruti
Közösségépítő
A tegnapi lehalás után tapasztalt valaki ilyet a Piacon?
A Piac a következő ok(ok)ból nem érhető el:
Úgy tűnik, hajtottál végre érvényes vásárlást a Steam Áruházban, de még nem telt el 30 nap. Több infó...
Ha nem történik a hozzáférésed korlátozó egyéb esemény, 2016. 01. 25. 11:44:56 időponttól használhatod újra a Közösségi Piacot.
természetesen volt több vásárlásom is az elmúlt 30-365 napban.
-
keIdor
titán
válasz
DrTechnoid
üzenetére
Ennek nincs képe a játékos sarkáról, mint a másiknak. Azért állkeresős képek.
-
genndy
addikt
válasz
Cheesus
üzenetére
HA igaz az a kép, akkor szerintem nem a játékidő volt az akadály, hanem hogy komplett tranzakciót tudnak csak visszavonni, ő meg az egyszerre vásárolt 4-ből csak egyet akart refundoltatni. SZERINTEM.
Mindentől függetlenül azért valószínűleg megéri inkább egyesével vásárolgatni. -
keIdor
titán
Azért ez nagyon durva: [link]
A profil meg a gépei is.
-
mepet
addikt
válasz
DrTechnoid
üzenetére
Köszi!
Sajna tényleg ezt írja:
If purchasing for yourself, you will not receive an extra copy of:
Sid Meier's Civilization® V -
Cheesus
senior tag
Nem tudom mi igaz belőle de 9GAG-en láttam egy posztot, hogy ha több játékot vesztek egyszerre Steam-en, és a vásárolt játékok össz. játszási ideje meghaladja a 2 órát akkor már állítólag nem lehet refundoltatni egy játékra lebontva se, hiába játszottál vele pl csak 30 percet.
-
-
Anonymusxx
senior tag
Nem tudom jól működik-e, azt írja hogy 13 hátralévő játék, 13 jelenleg tétlen.
Mi az hogy tétlen?
Amúgy mennyit kell kb futtatni hogy kártyákat dobjon? Illetve kell valami minimum szint? -
mepet
addikt
Ha megveszem a Civilization V Complete Edition-t, akkor az library-mban található Civilization V helyett kapok majd giftet, vagy akármit? Vagy gyakorlatilag ilyen módon egy alapjáték elveszik nálam és gaben accountján pedig megjelenik?
-
törölt tag
Most majd bedobnak egy 80 százalékos ajánlatot néhány nagy címnél , és a boldog birkák tömege elfelejti ezt az egész dolgot .
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz
Chiller
üzenetére
Pont rákényszerítették végre az emberek többségére az authenticatort, erre nem sokkal később a védett accoutok minden adatát gond nélkül meg lehet nézni. És erre annyit mondanak, hogy további teendője nincs a usernek? Tényleg Ennyire megy a szekér, hogy így bele lehet szarni a dolgokba? (Nekem nincs sok wallet pénzem, se mentett bankkártyám, de akkor is felháborítónak tartom, hogy ennyivel elintézik bármilyen privátadat kimerülését. )
-
zseko
veterán
Tegnap alig használtam azt is még a hiba előtt, be merjek lépni tableten vagy telefonon vagy kell akkor tennem valamit?
Egyetlen email jött, ma reggel a steamtől, hogy megvették az egyik feltett kártyát. -
sagem
addikt
válasz
Anonymusxx
üzenetére
Nincs olyan ami azonnal
Idle Master, aztán majd esik valamikor. -
Anonymusxx
senior tag
Melyik az a progi amivel ki lehet szedni a kártyákat? Már volt róla sokszor, csak nem könnyű visszakeresni a sok hozzászólás miatt.
Szerksz: az Idle Mastert megtaláltam, de mintha lett volna olyan is ami azonnal kidobja, vagy csak rosszul emlékszem?
-
Csapoati
nagyúr
válasz
Neil Watts
üzenetére
Egy tinfoil hat-et még felcsaphatnál.

-
Neil Watts
veterán
Na nézzük:
Beraktam PP 2FA-t, a Steam Guard eddig is aktív volt, cseréltem mindkét szolgáltatásban jelszót, visszavontam PP-ről a Steam státuszát. Biztonságban vagyok vagy kell még valamit tennem?

Üdv. core2
-
-szabi-
addikt
-
reelc
veterán
Az előbb megnyitottam a Steam klienst, és érdeklődik, hogy az aktuális e-mail címemet írta-e ki?
-
válasz
Chiller
üzenetére
E szerint azért annyira nem kézmosós: As a result of a configuration change earlier today, a caching issue allowed some users to randomly see pages generated for other users for a period of less than an hour. Csak mert ha valóban ők kefélték el ennyire akkor biza megérdemlik ha beperelik őket páran, mindezt joggal.
-
Chiller
őstag
Megjött az első hivatalos steam reakció:
http://www.gamespot.com/articles/steam-issue-allowing-access-to-other-users-account/1100-6433371/
Enyhén kendőzős, és kézmosós rizsa...
Érdekes csak a mi régiónkban 21:06 körül kezdődtek a dolgok, és 23:10-ig tartott (ha nem számítom a store lekapcsolást, ami 22:17 körül történt).
Az meg, hogy nem szükséges további reakció a júzerek részéről? Hát ez gigalol, ezt mondják azoknak, akiknek kikerült a címük, nevük, telszámuk meg a "sallang"...
Hát nem ezt vártam

-
Zamery
senior tag
válasz
Shepherdke
üzenetére
Épp most. Szerintem ez is a nagy "botrány " utóhatása.
-
macy
addikt
válasz
laceszgamer
üzenetére
Igen, nekem is ingyen volt.
-
Shepherdke
tag
Nekem telefonos appból belépve kéri a guard kódot. Viszont mikor megadom azt írja nem stimmel a kód. Valaki talállkozott ilyennel?
-
zseko
veterán
válasz
Ryder62
üzenetére
Azért annyira nem örülnék egy új ~60 karakteres jelszó megjegyzésének

Vásároltam már kártyával is, de nem tudom benne maradt-e, nem is most volt, meg a paypal az általános. 11 óta nem ment a gépem, tableten kora délután akartam használni még, de párszor bedöglött így hagytam. Remélem minél hamarabb javítják és nem lesz probléma/problémám ebből.
-
twollah1976
őstag
Nekem egy Pinball FX osszes DLC jol jonne bocsat keresnek.
-
olly
aktív tag
válasz
laceszgamer
üzenetére
Mindenki kapni fog egy left 4 dead 2-t aztán ennyi
Bár ingyen... minden jó, főleg h kár nem ért (legalábbis eddig) -
tomsolo
addikt
én azt vettem észre hogy az elmentett fizetési opciók közt nincs már a paypal - újra meg kell adni... hmm
-
SQX_Barto
addikt
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Kiveve, ha mindenki kap amolyan "bocsanatkeres" keppen

Szerk.: Kliensben mar jo a store, atjelentkeztem a masodik accomra es mar megy a Quene.
orichalcos: legjobb tudomasom szerint csak sima booster pack van
ami jatekonket egyenlo arban van kb mint az adott jatek 2-3 kartyajanak ara osszesen, szoval kb 3euros tetelrol beszelunk 
Masreszt a booster pack-ot elvileg maga a Steam csinalja, digitalis semmiseg, szoval nehez kifogynia
-
Nekem csak tablet van most, ott elérem már.
Egy booster packot kaptam.

(valószínűleg tök független a problémától amugy
)Úgylátom működik minden már... El is adtam a pakkot marketen.
-
fuwiradis
aktív tag
válasz
laceszgamer
üzenetére
Vásárolni is tudnál?
Ha igen akkor érthető, miért a store jön vissza leghamarabb: hátha sikerül most is belapátolni még némi pénzt. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
laceszgamer
addikt
Egy új tétel került a raktáramba de meglesni nem tudom még mi az XD
-
bul07
nagyúr
Mintha kezdene életre kelni
-
laceszgamer
addikt
A poén hogy a store hoz hozzáférni de a saját profilokhoz és raktárakhoz még mindig nem... fő a fontossági sorrend ugye Valve?
-
oriic
HÁZIGAZDA
Vajon az, hogy a moderátor kiírja hogy nem hackelték meg a Steamet, azt vajon hányan hiszik most el?

-
olly
aktív tag
-
[Prolixus]
addikt
válasz
Heavyrain
üzenetére
Stimt, pont írni akartam, hogy nemrégen lehetett olvasni valami csalásról, ahol hasonló trükkel szereztek hozzáférést fiókokhoz. A részletekre nem emlékszem, de a lényeg pont ez volt. Önmagában még nem veszélyes adatlopás után a releváns support aktív közreműködésével "törtek" fel fiókokat.
-
Heavyrain
őstag
válasz
Chiller
üzenetére
"-teljes nevedet, címedet
-a kártya uccsó négy számjegyét"
Ennyivel már simán hozzá lefet férni valaki iCloud-jához
Valószínüleg más szolgáltatástba/weboldalra is be lehet lépni,ennyi információval. -
laceszgamer
addikt
válasz
DrTechnoid
üzenetére
Azért mert ez a neve... hát azért nem valószínű, hgy pont ez csinálta, vicces is lenne.

Meg abban mi a logika, ha valaki létrehoz egy profilt akinek ez a célja, és rak rá 37 dolcsit?

Na jó, akk ez is tárgytalan.

-
Chiller
őstag
válasz
Dani811
üzenetére
Ez maszatolás, bizony ez egy atomdurva szivárgás.
Megtud(hat)ták:
-teljes nevedet, címedet
-az email címedet
-a kártya uccsó négy számjegyét
-a paypal címedet
-telefonszámod
-gépneveket
-family sharing accokat
-teljes vásárlási listát
-teljes licenszlistát
-steam valleted értékét
-országodatEzek közül néhánnyal máshol is vissza lehet élni igen könnyen (bankkártya-telszám-cím-név).
Éééés, állítólag néhány embert admin userként léptetett be, azt meg már nem is kommentelném...
Ez orbitális nagy cumi.
-
chris0000
őstag
válasz
KubanitoS
üzenetére
persze az email fiókot is.ott volt sorba az összes megváltoztató email+megerősítés,de én hozzá se nyúltam.
utánaolvastam és a Steam Guard alapértelmezetten bekapcsolódik, ha email-címed hitelesítve van.
már írtak a supporttól úgy néz ki resetelve van az accountom,kaptam új jelszót,csak most meg nem lehet csatlakozni mert lelőtték a steamet... -
nepszter1
addikt
En meg azt hittem a steam a legbiztonságosabb aham ....

Csak reménykedni tudok hogy senki nem él vissza az adataimmal meg a bánkártyámmal .
A steam redditen írja a tutit!
If you know you're already logged in, do NOT visit any Steam Community or Steam Store URL.
This includes any internet browsers and the Steam Desktop/Mobile Client!
Playing games online should be fine. It'll also prevent anybody else from logging into your account via desktop client.
Do NOT unlink PayPal, do NOT remove credit card info from Steam's websites. You may choose to do that on external websites instead.
Lényegében: Hogyha tudod, hogy valahol be vagy jelentkezve, ne látogass meg semmilyen steam közösségi illetve store oldalt.
Beleértve a böngészőket és a steam számítógépes illetve mobil klienst!
Játszani persze lehet az nem para.
Ne próbáld eltávolítani a paypal illetve bankkártya adataidat a steam weboldalról! Külső lehetőség van rá, de NE STEAMRŐL! -
fuwiradis
aktív tag
válasz
Dani811
üzenetére
Azt hiszem a tranzakciók menüpont alatt bizony lehet látni a kártya utolsó 4 számjegyét. Ami viszont el tudom képzelni, hogy bizonyos azonosítások során elegendő szokott lenni a személyazonosság igazolásához (pl. Steam-nél ha ellopják a fiókod lehet hivatkozni rá, hogy milyen tranzakció milyen kártyaszámmal ment: ha ebből elég az utolsó 4 jegy, akkor ez így rögtön problémát jelent).
-
-
Dani811
aktív tag
Hivatalos: Account information incorrect
We've gotten reports that people sometimes see other people's account information on the account page. Valve has been made aware of this and are working on a fix.Some frequently asked questions:
- No, Steam is not hacked- Creditcard info and phone numbers are, as required by law, censored and not visible to users
-
tomsolo
addikt
válasz
laceszgamer
üzenetére
a steamdb mióta official?
-
whitezo88
nagyúr
-
laceszgamer
addikt
-
Ryder62
őstag
válasz
laceszgamer
üzenetére
Safety first!
-
KRi2
aktív tag
Mondjuk ezek az ügyes hackerrek akár karácsonyra való tekintettel lehettek volna jó fejek is, és teszemazt lehetett volna ingyen várásolni, vagy mindenki kapott volna a100$ wallet feltöltést, de iigy hogy csak össszegubancolták az egészet. taps...
-
Dawe966
csendes tag
Játszani lehet, most toltam végig egy CSGO meccset minden probléma nélkül.
-
Heavyrain
őstag
válasz
[Prolixus]
üzenetére
Profile/My Money/ My preapproved payments-> Change/ Steamre menj rá és tedd inaktívvá.
-
sagem
addikt
Most jött el az ideje, hogy a Valve összeszedje magát. Esküszöm jobb lenne, ha valaki felvásárolná őket, talán akkor normális szerverpark/szakember gárda kerülne a szolgáltatás alá, mert most kb. az a helyzet, hogy túlnött rajtuk a saját szolgáltatásuk.
-
[Prolixus]
addikt
válasz
laceszgamer
üzenetére
Egyáltalán ezt hogy lehet megcsinálni? Nézegetem a paypal-t, de nem jövök rá...valaki?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- OLED TV topic
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Robotporszívók
- Elektromos cigaretta 🔞
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Szép állapotú Apple iPad Pro 3 gen 256GB, 92% akku, 12 hónap garancia!
- Szép állapotú Apple iPad Pro 6 gen M2 128GB, 12 hónap garancia!
- Szép állapotú Apple iPad Mini 6 64GB, Wi-Fi, 87% akku, 12 hónap garancia!
- Szép állapotú Apple MacBook Air (Retina, 13 , 2019) 8/128GB, magyar billentyűzet, 12 hónap gari!
- Szép állapotú Samsung Galaxy S20 Ultra 5G 12/128GB, 12 hónap garancia!
- PlayStation 5 FAT DIGITAL + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4671
- Dell 27" USB-C Hub Monitor - P2723DE - 27% ÁFÁs
- Apple iPhone SE (2020) / 64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:82%
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 5900X 12mag 24szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Ugyanis az egyik teljesítmény eléréséhez, az kell, hogy töltsem le androidos telefonomra a steamet, jelentkezzek be. Ez meg is történt de mégsem adta meg arra a teljesítményre hogy megcsináltam...

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

eami