Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Hivatalos a OnePlus Watch 4
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Betáblázta magát az Oppo
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
-
(rögzített hozzászólás)
FIGYELEM!
Hamis játékteszt meghívásokkal is lopják az accountokat, soha ne fogadjátok el ezeket, ha valaki privátban keres meg ilyennel. Még akkor sem, ha ismerős keres!
FIGYELEM!
Most ingyen "ajándék" linkekkel próbálkoznak a csalók! Ha kapsz valakitől privát üzenetben egy linket, amin ingyen ajándékot kínál, ne kattints rá! A link 100%, hogy egy kamu oldalra visz, amivel ellopják a Steam accountodat! Az üzenet ismerőstől is jöhet!
FIGYELEM!
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
FIGYELEM!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bepken
veterán
válasz
FollowTheORI
üzenetére
módszerem: addig nyomogattam az F5 csodabillentyűt, míg nem az áhított sorszámú kártya jelent meg, amit utána szépen kicsengettem - bár nagyot talán nem bukok, mert megindult felfelé az ára. egy hét múlva eladom a felesleget

-
válasz
Diopapa
üzenetére
Steam-en ez csak egy csomag átnevezés volt... szóval tökmindegy.

(#87998) bepken
Az szívás.

Amugy én csak eladtam, szóval fogalmam sincs hogy megy ez, de mivel csak 1 itemet listáz a kereső, nem úgy van hogy "random" kapod kvázi (amilyen sorrendben feltették és amilyen áron) a kártyákat?
Szóval most még számok szerint nem lehet venni... vagy rosszul látom?
-
bepken
veterán
na tegnap végül úgy döntöttem, beáldozok némi aprót a Steam walletből és vettem néhány Summer Sale kártyát. gondoltam az első 5 elég lesz, ki is válogattam sorban, ma reggelre 5 kártya a raktárban. nézem... 3 db "8" kártyát is kaptam. ez most hogy?
persze most egy hétig nem passzolhatom el -
bepken
veterán
ez a summer sales játék hogy volt tavaly? tényleg limitálva volt, hogy hányan játszhatnak vele egyszerre? tehát pl előfordulhat az, hogy sale ideje alatt amikor épp ráérnek, soha nem fogok tudni csatlakozni - ezzel együtt kártyát kiszedni belőle?
-
djculture
félisten
válasz
hackeeeee
üzenetére
metro last light, deus ex human revulution megvan még sok más is aminél a sima verzió eltűnt... Pedig eddig azt tapsztalom a sima verziókba belebarmolnak mindig mindenféle edition néven Ai rosszabb lesz vagy éppen kiszedegetik a világítást, (deus exnél be sárgították) mert a mint a dead Islandba és sokkal rondább lesz.
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
válasz
customer114
üzenetére
Igen... a szörnyes, ha jól emlékszem.
Most kitalálhatnának megint valamit, amihez gems kell... mert zavar az a kevés ami a raktáramban van.

-
customer114
őstag
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Tavaly volt az autoclicker igaz? Annál szerintem nem lesz lejjebb.

-
Kinsiinoo
senior tag
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Végülis semmi, C#ban van írva elvileg nekem meg az a fő nyelvem

Csak már rég nem programoztam androidra, mellesleg csak azon próbáltam eddig
Inkább az a probléma, hogy a summer sale megint megeszi a pénztárcám

-
-
Kinsiinoo
senior tag
válasz
FollowTheORI
üzenetére

Más téma, fain lenne az Idle Mastert valahogy portolni mobilra, kíváncsi vagyok tudna e úgy emulálni játékot a steam fele. Mármint, ahogy gépen is

-
-
Kinsiinoo
senior tag
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Nem abban vagyok, egyedül a Dishonorednél mutatja ezt

Hát ha már kisebb tonna játéknál nem jött elő csak 1nél akkor nem hiszem
Meg nem csak nálam jött elő hanem jó néhány ezer embernél
De azért kötekedsz tovább
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
-
Kinsiinoo
senior tag
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Remélhetőleg nem esik bele Lord Gaben fekete mágiájába

-
-
Kinsiinoo
senior tag
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Nekem is mindegy, de azért jót vitatkoztunk

Ha már jó és tényleg benne van a magyar nyelv legalábbis a Def.ben mindenképp akkor a kollégának nem kell paráznia a vételtől
Ejj de kecseg vagy
Menten lehűtjük a vörös fejed 
-
Farkas86
senior tag
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Válogatos ez a játék. Nem adja mindenkinek oda magát magyarul.

-
válasz
Kinsiinoo
üzenetére
Ember... ez nem nálam van, hanem a magyar steam oldalon... még az accomhoz sincs köze kiléptem.

Private window-ban is, szóval még a sütik se zavarhatnak be.Amugy nekem mindegy... nekem van magyar, neked meg nincs.

Ki vagy tagadva, a haverjaiddal is... viszlát!

Phejj... nyugateurópai slepp...

-
Kinsiinoo
senior tag
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Érdekes a steam supp szerint nem

És a magyar storeban vagyok bármilyen hiba nélkül
Attól, hogy azt kántálod, hogy itt van a hiba még nem lesz hiba.
Ha magyarod van magyarod van, ha párunknak meg jó néhány téma feltevőnek a dishonored témáiban nem jó akkor nem egy embernél lenen a hiba
De ha nálad valami nem úgy van akkor egyből mindenki másnál rossz
Out mind tudjuk a választ, Lord Gaben a hülye

-
-
Out
addikt
Már alig várom, hogy kiderüljön melyikőtök a hülye, de a végén az lesz, hogy én vagyok az

-
válasz
Kinsiinoo
üzenetére
De a hiba akkor is nálad van, mert nem azt látod meg tudod venni, amit kéne... szóval neked kell javítani, ha magyart akarsz. Nem nekem.

Tessék, magyarul is.
A 31293 csomagot tudod hivatalosan elvileg magyarba venni.
Máshogy nem kapsz magyart... max még akkor ha megveszed az offline változatát itthon.
Csak az meg még futtatási korlátos is lesz lehet.
-
Kinsiinoo
senior tag
válasz
FollowTheORI
üzenetére
-
-
Farkas86
senior tag
válasz
Kinsiinoo
üzenetére
Akkor mondok egy érdekes dolgot. A steam store ból vett dishonored goty az RHCP verziót rakta be a kosárba attól függetlenül hogy a steam-en nem lehet elérni az RHCP adatlapját, sőt a könyvtárból sem tudom megnyitni a Dishonored adatlapját, mivel a steam főoldalát hozza be. Régebben még azt sem jelezte a játék adatlapján hogy meglenne, de úgy látom most már igen.

-
Kinsiinoo
senior tag
válasz
FollowTheORI
üzenetére
-
-
Kinsiinoo
senior tag
válasz
FollowTheORI
üzenetére
-
válasz
Kinsiinoo
üzenetére
Ez csak azért érdekes, mert én most elmentem a store oldalára és ezeket a csomagokat lehet kosárba tenni:
Mind a kettő RHCP-t ad... az a kérdés inkább, vagy hiba, hogy te hogy nem ilyet vettél.
Amugy elnézést, lehet volt valami időleges Steam hiba, de alapból RHCP-t kéne adjon, és most azt is ad.
Szóval valaki hazudik.

-
-
-
Kinsiinoo
senior tag
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Ez steames barátom pont azért írtam, nem tudom te honnan szedtél olyat hogy kulcsos O.o

És a képen amit mutatsz ismét az RHCP van amit nem nálunk forgalmaznak

-
-
genndy
addikt
válasz
hackeeeee
üzenetére
- Magyarítások oldalon nem lesz fönt, hiszen készült hozzá hivatalos.Az ilyenek a jogi hercehurcák elkerülése miatt soha nem kerülnek oda fel.
- Alaposan keveritek a VAC-ot a régió-kijátszással. Az előbbi egy multis játékoknál ÉS csak bizonyos szervereknél fennálló automatikus védelem, nincs köze a játékokon lévő régiózárhoz. (Én még VACot single player játékon nem láttam.) Utóbbit viszont alaposan bünteti a Steam már a kezdetektől, nemrég meg még jobban szigorítottak. Úgyhogy ha tényleg régiókijátszásról/cseréről van szó, akkor haverod ne csodálkozzon ha szépen zárolják az accát, és soha többet nem vásárolhat rá semmit (szerintem egyébként nem, a leírtak alapján ez sima tartalom-bemásolásnak tűnik, némi ini-buherával).
Ettől persze még senkinek sem ajánlott, hogy így buzerálja a játékát, már csak azért sem, mert a linkelt tartalom eredeti játékból lett illegálisan kiszedve -> warez.Baromi egyszerű a dolog - a Steamen, magyar régióból vásárolt az RHCP (ez vonatkozik a magyar dobozosra is), ezért van benne magyar nyelv, mindenhol más kulcsos oldalakon kapható az ROW, és nincs benne magyar nyelv.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Kinsiinoo
üzenetére
Féligmeddig, mert ugye nem lesz teljesen olyan, ezért nem szabad steam alatt nyelvet módosítani.
Hát nem tudom, hogy most így mennyire legális, nem legális. Én nem piszkálom a sajátom. Csak haver is ezért vette meg a GOTY-t, mert ugye a steam alapból írta, hogy tartalmazza a magyar nyelvet, majd a beaktiválás után kiderült, hogy mégsem.
-
Kinsiinoo
senior tag
válasz
hackeeeee
üzenetére
Magyarul kb csináltak annyit mint egy magyarítás, mert ez nem eredetileg magyar.
Attól, hogy valamit szétmókolsz még nem lesz az RHCP verzió csak a steamet csapod be és reméled, hogy nem lesz még a jó idő előtt VACáció

(az átcseszett régió korlát miatt, mert ő ennek fogja érzékelni) -
Kinsiinoo
senior tag
válasz
csaba951
üzenetére
Számomra a magyar storeból vett GOTY van meg, nulla magyar nyelv lehetőséggel, rokonnak pedig a Def. verzió. Egyikben sincs magyar nyelv se nem válaszható se nem letölthető. Suppnál rákérdeztünk és azt mondták, hogy hivatalosan a forgalmazottakban csak az RHCPben van ami a ruszki storeban lehet csak venni ezért felejtsük el.
Érdekes, hogy neked van benne. Gratula
De attól még ott a több ezer panasz a D. témákban, hogy ez nem tartalmaz magyar, szlovákot stb
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Farkas86
üzenetére
Hm..
Viszont eleve ami már érdekes, h ugye már nincs fent Goty, csak Definitive Edition. Az is lehet, hogy ez a módosítás kavarra meg ezt az egészet.. Vagy, tényleg valami régiós anomália. Viszont, mint mutatja is, módosítható RHCP-re.
csaba951: Igen, haver is belátta, hogy benézte, és az RHCP kellett volna, viszont a lenti módosítás után minden frankó.

-
csaba951
veterán
válasz
Kinsiinoo
üzenetére
Most -külön ezért- megnéztem, és mind a sima, mind a Definitive Edition tartalmazza a magyar nyelvű változatot, ha magyar Steam Store-ban vásárolod meg. Egyébként a képen pont ugyanezt írja. A Magyarországon forgalmazott dobozos változat is ilyen.
Általánosan elmondható, hogy a nem a fenti forrásokból származó változatokkal van probléma (nem tartalmazza a magyar nyelvű verziót). Kivéve persze ha nem ügyelt rá az ember, hogy pont az RHCP változatot vásárolja meg. De általában nem szoktak figyelni!

-
Kinsiinoo
senior tag
Dishonored: https://steamdb.info/app/205100/ ez a nemzetközi verzió
a steamdb vagyis a steam szerint ebben: english,french,german,italian,spanish nyelv van
Dishonored RHCP: https://steamdb.info/app/217980/ ez a ruszki régiós
a steamdb vagyis a steam szerint ebben: czech,english,hungarian,polish,russian nyelv van
A support is ugyan ezt írta, és elnézést kért a kellemetlenségért amiért magyarként nem lehet megvenni Magyarországon magyarul a D.-t és a propertiesből sem lehet kiválasztaniMagyarítás lehetősége marad csak így

-
Kinsiinoo
senior tag
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Az érdekes, mert se a simában se a GOTYban nincs magyar a mi régiónkban, se propertiesből se a játékon belülről, egyedül a ruszki régiózáras storeban

A Valve support nem egyszer kért érte elnézést
Ez pedig egy másik segítség:

Még annyit írt hozzá: It means Russian, Hungarian, Czech and Polish
A Dishonored RHCP verziójában van benne, amihez ott a link de nem bírod megvenni mert a ruszki linkre mutat és csak a témák és alkotások jönnek be
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Oké.
Úgy néz ki, hogy g2a win, cimbora mellényúlt, egy kicsit.
Én ugye steam share-ben látom a játékot.
Köszi!
Vagy nemtom, elvileg Goty-t vett,
-
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Hol, hogyan?
-
-
hackeeeee
Jómunkásember
Sziasztok!
A Steam-es Dishonored-nál, most, hogy mint van a magyar nyelv?
A leírásban azt írja, hogy: Megjegyzés: This version only contains English, Russian, Hungarian, Czech, and Polish languages
Közben a táblázatban pedig nem szerepel a magyar nyelv. Most, akkor, hogy van ez?
-
Vesa
veterán
válasz
Agyzuzo
üzenetére
Akkor jól láttam...

Innentől azt hiszem leszarom a Steam-et...Ha van GOG-os ver akkor azt veszem meg, ha nincs, akkor irány a virágbolt. A tököm tele ezzel a hülye bandával már...
Arról nem is beszélve, hogy a workshopban évek óta képtelenek megoldani legalább a verziószám jelölést/keresést, mert most minden egyes modot egyesével kell végignyálazni, hogy melyik, milyen játékverzióval kompatibilis. Gabez world 2016... -
CactuS
Arcképgyáros
válasz
Archttila
üzenetére
Biztos, hogy nem esik be 30eur alá. Rogyásig vannak a szerverek, viszik a shark cardokat, mint a cukrot. Max az első fizetős kieg/dlc után, de azt még hivatalosan meg sem erősítették. (40% úgy volt rajta, hogy akkor megemelték az alapárát a játéknak, így 30 Eur felett maradt.)
-
Agyzuzo
addikt
-
Vesa
veterán
Létezik, hogy nem lehet kikapcsolni ezt a nyavajás auto-upgrade-t??
3 lehetőségem van csak:
- Tartsa mindig frissen a játékot
- Magas prioritással mindenek előtt frissítse
- Csak akkor frissítse, ha indítom a játékotEz utóbbinak eleve nem értem, mi értelme van. De mindegy is. A lényeg, hogy régebben volt "soha ne frissítsen..." lehetőség is. Ez hova lett???
Helyzet az, hogy a Cities:Skylines már nem először omlik össze amiatt, mert a tengernyi mod nem éri utól a frissítéseket, vagyis a game patcheli magát, de az így már nem compatible modok miatt lefagy az egész és annyi a mentéseimnek is. Vagyis nem akarom, hogy patch-elje magát a game!
Meg tudom ezt akadályozni valahogy? -
eami
Topikgazda
válasz
Archttila
üzenetére
steamen az eddigi legalacsonyabb ár €33 volt. Ami a 10k kereteden belül van. Annyit szerintem most is fog kapni.
-
Archttila
veterán
válasz
maddionmax
üzenetére
Értem! A kérdésem inkább arra irányult, hogy summer sale alatt 50-75 vagy akár (bár kétlem) 90%-kal lesz olcsóbban a GTA V.
-
Archttila
veterán
Sziasztok!
A közelgő Steam Summer Sale alatt szerintetek mennyi lesz a GTA V? Vagy vegyem meg itt aprón úgy látom most olyan 10k körül árulják a kulcsokat.
-
Źşë'
addikt
válasz
FollowTheORI
üzenetére
miből gondolod h emelkedni fog? főleg ha már most van belőlük majdnem 30ezer fejenként... itt mindenki el akar adni, nem megtartani - max akkor fog emelkedni ha szükséges lesz valamiféle játékhoz a kitűző elkészítése
-
bul07
nagyúr
válasz
csaba951
üzenetére
Nekem 20-ból egy se , nem mintha számítottam volna rá

Most is vásár indulása előtti napon adod el a vásár kártyákat?
Vagy van egy értékhatárod is? Mondjuk ha felmegy 0,15€ akkor kirakod.Tényleg pontosan mikkor indul a vásásár?
Lehet átsiklottam rajta ha volt már említve -
vbbb
őstag
válasz
csaba951
üzenetére
Painkiller Hell and Damnation Collectors a játék, kb 1GBP ha volt az ára amikor vettem.

-
csaba951
veterán
válasz
BioNiCMaN
üzenetére
Nálam 99 db craftingból 1 db foilt dobot. Ezzel pont kijött a statisztikai átlag!

#87905 vbbb
Szerintem tök felesleges írogatnod, senkit nem fog érdekelni, senki nem fog neked kártérítést adni. Sajna így jártál, és kész!
Esetleg ide írd meg a játék/kiadó nevét, hagy tanuljunk belőle! -
vbbb
őstag
Üdv Urak!
Ma találtam a raktáramban felkiáltó jeles játékot amit még a 'regio lock' előtt cseréltem. Meg tudja valaki mondani, hogy miért pont most zárolták le a játékot amikor előtte nem volt az? Érdekes....
Érdemes ezzel a Steam supportot abajgatni?
-
shaddy1027
tag
Mert ugye ??? a neve és szám van rajta, de ha bejön a Sale úgyis meg fog változni az összes kártya, és külön lesznek listázva név szerint - ez újítás a télihez képest mert ott már eleve külön voltak listázva is mikor bekerültek - , már csak az a kérdés, hogy egyszerre fognak megváltozni vagy egyesével?
-
Out
addikt
válasz
shaddy1027
üzenetére
Akkor ismerkedtem a Steam-mel és nem vásároltam semmit sem. Amiket kaptam kártyákat azokat is csak drágakővé tudtam alakítani, mert 2 hetes korlátozásom volt rá. Kitűzőket sem csináltam még akkor

-
bul07
nagyúr
válasz
shaddy1027
üzenetére
De miért csak két darabot listáz akkor?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- Projektor topic
- DVB-T, DVB-S (2), DVB-C eszközök
- Milyen program, ami...?
- Telekom mobilszolgáltatások
- A jövőben nem csak a gazdagok kiváltsága lehet az Intel CPU-k tuningja
- Diablo IV
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Autós topik
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- További aktív témák...
- Acer Nitro V 16 AI Gaming Laptop! Ryzen 260 / RTX 5060 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe! BeszámítOK
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GQ50F-B FHD 165Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Tüzes Ezüst! CTO! MacBook Air M5 24GB 1000GB Garancia! SILVER TÖLTŐVEL!!!!!
- 278 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 2 Ryzen 7 / 32GB RAM / 512 SSD Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)