Hirdetés
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
-
Mobilarena
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
-
(rögzített hozzászólás)
FIGYELEM!
Hamis játékteszt meghívásokkal is lopják az accountokat, soha ne fogadjátok el ezeket, ha valaki privátban keres meg ilyennel. Még akkor sem, ha ismerős keres!
FIGYELEM!
Most ingyen "ajándék" linkekkel próbálkoznak a csalók! Ha kapsz valakitől privát üzenetben egy linket, amin ingyen ajándékot kínál, ne kattints rá! A link 100%, hogy egy kamu oldalra visz, amivel ellopják a Steam accountodat! Az üzenet ismerőstől is jöhet!
FIGYELEM!
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
FIGYELEM!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kriszpontaz
veterán
válasz
KubanitoS
üzenetére
Ki lehet kerülni azt hogy ha rákeresel barát hozzáadásánál a korlátozott fiókokat nem hozza fel. Egyszerű.
A Steam beállításokban a kezelőfelület alatt a korlátozott fiókkal belépett gépen engedélyezed a "Steam URL címsorának mutatása, mikor lehet" opciót.Ha a korlátozott fiók tulajdonosa megtekinti a saját adatlapját (Profil) ki fogja írni a címsorban a pontos URL-t ami a felhasználóra mutat. Ezt a linket elkéred tőle, te a saját gépeden böngészőn keresztül bejelentkezel a Steambe, beilleszted az URL-t és megjelölöd barátként böngészőn keresztül. Neki utána csak el kell fogadni.
Ez a link nálam így néz ki: http://steamcommunity.com/id/kriszpontaz/
Ettől még utána korlátozott fiók marad, de tudtok multizni.
-
bul07
nagyúr
válasz
customer114
üzenetére
Én ezeket munkaidőbe csinálom javarészt
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
És munkaidőben farmólom a kártyákat is
(#86496) Agyzuzo
Amúgy kb igen -
Agyzuzo
addikt
válasz
customer114
üzenetére
Én sem igazán értem, egyesek itt elég afrikai órabérbe nyomják.

-
kemotox
addikt
válasz
customer114
üzenetére
Most miert? 2 honap alatt 700 ft mennyire jo mar, nem is szarragas
-
KubanitoS
veterán
Egyik ismerősömnek most sikerült Steam fiókot kreálnunk. Neki valami korlátozott változat van, amihez kell 5 dollár, hogy barátok tudjunk lenni. Van egy játék, amelyet szeretnénk közösen játszani, azonban ezt nem Steamen szereznénk be, hanem egy külsős oldalról. Ez több, mint 5 dollár lenne.
Szerintetek ez feloldaná a korlátozást? (Nem hiszem...)
Korlátozott fiókkal lehet valahogy barátlistára kerülni?
-
-
C. s.
addikt
Sziasztok!
Ezt hogyan tudom orvosolni? (a gépem: W 8.1, 64 bit, Nvidia GeForce GT 630)

Mókamesterek kedvéért: nem a gépem paramétereit, hanem a hibaüzenetet!

-
Redneck
nagyúr
Üdv!
Miért van hogy a 2013-as Tomb Raider nem számolja a teljesítményeket Steamen? Az összes pályát 100%-ra csináltam és nem számol el semmit.
-
bul07
nagyúr
Ha már nem pörög annyira egy kis nyári vására felkészülés
Azoknak nincs még meg a Counter-Strike: Global Offensive kitűzője(5szintig) tanács
Hozzatok létre vételi ajánlatot kártyánként 0,03€ áron (annyit amennyi kell a 5szinthez és ahány fiók van)
Tudom hogy most 0,05€ lehet venni de olyan 1.5-2.5hónap alatt sora lehet kerülni 0,03€ áron is
Így 0,15€ ki lehet rakni a kitűzőt, de érdemes várni a nyári vásár előttig mert akkor kitűző készítésnél esik egy nyári vásár kártya meg háttér meg hangulat jel
Így meglesz a 500TP, és jön 15 eladható dolog ami tisztán hoz 1,25€(kb)(nyári kártya 5x0,14-0,13€, háttér 5x0,06€, hangulatjel 5x0,05€, tiszta árak)5szetre való kártya 0,75€, kirakva dolgok eladva tiszta haszon 0,5€ és a 500TP, 5fiók esetén 2,5€ ami már majdnem egy akciós játék és ráfordított időben nem sok
-
Werkly
addikt
Steamen kaptam gift játékot. Ha újrarakom a Windowst akkor ugrik a játék? Vagy teljes értékű a Steam Gift?
Hogy van ez?
Köszi! -
-
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Igaz,Siker,Köszöntem mindenkinek!

Szerk.:
Még 1 kérdés
Az általam létrehozott Steam mappa,ahová telepítettem a játékot,oda telepíthetem az összes Steam-os játékot,azon belül létre fog hozni egy új mappát ,nem fog semmit sem rá írni a régi játékra?
Pl. E lemez/Steam......
-
-
-
sgergi
veterán
válasz
Kókuszdió
üzenetére
Játék nevén jobb katt/ Tulajdonságok/ Helyi fájlok/ Játékfájlok épségének ellenőrzése.
Egyébként, ha újrarakod a Wint, akkor elég a Steam.exe-t elindítani, az szöszöl kicsit, újra felépíti a regisztrációs adatbázisba a dolgokat, és már mehet is a játék. Ilyenkor max a játékhoz tartozó egyéb Win-es dolgokat rakja fel.
-
válasz
customer114
üzenetére
Telepítésre nyomjak, vagy van olyan hogy kimondott fájl ellenőrzés?
-
válasz
customer114
üzenetére
A telepített mappából el tudtam indítani a játékot,jobb alsó sarokban ki is írta közben hogy csatlakozott a Steam fiókhoz,most kiléptem a játékból,Steam-et újraindítottam és akkor is azt írja az adott játék mellé hogy telepítés.....

Pedig Online és minden részleg megy a játékban.
-
Hali
Újraraktam a Windows-t,játékot is újra kell raknom abban az esetben is ha betartottam a telepített játékok mappáját?
Szerk.: Steam telepítést ír az adott játékra,pedig a másik lemezen ahova voltak telepítve eredetileg is a játékok jelen van.
-
Hoi!
MA belépve a steamre kérte hogy hitelesítsem az e-mail címemet, amit amúgy évek óta használok. Másnál is volt ilyen?
Üdv:
-
csaba951
veterán
válasz
laceszgamer
üzenetére
Ezzel nem is igazán volt gond! Az EU1-EU2 árak minimum 90%-ban megegyeztek. Főleg a közép-európai kiadók adták olcsóbban itt a játékaikat. A többi kiadó inkább az EU1 magas árait, és a RU régió agyonkorlátozott játékait igyekezett összehozni. Ezekért -szerintem- nem kár!

-
Történt valami a Steam áraival? Jött mail, hogy két játék akciós a kívánságlistámról, és fennakadt a szemem a The Talos Principle árán, ami pont duplája lett az eddiginek.
Szerk.: így hirtelen ránézve a nagyobb címekre, nem látok lényeges változást. Érdekes...
-
huskydog17
addikt
Mivel se a PH fórumain, se a magyar sajtóban nem találtam erről infót, így ide írom, mert Steam-mel kapcsolatos:
A Valve törölte a Steamről a Vendetta – Curse of Ravens Cry című RPG játékot.
Az oka nem más, minthogy a kiadó (TopWare) csalat az értékeléseknél, ezzel próbálva jobb fényben feltüntetni az amúgy is katasztrofális programot. A hamis értékekések szembe mennek a Steam szabályzatával, így a Valve jogosan törölte a játékot.
Úgy gondolom, hogy a játékostársadalom ezzel a lépéssel semmilyen veszteséget nem szenved el, sőt a Valve talán ezzel még egy szívességet tett. Szomorú és egyben szánalmas is, hogy egy egykoriban nagy nevű kiadó (TopWare) és fejlesztőgárda (Reality Pump Studios) ilyen mélyre süllyedt.
Nem elég, hogy a készítők egy értékelhetetlen trágyadombot csináltak, de azt még szánalmas módszerrel próbálják meg fényezni, megérdemelték, reméljük ez a förtelem soha többé nem kerül vissza!
A kérdés már csak az, hogy a TopWare és a Reality tanult-e vagy hajlandó-e tanulni ebből az esetből, e téren sajnos nem vagyok derűlátó.

-
bokormt
csendes tag
Sziasztok!
Hozzáadtam a játékkönyvtáramhoz egy nem steames játékot és most azt el szeretném onnan távolítani. Rámentem, hogy parancsikon törlése és a játékot így már nem tudom elindítani. Ez így oké. Csak annyi a baj, hogy továbbra is ott mutatja könyvtáramban. Hogyan lehetne azt onnan teljesen eltüntetni? -
Unteroff
aktív tag
Üdv!
Ha megakarom osztani a játéklistámat egy haverral a Steamen a Family Sharingen keresztül, mindenképpen tudni kéne egymás felhasználóját és jelszavát? Megosztani nem is tudnám idegenekkel a könyvtáramat? Kicsit biztonság szempontjából nem előnyös...
-
-
gmx9
aktív tag
Aki használ szimulátort a steam mobil apphoz, lehet több fiókot is megoldani így, ugyanazzal a telefonszámmal?
-
Spet
addikt
válasz
[Prolixus]
üzenetére
En eddig semmilyen hatranyt nem szenvedtem a valtoztatasokkal. Lehet, hogy majd kesobb fogok, ha ugy gondolom, hogy megakarok szabadulni mindentol ami az inventorymban van, akkor fogok.
Mondjuk ha azt jelentenek ki, hogy egyik naprol a masikra megszunne a steam, na akkor en is haborognek mint a tenger, hogy akkor WTF Gaben, mi lessz a jatekokkal, amik rajta vannak.
Btw steam nem akarja bejelenteni, hogy tozsdere megy?
-
Csapoati
nagyúr
válasz
[Prolixus]
üzenetére
Ingyenes, mert nem kötelező semmit sem venned, rengeteg F2P játék van. Aztán persze a Markethez kell 5 eurós vásárlás, de ez már egy másik kérdés. Panaszkodni meg lehet, de érdemes is?
Annyi minden más miatt lehet, de nem viszem át politikai síkra a dolgot. 
-
[Prolixus]
addikt
válasz
Csapoati
üzenetére
Ingyenes egy túróskalácsot, akármit vásárolsz steam-en, mindenbe bele van építve a Valve díja. Szóval nem ingyenes, hiába nincs direkt költsége.
Egyébként persze, nem állná meg a helyét, ez teljesen egyértelmű. Nem is ez a lényeg, hanem az, hogy a felhasználói szerződés elfogadása nem kötelez arra, hogy befogd a károgódat. Úgysem tudsz mit csinálni ellene, legalább panaszkodni lehessen már bakker. Pszichológia!

-
Csapoati
nagyúr
válasz
[Prolixus]
üzenetére
Azért nem állná meg itt semmiféle pereskedés, mert szerintem a felhasználónak egy ingyenes szoftvernél nem feltétlenül alapjoga a usernek az, hogy mindenféle megkötés nélkül használhassa a Marketet 0 csúszással. Szerintem ez alapból is röhejesen hangzik (meg jogilag biztos pongyolán - elnézést, laikus vagyok). Mindamellett én is túlzónak találom a növekvő csúszást, ezért aktiváltam is a mobikos Steam Guardot.
-
[Prolixus]
addikt
Nem erre gondoltam, hanem arra, hogy attól, hogy elfogadtál egy szerződést, még nem kell kussba vágni magad, ha nem tetszik valami. Szóval szerintem az érvelésed nem állja meg a helyét, főleg, ha az sincs beleírva a szerződésbe, hogy negatív véleménynek nem lehet hangot adni. Az már egy teljesen más szituáció lenne, ha valaki nem csak pofázna, mint mi, hanem tényleg a tettek mezejére lépne, különösen, hogy nyilván elbukna.
-
csaba951
veterán
válasz
Franky2Ster
üzenetére
RU/CIS dolgokból gyakorlatilag mindent elfelejthetsz!
Nem vagyunk mi se hülyék, ha ezek működnének, akkor ezek vásárlását ajánlanánk a fórumban.
#86442 Allien
1) Ez egyértelműen a te hibád, [moderálva]!
2) Látom nem vagy egy gyakorlott PayPal vásárló! Itt tudod megnézni, hogy milyen oldalaknak engedélyeztél már ilyen 1 klikkes vásárlást a PayPal fiókodon.Ne személyeskedj!
[ Módosította: Qru ]
-
Franky2Ster
senior tag
Kis fiamnak szeretném a GTA V-öt de sajnos a Global régiós igen drága. Láttam ,hogy árulnak jóval olcsóbban
RU/CIS régióval. Ezt megvehetem fog nállunk is működni vagy felejtsem el? Köszönöm a segítséget!
-
Allien
veterán
válasz
warcat
üzenetére
Tényleg olyan nehéz, legalább annyira, mint az adott szolgáltatónak NORMÁLIS weboldalt csinálnia, ami átváltja más pénznemre, legalább euróra, mert annak az árfolyamát még nagyjából tudom is, a font meg ugye nem annyira ismert számomra. Nem is beszélve arról, hogy a kecseg paypal olyat írt, ami megtévesztő, mert valahogy úgy írta, hogy 0,0254 egy forint.
Tehát tutira vettem, hogy valami nem kóser... Csak arra nem számítottam, hogy egyből le is vonja, hiányzott egy lépés. -
Allien
veterán
Tanácstalan vagyok, segítséget kérnék. Megvettem "véletlenül" a Farcry primalt greenmangaming-on (paypallal). Support azzal hárít, hogy kiküldték a kódot, ezért nem lehet vissza kérni a pízt.
A véletlen oka az volt, hogy ugye fontban írta ki az árát, és így nem volt tiszta, mennyi is lenne. Mondom, be a kosárba, és majd a paypal kiírja, mint ahogyan eddig amikor vásároltam pl kínai webáruházakban. De itt elég volt két kattintás, és már le is vonta a lét.
A kódot természetesen NEM aktíváltam.
Forduljak Paypal felé?
-
warcat
veterán
No Man's Sky 59.99€
-
EmptyParadox
senior tag
Nem fejlesztik tovább az Idle Mastert
Bár lehet, hogy valaki forkolja, és továbbviszi a projectet.
-
Agyzuzo
addikt
válasz
Anonymus23
üzenetére
Mert volt nemrég egy Ubi Humble bundle és pont ez a két játék volt benne amit utólag sok ember acc-járól leszedtek.
Amúgy a Steam-nek jeleznie kéne hogy mi tűnt el, simán lehet csak vmi free-to-play cucc volt, nálam is sokat váltakozik a játékaim száma a kliensben. Ami mérvadó az a profil-oldalad, az ottani számnak nem szabad változnia.
-
maross
nagyúr
válasz
Anonymus23
üzenetére
grow home vagy gunslinger
Nem tudom hogy profilneved/fiok reszletei/ licencek es termekkulcs aktivalasokban szerepel-e, en ott kezdenem. -
Anonymus23
veterán
Sziasztok,
Tegnap vettem észre, hogy eggyel kevesebb játék van a Steam mappámban, mint annak előtte volt.
Hogy lehetne kideríteni, hogy mi "tűnt" el?
Az, hogy nézzem át tételesen az nem nagyon játszik, mivel 421 játék van benne jelenleg..
Email törlésről vagy visszavonásról nem jött... -
Spet
addikt
válasz
[Prolixus]
üzenetére
Én itt a Ph-n csak panaszkodást olvastam, nemzetközi fórumokon (redditen és társain) nem követem az eseményeket.
-
eami
Topikgazda
válasz
laceszgamer
üzenetére
látom az a része még mindig sokaknak nem jött át, hogy ez a változás csakis azokat érinti akiknek nincs authenticator. Ha van, akkor ugyanúgy dobálhatod fel százával a cuccokat marketre nem kell egyesével engedélyezni. Nem is értem hogy olvasnak egyesek ilyen bejelentéseket... első két sor nem tetszik aztán mennek hőzöngeni a fórumokra, pedig ha végig olvasná akkor hamar kiderülne hogy pl $3 alatti tételekre egyáltalán nem is kér semmit.
-
Spet
addikt
válasz
lappa86
üzenetére
Bezzeg az én időmben....
Ilyen ez a világ folyamatosan változik, vagy megszoksz vagy megszöksz. Mindenki elfogadta a steam szerződésé regisztrációkor, onnantól kezdve meg nem értem mire kell mindig panaszkodni, ha valami új biztonsági intézkedést vezetnek be, amihez teljes joguk megvan.
-
laceszgamer
addikt
válasz
bager13
üzenetére
Na igen, de ha pl fel akarsz dobálni egy rakat cardot vagy bármit amiből sok van, akkor már kicsit vicces.
Annyi elhetne bennük, sima auchenticatort létrehozni, mint ami a blizzard játékaihoz is van, csak itt a Steam acchoz, mikor Steamre be akarsz lépni akkor kérné az authenticator kódot. Innentől fogva ha meg is szerzik a név-jelszó párost még mindig nem tudnának belépni, mert az authenticatorral enm tudnak mit kezdeni.
Aztán nem is kéne ez a szórakozás, csak azoknak akiknek nincs authenticator pl.
-
bager13
senior tag
válasz
laceszgamer
üzenetére
Nem tudom, nekem valahogy nem esik nehezemre két gombot megnyomni a telefonon és beírni egy kódot.
pl.: Mikor gyerek voltam nem volt még mobiltelefon(vonalas sem nagyon), ha valakivel beszélni akartam vagy elhívni valahova ,akkor át kellett menni hozzá.
Akkor is az a véleményem, hogy el vagytok kényelmesedve. Ezt sajnos a munkahelyemen is látom a fiatalokon. Katasztrófa... -
bager13
senior tag
válasz
FollowTheORI
üzenetére
"Mert amugy nincs az az isten hogy több accba belépve naponta többször mindig a telefonomért kapkodjak..."
Teljesen igazad van, én is unom már ,hogyha elmegyek itthonról vagy hazajövök, akkor be kell zárnom/ki kell nyitnom az ajtót. Rohadt zár!!!Hihetetlen, hogy mennyire el vagytok kényelmesedve. Nincs ezzel az egésszel semmi baj(kivéve a win-es telefonos részt).
-
Ma reggel végre megkaptam a Make War Not Love 3. körének kulcsát. A Renegade Ops DLC-kel együtt már megvan (egy kulcs volt). Nyugtassatok meg, hogy nem vesznek el a DLC-k, ha aktiválom a kulcsot.
-
Agyzuzo
addikt
-
mntn
tag
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Ezeket a korlátokat el is fogadnám, ha lenne WP-re applikáció.

-
válasz
csaba951
üzenetére
Szerintem ha mobil appal azonosítva lépsz be, akkor nem kell... ezt írják is.

Szóval megúsztad elvileg.
(#86408) warcat
Engem már a mostani is annyira idegesített, hogy kénytelen voltam bekapcsolni 1 hete az appos azonosítást minden accra.
Cserébe kénytelen voltam megjegyeztetni mindenhol a loginomat, szóval bízok az überbiztonságukban mostantól.
Mert amugy nincs az az isten hogy több accba belépve naponta többször mindig a telefonomért kapkodjak...Tudom tudom... first world problem, de akkoris.

-
marcusa
addikt
válasz
Csapoati
üzenetére
Ez alapján szerintem nem a "tőzsdeként" való használatot akarják csökkenteni:
"if you're a high volume trader (who our data shows is likely using the authenticator already)..., these changes won't really affect you at all.
Szerintem tényleg csak a biztonságra mennek rá. -
Farkas86
senior tag
Kirakja az ember x centért és amíg letelik a 15 nap csökken az ára és nem veszi meg senki.

-
htc07
addikt
Akkor nem lesz eltörölve az "új itemeknél egy hetes tradelock" téma?
-
warcat
veterán
Ez a 15 nap hú de fincsi lesz nyári/téli sale kártyák alatt

-
eami
Topikgazda
válasz
[Prolixus]
üzenetére
semmi különbség sincs a korábbihoz képest csak többet kell várni annak aki nem szereti biztonságosan

-
[Prolixus]
addikt
Abszurdisztán lassan nem magyarország lesz, hanem a steam...WTF

-
bul07
nagyúr
Ha jól értem ez azokat nem érinti aki már amúgy is használja a telefonos megerősítést?
-
maross
nagyúr
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Ugy erzem még mindig sokallják amit a minoségi supportjukra koltenek, es max letszamcsokkentés varhato
. -
csaba951
veterán
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Szóval kézzel hagyjak jóvá NAPONTA 200-500 db tételt? Kösz, inkább nem!

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- HP EliteBook 850 G6 15,6" i7 -8665u, 16GB RAM, Radeon X550 2GB, 256GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- HP ProLiant DL360p Gen8 1U szerver (2x Xeon E5-2667 v2, 32GB RAM) + RACK SÍN!
- MSI RTX 3070 8GB GDDR6 VENTUS 3X OC Eladó!
- MSI RTX 4070 12GB GDDR6X VENTUS 2X OC - 1 év garancia - Eladó!
- GIGABYTE GTX 1660 SUPER 6GB GDDR6 GAMING OC Eladó!
- 179 - 180 - 189 - 190 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- iPhone 15 256GB 91% (1év Garancia)
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Tehát tutira vettem, hogy valami nem kóser... Csak arra nem számítottam, hogy egyből le is vonja, hiányzott egy lépés.