Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Android szakmai topik
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
-
(rögzített hozzászólás)
FIGYELEM!
Hamis játékteszt meghívásokkal is lopják az accountokat, soha ne fogadjátok el ezeket, ha valaki privátban keres meg ilyennel. Még akkor sem, ha ismerős keres!
FIGYELEM!
Most ingyen "ajándék" linkekkel próbálkoznak a csalók! Ha kapsz valakitől privát üzenetben egy linket, amin ingyen ajándékot kínál, ne kattints rá! A link 100%, hogy egy kamu oldalra visz, amivel ellopják a Steam accountodat! Az üzenet ismerőstől is jöhet!
FIGYELEM!
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
FIGYELEM!
Új hozzászólás Aktív témák
-
schawo
titán
Másnál is dögrováson van a steam store?
-
Ezért a telefonos appból aktiválós belépésért nem ad valami kitűzőt ha kipróbálom?

-
EmptyParadox
senior tag
válasz
KubanitoS
üzenetére
Szerintem az is benne van, hogy a legtöbb fejlett országban 10-15 € kb. semmit sem jelent, és nem veszteség, ha mégsem hozta a várt szintet. Pl. ott van a mobil piac, ami pont arra a tendenciára is épít, hogy nagyon sokan könnyedén szórják ott az 1-2-5 €-kat, mert annyira semmit sem jelent egy ilyen csekély összeg.
-
KubanitoS
veterán
válasz
cskamacska
üzenetére
Ezzel én is teljes mértékben tisztában vagyok, nem is ez lett volna mondandóm lényege, hanem inkább az, hogy a sok értelmetlen miért költ ilyesmire akár 10-15 eurot is...
-
csubuka
addikt
Sziasztok!
Kamaszkorom CS1.6 hullama utan a GO- ki szeretnem probalni, hogy vegyem meg okosan? Innen az aprorol siman egy eladotol valami gift-kent netan? Nem nagyon ertek hozza, csak olyan reg nem jatszottam a gepen es az "uj" CS-re kivancsi lennek.
Koszonom
-
A játékok a Steam mappáján belül a \steamapps\common\-játék neve- mappában találhatóak.
Ritka esetben előfordul, hogy a fájlrendszer nem egyezik meg a dobozos változattal (Dark Messiah biztos ilyen), ez esetben, ha nincs kifejezetten Steam változathoz készített mod, akkor nem tudod moddolni.Elrontani nem tudsz semmit. Legrosszabb esetben nem indul a játék, ekkor a játékfájlok ellenőrzése opció segít.
-
Arkennys
addikt
válasz
Assimilator
üzenetére
ha voltál benne játszó szörnyölő csapatban az IS ad kitűzőt, ha kártyáztál, az egy másik félét

-
Assimilator
őstag
A "Monster Summer Sale Badge" meg nalatok is ott van a kituzok kozott?
Mar ugy ertem, hogy se kartyam, se kituzom nincs hozza, de meg mutatja, mintha kirakhatnam. -
kozmy
őstag
Üdv a nagy uraknak meg a kicsiknek !!

Olyan kérdésem lenne, hogy a steam-os játékaim fájlait honna lehet elő varázsolni? Konkrétan az F1 játékomba szeretnék egy efect fájlt bele tenni. Vagy ezt felejtsem el mert nem lehet?

-
cskamacska
addikt
válasz
KubanitoS
üzenetére
Pedig rém egyszerű. Régebben egy játékprogramot megírni kifejezetten macera volt, eljuttatni másokhoz még inkább, pénzt látni belőle meg szinte reménytelen komoly kiadói háttér nélkül. Ehhez képest azért akadt 20 évvel ezelőtt is "szemét", csak a korlátok miatt tipikusan kis méretű, olcsó(10-20 dolláros), 2D, esetleg nagyon kezdetleges 3D shareware terjesztési módu játékok voltak ezek, amelyeket nem is láttál, ha nem kerestél rájuk letöltő oldalakon, nem tolták eléd CD majd DVD mellékleteken, vagy később rád nem ugrottak valami malware bekapása után a kötelező toolbar, képernyővédő, és sebesség javító csodacuccok mellett.
Aztán ránk szakadt a Sztím, azon túl is a játékost és tartalom gyárost összekötő szabad piactér gondolata, bárki bármit feltolhat és pénzt kérhet érte, legfeljebb utólag leszedik és nem fizetik ki. Ehhez képest a legalapabb szinten a "játék gyártás" már nem is igényel szakértelmet, már nem kell sok év C++, 3DSMax, 3D kódolás és DirectX magolás, hogy valami 3D izét összekókányolj, már előre elkészített játékmotorok, effektek, és előre gyártott tartalmak várják hogy egymásra dobáld őket.
De ha fel is tételezzük a jó szándékot, egyszerűen egyre több a vadász, és túl sokan lesznek a megkopasztható fókákra, egyre többen akarnak megélni ebből a szórakozásformából, aztán ez az eredménye.Ott tartunk, hogy már egyetemen is tanítanak játéktervezést, játék programozást, játékok projektmendezselését, játék közgáz tanfolyamról is szólnak pletykák, talán játékpszichológiát még nem vették fel a választható specializációk közé, és beérik a sima addiktológiával.

Assimilator: Értékeléseket nem törölhetnek, csak megjelölhetik hogy bajuk van vele, aztán a Steam moderátorai vagy kezdenek vele valamit, vagy nem.

-
Lackki
őstag
válasz
csaba951
üzenetére
én pl rohadtul nem támogatom az ilyet... értem én hogy a kicsiket is engedni kell, de pont emiatt tart ott az ipar ahol. Az ilyen amiga kinézetű csoda gamek amik 10euroba kerülnek earlyben, meg az a night shift nevű csoda. (Gameplay) PC gamek szégyenei szerintem. Ennyi pénzért mindenképp.
-
csaba951
veterán
There aren't 'too many' games on Steam

#80771 Źşë'
Igen, de neked is pokoli gyorsan megváltozna a véleményed erről, ha hirtelen (ingyen vagy majdnem ingyen) szert tennél egy ilyenre!
-
hungar
tag
válasz
Twilight.666
üzenetére
köszi
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
üzenetére
Biztos vissza tudta volna szerezni a fiókját, kérdés, hogy az idő alatt simán megszabadíthatták volna az összes tárgytól ami a birtokában van.
(#80768) wjbhbdux
Akkor meg nincs miről beszélni, max trollkodásra lett volna idő.
(#80769) Lackki
6k?? Te jó ég. Ez ennyire ritka vagy wtf??
-
törölt tag
Mondjuk kiváncsi lennék az ő arcára , ha ellopták volna a Steam fiókját .
-
hungar
tag
-
csaba951
veterán
válasz
üzenetére
UPDATE BOYS: The issue is with authentication. Without going in to detail, all you need is a username and you can reset their password. You will not be able to trade anything due to trade bans. It's a very simple problem that should be fixed very soon.
1) Ha tényleg igaz, szégyen a fejlesztőkre nézve!
2) Tiszta mázli, hogy a belépéskori használt felhasználónevem nem egyezik meg a profil és community nevemmel, így ezzel a módszerrel nem vagyok támadható!![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
törölt tag
-
-
csaba951
veterán
válasz
laceszgamer
üzenetére
Nincs ilyen!

-
laceszgamer
addikt
Eléggé off, de a játék forumait elnézve, gondoltam itt könnyebben tud valaki infot:
A Medal of Honor Pacific Assaultnak tényleg nem létezik semmiféle digitális kiadása vagy csak én keresem nagyon rosszul?
Allied Assault és az összes későbbi rész beszerezhető, kivéve a PA-t.
Pedig szívesen nosztalgiáznék vele. -
bul07
nagyúr
válasz
laceszgamer
üzenetére
Ha épen van ingyenesen kipróbálható azt is beleszámolhatja, mostanra meg lejár és már nem számolja bele
-
laceszgamer
addikt
AZ hogy lehet, hogy sacc egy hete mikor utoljára lestem még 507 játékot írt a profilomnál, mára meg csak 505?
-
pylon
tag
válasz
Rimuru
üzenetére
úgy tűnik az Amazon-nál egy régebbi verzió van fent és még nem frissült
Technical Details
Version: 1.0.6Steam weboldaláról letölhető a frissebb apk.
"Android users without access to Google Play can download version 2.0.21 here."
-
Rimuru
veterán
válasz
noorbertt
üzenetére
Ehhez kapcsolodo kerdes, tegnap tolottem le az alkalmazast amazon app storebol, itt is el kell telni x napnak hogy aktivalni lehessen vagy ebbe a verzioba nincs benne a steam guard? Elvileg itt kene lennie ahogy a google playes kepen van.
Csak ha nincs benne akkor nem ertem hogy miert jelzi hogy innen is beszerezheto... A support oldal kulon nem tert ki amazonos verziora. -
noorbertt
őstag
Sziasztok
Mobilom újra kell telepíteni, viszont aktív a mobil Steam guard. Azt ha kikapcsolom utána nem lesz gond? A játék géphez nem férek hozzá, de muszáj lenne újra tenni a telefont
.. -
válasz
SenorGrande
üzenetére
Gmail-es az email cím, és a Spam/Kuka mappában sincs természetesen. Ha holnapig nem történik semmi, írok az ügyfélszolgálatnak, hogy mi a stájsz...
-
SenorGrande
senior tag
Milyen e-mail? Nem free, citrony vagy egyéb hasonló csudaszolgáltató? Azokra előszeretettel nem érkeznek meg a Steames levelek. Ha nem, próbáld meg később, lehet valami átmeneti zavar. Bár én nem hallottam, tapasztaltam még ilyet normális mailszolgáltató (hot, g, yahoo) esetén.
-
oriic
HÁZIGAZDA
"Rise of the Tomb Raider will launch for PC (Windows 10) via Steam in early 2016 and for PlayStation 4 in holiday 2016, Square Enix announced."
Hm, Win 10 only lesz a játék...
-
oriic
HÁZIGAZDA
Ha valakit esetleg érdekel. A Metal Gear Solid V: The Phantom Pain ezek mellé a kártyák mellé lesz majd csomagolva kupon formájában:
"GeForce GTX 960, 970, 980 and 980 Ti, GeForce GTX 970M or 980M"
Valszeg apró teli lesz majd olcsó kuponokkal.

-
mark!
őstag
Azthiszem megvan az "előkarácsonyi" ajándékom
Most az egyszer amim van egy játékban az lesz a való életben is. Jó kis Fade Karambit! 
-
törölt tag
A nagyvárosi net, kisvárosban

-
válasz
SenorGrande
üzenetére
Igen, talán nincs az a rush amikor egy egy bundliszökevény bejön... nem szakad be annyira az ára.
-
Ajándékként küldtem el az imént az FO4 előrendelést, de a címzett nem kapott róla semmit. A bankszámláról az összeget levonták. Email küldést választottam, de semmi. Próbáltam még kétszer elküldeni az ajándékok közül, mindig kiírja, hogy siker, de a címzett ne kap semmit. Ötlet?
-
Franklin
addikt
Egy ismerősöm 0. szintű. Megcsinálta a Pillars Of Community badge-t, ami adott 100 XP-t, de nem lett 1. szintű, miért?
-
törölt tag
válasz
_-ORANGE-_
üzenetére
-
Syz
senior tag
válasz
SenorGrande
üzenetére
Akkor tehát az egész Steam mappa kell, az a biztos.
-
_-ORANGE-_
senior tag
válasz
cskamacska
üzenetére
Ez a történet rohadt nagy

-
fuwiradis
aktív tag
Lenne egy kérdésem.
Ha veszek valahol egy kulcsot (jelen esetben gamesplanet), beaktiválom és az account részen csak a játék neve + a retail bejegyzés szerepel, de semmi egyéb, ami a kulcs "régióját" (ROW, WW, akármi) jelöli, akkor pontosan honnan lehet tudni, hogy az a kulcs milyen?
A kliensen belül a játék adatlapjára elnavigálva, azt írja, hogy ez már nekem megvan, ezért úgy gondolom, hogy a beaktivált kulcs pont olyan, mint amit kliensen belül a store-ból vásárolva kapnék. Jól gondolom ezt?
Összességében, amit sose értettem, hogy egyes címeknél az account részen fűz hozzá olyat, ami régiómentességre utal, máshol meg egyáltalán semmi utalás, semmilyen régióra.
-
Syz
senior tag
Üdv! Szeretnék másik Windowst rakni a gépre (nem csak frissíteni hanem teljesen újra rakni), ha az egyszer már letöltött Steames és Uplayes játékaim mappáit elmentem egy másik partícióra majd a Win telepítés után visszahelyezem őket a megfelelő mappába akkor ugye nem kell megint mindet letöltenem?
-
okipoki
aktív tag
Ez egy korlátozott ajándék, mely csak a következő országokban váltható be: Örményország, Azerbajdzsán, Fehéroroszország, Grúzia, Kirgizisztán, Kazahsztán, Moldovai Köztársaság, Tádzsikisztán, Türkmenisztán, Üzbegisztán, Ukrajna, Orosz Föderáció.
Ezt ki lehet valahogy játszani?
Új hozzászólás Aktív témák
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- alza vélemények - tapasztalatok
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- CES 2026: ténylegesen megoldotta a leégő tápkonnektorok gondját a Cooler Master
- E-book olvasók
- Villanyszerelés
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Elektromos autók - motorok
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T14 - i5-10310u
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E15 G4i - i5-1235U I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Gari
- Apple iPhone 15 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- HP üzleti laptopok Elitebook, Probook 4-12. gen gar.
- I5 7600K/AURUS Z270X K5/16GB DDR4 2400MHz/256GB SSD/500GB HDD/RX 5600XT 6GB/600W Bronz/Win11Pro!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 512GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- LG 32UQ85V-W / 32" Nano IPS / 4K 3840x2160 / Gyárilag Kalibrált / HDR 400 / USB Type-C 90W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3940, 100% Akksi
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Thunderbolt Dock WD22TB4 (210-BDTD)
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 128SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Köszi a választ.