Hirdetés
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Telekom mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Fotók, videók mobillal
- Prohardver app (nem hivatalos)
- iOS alkalmazások
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
-
Mobilarena
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
-
(rögzített hozzászólás)
FIGYELEM!
Hamis játékteszt meghívásokkal is lopják az accountokat, soha ne fogadjátok el ezeket, ha valaki privátban keres meg ilyennel. Még akkor sem, ha ismerős keres!
FIGYELEM!
Most ingyen "ajándék" linkekkel próbálkoznak a csalók! Ha kapsz valakitől privát üzenetben egy linket, amin ingyen ajándékot kínál, ne kattints rá! A link 100%, hogy egy kamu oldalra visz, amivel ellopják a Steam accountodat! Az üzenet ismerőstől is jöhet!
FIGYELEM!
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
FIGYELEM!
Új hozzászólás Aktív témák
-
NyMRooD
addikt
válasz
regener
üzenetére
Az nem valami szép dolog, bár én nagyrészt bundle játékot ajándékoztam el. Amúgy nekem az jutott eszembe, hogy a bundle kategóriába sorolás lassú náluk és volt, hogy több pontot kaptam, csak nem vettem észre. Azért remélem azt nem csinálják amit te mondasz, mert az sokakkal nagy szemétség lenne.
-
NyMRooD
addikt
Steamgiften valamilyen szabály szerint van lefokozás? Már kétszer értem el a Level 3-as szinten és most másodszor is újra level 2 lettem. Van erre valami szabály?
(Szabálysértést nem követtem el)
-
Csapoati
nagyúr
válasz
Assimilator
üzenetére
Ugy, hogy januar 1-jen feloldanak.
-
törölt tag
válasz
Assimilator
üzenetére
"adott naptári évben"

2015-ben is 200 után tilt, aztán 2016-ban is.
-
törölt tag
75%-KAL OLCSÓBB Warhammer 40,000: Dawn of War
-
csaba951
veterán
válasz
Azharel
üzenetére
>Van pénz limit is?
A 200 db-os limitszámra van beállítva a rendszer, így elvileg nincs. De elképzelhető, hogy évi 20000 USD-t meghaladó eladás esetén mégis nyilatkoznod kell. Az az igazság, hogy akik ekkora forgalmat bonyolítanak, azok pillanatok alatt elérik a 200 db-os limitet. Szóval ez a probléma nem szokott felmerülni. Egyébként itt látszik is, hogy a késeddel csak apró hal vagy, gyakorlatilag nem fogsz feltűnést kelteni egyetlen rendszerben sem. Nem fog senki zargatni (hatóságok/Steam).
>Első játékomat dollárban szerettem volna megvenni, valamit be is
>próbálkoztam anno de letettem róla ezt tudom, proxyt sem használtam.Rém egyszerű a dolog. Arra kell visszaemlékezned, hogy a fiókodon volt-e valaha is sikeres vásárlásod US ip címről (Store-ban). Ha igen, és azt írod vissza nekik, hogy nem US lakos/ott élő vagy akkor bizony később rá fognak kérdezni, hogy akkor mi is volt a helyzet azzal a vásárlással.
Ha nem volt sikeres vásárlásod, és úgy töltöd ki, hogy EU lakos vagy, akkor nem fognak többé zavarni.

#80687 MrTwister
Rossz ötlet! 1%-2% esélye van annak, hogy nem valami értéktelen kacatot kapsz. Bár a lottószelvénynél még mindig több esélyed van. Szóval ilyen szempontból megéri!
-
Rimuru
veterán
Jar ide olyan aki Linux alatt hasznalja a klienst? Vagy inkabb menjek linux topicba?

-
Lackki
őstag
válasz
Arkennys
üzenetére
elején iszonyat mákom volt... havonta nyitottam onnantól 5-t és minden hónapban adott vmi 60euro feletti fegyvert. Viszont tavaly szept óta semmi értékes így már nem is nyitok annyit
de bőven +ban vagyok azóta isvicces hogy aznap azért nyitottam, mert láttam egy youtube vidit hogy a csávó 3ból 3at nyit. Nekem is majdnem meglett

-
Azharel
aktív tag
válasz
Arkennys
üzenetére
Kösz! Pont volt annyi a walletemben hogy vegyek egy kulcsot, mondom megnézem hátha összejön valami de biztosan elkönyveltem hogy pénzkidobás. Gondolhatod majd magam alá f*stam mikor megláttam valami kést pörgettem ki. Már fél éve adogatok el minden szemetet de 7-8eur-nál többet összesen nem szedtem össze, erre most meg ez..
Kezdők szerencséje.. -
Azharel
aktív tag
Kicsit túl komplikálom ezt a dolgot, de sajnos én már csak ilyen vagyok. Volna még pár kérdésem.
Tehát csak évi 200 tétel eladása a limit ami nekem nem lesz meg biztosan. Van pénz limit is ? tehát ha marketen bizonyos összegig eladsz akkor is küldenek ilyen nyilatkozatot amit ki kell tölteni ?
Ha eljutok a nyilatkozatig, akkor számít hogy a dobozos játékok illetve a giveaway-ken kapott játékok milyen régióból származnak ? Első játékomat dollárban szerettem volna megvenni, valamit be is próbálkoztam anno de letettem róla ezt tudom, proxyt sem használtam. Végül megvettem rendes régióba és paypel-el amin a rendes adataim vannak. Ez a próbálkozás is szemet szúrhat, vagy csak akkor van baj ha nem magyar ip-ről vásároltam volna ? -
csaba951
veterán
válasz
Assimilator
üzenetére
Az figyelmeztetést már jóval a 200 db eladás előtt feldobja. De persze figyelmen kívül lehet hagyni. Amikor elérte az ember a határt, de nem nyilatkozott, akkor simán letiltják az eladást és kész.
-
Bözsike765
csendes tag
Sziasztok!
Nem tudom jó a hely de ezt találtam hirtelen.
Problémám van a steammel amit alább részletezek :Steamen rámentem hogy helyi tartalom törlése de az istenért nem akart törölni. Kipróbáltam 20x-or mindig ugyanaz. Ugyanúgy ott van a steam könyvtárban viszont steam alkalmazáson belül szürke. Ezért a steamappsban kitöröltem a l4d2 mappát.Tekintve hogy kitöröltem most mikor telepítem steamen csak egy ikont csinál és hibát jelez ha indítanám.
Képek:
Rendesen szürke mint ahogy kell:
[link]
Itt is még jónak tűnik kivéve hogy nem ajánlja fel hova telepítsem:
[link]
[link]
[link]
Itt már nem jó hiszen a játékhoz nem 0 byte-ot kell letölteni.
[link]
Steam appon belül már rendes fehérre váltott:
[link]
És itt a hiba mikor indítanám:
[link]Semelyik másik játéknál nem jelentkezik ott nyugodtan tudtam helyi tartalom törlését csinálni és utána letölteni.
-
Azharel
aktív tag
Sziasztok!
Steamen volt eddig 87 eladásom kb 8eur értékben ebben az évben, erre ma nyitottam cs go-ba egy 130 eur értékű kést. Ha én ezt eladom, ezután nem kell adóznom senki felé, igaz ?
Bocs ha hülyeséget kérdeztem
-
Shodan
őstag
Ha steamen veszek CS:GO kulcsot az global vagy eu?
-
törölt tag
Ha valakit letiltok Steamen, és barátnak akarna jelölni, akkor mi történne? Tudná, hogy blokkoltam, vagy hibát írna (mondjuk úgy is egyértelmű)?
-
bul07
nagyúr
Laptopomnak a HDD-je mobil rack-be van, SSD. a laptopba
Csakhogy most küldeni kellene garanciába így vissza kell tennem a HDD-t, nem lehet bekapcsolni(Lenovot ne vegyetek)Ehez kérdés
Elég csak ha törlöm a steam mapát?
Visszatelepítve nem tudnak belépni?Méga böngészőt is törölnöm kell mert aba mentve vannak a jelszavak a steam é is
Esetleg aki behatóan ismeri a Firefoxot tudja a válast
Elég csak törölni a Firefox mapát avgy hol tárolja a jelszavakat? -
törölt tag
Nem, nincs, egyébként tegnap én úgy aktiváltam be, hogy nem volt teljesen egyértelmű, hogy állandóan be kell e írogatni a kódot vagy sem. Szerencsére NEM kell mindig, a kliensnél meg pláne nem - eléggé tarthatatlan lenne is ha úgy lenne

(#80657) karak_22: Igen, azt használom androidon is, a Google hitelesítő mellett, sőt korábban a Google hitelesítőt használtam, Outlookhoz is.
-
maross
nagyúr
arkham knight groupbuy, par hely még szabad: [link]
-
rdanii13
tag
válasz
cskamacska
üzenetére
Ja ilyen volt hogy rá írt minden elérhető barátomra, hogy probalja ki az uj Teamspeak szervert.... Legrosszabb hogy szaros 1-2honapja jatszok es kibas**nak velem, mas meg bescammel több száz/ezer eurot es ra 1-2-3 hónapokra kapják el... Aki velem csinálta ezt annak is csak +repje volt meg 15-20kozotti steam fiok, tele jo cuccokkal....
-
cskamacska
addikt
Lehet Gabe tud már valamit amit a MS marketingesek még félnek elmondani?

rdanii13: 10-ből 9 ember nem köti a Valve orrára hogy torrentezik.

Mert sok okosat nem is lehet mondani az ügyben, 1 játékos CSGO smurf fiókokkal milliószámra(nem vicc) kell szenvednie a supportnak, úgy néz ki veled sem kivételeznek.
De community és trade ban mindenképp marad, akut bot átvételnél(ami mindig végigspamolja a barátlistád további scam linkekkel) ez simán jön az SSA megsértése miatt, szóval ebből már nem lesz rendes fiók. 
más

-
törölt tag
válasz
rdanii13
üzenetére
Hát leírod nekik azt, amit csináltál, ami és ahogy történt, aztán majd válaszolnak (lassan). Ha kérnek még plusz infót, akkor megadod, ha széttárják a karjukat, akkor nincs mit tenni, tanulópénz.
Itt pedig senki sem supportos, így mást nem is nagyon fogsz válaszul kapni.Szerintem nézegesd a Steames fórumot, hogy lásd, másokat hogy vertek át, mit tettek, abból is tanulhatsz. Ahol tudnak, ott átvernek. A legdurvább, hogy az e-mailes megerősítést is ki tudják kerülni valami vírussal.
-
rdanii13
tag
Amugy igen ez igy van, pont ezert is irtam ide mert a Facebook-os csoportba csak idióták vannak, reménykedve itt majd segitenek de eddig viccen is kötekedésen kívül mást nem kaptam itt sem
annyit enis tudok, hogy irjak nekik(de mit??) meg hogy vegyem meg vagy várjam ki a 2038-at 
-
törölt tag
Gabe hadat üzent a Microsoftnak, miután a W8 megkapta a Store-t. Utána született meg a SteamOS. Nem hiszem, hogy a közeljövőben jönne WP-s app, még akkor sem, ha 30%-os részesedése lenne

rdanii13: "feltelepitettem valami Malwarebytes programot az talált valami Steames fájlt"
Mivel látom, hogy torrentezel, így valószínűleg van néhány, amúgy Steames játékod is onnan. Ha igen, akkor lehet, hogy a feltört fájlt mutogattad a Valve-nak
Különben érdekes, a közösségi fórumot böngészve az átvertek 95%-a CS:GO-val játszik. Hmm...
-
rdanii13
tag
Meg nem adtam semmit csak telepitettem, ugrott a steam ablak hogy fatal error... Es persze a vicc hogy pont akkor kozpontilag elment a net... Ha nem megy el megakadalyozom, de pont elment..
-
rdanii13
tag
Örülök persze, nem is az ára érdekel.. Szimplán nem szeretnék uj profilt és nagyon bas**a az agyam, hogy mégis miért kaptam kitiltást. Supportnak mit irjak egyáltalán? Fogalmam sincs mit kéne. Írtam hogy en vagyok a tulajdonos paypal acc, email, utalás, ha az után tiltották le mégis mit irjak hogy vissza vonják?
-
rdanii13
tag
válasz
Assimilator
üzenetére
Keyloggert vagy mit Teamspeak 3 Szerverbe építették be, ahogy felcsatlakozok le kell töltenem valamit(azt hittem driver, nem szoktam ts3-at használni) és puff. utorrent-nek ehhez mi köze?
-
rdanii13
tag
Sziasztok! Történt egy olyan eset, hogy keyloggerrel feltörték a steam-em ellopták a cuccaim(ez már a legkevésbé sem érdekel), írtam ticket-et kb 2 hete múlt hét közepe fele jutottak el odáig hogy felfüggesztik a profilom.. Töröltem a régi ticket-et inkább írtam egy újat hogy oldják fel a profilom mert játszani szeretnék(tegnapelőtt írtam nekik) erre ma fogad ugyanaz az értesítés mint eddig hogy fel van függesztve a fiók, de közbe láttam hogy válaszoltak fórumba a kérdésemre, ott linkeltek valami steam-en belül, rá akartam menni és akkor látom hogy Steam Közösségből kilettem tiltva, 2038-ba lesz elérhető a profilom. Hogy tudnám visszaszerezni?

-
törölt tag
Ezek szerint Nálatok sincs ár pl a
Közösségközpont
Ultra Street Fighter® IV-nél feltüntetve? -
regener
veterán
Na erről beszéltetek a múltkor

-
Niczo
senior tag
ha már steamen nem tudunk vásárolni:
Batman: Arkham Knight €12.07
Mortal Kombat X €11.49
nem tudom mennyire megbízható ez a gamingdragons, de elég jó árai vannak. -
Niczo
senior tag
steamről nálatok is eltűntek az árak

-
csaba951
veterán
Szerintem nincs ilyen. Korábban a játék adatlapján volt látható, ha a Family Share le van tiltva. Most érdekes módon egy játéknál se találtam ilyet, hol korábban biztosan volt. Pár játéknál meg tudod nézni a steamdb.info-n (példa), de furcsa módon ez sem mindig pontos.
80610 eami
Nem sajnálom, úgyse eladásra vettem!
-
csaba951
veterán
Nem. Vannak olyan játékok, amikhez más kiadó rendszerének az egyedi profilja is kell (pl. UPlay). Ezeknél le van tiltva a megosztás. Vagy Steam-es ugyan a játék, de a kiadó letiltotta ezt a funkciót. Ezeknél sem megy.
És most következzen valami egészen más.
Deadpool
Na, most már tutira nem ér 200 USD-t az Inventory-mban lévő gift!
-
.LnB
titán
válasz
wjbhbdux
üzenetére
Rendben köszönöm, ezzel nincs gond. De elég egyszer belépni? Mert azért azt nem szeretném, hogy mindig be kelljen lépni. Nekem lopták már el az accom, a saját hülyeségem miatt. Nem akarom, hogy nála is megtörténjen ez. De gondolom csak egyszer kell elvégezni ezt a műveletet.
A másik kérdésem az, hogy egy játékot tudunk egyszerre ketten is futtatni, akár egymással játszani? Vagy én nem is játszhatok semmivel amíg ő használja az én játékomat?
-
.LnB
titán
Lenne egy kérdésem, de előre leszögezném hogy lusta voltam eddig utána olvasni, szóval hanyagoljuk a "google a barátod, és olvass vissza" kommenteket legyetek szívesek.
Azt szeretném kérdezni, hogy a Family share működik már? Ha egy haverommal szeretném megosztani a fiókomat az már működik? És hogyan kell beállítani?
Előzetesen ennyi, ha igen akkor lenne még pár apró kérdésem.
Előre is köszi a válaszokat, és a megértéseteket mert nem olvastam utána eddig.

-
törölt tag
Vótmá? [link]
Tudom nem steam, de akinek van steamje, annak van originje is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- Új, Gamer félgép - MSI Z890 GAMING PLUS WIFI + Intel Ultra 7 265K + Corsair 2x16GB DDR5 6400MHz CL32
- ASUS Rog Ally Z1 Extreme, 2027.01.12-ig gyári garanciás, hálózati töltőjével, szilikon tokkal eladó!
- HP 250 G7,15.6",i5-1035G1,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14",i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH,jó akku
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14,i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH
- iPhone X 64GB 100% (3hónap Garancia)
- Apple iPhone SE 2020 128 GB Fehér 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Apple iPhone 16 Pro / 256GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia / Akku : 100%
- darkFlash GR12 Darkstorm Blue/Green
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
border2-t is ajándékoztam el anno, és mivel bundlebe került gondolom az is lefeleződött.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

De community és trade ban mindenképp marad, akut bot átvételnél(ami mindig végigspamolja a barátlistád további scam linkekkel) ez simán jön az SSA megsértése miatt, szóval ebből már nem lesz rendes fiók. 
erre hideg vizet ihatsz szerintem