Hirdetés
- MIUI / HyperOS topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
-
(rögzített hozzászólás)
FIGYELEM!
Hamis játékteszt meghívásokkal is lopják az accountokat, soha ne fogadjátok el ezeket, ha valaki privátban keres meg ilyennel. Még akkor sem, ha ismerős keres!
FIGYELEM!
Most ingyen "ajándék" linkekkel próbálkoznak a csalók! Ha kapsz valakitől privát üzenetben egy linket, amin ingyen ajándékot kínál, ne kattints rá! A link 100%, hogy egy kamu oldalra visz, amivel ellopják a Steam accountodat! Az üzenet ismerőstől is jöhet!
FIGYELEM!
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
FIGYELEM!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
[Prolixus]
üzenetére
Meglátszik hogy ez is bethesda a Dishonored Double DLC Pack-ok szintén olcsók voltak a boltokba én 1000-ért vettem a négy dlc-t két két lapon most meg 3.74 euroért az alapjátékot
Majd előásom a lapokat azok már régóta itt kinlódnak. -
lufiember
csendes tag
Sziasztok!
A nyári leárazások alkalmával szeretnék pár játékot venni a Steamen, de még sose csináltam. Az lenne a kérdésem, hogy hogyan érdemes fizetni, PayPal-lal vagy közvetlenül kártyáról? Melyik hogyan számolja át a forintot euróra? Otp Junior számlához tartozó kártyával lehet egyáltalán vásárolni?
Köszi!

-
Bjørgersson
félisten
válasz
[Prolixus]
üzenetére
Na igen, a DLC-k szépsége.

Samus ennél többet sose kelljen semmire.

-
[Prolixus]
addikt
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Ja, és hogy kapják be, a két sztori DLC csak 50%-ot kapott. Az alapjáték már megvan, d eolcsóbban kijövök, ha megveszem a GOTY editiont, mert az csak 8,5 euró, míg a 2 DLC együtt 10. Yeee.

-
válasz
Bjørgersson
üzenetére
És még csak nem is kellett sokat várni

-
1 óra 5 perc alatt 1116.-ig szintre jutottam, és szinte csak nézem (vagyis meg van nyitva), és elhasználom a rengeteg power-upot. Elég korán, 18:15 körül csatlakoztam be egy akkor induló játékba. Eleinte úgy pörgött, hogy másodpercenként két-három szintet haladtunk. Volt, hogy tíz másodpercre megállt a játék, utána húsz szinttel feljebb voltam

-
bul07
nagyúr
Követem az egyik ismerőst és egy veszett csoportba kerültem most vagyunk 1330szinten
Engemet nem izgat amúgy a szint, de a 5000-ig jó lenne elmenni

-
Franklin
addikt
Vicces... persze nem a játék annyi, csak egy játékbeli pénzcsomag...

-
noorbertt
őstag
válasz
Hunbeast87
üzenetére
Akkor érdemes várni, ezek szerint

-
Hunbeast87
senior tag
válasz
noorbertt
üzenetére
Nem csak pro, hanem mellette sokkal erősebb ellenségek is vannak a játékban mint az alapjáték megjelenésekor.
Minden DLC tartalmaz néhány maszkot, festést és néhány jó erős fegyvert, amiért "érdemes" őket megvenni. Amúgy is mindjárt jön valami felújított kiadás, amiben benne lesz egy csomó minden, amihez kiadnak meg vagy 150 eurónyi DLC-t...
-
-
A legolcsóbb PayDay 2: [Humble E3 Digital Ticket] (+egy rakás apróság, és pár teljes játék is), olcsóbb, mint a Nuuvem 14BR ára, jelenleg 5,75 dollár)
-
LLD
aktív tag
válasz
Lackki
üzenetére
Köszönöm ha az még beesik akkor behúzom oszt nálam off az idei summer sale.
(#79479) djculture: Nincs a közelbe.De itt nem annyi. -
-
törölt tag
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Akiknek megvan a régi azoknak kedvezményesen szokott lenni az upgrade.
-
-
ayo
veterán
válasz
Bjørgersson
üzenetére
ha szeretsz várni ősszel jön a feljavított nextgen hd goty verzió...

-
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Szinte teljesen biztos. Már téli vásár alatt is, és múlt év nyári vásár alatt is 8.5 euró (-66%) volt a GOTY.
-
Bjørgersson
félisten
Dishonored GOTY szerintetek fog 40%-nál nagyobb kedvezményt kapni?
-
cattus
addikt
válasz
[Prolixus]
üzenetére
18:00-kor indul újra.
-
noorbertt
őstag
3font
épp tegnap agyaltam hogy jó lenne ez a Game
innen vásárlásnál mire kell figyelni? Vagy csak küldenek egy serial sort amit steamen keresztül le tudom szedni?Régió zár, kár vittem volna
[ Módosította: BomiBoogie ]
-
-
bul07
nagyúr
válasz
CactuS
üzenetére
Ha szándékosan nem is nézi a Steam , de a VAC érzékelheti egyes tényezőit csalásnak , és simán tolhat bann-t majd mondjuk két hónap múlva, mert ha jól tudom utólagosan is osztogathat banánt
Így szerintem nyugtot szível nem lehet azt mondani hogy semmi szankció nem lehet
-
[Prolixus]
addikt
Mikor szoktak indulni a Monster Game meccsek? Tegnap már fél 7 előtt be tudtam lépni játékba.
-
ZsZso
Közösségépítő
válasz
Puma K
üzenetére
Általánosságban:
A nyomott árakkal dolgozó (jellemzően orosz és brazil) régiókban vásárolt játékok régiólokkosak lesznek, míg úgy néz ki, hogy a csomagban vásárolt játékok (4-es pakk pl.) kibontás után nem kapnak lockot (legalábbis nekem ez az utolsó infóm, de olyan gyorsan változnak a dolok lockolással kapcsolatban, hogy erre se vennék már mérget), ezért lehet ha a Kazahsztánban élő haverod vette volna a játékot, akkor se ültetek volna szopórollerre.Mivel Magyarországon ugyanúgy dúskálnak a pénzben az emberek mint a német, svájci vagy angol gémerek, ezért nálunk is hasonló árakon lehet hozzájutni a játékokhoz mint arrafelé. Ehhez viszont az a szerencsés állapot párosul, hogy az általunk megvett játékok - ÁLTALÁBAN - nem régiókorlátosak, ún. ROW játékok (vannak kivételek!!!)
Tudja -e majd a kinnt vásárolt játékát aktiválni?
Két féle régiókorlát létezik:
1. csak az adott régióban lehet aktiválni
2. csak az adott régióban lehet aktiválni és játszani
Egyesével meg kell nézni a játékokat, hogy kiderüljön milyen lock van/lesz rajta. Ebben sajnos nem vagyok járatos.Tudom semmi konkrétumot nem mondtam, de remélem azért el tudsz indulni ezen az ösvényen, amíg valaki nálam okosabb nem oszt meg több információt.
-
-
Jinxb1rd
addikt
Az eddigi legolcsóbb leárazás:
PAYDAY 2 -
Puma K
nagyúr
Helló!
Most nézem hogy akcióban van a Left 4 Dead 2.
Az érdekelne, ha én innen Magyarországról megvenném 2 havernak akik közül az egyik Kazahsztánban van jelenleg a másik pedig Németországban akkor az új régió záras okosság miatt fogják tudni használni a játékot és fogok tudni velük játszani?
Na meg ha haza jönnek egy időre akkor tudják majd innen is használni?
Kazah haver vett egy CS:GO-t nekem, de én azt nem tudtam használni, majd visszaküldtem neki a gift-et.
Viszont Tabletop simulator-t egy csaj ismerős itthon megvette 4-ünknek majd szétküldözgette a gift-eket és itt Magyarországon vásárolt játékot tudják használni Németo-ban meg Kazah-ban is.
Tehát ugyan ez akkor menne L4D2 esetén is?Üdv
Puma -
válasz
Csapoati
üzenetére
Mondjuk ez a redditen talált script elég beteg. Még csak nem is sima autoklikker. (This does not run the DoClick function, it directly modifies the click count variable that is being sent to the server. This means you won't see your clicks "pop up" on the screen like they do if you click manually.) Komplett automata fejlesztés/upgrade menü épül be a steam-es játékba.
Egyébként szerintem is ez egy poén a steamtől, kétlem, hogy bármennyire is foglalkoznának a scriptekkel (nekik is érdekük, hogy minden akciózva legyen, hogy több legyen a forgalmuk), jelen esetben a scriptekkel pedig nem okoznak hátrányt az azt alkalmazók (mint pl.: egy MMOban), hanem segítik mielőbb elérni a community célokat. (Mondom ezt úgy, hogy egyébként baromira bot és csalás ellenes vagyok minden játékban legyen az single vagy multi)
-
Csapoati
nagyúr
Nem tudom mit porogtok ezen a jatekon. Egyszer elinditome este, aztan ugyis random modon jonnek a kartyak - amennyi, annyi. Igy is ingyen van, ket fiokkal tobb eurot is be lehet zsebelni a sale alatt.
-
Lackki
őstag
ez az egész monster game amúgy egy baromi nagy haszontalan egér gyilkos időtöltés, mert eddig 1 játékra sem mondtam ami emiatt kapott akciót, hogy huh lehet meg kéne venni. 9ből 6 kb olyan bundle szökevény ami arra jó, hogy max a kártyákat kifarmold.
-
-
-
törölt tag
A valve tényleg elvárja, hogy órákat kattintgassak, hogy kapjak egy retkes kártyát?

(#79436) ZS3NI
Hallgatlak.
-
válasz
SenorGrande
üzenetére
yep akart lenni.

-
válasz
CactuS
üzenetére
Ritkán esik booster pack amire Te gondolsz.. szerintem nekem 3 hónapja nem esett pedig állandóan online vagyok steamen. Amúgy elvileg elég a steambe belépni. Egy játékból a kártyák fele esik ki persze, hogy a többit meg kelljen venned mondjuk, a steamnek is legyen már belőle profitja.

Yap, 0,05 - 7 euro a kártyák nagy része.
-
válasz
-secret-
üzenetére
Nekem már lassan 11 éve van steam accountom, de ez a kártyázós dolog még mindig sötét.

Elolvastam a FAQ-t, azt értem, hogy vannak olyan játékok, amelyek dobhatnak kártyát. A max kártyákból kb a felét kapom meg sima játékkal, utána random eshet még hozzá, ha 1 héten belül beloggoltam (a steambe, vagy a játékba?) Azt is értem, hogy vannak olyan játékok, amikből folyamatosan eshetnek cuccok pl: CS:GO, ezek az itemek eladhatóak és abból jöhet pénz a walletre. Ezen felül úgy jön még pénz, hogy az esetleg esett kártyákat eladja az ember ilyen 0,05 EUR-ért?
-
Killer is dead még mindig bugos? Mert most 80%-on van de ha még mindig nem lehet se a hármas pályán se a négyes továbbmenni akkor egy kuka a cucc 100%-on is..
-
-
Micsurin
nagyúr
Most értetlen és hülye kérdésem lesz , ha a CS:Go 5,5 euró , és tegnapi ajánlat és 8 és fél óra van hátra , akkor miért írja az , hogy "NYÁRI VÁSÁR! Az ajánlat vége: június 22." ha rámegyek az oldalára ?(Most melyik az igaz , mert 5,5 még nekem is megérne aki nem szereti a CS-t
) ezért kérdezem ha este érek haza még megtudom-e venni , vagy szakítsak rá időt napközben. -
Lackki
őstag
e3on a fallout4 bemutatót láttátok?
hát nagyon kemény lesz... dayz epoch szerű építés és craft system mondjuk elég nyúlás szagú, de tény hogy erre gerjed most a nép kőkeményen -
-
wjbhbdux
veterán
Steam sale eddigi top eladások

-
eami
Topikgazda
válasz
maddionmax
üzenetére
e-brokit kihagytad

-
frem1790
őstag
válasz
-secret-
üzenetére
Na várjál lehet elbeszélünk egymás mellett.

Én ha játékot veszek a Steam-en, akkor a bankkártyámmal fizetek - azaz a saját pénzemből.
Te viszont összekraftoltál a Steam pénztárcádba X lóvét. Abból ugyanúgy megveheted azt a játékot amit Én, csak nem kellet hozzá a valódi pénzedet beletolni? Vagy valamit nagyon nem értek?
-
frem1790
őstag
válasz
-secret-
üzenetére
100 euró amit nem a pénztárcámból fizetek ki az szerintem nem csak idézőjeles haszon.

Nekem csak tizenegynéhány játékom van a Seam-en, de azok nagy részéért kipengettem a lóvét.
Azokat a játékokat amik nagyon bejönnek úgyis megveszem - gondolom ezzel Ti is így vagytok - akkor meg már nem mindegy, hogy a pénzemet költöm vagy összeügyködöm rá a lóvét, ahogy Ti csináljátok!
Visszaolvasgatom ezt a topicot, aztán meglátom mit tudok kihozni belőle.
-
válasz
frem1790
üzenetére
Idézőjeles haszna...most kifarmolok teszem fel 100 euronyi kártyát.. azt kivenni igazából nem tudom esetleg veszek skineket, vagy még játékokat belőle. Skinekre tényleg rá lehet szokni.. vagyis én rákattantam egy időben nagyon.
Mondjuk én amúgy sem adom el a kártyákat, néha rám jön a roham aztán cserélgetek kraftolok stb. Vagy amiből több van eladom, veszek belőle olyant ami nincs meg.
Meg amúgy is ha már steam piacon adsz el valamit az bukta.
-
frem1790
őstag
válasz
maddionmax
üzenetére
Értem! Lényeg, hogy nem csak a hörcsög üzemmód miatt csináljátok.

Van anyagi haszna is, érdemes vele foglalkozni!
Köszönöm szépen a részletes magyarázatot! -
maddionmax
senior tag
válasz
frem1790
üzenetére
Szvsz több dolog is mozgatja:
1, Gyűjtőszenvedély (hörcsög üzemmód), amikor egyszerűen kell ez is,meg ez is, meg...
2, Kártyák sem rosszak, 1 évig nem nyúltam hozzá és simán kijött végül 30-40€ a kártyákból és egyéb kacatokból.
3, Tradelésnél is észrevehetőbb, hogy egy magasabb Steam szinttel és több játékkal, lényegesen jobb árakat és fizetési opciókat lehet elérni, mert eléggé máshogy néznek rád. (A kicsik felnéznek, a nagyok nem néznek le)
4, Amíg Playfire üzemelt, a sok játék (még az indiek is) sokszor kellemes összegeket tudtak termelni,ami hozzásegített újabb és esetlegesen AAA pre-orderkhez is ingyen (rewardokból)Ez csak 4 az általam tapasztalt előnyökből, de én is még jóval 1000 alatt vagyok

Új hozzászólás Aktív témák
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- Konteó topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MIUI / HyperOS topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Spórolós topik
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- Telekom mobilszolgáltatások
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Elden Ring
- További aktív témák...
- Apple iPhone 17 Pro Max 512GB / 36 hónap jótállással!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 256 GB-100%-3 hó gari!
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3831
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Majd előásom a lapokat azok már régóta itt kinlódnak.

Nekem megér annyit.Mi van uncsi a Bf4?

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)