Hirdetés
- Mobil flották
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- 2026-ra halasztotta a Siri felturbózását az Apple
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Dobja a némítókapcsolót a OnePlus
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
-
(rögzített hozzászólás)
FIGYELEM!
Hamis játékteszt meghívásokkal is lopják az accountokat, soha ne fogadjátok el ezeket, ha valaki privátban keres meg ilyennel. Még akkor sem, ha ismerős keres!
FIGYELEM!
Most ingyen "ajándék" linkekkel próbálkoznak a csalók! Ha kapsz valakitől privát üzenetben egy linket, amin ingyen ajándékot kínál, ne kattints rá! A link 100%, hogy egy kamu oldalra visz, amivel ellopják a Steam accountodat! Az üzenet ismerőstől is jöhet!
FIGYELEM!
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
FIGYELEM![ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
-
noorbertt
őstag
válasz
Assimilator #79097 üzenetére
15£ ha mindharmat megveszem, lehet ez lesz. 3. korai kiadas, mire vegig megyegyunk az elso ketton talan vegleges lesz a harmas is
-
wjbhbdux
veterán
gogogo
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz
Jinxb1rd #79094 üzenetére
Na de ennyire? Én sem akartam kattintgatni (meg erre bármit használni), csak a háttérben hagyni kicsit futni. Most már elindult. Mindenesetre vicces a 100 TP-t érő 150-es szintű kitűző.
djculture: Pontosan így vagyok én is, csak érdekes lenne egy 300-as szintű kitűző a profilban
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Urak!
Mi történik itt? Én el sem tudok kezdeni egy új játékot (there was a problem...), másik acc meg 45 perc alatt 140-es szinten van (háttérben), gyakorlatilag 20 másodperc egy egész menetEnnyire felfedezték az emberek a turbo clicker programokat, vagy valami hiba van?
-
noorbertt
őstag
válasz
Assimilator #79091 üzenetére
Vicc ide vagy oda, jogos
Steamen lattam, azt hittem tudsz valami egyeb forrast ahol olcsobb
Mindenesetre koszonom a tippet
-
cskamacska
addikt
-
KubanitoS
veterán
Steam megint úgy döntött, hogy nem küldi a trédes e-maileket?
-
Kareszovics
addikt
Nekem egész nap semmi. Feleségemnek az accountján csak kíváncsiságból beléptem tegnap erre kib@sz Neki három kártyát úgy, hogy még a Steamje se volt bekapcsolva. Beszarsz
-
Jinxb1rd
addikt
184-es levelen a leveltime 0:25
-
noorbertt
őstag
válasz
Assimilator #79081 üzenetére
Fillérekért honnan? Linket tudsz dobni?
-
bul07
nagyúr
Veszettül pörög a játék már 65 szinten vagyok
Mi lesz itt 4-5 nap múlva szemmel nem lehet majd követni
-
Urguru
aktív tag
Hogy lehet kiszedni a kártyákat ebből a klikkelős játékból?
Böngészőt használva vagy klienst?
Nekem nem igazán akarja dobni, a kitűzőknél azt írja 2 kártya eshet még.
-
törölt tag
4 pack valaki?
-
noorbertt
őstag
válasz
Assimilator #79077 üzenetére
Ezeket offline egymás mellet is lehet játszani? Trine bol melyiket ajánlod?
-
CanibelZ
aktív tag
Vlaki megnézné a Don't starve Together-t? Meg szeretném venni, mert öcsémnek is megvan, de lentebb találtam, hogy lehet 2-t venni és akkor olcsóbb. De ott kettő ilyen ajánlat is van és szerintem ugyan az a kettő, de más az ára. Van köztük különbség?
-
Heavyrain
őstag
Outcast 1.1 eddig is 33%-os volt. Most a Szörnyű játék miatt kapott egy hatalmas leárazást és......maradt 33% .
[ Szerkesztve ]
-
Assimilator
őstag
válasz
Jinxb1rd #79055 üzenetére
Mi haverommal a a Trine mindket reszet vegignyomtuk.
Nagyon tetszett. Van egy kis humoros tortenet. Meses vilag. Remek ugyessegi megoldasok.
Tenyleg megkoveteli a csapatmunkat. Nem csak ugy vegigsetalunk.
Borderlands 2-t is toltuk. Az se rossz. De nekem viszonylag hamar elment a kedvem tole, mert elegge repetitiv.
Illetve nem csapatjatekorientalt. Ha ugyesen rakod ossze a karaktert, le lehet szolozni majd az egeszet.
Sanctum 2. Tower Defense FPS nezetben. Nincs sztori, viszont szerintem nagyon jo kis jatek.
Szinten kell csapatmunka. Akar 4-en is lehet nyomni, mint a Borderlands 2-t.
Hirtelen most ennyi jutott eszembe. Remelem tudtam segiteni.
(mindegyik kartyas)
-
Lehet naponta resetelik majd.
-
maddionmax
senior tag
Most kaptam meg a játékból a 3. kártyámat tegnap este óta.
-
warcat
veterán
Érdekes,bugos ez a statisztika most? nálam highest level: 360-at ír most, 361 millió arannyal
-
NyMRooD
őstag
A legjobb napi ajánlatok ucsó nap visszatérnek igaz?
-
djculture
félisten
Az igazi szörnyű az hogy nem egy játéknál megemelték igy szélre az alapárat és abból adnak kedvezményt, igazi ugyse tudod mennyi volt hülyegyerek de megveszed mert akciós felfogás.
-
sagem
addikt
Hehe, most látom a játék fordítását, nagyon igaz!
"Még nincs feloldott ajánlat. Csatlakozz a Szörnyű Nyári Játékhoz.."
[ Szerkesztve ]
-
warcat
veterán
Én most arra gondolok,hogy teljes fix helyett 1 órán át mindenkit kivagdosnak kezdéskor de engedik elindulni a játékot így megkapod a kártyát ha egész nap alatt sem sikerült eddig elindulni,nekem sikerült beszerezni párat
-
djculture
félisten
Lehet nyomni resetelődtek a szintek ..
Tiszta mint a téli sale minden resetelődött a profilnál is 0 szintű lettem[ Szerkesztve ]
-
regener
veterán
"The game is over. Click to continue."
Nekik megy, nekem nem a mai
6,570 people playing
64 games in progress"Update":
0 people playing
21 games in progress[ Szerkesztve ]
-
cyberkind
félisten
Ez a cserélgetős dolog mi lenne?
Most kaptam 5 kártyát, ezekkel lehet valamit kezdeni is, mondjuk pénzre váltani, vagy hasonló? -
hjanos1
senior tag
Mást sem enged belépni ebbe a community-s játékba? (There was a problem trying to join a game. Please try again later)
-
Heavyrain
őstag
válasz
Jinxb1rd #79055 üzenetére
Itt az első pár oldalról az összes olyan. (amennyiben megjeleníti rendesen,és nem szarakodik a Steam szervere.
)
[ Szerkesztve ]
-
sixpak
nagyúr
válasz
FollowTheORI #79054 üzenetére
Én tegnap este kaptam kettőt és most, hogy hazaértem melóból, ott volt a 3. is....természetesen nem ment a gép, amíg nem voltam itthon.
-
Jinxb1rd
addikt
Egyébként tudnátok ajánlani valami jó co-op játékot? Olyanra gondolok, ami szórakoztató, sztoris és tényleg leköti az embert.
-
Én arra lennék kíváncsi valaki kapott e kettőnél többet... szerintem úgy van beállítva hogy hetente dobja a kettőt... szóval most kettő, meg jövő héten 2... addig meg semmi.
Mondjuk azis érdekes számít e az aktív játék vagy sem, mert ugye a játék fut akkor is amikor offline vagy.[ Szerkesztve ]
-
SQX_Barto
addikt
válasz
#65537792 #79042 üzenetére
Annyira nem foglalkozom vele. Tudom hogy akciokat lehet feloldani, mar csak az utolso van a mi csapatunkban 20.000 boss kill. Talan este 7ig az is meglesz, a level 100 az biztosan.
A jatekra elfelejtettek odairni, hogy "sponsore by Logitech/Razer/ barmely random egergyarto" ....[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
Amúgy nem a kártya az elsődleges szempontja a játéknak az csak mellékes
Hanem valami speciális kedvezményeket lehet feloldani ha jól teljesít a csapat -
SQX_Barto
addikt
válasz
Assimilator #79034 üzenetére
18 oraja megy a jatek nalam kisebb-nagyobb megszakitasokkal.
Meg mindig nem adta meg a 3. kartyat. (elvileg 4et fog adni osszesen)
Ha ilyen utemben "adja" a kartyakat, nem ebbol fogok meggazdagodni (meg amugy sem)
Termeszetesen nem jatszom, csak megy a hatterben. Talan ha egy fel ora aktiv jatek van benne, az elso kettot nagyon hamar megadta, aztan elzartak a csapot...[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz
DrTechnoid #79038 üzenetére
Ha akarsz kártyát, akkor neked is kell majd klikkelgetni. Ha meg van a 3, akkor majd este.
-
warcat
veterán
Mirror's Edge egyébként még 4 órán át -78% 2.19€
Ez majdnem fele az US árnak,ha kimaradt eddig, most megéri.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz
DrTechnoid #79036 üzenetére
Nem értem az értetlenségedet. Auto betesz egy csapatba a steam. Ha mások játszanak mindenki kapja a goldot, aki a csapatban van és a többi szarságot is.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz
DrTechnoid #79032 üzenetére
Mert mondjuk nem egyedűl játszól. Csapatok vannak. Valahol 1000+. Neked csak, akkor kell játszani, ha kell a kártya.
-
Assimilator
őstag
válasz
Ennyi a nagy jatek.
Mindegy lett volna ha kiirjak, hogy ha reszt akarsz venni kattints ide es kapsz napi 3 kartyat.
Ettol szerintem a kraftolos verseny is sokkal jobb volt.
Az legalabb porgette a piacot. -
D4v3
őstag
válasz
Persze, mivel ha belépsz egy játékba onnantól kezdve magától is sebez, ha fejleszted azt a skill-t. Ezért nem is értem minek hagyják ott páran estére a gépüket 50 ft-os kártyát farmolni, amikor magától is megteszi
-
DrTechnoid
őstag
Wtf, én nem is csatlakoztam sehova se, se team-be, de most az előbb beléptem és a 154-es szinten vagyok, és volt az előbb több mint 45000k aranyam, és annyit tettem hogy tegnap beléptem a játékba, kattintottam kettőt, most meg ez történt. Hol lehet megnézni hogy kik a 'társaim' akik miatt ezt elértem?
A profil linkem : DrTechnoid -
Jinxb1rd
addikt
Nekem még semmilyen dropom nem volt. Jó lenne ha nyitnának még szervereket, mert kezdenék egy teljesen új játékot elölről.
-
Kareszovics
addikt
Na jövök sírni, mert akkor van drop (tegnap este legalábbis így volt
): szinte egész nap be volt kapcsolva a játék itt munkahelyi böngészőn, 1 kártyát érdemelnék, de nem kapom. :S
-
sagem
addikt
válasz
Assimilator #79025 üzenetére
A "rinyálás" réges-régen befejeződött volna, ha nem "szívnád az emberek vérét" de részemről is ennyi, köszönjük Emese
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Ezt a kártyát, ami negyedik lenne, nem engedi eladni, csak maximum kövé alakítani... valaki járt már így?
-
Assimilator
őstag
Jezusom, fejezzuk mar be a rinyalast.
Legkozelebb mindenhez majd rakok negyven smileyt, vagy a vegere irom, hogy poen.
Csak szivom a vereteket.
LVL76-on vagyok, semmim sem resetelodott, elvileg 17 oraja vagyok bent.
Eddig egy darab kartyat sem kaptam. Erdekel? Nem!
Hepciasabbak vagytok ettol a par centes dologtol, mint a mikulasos nok...Egyebkent koszi a gyors diagnozist rolam. Hetfon majd szolok a fonokomnek, hogy nem lehetek tovabb fejleszto, mert azt mondtak forumon. (poen volt)
S1M0N
Koszi[ Szerkesztve ]
-
Amazon-t és Nuuvem-et kell sasolni egész évben, ott szoktak jobb áron hivatalosan Call of Duty-k lenni.
Vagy pedig be kell vállalni a G2A, Kinguin és tsai-t.
A WaW-hoz úgy lehet olcsón hozzájutni, hogy veszel leárazott Black Ops 2 Digital Deluxe-t és abba benne van. Én legalábbis így vettem meg anno mikor a Nuuvem-en 7ezer volt kb (3500 per játék ugye így).
De egyébként ez a WWII bundle már most sem rossz... talán a sale alatt kap picit nagyobb akciót.
Ez akkor még nem volt mikor én zsákoltam be ezeket.[ Szerkesztve ]
-
-
sagem
addikt
válasz
Assimilator #79016 üzenetére
Jézusom..látom te nem szoktál fejleszteni vagy hasonló munkát végezni. És szerinted, ha nekem tegnap este működött, elértem benne lvl 10+-t, majd elmentem aludni, majd ma ugyanezen a gépen a többiekhez hasonló hibaüzenetet kapok és hibásan jelenik meg a statisztikám, amit nem az én gépem, hanem a Steam szerver tárol, akkor kinél van a hiba?
Tudom, kapcsoljam ki a routert, meg indítsam újra a gépet, ha úgy sem lesz internetem, akkor biztos nálam van a hiba (like netszolgáltató support style)
Nem rinyálok a kártyák miatt most már, majd este újraindul, de lehet, hogy holnap pl. Te jársz majd így, mert hidd el, nem az user tehet erről..
[ Szerkesztve ]
-
S1M0N
senior tag
-
warcat
veterán
Ne legyünk már ilyen lenézően okosak.Fix számú játék van engedélyezve,ha ebből egy sem lvl 10 alatti,nem tudsz csatlakozni, ennyi.
Tegnap este óta bővítették párszor a keretet de így sem elég.24 óránként resetel,a tanulság,hogy gyorsan végig kell lépkedni a fiókokon ha több van. -
Dilikutya
félisten
válasz
Rendo84 #78997 üzenetére
Jelenleg 25%, a télen kapott 50-et is némelyik, szóval esélyes.
De van egy World War II pack, az most 31,49€, benne van az összes II. világháborús, a Warchest-ben 22€-ért csak az 1-2. rész van a kiegészítővel.
Én az Amazonról vettem őket, 15$ volt a Warchest, 9,99$ meg a World at War és a MW2. MW1-et 5$-ért árulták valahol, a MW3 pedig 1600Ft volt a Tesco-ban. Black Ops részek makacsul tartják magukat, de nagyjából az egész sorozatra igaz, az alapáruk is ritkán esik keveset, és akcióban sem jeleskednek a többihez képest. -
noorbertt
őstag
válasz
Assimilator #79008 üzenetére
Egér gyártók nagy örömére
-
sagem
addikt
válasz
Ja, nyilván
egy fórum a sok közül/
-
maross
nagyúr
válasz
FollowTheORI #79012 üzenetére
0. szinttel nem tudok joinolni, csak 10. szint alattiakhoz. Na ilyet nem latok, mindenki 50+
-
Úgy kell, hogy rámész "see friends games", és ott keresel egy játékot ami már fut és ahhoz joinolsz.
Nekem se indult el a normál, de így be tudtam lépni egy játékba.Amugy ha veszel "autofire upgrade"-t akkor magától is lő minden másodpercben, szóval nem kell klikkelgeni.
-
-
maross
nagyúr
válasz
"onok keszulekeben", pl nalam se megy, se chrome, se kliens, se mozilla alatt.
-
Źşë'
addikt
meg csak annak esik kártya aki el tudja indítani a béna játékukat...
-
sagem
addikt
válasz
SQX_Barto #79003 üzenetére
Ebben bízom én is..így csak a mai kártyákat bukjuk. Feltéve ha nem lesz újra ilyen hiba..
_-ORANGE-_: probálj meg keresni egy olyan lvl10 alatti embert akinek elindul, a Steamen írogatnak felhasz neveket, akik elfogadják a barát kérelmet. (Közösség-témák-help and tips és ott a "Can't play the.." topic)
[ Szerkesztve ]
-
SQX_Barto
addikt
válasz
_-ORANGE-_ #79002 üzenetére
Ha jol ertelmezem, naponta ujraindul az egesz "moka" Level 1-rol, tehat ma este 7kor resetelodik minden. Es csatlakozhatsz ujakhoz. Ha 10levelnel kisebb a kulonbseg csatlakozhatsz baratokhoz.
sagem #79005:Naponta kapni kartyakat?
Bar nekem mar eleg regota nem adja a 3. kartyat.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- IdeaPad 5 Pro 16ARH7 16" QHD+ IPS Ryzen 7 6800HS CE RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe IR kam gar
- Lenovo ThinkPad T480 / i5-8350U / 8GB RAM / 256GB / FHD / Több darab / Számla /
- Új bontatlan Technics AZ80 Bluetooth fülhallgató High End, LDAC, HI-Res Audio
- Vízszerelő Budapest összes kerületében
- Yongnuo 85mm 1.8 (legújabb modell) - Sony E
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest