Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Májusban már megérkezhet a Xiaomi 17T
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
-
Mobilarena
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
-
(rögzített hozzászólás)
FIGYELEM!
Hamis játékteszt meghívásokkal is lopják az accountokat, soha ne fogadjátok el ezeket, ha valaki privátban keres meg ilyennel. Még akkor sem, ha ismerős keres!
FIGYELEM!
Most ingyen "ajándék" linkekkel próbálkoznak a csalók! Ha kapsz valakitől privát üzenetben egy linket, amin ingyen ajándékot kínál, ne kattints rá! A link 100%, hogy egy kamu oldalra visz, amivel ellopják a Steam accountodat! Az üzenet ismerőstől is jöhet!
FIGYELEM!
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
FIGYELEM!
Új hozzászólás Aktív témák
-
csaba951
veterán
4) Korábban azt olvastam, hogy az eljárás idejére (tehát amíg függő ügyed van velük) addig tiltanak le.
#78517 Rendo84
A gond ott kezdődik, hogy ezek egyáltalán még nálad vannak! Már rág túl kellett volna adnod rajtuk!
Most viszont "megéri" matekoznod, hogy a jelentősen megemelkedett Sack of Gems miatt bezúzod vagy Market-re teszed a kártyákat. Van amelyik így, van amelyik úgy ér többet.
-
-
törölt tag
Bethesda dolga lett volna szepen foltozgatni a jatekot erre a nem hivatalos foltozgatasok mindig (DLC-knel is) a moddereknek volt koszonheto, hogy a jatekot helyre pofoztak

Ha belinkelnem ide a javitasok hoszu listajat lehet ki is vagnanak az oldalrol mert megtelt egy topic OFF-al
A jatek nagyban koszonhette a sikeret az ingyenes es szinte vegtelen lehetosegu moddolhatosagnak (PC-n!). Ha ilyen TF2/Dota2 iranyba fog elmenni akkor az mar ranyomja a kovetkezo TES/Fallout-ra is ezt a Valve szindromat
-
sagem
addikt
Biztos, hogy kap a játék fejlesztője is (vagy kiadója, ha nem ugyanaz), mert eleve ők teszik lehetővé a moddolást, és eddig is részesültek minden "járulékos" bevételből (pl. a kártyák adásvétele). A 75% mondjuk tényleg sok..Nincs mese, a Steam elkezdte még feljebb hajtani a bevételeit, egyre többet ér a cég.
+ez is egy olyan feature lesz, ami ehhez a rendszerhez köti a játékosokat, szerintem idővel lesznek olyan sikerjátékok, amikhez csak itt lesz elérhető xy mod.
-
laceszgamer
addikt
Mondjuk ezeket a " hitvitákat " sose értettem túlzottan. CoD-ot tolom, mert élvezem, most bárki mondja, hogy így xar úgy xar, attól még nem fogom abbahagyni, ha egyszer tetszik.
Viszont nem tudnék eltölteni egy percet se mondjuk Simssel vagy Fifával, mégse mondom csípőből rájuk, hogy xar, ha valakinek tetszik, egészségére, játsszon vele szvsz.
-
wwenigma
Jómunkásember
Neked a "megtanulsz lőni" = "csipobol imadkozol"?
Ezek utan inkabb ne irj semmit a codrol. (kisbetuvel) Tenyleg kihivas. De nyugodtan meg lehet magyarazni, akkor is szegenysegi bizonyitvany hogy nincs ADS benne, hulladek a hit detection meg a grafika.Csapoati: mind a ketto Steam jatek, az egyik meg kulonosen.
laceszgamer: na az a masik gyönyörűség, kérdéses melyikben van több csaló, bf vs. cs... a cod csak azert nem jatszik ebben az összevetesben mert pc-n nincs annyi jatekos ahany csalo a masik kettoben jatekonkent...
-
laceszgamer
addikt
CoD-részekben és CS-ben is van pár órám, jó utóbbiban nem olyan sok ( 201 ) de azért ennyi idő alatt már lejött pár alap dolog. Élvezhető lenne nagyon ha az ember úgy tudná mindig tolni, hogy ismerősökkel, stb. De sima ranked meccseken minden szokott lenni, csak taktika nem, pedig elvileg ezek lennének a játék lelke. A többi " sima " játékmódban tolva meg valahogy hamar kifullad, kicsit puritán nekem. Nem mondom, hogy xar egy szóval se, de teljesen más stílus mint a CoD, kár hasonlítani, jóformán csak annyi a közös bennük, hogy mindkettőben lőni kell.
-
csaba951
veterán
Előre le van írva, hogy ez lesz ha refund-ot kérsz. Szerintem azért van, hogy amíg eldöntik, hogy jogos-e a kérésed, addig se szórakozz velük több vásálás/(majd rögtön) visszaigényléssel.
Trading and Market Restrictions
Recent Self RefundIf you have issued a refund on your Steam account to your Wallet, you will be restricted from using the Market for 7 days while the funds are verified.
-
Jaja... ez elég egyértelmű, csak az kérheti vissza aki vette.

A letöltési kitétel meg tuti nem lesz, amíg nem próbálod ki nem tudod eldönteni jó e... vagyis egy ilyen kitételt kaszálna az EU azonnal.

Szerintem valami olyasmi lesz mint az EA... vagy pedig bejön valami Game-Time szerű cucc majd, hogy kipróbálod x napig, 2 napig, ha tetszik megveszed, ha nem akkor nem tudod tovább használni.
-
pigster
senior tag
A családi megosztás nem arra lett kitalálva, hogy 1x megvesszük és 5-en játszunk vele.
De nem is családi megosztás ez, csak valami szép nevet akartak találni neki. Mert azt ugye nem lehet megcsinálni, hogy amíg én a kb kétszáziksz játékomból egyetlen eggyel játszom, addig a fiam a másik szobában is játsszon egyetlen egy játékkal... Mert kb. ez lenne a tényleges családi megosztás. Úgyhogy pont most gondoltam, hogy ezután egy másik accot csinálok, és arra is veszek majd játékot, és ha szerencsénk van, akkor nem akarunk majd két olyan játékkal játszani, amik ugyanazon a fiókon vannak. -
-
szami777
addikt
Mondjuk EA jövőre se lehet "nyugodt", érkezik egy Division, egy Rainbow Six Siege, a következő Heroes rész is, a szokásos AC részről nem is beszélve, plusz a rogue-t is kiadják jövőre pc-re szvsz.
Az, hogy idén nem jött pl nfs, elképzelhető, hogy részben a the crewnak köszönhető, de ubinak azért jövőre is lesz nem is egy AAA játéka. -
-
Dilikutya
félisten
Nekem egyik napról a másikra nem fogadja el a Maestro kártyámat.
Más: kicsit lehet off, de hogy működik a Steamgift-en a felajánlás? Pakolgattam fel ezt-azt, de volt kettő, amit én töröltem rögtön feltöltés után, mert elrontottam, egy harmadikat a rendszer törölt, és most nincs több lehetőségem feltölteni.
-
Źşë'
addikt
View/Games list menüben? mert nekem uaolyan mint régen, egyébként ahogy belépek steambe nekem az az első (de használat közben is) h megnézem ki online, meg onnan is megyek tovább profilomra/aktivitásra - ezért is fura most a Big Picture opció jön be, meg is ettem - ez a szolgáltatás nekem nem tetszik, konzolos, eleve nem vagyok oda értük... de hát a steamnek is meg kell élni valamiből, hozzuk el a konzolos feature-ket pcre is
ahogy azt még sokan mások is helyesnek látják.. gfwl, soc club, lobby migration stb -
Hokunda
senior tag
A cserefórumot is a steamen intézed. Felajánlhatsz giftet, hátteret, emotiont, kártyát...amennyi akarsz, kulcsért vagy akármiért amit a piacon megvehetsz.
Bár szerintem automatikusan nem lehet beállítani, hogy csak adott játék kártyáit lásd adott felajánlásért, csak hosszú keresgélések után.
-
-
szami777
addikt
a teljes aktivitás nekem is jóval tovább látható, nekem elsősorban a saját aktivitás megnézésével volt/van problémám.
Saját aktivitásban láthatod, feltöltött képeidet, megszerzett játékaidat, achi eléréseket stb, minden amit te csináltál.
Egyébként van egy barát aktivitás beállításai szöveg, ott tudod kipipálni, mit akarsz látni a falon, mit nem. (ez az opció érvényes a saját aktivitásodra is.)
Én még egy olyan opciót hiányolok, hogy ha valaki állandóan baromságokat posztol, meg simán csak irritál, akkor azt le lehessen vhogy tiltani a falról. -
csaba951
veterán
>Pl. akinek nincs vásárolt játéka vagy piaci tranzakciója,
>az ne jelölhessen be senkit.Gondolom arra gondolsz, hogy legyen mindenképpen Steam Store-ban vásárolt játéka.
Na, ez így nem fog menni, mert:
1) Ott van a COD, amit rengeteg gyerek (bankkártyával, bankszámlával, PayPal fiókkal nem rendelkezik) sikeresen kisír anyutól/aputól. Hazamegy, beaktiválja és utána nem tudna barátokat felvenni. Rögtön több tízezer panaszos sírná tele a FB-ot, és rontaná a Steam hírnevét. Nem hiányzik ez a Steam-nek!
2) Ott a net, egész nap lehet gyártani a fake e-mail/PayPal/Steam fiókokat. Vagyis hiába lenne Store vásárláshoz kötve, ha Store-ban simán megveszi a legolcsóbb DLC-t/játékot és ezzel máris átmegy a szűrésen...
Globális szűrés lehet hogy azért nincs, mert beállítanák az emberek, aztán amikor mégis kellene akkor meg nem tudnák megkeresni, hogy hol kell visszaállítani. A másik meg, hogy a Steam-nek elve esze ágában sincs tiltania közösségi funkciót, amikor évek kemény munkájával elérte, hogy pont ő a játékosok FaceBook-ja!

-
djculture
félisten
-
-
gszp
tag
Na most nálam is van egy. Nem hiszem, hogy scammer, csak nem tudom, hogy mit akar. Két (pontosabban egy) hirdetésem fut tradesen, de hogy miért nem tudnak először oda írni, ha kérem, ha nem?
Hamarosan kiderül.

-
warcat
veterán
Biztos nincsen? Én írtam korábban,hogy "találtam" értékes dolgokat a tf2 tárolómban,fene sem követi a promócióikat
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
@tutuhawer: én nem a Steamtől félteném az adataimat,sokkal esélyesebb,hogy átlag,tapasztalatlan felhasználó beszed valamit a számítógépére,és onnan lopják el a begépelt adatokat.Használhatod a kártyádat PayPalon keresztül,de annak külön költségei vannak.Webkártyáról majd nyilatkozik,aki használja,a bankomnál nincs,kb elzavartak,hogy minek kéne nekem ilyesmi

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- Crimson Desert
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Diablo IV
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Bestbuy játékok
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Revolut
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- 27% - NiPoGi MINI PC AMD Ryzen 9 6900HX / 16GB DDR5 / 512GB NVMe
- 223 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i5-13450HX, RTX 5060
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3984, 100% Akkumulátor
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 11 i7 / 32GB / Garancia 2026.11.19
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

eami