Hirdetés
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Távozik az Apple vezérigazgatója
-
Mobilarena
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
-
(rögzített hozzászólás)
FIGYELEM!
Hamis játékteszt meghívásokkal is lopják az accountokat, soha ne fogadjátok el ezeket, ha valaki privátban keres meg ilyennel. Még akkor sem, ha ismerős keres!
FIGYELEM!
Most ingyen "ajándék" linkekkel próbálkoznak a csalók! Ha kapsz valakitől privát üzenetben egy linket, amin ingyen ajándékot kínál, ne kattints rá! A link 100%, hogy egy kamu oldalra visz, amivel ellopják a Steam accountodat! Az üzenet ismerőstől is jöhet!
FIGYELEM!
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
FIGYELEM!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bul07
nagyúr
Én még annyit vettem észre hogy hó elején olyan 3-11napok között mintha pár centtel magasabban mennének el a kártyák, hó végén nem érdemes eladni
-
kriszpontaz
veterán
Én is eddig kb. 300 kártyát tettem fel, de átlagosan 0,08-0,09 áron mennek el, a fóliásak sem akarnak elkelni még 0,24-0,32 áron sem. A gagyibb játékkártyák ára meg 0,03-0,04 körül megy most. Ha kivársz ünnepi szezonig, megszívhatod, mert le fogják nyomni az árakat. Eddig 12€-t árultam ki, és még van 586 kifarmolatlan kártyám, a felrakottak felét meg még el sem vitték (kb. 150db van eladás alatt).
Wolfenstein: Old Blood-ra gyúrok
. -
csaba951
veterán
Szerintem érdemes kifarmolni a kártyákat, és feltenni már most! Úgyis idő kell amíg elviszik őket. Akinek már kész szetjei vannak, annak már nem érdemes crafolnia, mert most még nem jár érte ünnepi kártya (pluszban).
>ráérek vele nyáron amikor esetleg az áruk is magasabb lesz?
Arra gondolsz amikor egyik napról a másikra több millió felhasználó a homlokára csap, hogy a kártyás pénzből tud "ingyen" akciós dlc-t/játékot venni? Garantáltan nem mennek fel az árak, hanem épp ellenkezőleg, masszívan esni fognak. Egyszerűen azért, mert a kínálati oldal sokszorosa lesz a keresleti oldalnak és ez az árak zuhanásával jár majd.
-
croli
aktív tag
A nagy Steam játékvásárok milyen hatással vannak a játék kártyák árára?
Mert van vagy 200 kártyám amire most lenne kis időm figyelni hogy felrakjam őket piacra vagy majd ráérek vele nyáron amikor esetleg az áruk is magasabb lesz? -
McEacrhan3
tag
Sziasztok.
Tegnap este megvettem egy játékot(Football Manager 2015) steam-en keresztül. Ma reggel indítom, megjelenik egy pillanatra az a kis ablakocska, hogy:,,Football Manager 2015 indításának előkészítése,, és nem történik semmi. Kb. fél perc múlva újra elővillan ez az ablakocska, megint semmi. És ez így kb. 5 percig aztán elhallgat.
Még van két játékom steam-en, és egyik sem viselkedett így még soha. Valakinek valami ötlete? -
Gabesz87
veterán
Sziasztok. Láttam, hogy Steamen a Commandos 2 - Men of Courage baromi akciós. meg is venném, csak nem tudom, Win 8.1-en (64 bit) tudok majd vele játszani, elindul?
-
Lackki
őstag
válasz
-secret-
üzenetére
10 évet nem osztogatnak csak úgy sajna

egyik haveromnak majdnem 1 misi maradt bent, de ő quicksellbe vásárolt és a support annyit válaszolt, hogy van a barátai közt egy olyan user, aki account lopásokkal hozható kapcsolatba és mivel vele is üzletelt sokszor ezért Ő is kapott bant. (gondolom mint orgazda, pedig honnan tudhatnád ki honnan szerzi a cuccokat... főleg aki quicksellbe vásárol) Baromság az egész sajna, de nincs mit tenni
nem fogják levenni. -
bul07
nagyúr
válasz
-secret-
üzenetére
Az a lényeg hogy téged nem vert át
Amúgy milyen már hogy új fióknál kapásból rádobja a 5$ vásárlási zárat
Tehát mondjuk hiába vesz az apuka dobozosan egy Cod-ot(12.000Ft) és csinálnak fiókot amire be is regisztrálja, nem fog tudni barátokat felvenni szinte semmi funkció nem fog neki működni
Ez az igazi kib@szás -
bul07
nagyúr
válasz
-secret-
üzenetére
Lehet valaki bemószerolta és a miatt kapott tiltást
Rá kellene kérdeznie a suportnál hogy miért is kaptaEzek lehetnek érdekesek
Csere és Piac korlátozások
Több különféle oka lehet, miért nem tudsz cserélni, vagy használni a Piacot. Az ok jellemzően megjelenítése kerül, mikor megpróbálsz cserét kezdeményezni vagy műveletet végrehajtani a Piacon
Fennálló csere- vagy közösségi eltiltás
Az is lehet, hogy azért nem tudsz cserélni vagy a piacot használni, mert fiókodat a Steam Támogatás eltiltotta a cserétől. A szabályszegés súlyosságától függően kaphatsz átmeneti, vagy végleges csere-eltiltást.
-
Btw.. egy ismerősöm kapott trade bann-t, ez hogy megy? Időre? Örökké? Fel lehet valahogy oldani?
-
bul07
nagyúr
válasz
üzenetére
Nem nem már délután fél hat óta haldoklik a steam legalábbis az áruházi része
(#78257) wjbhbdux
Nem hiszem hogy jóváírnák , mert 19:00 után volt ez egész
19:10 kosár majd vásárlás menete az utolsó lépésnél mikkor el kell fogadni a ÁSZF-et majd vásárlás és kiírja hogy feldolgozás, na akkor láttam meg a 3.99€ árat de nem ugrott át az utolsó lapra hanem valami hibaüzenetet dobot, a pénzt nem vonta le
Majd 19:18-kor jött az email a vásárlásról és le is vontaÉn úgy gondolom hogy 19:00-ig volt akciós csak a steam akadozása miatt nem frissült az ár teljesre csak az utolsó lépésnél 19:10-kor , így ezért teljes áron számolta el
Ha ránéz azt látja hogy 19:18-kor teljes áron vettem megKöltsék gyógyszere
Angolul meg csak fordítóval tudnék írni azzal meg jól érthetően ezt megfogalmazni esélytelen
Vagy már lehet magyarul is írni nekik?
-
törölt tag
Ooohh. A weeklong deals kavart be. Azért állt a steam. De hát azt már meg lehet volna szokni, hogy ha jön valami leárazás meghal a steam.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
válasz
csibuka85
üzenetére
Egész véletlen nem azért kérdeztél e-mail megváltoztatásáról, mert megpróbáltad beaktiválni a kódot, de azt mondta a Steam, hogy már regisztrálva van egy másik fiókon, ráböktél a fiók felderítése gombra, és nem kaptál e-mail-t?
Ez esetben vettél egy díszt a polcra 500 pénzért. Ha hibátlan a doboz, egész olcsó volt.
-
Van egy ismerősöm aki le van tiltva steamen, + offline az állapotom, és látja ha elindítom a játékomat. Ez miért?
-
bul07
nagyúr
Na most robbanok fel
Amit írtam a 0.2€ játék felugrott 4€-ra , most jött a email a vásárlásról és le is vonta a 4€
Persze ezt el tudta számolni de az akciós vételt azt nemHol lehet visszakérni az árát?
Vagy steam pénztárca esetén nincs ilyen?Ha nem tudom így visszaszerezni akkor máshogy fogom, van csomó kártyás játékom csinálok neki még annyi fiókot hogy visszakeressem
-
bul07
nagyúr
válasz
MrTwister
üzenetére
Igen szívjuk a jó magas árakat és akkor még mindenfajta szolgáltatás kiesés nehezíti az életünket
Nem igaz hogy másfél óra nem volt elég hogy csináljanak valamit, ilyen bevételeket termelő cégnél röhej ez a hozzáláss
Most az előbb próbáltam venni egy 0,2€ játékot tesztből erre a utolsó lapnál felugrott az ár 3.99€ még szerencse hogy nem fogadta be
-
-
bul07
nagyúr
válasz
wjbhbdux
üzenetére
Akkor az egész le lenne hava
De nem minden működik csak a vásárlás nem , legalábbis nálamAmúgy már váltott sikertelen vásárlásra és most próbálom megvenni, hátha sikerülne
(#78244) MrTwister
Akkor nem vagyok egyedül
Minden sz@rral tele van már a Steam de olyan alapvető funkció mint vásárlás akadozik
Hogy is mondják Sokat akar a szarka de nem bírja a farka -
bul07
nagyúr
válasz
Csapoati
üzenetére
Igen többször is , úgyis hogy pár percig nem léptem be
Egy csere ajánlatot is fogadtam , kártya eladásom is volt közbenTranzakció visszavonása-nál ezt írja
Figyelem: Teljesítetted már a kifizetést ehhez a tranzakciódhoz fizetési szolgáltatóddal? Ha igen, emailt fogunk küldeni, mikor megkapjuk az értesítést a kifizetésedről, és automatikusan befejezzük a vásárlásod.Csak akkor lépj tovább, ha biztos vagy benne, még nem fizettél, különben azt kockáztatod, hogy nem fogjuk tudni teljesíteni ezt a tranzakciót. A tranzakciód megszakítása NEM ad visszatérítést a vásárlásodra.
Steam pénztárca fizetésnél mégis mi a bánatra vár
-
bul07
nagyúr
-
Creed23
tag
Sziasztok!
Volt már olyan problémátok, hogy miután Steamen lejött egy játék, a letöltőlistában azt írja hogy frissít valamit ami 0 byte méretű és folyton az elejére ugrik az állapotjelző? Azt hiszem a letöltősáv végén azt írja hogy hitelesítés vagy valami ilyesmit. Tesóm gépén van ilyen gond, a HL2-vel és a két epizódjával. De érdekes módon a Garry's modja meg megy..
Ja annyi, hogy ezek a játékok family sharing-gel vannak megosztva. Keresgettem fórumokon, több embernél előjött a probléma, csak épp megoldás nem igazán volt rá. :/ -
bul07
nagyúr
Mi a búbánatos nyavalya van már megint a Steam-el
Venni akartam egy játékot, steam pénztárca fizetés
Utolsó lépés után kétszer is hibát dobot
Most meg ilyen hibaüzenetet dobA tranzakciót nem lehet végrehajtani, mert egy másik, függőben levő tranzakció van a fiókodon.
Na ilyenkor mi van? Hol lehet megnézni a függőbben lévő tranzakciót?
Este 7-kor lejár az akció addig kellene valami megoldás
-
csibuka85
őstag
Sziasztok én Norbi vagyok és vettem ma egy Aktivált Cod Modern Warfare 2 játékot. Hogy lehet átírni hogy az enyém legyen az e-mal cím ?
-
joysefke
veterán
Sziasztok!
Van Helsing 1 -et szeretnék vásárolni, privátban várom az ajánlatokat a PP cím megnevezésével együtt.
J.
-
regener
veterán
Most vettem észre hogy kártyás lett 2 játékom ami eddig nem volt:
- GRIMM
- Street Racing Syndicate -
wednesday
őstag
Köszi, ezt meglesem.

-
wednesday
őstag
válasz
Bluerainbow
üzenetére
A gamespy-t igen, de asszem a pb-ig el sem jutott.
Lejött a játék és első indításnál még "szinkronba hozza" a WIN-nel, gondolom én...általában ugye ezt csinálják a steames játékok első indításnál, még telepítenek ezt-azt.
Na ez a lépés sem történik meg, ahogy rányomok a play gombra ez beszúrt kép fogad.
-
wednesday
őstag
válasz
Bluerainbow
üzenetére
Nem tudom nálam mi lehet az oka. Lehet letölteném a Crysis 2-t ugyan ezt eljátszaná.

Régen az összes ment, nem értem ezt a licence adatok problémát.
-
Bluerainbow
Közösségépítő
válasz
Bluerainbow
üzenetére
Warhead is müködik.
-
-
albert8
veterán
Lenne egy kérdésem a családi megosztással kapcsolatban. Ki szeretném próbálni a gta5-öt valahogy ami a tesóm fiókján van. Az én fiókomon megcsináltam ezt a megosztásos dolgot az én gépemen. Viszont hogy lehet megoldani azt, hogy lássam itt az ő játékait? Egyáltalán meg lehet? vagy esetleg be kell lépnem itt az ő profiljába ahhoz, hogy láthassam?

-
wednesday
őstag
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Azt a rohadt...

Cysis Warhead-nél ugyan ezt eljátssza.
"Nem lehetett írni a licencadatokat!
További teendokért kérjük, lépjen kapcsolatba a terméktámogatással."
-
Simi37
őstag
Sziasztok! Kérdés:
Nekem most van ETS2-m és a steam 32bitesbe indítja holott a 64bites is lehetőség (és az op rendszer is az). Hogy lehetne beállítani, hogy ne a 32bites legyen az alapértelmezett hanem a 64?
Köszi

-
-
wednesday
őstag
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Lehet törlöm és megpróbálom újra leszedni.
Mondjuk nem fogok sírógörcsöt kapni ha nem megy, lehet akkor lehúzom a Warhead-et. De, ha már fizettem érte anno (még ha csak 1.200Ft-ot is), akkor is elvárnám, hogy működjön, hacsak nem nálam van a bibi.
-
-
wednesday
őstag
válasz
kriszpontaz
üzenetére
Na ezt leszedtem, és már vmi történt. Elindul...aztán kivág asztalra
DE, legalább már nem jött a hibaüzijével. Még elolvasom a leírását, lehet nem pontosan csináltam azt, amit kéne. Lehet ez lesz a megoldás, köszi. -
wednesday
őstag
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Azt írja 1.1.1.6156-os verzió...Ennél van magasabb? Akkor vmi tényleg nem okés.
Mindig tartsa naprakészen, az van pedig beállítva.
-
-
wednesday
őstag
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Próbáltam, nem megy.
De ami nagyon fura nincs is bin64-es könyvtár csak bin32-es, pedig minden megfelel a 64bites feltételeknek.Nyomtam egy helyi file-ok épségének ellenőrzését is. A steam szerint minden rendben van, nem hiányzik semmi.

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Tőzsde és gazdaság
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen monitort vegyek?
- Assetto Corsa EVO
- LEGO klub
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- ASUS RX 6700 XT 12GB GDDR6 ROG STRIX OC Eladó!
- Asus Dual Radeon RX 6500 XT 4GB
- BESZÁMÍTÁS! Asus Rog Strix Z390-F Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 4TB WD RED WD40EFAX HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 8700F 64GB DDR5 1TB SSD RX 7800 XT 16GB Montech XR TG FSP 750W
- Lenovo T14 Gen 1 Ryzen 5 pro 4650U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, garancia
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Plus 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4642
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
.
.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)