Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Új belépő a Honornál
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Íme az új Android Auto!
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Microsoft Rewards
-
Mobilarena
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
-
(rögzített hozzászólás)
FIGYELEM!
Hamis játékteszt meghívásokkal is lopják az accountokat, soha ne fogadjátok el ezeket, ha valaki privátban keres meg ilyennel. Még akkor sem, ha ismerős keres!
FIGYELEM!
Most ingyen "ajándék" linkekkel próbálkoznak a csalók! Ha kapsz valakitől privát üzenetben egy linket, amin ingyen ajándékot kínál, ne kattints rá! A link 100%, hogy egy kamu oldalra visz, amivel ellopják a Steam accountodat! Az üzenet ismerőstől is jöhet!
FIGYELEM!
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
FIGYELEM!
Új hozzászólás Aktív témák
-
csecso22
tag
Hali
Valahol meg lehet nézni hogy még mennyi van hátra a 7 napos raktár védelemböl? -
htc07
addikt
válasz
Arkennys
üzenetére
Nekem is van második accountom, akkor untam meg amikor másodjára kaptam egy hetes cooldown-t a vac auth / vége a meccsnek de kiírja hogy abandon / hasonló valve bugok miatt. Farmolni használom azóta, meg részegen szoktam inkább azon játszani.
csak azért van lejjebb egy rankkal, mert ritkán iszok mostanság
Mondjuk nem lenne nagy szmörfölés.szerk. ja nem, két ranggal, mert ma léptem egyet fel a fő accon.

-
djculture
félisten
válasz
Assimilator
üzenetére
Gta V-böl se keveset bannolnak..
-
oriic
HÁZIGAZDA
SteamSpy Sales Results for September 2015
Nem meglepő módon a szeptembert a Metal Gear Solid V nyerte. De hogy a CS:GO-t mennyien veszik még mindig...

-
cskamacska
addikt
Ez valami hiba, esetleg beetető trollkodás lehetett, nem létezik, hogy a gamepad mellé háromszoros árú játékcsomagot mellékeljenek.

mod:
Tényleg létezik, mármint a Steames csomagja: 74029-es sub
Hát agyam eldobom, ha tényleg ilyen jár a Steam Controller mellé első körben.
-
eami
Topikgazda
1 hete feltöltött steam controller unboxing.
Videóban említi hogy kapott egy steam kulcsot ami játékokat aktivál extrába. Rákérdeztek commentben mit kapott:Guild of Dungeoneering, Kingdom Rush, Small World 2, Towerfall Ascension, Axiom Verge, Brothers: A Tale of Two Sons, Ziggurat, Borderlands: The Pre-Sequel, Middle Earth: Shadow of Mordor, Dark Souls 2, The Witcher 3, Cities: Skylines, System Shock 2, Darkest Dungeon, Pillars of Eternity, Civilization V
Szép kis extra lenne a korai előrendelőknek az biztos

-
cyberkind
félisten
A BioShock 2: Minerva’s Den dlc nem lesz 5 ojrónál olcsóbban?
-
eami
Topikgazda
nekem még pont nem, de a Valve elkezdte postázni a steam controllereket. van akinek már úton van

-
MrTwister
őstag
Nektek megy a steam? Nekem nem tud csatlakozni!
Így persze nem tudok semmivel sem játszani!
Szerk: megjavult! alt+ctrl+del kilőttem a feladatkezelőben és elindítottam a steamet megint, most egyelőre minden ok.
tomsolo: +1

-
tomsolo
addikt
Jelentem az ingyenes Dawn of the War Goty ott maradt a libraryban!

-
S1M0N
senior tag
válasz
MasterMark
üzenetére
Mondjuk eleve nem kötelező Steam-en sem, hogy megjegyezze a kártyaadatokat, én inkább beírom mindig, amikor vásárolok, de ne jegyezze meg.
Plusz én csak a kliensbe jelentkezek be és vásárolok, böngészőből nem. -
MasterMark
titán
De most nem mindegy, hogy hova adod meg a kártyád? Valahova biztos meg kell. Sem a PayPal, sem a Valve nem fogja lelopni a pénzetek.
-
Źşë'
addikt
persze mindenki csak saját felelősségére tegye ezt így, a paypal sem biztonságos már annyira, rengeteg a scammer, tolvaj - mindenesetre én csak úgy merném használni paypalra a bankkártyát ahogy azt Csapoati leírta - az ember nem azért dolgozik hogy jöjjön egy enyveskezű majom, és lenyúlja azt az összeget amit eddig nehezen spórolt össze az életében, ebben a szép kis országban meg pláne elmondhatjuk hogy nehezen, vérrel verejtékkel megkeresett pénz, ami nem "hullik az ember ölébe" csak úgy mint nyugaton (vagyis értitek hogy itt mire gondolok)
-
S1M0N
senior tag
Csak nekem újdonság, hogy telepítésnél felajánlja a Steam a más helyre való telepítést?
Konkrétan most, a Mad Maxnél találkoztam vele. -
cellpeti
nagyúr
Sziasztok!
W10alatt hogy muzsikál a Steam?
-
Csapoati
nagyúr
válasz
30z.Samu
üzenetére
Ott van a kliensben bal alul a termék aktiválása gomb, ott elég megadni a kódot.
Viszont a kártyahasználattól való ódzkodást nem értem, errefelé halad a világ. Lehet kimondottan netes vásárlós kártyát is kérni a banktól, amin aztán csak annyi pénzt tartasz, amennyi épp kell. -
30z.Samu
titán
Sziasztok! Lenne egy nagyon amatőr és hülye kérdésem. Valahogy meg tudom oldani, hogy a Steam-en ne kelljen bankkártyával vásárolni? Például kapok egy termékkulcsot, azt beütöm az adott játékhoz és települ a játék? Tavaly a CS-t így vásároltam meg egy cégtől, de nekik is csak ennél az egy játéknál volt ilyen lehetőség. Lenne 1-2 játék, amit megvennék szívesen, de nem szívesen használnám a kártyát, valamiért amúgy sem szeretem. Köszi a válaszokat!

-
Steam inventory helper chrome -hoz, nekem bevált.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Urak, nincs valami megoldás arra, hogy ne kelljen egyesével feltennem marketre a kártyáimat?
Lusta dög vagyok 50 kártyát felpakolni egyesével. 
-
CanibelZ
aktív tag
-
-
Met
nagyúr
Sziasztok!
Le szeretném törölni a Steam-et de nincs benne a telepített programok listájában, Revo Uninstaller sem látja.
Vissza szeretném rakni egy másik partícióra (nem baj ha újra fel kell rakni a játékokat és elvesznek a mentések). -
eami
Topikgazda
válasz
cyberkind
üzenetére
Alone in the Dark: Illumination? és hol kerülne az €2.5-ba amikor €10 a legalacsonyabb ár?
amúgy hogy valami hasznosat is mondjak, szerintem majd $1 bundleben berakod +1 sornak. Nálam ennél már sokkal jobbnak tűnő játékok is elhasaltak €2.5 áron (ha tudom hogy nem nagyon tolnám és lesz az még olcsóbb). Ebbe az Alone in the Dark: Illumination beleugrottam 2800 forintos brazil előrendelős áron, de nagy hiba volt 
-
Assimilator
őstag
válasz
[Prolixus]
üzenetére
Nekem is invalidot irt. Jo helyen kerestem, csak mar javitottak.
De koszi!
-
Socket A
aktív tag
válasz
[Prolixus]
üzenetére
nekem mar invalidot irt ki
-
[Prolixus]
addikt
Lehet közben már javították. Nekem elfogadta a kulcsot.
Assimilator: ingyenes hétvégenként ugyebár az ingyér játék ott van a könyvtáradban. Ezesetben a DoW GOTY is ott van. Simán rámentem a könyvtáramban a játékra, aztán oldalt CD key opcióra mentem, ahol írta a kulcsot. Aktiváltam próba szerencse alapon, és jó volt. A kiegészítőknél már ugyanez a trükk nem működött, ott nem írta ki a kulcsokat.
-
Assimilator
őstag
válasz
[Prolixus]
üzenetére
Telepites nelkul hogy szeditek ki? Modnjuk nekem telepitessel sem megy. Nem latom mit kene latnom.

-
Źşë'
addikt
válasz
[Prolixus]
üzenetére
nem tudom, nekem valahogy nem fogadja el a 4*4 es kódot a steam
-
cyberkind
félisten
Alone in the Dark megér 2.50 ojrót?
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Sirandrish
üzenetére
Nem mivel magában a listában nincs ott a Dawn of War GOTY. így telepíteni sem tudom, és nem tudok mire kattintani. Kliensben megkeresem a játékot, meg is találja, rámegyek hogy Játék indítása, és nem történik semmi. Restart volt (gép is steam is)
-
Sirandrish
legenda
válasz
[Prolixus]
üzenetére
Nagyon szívesen. ..jó játékot

-
[Prolixus]
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
El sem kell kezdeni a telepítést, anélkül is kimásolható a kulcs. Köszi az infót!

-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Sirandrish
üzenetére
A gond, hogy nekem nincs ott a listámban.

-
Sirandrish
legenda
A Steamen épp Warhammer 40k Dawn of War GOTY glitch van. Ha elkezded telepíteni a free hétvégére akkor csak ki kell másolni a CD keyt és be tudod regizni magadnak.
Persze elképzelhető hogy majd elveszik, de hátha nem

-
Sirandrish
legenda
válasz
Assimilator
üzenetére
Hja hát az a legfontosabb

-
tomsolo
addikt
válasz
Assimilator
üzenetére
-
Assimilator
őstag
Nekem is kell egy ilyen kituzo!

1000XP!!!

-
speeedyyy
tag
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Oké, köszönöm a segítséget!
-
-
speeedyyy
tag
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Angolul vagy Magyarul írjak nekik?
-
válasz
speeedyyy
üzenetére
1. jó hülye voltál... két atyai pofon minimum jár.

Viccet félretéve, nyitsz a support oldalon egy fiókot, majd hibajegyet, leírod mi történt és hogy ehhez és ehhez az accounthoz új emailcímet szeretnél.
Elkérnek majd pár bizonyítékot hogy tényleg a tied a fiók (számla játékról, kép, kulcs, személyes adatok, stb), és ha minden stimmel akkor visszakapod a fiókod az új emalcímet meg hozzárendelheted/rendelik. -
speeedyyy
tag
Sziasztok!
Kb. 2 éve léptem be Steamre utoljára és azóta új gépem van. Na már most be volt állítva, hogy ha másik gépen akarok belépni, akkor e-mailben küldjön egy biztonsági kódot. Külön e-mail címet csináltam a fióknak és nem léptem be ide sem egy jó ideje, ezért törölték a fiókot (újra nem lehet regisztrálni ugyanazzal a névvel).Mit lehet ilyenkor tenni? Buktam a fiókot a játékokkal együtt?
-
Adam_Shepard
addikt
Vissza
-
-
tomsolo
addikt
csak beta lép ki
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Amazon Fire TV stick/box
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Ubuntu Linux
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- Túllépne a DRAM limitjein a Neo Semiconductor-féle 3D X-DRAM
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPad Air 5.Gen 64GB 100% (1év Garancia) - AKCIÓ
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Yoga Book 9 13IMU9 notebook - Ultra7 155U 32GB DDR5 1TB SSD Intel Graphics W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Így persze nem tudok semmivel sem játszani!